Κινηματογραφος

Η Florence Pugh πρωτοστατεί στο «free the nipple» - «Πώς μπορoύν να σε προσβάλλουν οι θηλές μου;»

Το ροζ διάφανο φόρεμα Valentino που φόρεσε

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Florence Pugh
Η Florence Pugh © Instagram

Florence Pugh: Η ηθοποιός που πρωτοστατεί στο «free the nipple» - Το ροζ διάφανο φόρεμα Valentino που φόρεσε

Υπέρ του κινήματος «free the nipple» τάσσεται η γνωστή ηθοποιός, Florence Pugh, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στη Vogue και μίλησε μεταξύ άλλων για τους δήθεν κοινωνικούς κανόνες και την ευπρέπεια καθώς και το ροζ διάφανο φόρεμα Valentino που φόρεσε.

«Ποτέ δεν φοβήθηκα αυτό που κρύβεται κάτω από ένα ύφασμα» δήλωσε η ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Αν είμαι χαρούμενη με το ρούχο, τότε θα το φορέσω. Φυσικά, δεν θέλω να προσβάλλω τον κόσμο, αλλά νομίζω ότι αυτό που θέλω να πω είναι: Πώς μπορούν οι θηλές μου να σε προσβάλλουν τόσο πολύ;».

Στη συνέχεια, στάθηκε στα απρεπή σχόλια που εισέπραξε για την εμφάνισή της, τονίζοντας:

«Ξέρω ότι κάποιοι μπορεί να με χλευάσουν που το λέω αυτό, αλλά αν ένα φόρεμα με το οποίο φαίνεται το στήθος μου ενθαρρύνει τους ανθρώπους να λένε: "Λοιπόν, αν σε βιάσουν, θα το άξιζες", αυτό μου δείχνει ότι απομένει ακόμη πολύ δουλειά να γίνει» και πρόσθεσε:

«Πολλοί από εσάς θέλατε να μου επιτεθείτε για το πόσο απογοητευμένοι ήσασταν από τα "μικροσκοπικά μου στήθη" ή πόσο θα έπρεπε να ντρέπομαι. Έχω ζήσει μέσα στο σώμα μου για πολύ καιρό. Έχω πλήρη επίγνωση του μεγέθους του στήθους μου και δεν το φοβάμαι».

«Δεν είναι σίγουρα η πρώτη φορά και δεν θα είναι η τελευταία φορά που μια γυναίκα θα ακούσει τι έχει το σώμα της από ένα πλήθος αγνώστων, το ανησυχητικό είναι πόσο χυδαίοι μπορείτε να γίνετε μερικοί από εσάς τους άνδρες», κατέληξε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ