Trending Now

Σασμός: Τι θα γίνει με τη γιαγιά Ειρήνη - Η Όλγα Δαμάνη απαντά

Οι νέες ραγδαίες εξελίξεις στη σειρά

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Όλγα Δαμάνη ως «γιαγιά Ειρήνη» στη σειρά «Σασμός»
Η Όλγα Δαμάνη ως «γιαγιά Ειρήνη» στη σειρά «Σασμός» © YouTube/Alpha TV

Ο «Σασμός» θα συνεχιστεί χωρίς τη γιαγιά Ειρήνη, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός Όλγα Δαμάνη, που υποδύεται την πεθερά της Μαρίνας.

O «Σασμός» έχει μπει σε τροχιά ραγδαίων εξελίξεων. Ο θάνατος του Πετρή πυροδότησε αλυσιδωτά γεγονότα. Ο «Άγγελος» είναι πλέον και με τη βούλα ο «προστάτης» στους Βρουλάκηδες.

Ο γιατρός του χωριού άνοιξε τα χαρτιά του και αποκάλυψε στο χθεσινό επεισόδιο την ταυτότητά του στη μικρή του αδελφή, Αργυρώ, και τη μητέρα της, Μαρίνα.

Πλέον, το ενδιαφέρον για τη σειρά «Σασμός» στρέφεται στη γιαγιά Ειρήνη. Η Μαρίνα φαίνεται να έχει ψιλιαστεί πως η πεθερά της γνώριζε -αν όχι όλη- ένα μέρος της αλήθειας για το παιδί του Μάρκου και της Ανθούλας. Δεν είναι, εξάλλου, λίγες οι φορές στο παρελθόν που η γιαγιά Ειρήνη ήξερε αλλά δεν μιλούσε για διάφορα θέματα, προτιμώντας να πάει τη συζήτηση αλλού και ακολουθώντας το μοτίβο «μιλάς με γρίφους γέροντα».

Η Όλγα Δαμάνη, η ηθοποιός που υποδύεται τη γιαγιά Ειρήνη στη σειρά «Σασμός», ήταν αποκαλυπτική στις δηλώσεις της.

 

Όλγα Δαμάνη για γιαγιά Ειρήνη: Ποια θα είναι η τύχη της στη σειρά «Σασμός»

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Happy Day, η Όλγα Δαμάνη αναφέρθηκε στη γιαγιά Ειρήνη και στο μέλλον της στη σειρά.

«Μετά τον θάνατο του Πετρή έρχονται πάρα πολλές μεγάλες αλλαγές στην οικογένεια και στη ζωή των Βρουλάκηδων. Η Μαρίνα και η Αργυρώ θα μετακομίσουν από την Κρήτη, ξεσπιτώνονται και αφήνουν τον τόπο τους. Η γιαγιά θα μείνει μόνη με το σκυλί, θα πηγαίνει στα μνήματα και θα έχει τον εγγονό της, ενδεχομένως, τον Άγγελο» ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Η γιαγιά θα πεθάνει… και στο βιβλίο φεύγει. Υποθέτω από το μαράζι της, γιατί μετά από τόσους θανάτους και τόσο πόνο που έχει βιώσει και την ηλικία την οποία κουβαλάει. Είναι μοιραίο να πεθάνει η γιαγιά».

«Δεν ξέρω πόσο θα τραβήξει η ιστορία, πως θα εξελιχθεί. Στο βιβλίο τουλάχιστον η γιαγιά πεθαίνει λίγο πριν το τέλος» καταλήγει η Όλγα Δαμάνη που υποδύεται τη γιαγιά Ειρήνη στη σειρά «Σασμός».

Σασμός - Όλγα Δαμάνη: Η «γιαγιά Ρηνιώ» αποκαλύπτει το τέλος της - Συγκινήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Οι δηλώσεις που έκανε η ηθοποιός για τη γιαγιά Ειρήνη, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, την ώρα που τα σχόλια στο Twitter συνεχίζονται για το λάθος στο κελί του Αστέρη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ