Trending Now

Το viral σποτ για τον εμβολιασμό στο Ρέθυμνο (βίντεο)

Η κυρία Μαρία, το εμβόλιο, το 5G, ο φαρμακοποιός και ο Λευτέρης Πανταζής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο φαρμακοποιός Μανώλης Στεφανάκης και η κυρία Μαρία στο σποτ για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού στο Ρέθυμνο Κρήτης
Ο φαρμακοποιός Μανώλης Στεφανάκης και η κυρία Μαρία στο σποτ για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού στο Ρέθυμνο Κρήτης © YouTube/Δήμος Ρεθύμνης

Σποτ για τον εμβολιασμό και το εμβόλιο για τον κορωνοϊό στο Ρέθυμνο έφτιαξε φαρμακοποιός, σε συνεργασία με τον Δήμο, με πρωταγωνίστρια την κυρία Μαρία.

Την κατάσταση στα χέρια του πήρε φαρμακοποιός στο Ρέθυμνο, προκειμένου να πείσει όσους είναι ανεμβολίαστοι να κλείσουν ραντεβού για τον εμβολιασμό τους. Ο Μανώλης Στεφανάκης, σε συνεργασία με τον Δήμο Ρεθύμνου, έφτιαξε ένα σποτ για το εμβόλιο, το οποίο μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral.

Υπενθυμίζεται ότι όπως τα Χανιά και το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο παρεμένει σε lockdown για τον κορωνοϊό, με απαγόρευση κυκλοφορίας και περιορισμό στη μουσική.

Πρωταγωνίστρια στο σποτ για το εμβόλιο είναι η κυρία Μαρία από το χωριό Πηγή Ρεθύμνου. «Έρχονται τα εγγόνια μου από τη Θεσσαλονίκη. Θέλω να κάνω το εμβόλιο, μην το πείτε στην κόρη μου» αναφέρει στον φαρμακοποιό, ο οποίος τη ρωτά «Γιατί;».

Και λαμβάνει την απάντηση: «Γιατί μου είπε ότι θα εκπέμπω τον... Πανταζή».

FARMAKEIO HD

Τι δήλωσε ο φαρμακοποιός πίσω από το σποτ για το εμβόλιο στο Ρέθυμνο

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο φαρμακοποιός Μανώλης Στεφανάκης εξήγησε ότι το χιούμορ βοηθά όταν υπάρχει φόβος. «Καθημερινά πολύς κόσμος στο φαρμακείο μάς εμπιστεύεται ένα πρόβλημα που φοβάται. Τώρα με τον εμβολιασμό πολύς κόσμος φοβάται» σημείωσε.

Και πρόσθεσε: «Το συζητάμε, του εξηγούμε με το χιούμορ και με την καλή μας διάθεση. Το εμβόλιο είναι το μόνο όπλο που έχουμε απέναντι σε αυτό που μας συμβαίνει αυτήν τη στιγμή».

Σύμφωνα με τα όσα είπε, στόχος του βίντεο είναι να κάνει τον κόσμο να γελάσει και να τον προτρέψει να εμβολιαστεί.

Πρωτότυπη καμπάνια για τον εμβολιασμό από τον Δήμο Ρεθύμνου | 21/08/2021 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ