Trending Now

Αγελάδες το έσκασαν από σφαγείο- Έκαναν βόλτα στο Λος Άντζελες

Έζησαν για λίγο ελεύθερες στην πόλη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγελάδες το έσκασαν από σφαγείο και έκαναν βόλτες στο Λος Άντζελες
Αγελάδες το έσκασαν από σφαγείο και έκαναν βόλτες στο Λος Άντζελες © Youtube / abc 10 news

Λος Άντζελες: Πώς βρέθηκαν στους δρόμους δεκάδες αγελάδες - Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους.

Στις γειτονιές του Λος Άντζελες βρέθηκαν περίπου 40 αγελάδες, οι οποίες το έσκασαν από σφαγείο όταν εντόπισαν μία μικρή πόρτα να είναι ανοιχτή και έζησαν ελεύθερες στην πόλη, αναζητώντας την τροφή τους σε αυλές σπιτιών. 

Η αστυνομία του Λος Άντζελες έστησε μεγάλη επιχείρηση προκειμένου να μπορέσει να τις συγκεντρώσει και να ανέβουν σε φορτηγά μεταφοράς ζώων, που θα τις απομάκρυναν από τους δρόμους του Πίκο Ριβέρα. Οι αγελάδες περιφέρονταν για ώρες, κατά τη διάρκεια της νύχτας. Κάποιες έβοσκαν στο γκαζόν των κήπων, άλλες πηδούσαν φράχτες των σπιτιών ή κυκλοφορούσαν ανέμελες στον δρόμο, προς μεγάλη έκπληξη των οδηγών. Συνολικά ξαναβρέθηκαν οι 38 από τις 40 αγελάδες που το έσκασαν όταν βρήκαν ανοιχτή μια πύλη του σφαγείου. Η μία από αυτές αγνοείται ακόμη, ενώ μία ακόμη, τρομαγμένη, επιτέθηκε σε μια τετραμελή οικογένεια, ρίχνοντας κάποια μέλη της στο έδαφος και ένας αστυνομικός την πυροβόλησε, σκοτώνοντάς της, για να μην υπάρξουν άλλα θύματα.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι έτρεχαν για τη ζωή τους και πιθανότατα είναι ελεύθερες για πρώτη φορά. Οποιοσδήποτε θα ήθελε να δραπετεύσει», ανέφερε μάρτυρας. 

Cows run loose in Los Angeles-area neighborhood

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ