Trending Now

Η μάνα κοιμόταν και η πεθερά άλλαξε το όνομα του παιδιού

«Η μητέρα μου θεωρούσε ότι είναι πιο αρρενωπό» είπε ο σύζυγος που υπέγραψε το πιστοποιητικό

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η μάνα κοιμόταν και η πεθερά άλλαξε το όνομα του παιδιού
Η μάνα κοιμόταν και η πεθερά άλλαξε το όνομα του παιδιού

Δεν πίστευε στα μάτια και τα αυτιά της μια νεαρή μητέρα στην Αγγλία, όταν διαπίστωσε με έκπληξη πως η πεθερά της άλλαξε το μεσαίο όνομα του παιδιού της, ενώ εκείνη ήταν ακόμα ναρκωμένη μετά την καισαρική. Και το χειρότερο απ' όλα ήταν ότι ο άνθρωπος που έκανε την αλλαγή ήταν ο ίδιος ο σύζυγός της και πατέρας του παιδιού τους.

Η απίστευτη ανακάλυψη έγινε δύο μήνες μετά τη γέννηση του Φίνλεϊ (Finley). Ή για την ακρίβεια, του Φίνλαϊ (Finlay). Γράφοντας στη στήλη «Care and Feeding» του Slate.com, η Mama Bear (ψευδώνυμο) υποστηρίζει ότι ζούσε για 60 ημέρες μέσα σε μια πλάνη.

Οι πρώτοι ψύλλοι στα αυτιά της μπήκαν με τη χριστουγεννιάτικη κάρτα που έστειλε η πεθερά της. Σε αυτήν ο εγγονός της αναφέρεται ως Φίνλαϊ. Τότε, δεν έδωσε σημασία. Η αλήθεια αποκαλύφθηκε, όταν κλήθηκε να συμπληρώσει κάτι έγγραφα και να προσκομίσει το πιστοποιητικό γέννησης. Σε περίοπτη θέση ήταν φαρδιά πλατιά γραμμένο το όνομα Φίνλαϊ. Μαινόμενη, ζήτησε εξηγήσεις από τον άνδρα της, ο οποίος –αφού «έσπασε» με συνοπτικές διαδικασίες μπροστά στην ορμητική αντίδρασή της– ομολόγησε πως εκείνος ήταν που έκανε την αλλαγή, καθώς αυτό ήθελε η... μητέρα του! Όπως γνωστοποιεί στην ανάρτησή της, το «deal» έγινε τηλεφωνικά καθώς η πεθερά –την ώρα της κύησης– βρισκόταν χιλιόμετρα μακριά.

«Με κορόιδεψαν»

Κατά τη διάρκεια της... ομολογίας του, ο πατέρας του παιδιού υποστήριξε πως η μητέρα του θεωρούσε πως το Φίνλαϊ ακούγεται πιο αρρενωπό από το Φίνλεϊ.

Το κερασάκι στην τούρτα που έκανε τη γυναίκα του να... εκραγεί, ήταν η παραδοχή πως δέχτηκε μεγάλη πίεση από τη μητέρα του να συναινέσει στην αλλαγή και του πρώτου ονόματος. Ευτυχώς (για εκείνον) αρνήθηκε να προβεί και σε αυτήν την αλλαγή.

«Με άφησε να πιστεύω για δύο μήνες ότι το μεσαίο όνομα του γιου μας είναι Φίνλεϊ όταν, σύμφωνα με τον νόμο, δεν είναι έτσι» έγραψε η μητέρα, εκφράζοντας την απογοήτευση και τη θλίψη της.

«Ο άνδρας μου είπε ότι το μετάνιωσε σχεδόν αμέσως και ότι φοβόταν να μου το πει» πρόσθεσε.

Στην ανάρτησή της επισημαίνει ότι θα ξεκινήσει τη νομική διαδικασία για την αλλαγή του ονόματος σε Φίνλαϊ. Έτσι, για να σκάσει η πεθερά...

Με πληροφορίες από babyology.com.au/mirror.co.uk

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ