Trending Now

«Με θέλετε πίσω και το ξέρετε» - Ο Κέβιν Σπέισι «ανασταίνει» τον Φρανκ Άντεργουντ σε ένα παράξενο βίντεο που σχολιάστηκε (video)

Κι ενώ αναμένεται να διωχθεί ποινικά για σεξουαλική επίθεση σε έφηβο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Kevin Spacey
Kevin Spacey / © EPA/DANIEL JOUBERT

Ποινική δίωξη για μια σεξουαλική επίθεση εναντίον ενός εφήβου, τον Ιούλιο του 2016, κοντά στη Βοστόνη, αναμένεται να αντιμετωπίσει ο Κέβιν Σπέισι, γράφει η εφημερίδα Boston Globe, επικαλούμενη τον εισαγγελέα του νησιού Ναντάκετ, στη Μασαχουσέτη.

Το δημοσίευμα προσθέτει ότι η αστυνομία του νησιού ερευνούσε από τον Νοέμβριο του 2017 αυτήν την επίθεση, αφού η μητέρα του αγοριού κατήγγειλε τον διάσημο Αμερικανό ηθοποιό, σε μια συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, που επικαλείται τον τοπικό εισαγγελέα Μάικλ Ο'Κίφι, η κατηγορία σε βάρος του πολυβραβευμένου ηθοποιού πρόκειται να απαγγελθεί επισήμως στις 7 Ιανουαρίου. Όταν το κίνημα #MeToo άρχισε να παίρνει διαστάσεις, ο Σπέισι κατηγορήθηκε από πολλούς άνδρες για σεξουαλική παρενόχληση και επιθέσεις όταν ήταν ανήλικοι και η καριέρα του στο Χόλιγουντ φαίνεται ότι καταρρέει.

Ο Αμερικανός ηθοποιός δεν φαίνεται να έχει πει την τελευταία του λέξη. Έλυσε τη σιωπή του με μια αιφνίδια επανεμφάνιση σε ένα βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στο YouTube και έχει προκαλέσει χιλιάδες σχόλια.  

Στο βίντεο, ο Κέβιν Σπέισι ενσαρκώνει τον Φρανκ Άντεργουντ, τον τελευταίο του μεγάλο τηλεοπτικό ρόλο πριν σκάσει το σκάνδαλο των καταγγελιών με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Εξάλλου, το βίντεο έχει τον ξεκάθαρο τίτλο «Let me be Frank» και φαίνεται να έχει βγει στο διαδίκτυο χωρίς την έγκριση του Netfllix.

Let Me Be Frank


Ο Σπέισι βρίσκεται σε μια κουζίνα φορώντας μια ποδιά με τον Άγιο Βασίλη και μιλάει με την προφορά του νότου και το ύφος του προέδρου Άντεργουντ και λέει μεταξύ άλλων: «Ξέρω τι θέλετε. Με θέλετε πίσω. Φυσικά κάποιοι τα πίστεψαν όλα και περίμεναν με κομμένη την ανάσα να με ακούσουν να τα ομολογώ όλα», λέει σε κάποιο σημείο. «Πεθαίνουν να δηλώσω πως όλα όσα ειπώθηκαν είναι αλήθεια και πως πήρα αυτό που μου άξιζε. Δεν θα ήταν τόσο εύκολο αν ήταν όλα τόσο απλά; Μόνο που εσείς και εγώ γνωρίζουμε πως δεν είναι τόσο απλό. Ούτε στην πολιτική, ούτε στη ζωή.»  

Ο Κέβιν Σπέισι, όπως έκανε και ο Φρανκ, συνομιλεί με το κοινό. Δεν είναι ξεκάθαρο αν αναφέρεται στο τέλος που έδωσε η σειρά «House of Cards» στον ρόλο του ή αν απαντά στις καταγγελίες των σεξουαλικών υποθέσεων. «Αλλά δεν θα πιστεύατε τα χειρότερα χωρίς στοιχεία, θα το κάνατε; Δεν θα βιαζόσασταν να κρίνετε χωρίς τα δεδομένα, θα το κάνατε; Το κάνατε;»  

Κλείνει με μια υπόσχεση: «Μπορώ να σας υποσχεθώ αυτό. Αν δεν πλήρωσα το τίμημα για τα πράγματα που και οι δυο μας ξέρουμε πως έκανα, δεν πρόκειται να πληρώσω το τίμημα για πράγματα που δεν έκανα». Τέλος μας υπενθυμίζει ότι κανείς μας δεν είδε τον Φρανκ Άντεργουντ να πεθαίνει, απλά πιστέψαμε αυτούς που αναγγείλαν τον θάνατό του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ