Trending Now

Survivor 2018: Γιατί η Κατερίνα Δαλάκα αξίζει να πάρει το έπαθλο

Αυτοί είναι 10 λόγοι που στοιχειοθετούν την υπεροχή της

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dalaka-survivor.png

Είναι η καλύτερη παίκτρια του παιχνιδιού; Είναι όντως «αδέκαστος Μπάρας» ή το παίζει; Θα το σηκώσει τελικά ή πάλι άντρας θα στεφθεί νικητής; Αυτά είναι προβλήματα που καίνε και τσουρουφλίζουν τον κόσμο, όχι η Novartis, το Μακεδονικό και λοιπά. Βέβαια, φέτος το παιχνίδι έχει αρκετούς συμπαθητικούς χαρακτήρες και αξιόλογους αθλητικά παίκτες, όμως ο «Λούκυ Λουκ» των Διασήμων έχει το κάτι παραπάνω. Αυτά είναι δέκα επιχειρήματα που θα πείσουν και τον πιο δύσπιστο ότι η Κατερίνα Δαλάκα αξίζει να το σηκώσει το τιμημένο.

Survivor μετ'εμποδίων ????????

01. Βγαίνει στον στίβο μάχης αποφασισμένη, στοχοπροσηλωμένη, και πετάει σπίθες. Πάθος, ταλέντο, αυτοσυγκέντρωση, αμαζόνα! Και στα run και στους στόχους ανίκητη! Ίσως η πιο ολοκληρωμένη παίκτρια. Ίσως ο θηλυκός Ντάνος.

02. Τελειώνει τα παιχνίδια και τα μπαράζ και τους τελικούς πατ κιούτ, και δεν έχουμε αγωνία.

03. Μπορεί να έχει τους προσωπικούς της στόχους για την τελική νίκη (θεμιτό), αλλά είναι φανερό ότι πάντα αγωνίζεται με ομαδικό φρόνημα.

04. Ως αθλήτρια, είναι αυστηρή, βλοσυρή και αυτοσυγκεντρωμένη, αλλά την ίδια στιγμή, εκτός στίβου, είναι «κανονικός» άνθρωπος. Γελάει, μιλάει, παίζει, είναι έξω καρδιά.

Sometimes you miss the memories not the person ! #memories#good#bad#feelings#timepass#feelgood#goodvibes#niaou

05. Δεν ενοχλεί κανένα, δεν παραβιάζει ζωτικούς χώρους, δεν κάνει πανουργίες για να ξεχωρίσει, δεν κουτσομπολεύει, δεν υποτιμά αντιπάλους, δεν μιλά για τα προσωπικά της. Κυρία με τα όλα της!

06. Και στις ήττες της είναι αξιοπρεπής καθ’ όλα. Κάνει την αυτοκριτική της και πάει παρακάτω.

07. Εκτιμά περισσότερο την προσπάθεια από το αποτέλεσμα, κι αυτό είναι μεγαλόψυχο.

08. Δεν υποτιμά αντιπάλους, ενώ την ίδια στιγμή δικαιολογεί σαχλαμάρες και ατοπήματα με εντυπωσιακή ωριμότητα.

09. Έχει σπρέχεν. Δεν μας σπάει τα νεύρα με κλισέ τύπου «θα δώσουμε το 100 τα εκατό του εαυτού μας», ούτε ξεκινάει κάθε φράση της με το «σίγουρα» (βλέπε Αγόρου)

10. Κι επειδή τα επιχειρήματα τέλεψαν, ας είναι η Δαλάκα εκείνη που θα σπάσει επιτέλους την παράδοση που θέλει τις γυναίκες να πατώνουν στα ριάλιτι (αφού ψηφίζουν γυναίκες…).

???

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ