Trending Now

Οι 5 ομορφότερες φετινές χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις

Από το Pornhub μέχρι τα καταστήματα Sainsbury's η φαντασία των εταιρειών ήταν μεγάλη

316539-624062.jpg
Άγγελος Κούλης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
334058-692952.jpg

“It’s the most wonderful time of the year…”. Αναμένοντας μία από τις πιο αγαπημένες περιόδους, κάθε χρόνο τέτοιες μέρες μπαίνουμε στο κατάλληλο κλίμα χάρη σε γεμάτα φαντασία, διαφημιστικά spots που καταφέρνουν όχι μόνο να κερδίσουν την προσοχή μας αλλά και να μάς συγκινήσουν, υπενθυμίζοντάς μας τις περισσότερες φορές πως το ιδανικότερο δώρο για τα Χριστούγεννα, είναι να τα περνάμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Όποιο συναίσθημα και αν δημιουργούν στον καθένα από μας, το σίγουρο είναι πως οι χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις, έστω και για κάποια δευτερόλεπτα, μάς προσφέρουν μία διαφορετική «θέαση» των πραγμάτων και της καθημερινότητας. Παραμένοντας πιστά στο «ραντεβού» τους, τα διαφημιστικά spots κατάφεραν και τη φετινή χρονιά να κεντρίσουν το ενδιαφέρον εκατομμυρίων θεατών και να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Πέντε από τα δημοφιλέστερα και πιο αγαπημένα για φέτος – με βάση και τη δημοτικότητά τους στο Youtube – είναι τα παρακάτω.

1. Jown Lewis – Buster The Boxer

Η φετινή χριστουγεννιάτικη διαφήμιση των καταστημάτων John Lewis κατάφερε να γίνει μία από τις πιο δημοφιλείς στο κοινό, προκαλώντας γέλιο. Το διαφημιστικό αφορά έναν σκύλο, τον Μπάστερ και ένα κορίτσι που τής αρέσει να χοροπηδάει. Όταν οι γονείς της μικρής τής αγοράζουν ένα τραμπολίνο για τα Χριστούγεννα, σύντομα όλοι θα διαπιστώσουν ότι δεν είναι η μόνη που της αρέσει. 

2. Sainsbury’s – The Greatest Gift

Τα διάσημα καταστήματα Sainsbury’s επέλεξαν για τη φετινή χρονιά μία διαφήμιση κινούμενων σχεδίων, ώστε να κερδίσουν την προσοχή και να μάς «μεταφέρουν» τη χριστουγεννιάτικη μαγεία. Επιλέγοντας να απεικονίσουν ουσιαστικά τον σύγχρονο γρήγορο ρυθμό ζωής, στη διαφήμιση πρωταγωνιστεί ένας πατέρας, ο οποίος μέσα στον φόρτο εργασίας του, προσπαθεί συγχρόνως να τα προλάβει όλα έως την παραμονή των Χριστουγέννων, ώστε να βρεθεί έγκαιρα δίπλα στην οικογένειά του. Όταν φτάνει όμως, τον περιμένει μια «έκπληξη».

3. Allegro – English for beginners

Ο ιστότοπος Allegro από την Πολωνία, μάς προσέφερε φέτος μία από τις πιο εμπνευσμένες διαφημίσεις για τα φετινά Χριστούγεννα. Στη διαφήμιση παρακολουθούμε έναν ηλικιωμένο κύριο να προσπαθεί μόνος του να μάθει αγγλικά, για έναν ιδιαίτερο σκοπό. Τον μαθαίνουμε καθώς φθάνουμε προς το τέλος του spot.

4. Heathrow Airport - Coming Home for Christmas

Γιορτάζοντας φέτος τα 70 του χρόνια, το αεροδρόμιο του Χίθροου επέλεξε μία πολύ ξεχωριστή και συγκινητική διαφήμιση για τα Χριστούγεννα, αγγίζοντας τις καρδιές όλων μας. Πρωταγωνιστές είναι δύο «ηλικιωμένα» αρκουδάκια, τα οποία προσγειώνονται στο αεροδρόμιο του Λονδίνου προκειμένου να ανταμώσουν με κάποια γνώριμά τους πρόσωπα στον χώρο των αφίξεων. 

 

5. Pornhub – Lonely Night

Το δημοφιλέστερο site για πορνό στον κόσμο, το Pornhub κάθε χρονιά, τέτοιες μέρες καταφέρνει να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού με ιδιαίτερα και γεμάτα φαντασία, χριστουγεννιάτικα διαφημιστικά spots που εντυπώνονται για τα καλά στους πιθανούς θεατές τους. Έτσι και φέτος, δεν αθέτησε αυτήν την παράδοση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY