Trending Now

Τι κάνει ένας άντρας την ώρα που η κοπέλα του γκρεμοτσακίζεται; (video)

 Η ενστικτώδης αντίδραση του νεαρού κάνει το γύρο του διαδικτύου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
135274-308877.jpg

Όχι μόνο δεν έδωσε ούτε ένα χέρι βοηθείας στην κοπέλα του που γλίστραγε από τα βράχια αλλά μάλιστα ένας νεαρός τράβηξε και το πόδι του την ώρα που πήγε να κρατηθεί από αυτό η κοπέλα.

Συγκεκριμένα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο στο οποίο φαίνεται μια κοπέλα σκαρφαλωμένη μαζί με το αγόρι της στα βράχια να επιχειρεί να κάνει βουτιά, από μεγάλο υψόμετρο, στη θάλασσα αλλά τελευταία στιγμή το μετανιώνει επειδή χάνει την ισορροπία της και στην προσπάθεια της να κρατηθεί από κάπου για να μην χτυπήσει πέφτοντας, πιάνει το πόδι του καλού της. Ο λόγος όμως που το βίντεο έγινε viral είναι πως ο νεαρός όχι μόνο δεν την βοήθησε να μην πέσει αλλά την κρίσιμη στιγμή τράβηξε και το πόδι του από το οποίο προσπαθούσε να κρατηθεί η κοπέλα, η οποία και τελικά έπεσε στην θάλασσα, ενώ εκείνος την παρακολουθούσε ατάραχος.  Στο βίντεο δεν φαίνεται αν τελικά η κοπέλα τραυματίστηκε αλλά σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες δεν υπέστη κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Πολλοί χρήστες του ίντερνετ διαμαρτύρονται και αποδοκιμάζουν την συμπεριφορά του αγοριού ενώ υπάρχουν κι εκείνοι που δεν λαμβάνουν σοβαρά τον πιθανό τραυματισμό της κοπέλας και την κατηγορούν για δειλία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ