TV & Media

Μένιος Φουρθιώτης: Αθωώθηκε για την κατηγορία ότι έκλεψε την Τζούλια Αλεξανδράτου

Για το περιβόητο DVD

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μένιος Φουρθιώτης: Αθώος λόγω αμφιβολιών για την κατηγορία ότι έκλεψε την Τζούλια Αλεξανδράτου
Μένιος Φουρθιώτης - Τζούλια Αλεξανδράτου © NDP

Δικαστήριο κήρυξε αθώο λόγω αμφιβολιών τον Μένιο Φουρθιώτη για την κλοπή 200.000 ευρώ, που είχε λάβει ως αμοιβή για το ροζ dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Το δικαστήριο υιοθέτησε την εισαγγελική εισήγηση κρίνοντας αθώο λόγω αμφιβολιών το Μένιο Φουρθιώτη για διακεκριμένη κλοπή σε βαθμό κακουργήματος.

Όπως υποστήριξε η εισαγγελική λειτουργός: «Δεν αποδείχθηκε πλήρως η ενοχή Φουρθιώτη. Δεν τον είδε κανείς να μπαίνει στο σπίτι, δεν υπήρξαν αποτυπώματα. Είναι ο λόγος του απέναντι στο λόγο της κ. Αλεξανδράτου. Μπαινόβγαιναν διάφοροι στο σπίτι της πολιτικώς ενάγουσας. Δεν προέκυψε ότι είχε κίνητρο να την κλέψει. Φρονώ ότι πρέπει να τον απαλλάξετε λόγω αμφιβολιών λόγω έλλειψης στοιχείων που να καταδεικνύουν την ενοχή του».

Ο Μένιος Φουρθιώτης που εμφανίστηκε με μπαστούνι στο  Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων, κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για διακεκριμένη κλοπή. Αιτία, η μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος του η Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία υποστηρίζει ότι της πήρε πριν από 12 χρόνια, μέσα από το χρηματοκιβώτιο, στο σπίτι της, τα χρήματα αυτά τα οποία προέρχονταν από την αμοιβή της για το περίφημο ροζ dvd.  

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, κατηγορούσε τον Μένιο Φουρθιώτη για την κλοπή, διότι όπως η ίδια λέει, μόνο εκείνος γνώριζε τους κωδικούς για το άνοιγμα του χρηματοκιβωτίου αλλά και του συναγερμού. Η ίδια, ανέφερε ότι η κλοπή σημειώθηκε ενώ βρίσκονταν σε περιοδεία στην Αλβανία και ενώ λίγο πριν είχε διακόψει τη συνεργασία του μαζί του.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο Μένιος Φουρθιώτης ισχυρίστηκε από την 1η Σεπτεμβρίου του 2010, οπότε και διέκοψαν την επαγγελματική συνεργασία τους,  δεν είχε καμία επαφή με την Τζούλια Αλεξανδράτου. Αρνήθηκε κατηγορηματικά πως έμενε σπίτι της, κάτι εκείνη ισχυρίζεται, ενώ είπε πως ούτε κλειδιά του χρηματοκιβωτίου αλλά ούτε και τους κωδικούς είχε ποτέ ο ίδιος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ