TV & Media

Άκης Πετρετζίκης: Έχουμε ψιλοτρελαθεί - Ευχαριστούμε για τις ευχές

Τι είπε για τη δεύτερη εγκυμοσύνη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άκης Πετρετζίκης
Άκης Πετρετζίκης © instagram.com/akis_petretzikis

Ο Άκης Πετρετζίκης μίλησε για το δεύτερο παιδί που περιμένη με τη γυναίκα του: «Έχουμε ψιλοτρελαθεί - Ευχαριστούμε για τις ευχές».

Τα πρώτα του λόγια μετά την ανακοίνωση ότι περιμένει δεύτερο παιδί μοιράστηκε με τους φίλους του στο Instagram ο Άκης Πετρετζίκης. Ο γνωστός σεφ δέχτηκε αμέτρητες ευχές από τους ακόλουθούς του και θέλησε να τους ευχαριστήσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού.

Όπως είπε χαρακτηριστικά σε story που ανάρτησε, τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, έχουν «ψιλοτρελαθεί».

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές για το νέο μέλος της οικογένειας. Έχουμε ψιλοτρελαθεί, το είπα εγώ πρώτος για να μην το πει άλλος. Γιατί κάθε φορά έτσι γίνεται και δεν είναι ωραίο. Οπότε, καλύτερα να το πούμε εμείς, παρά άλλοι», δήλωσε ο Άκης Πετρετζίκης.

Υπενθυμίζεται ότι εκείνος κι η αγαπημένη του έγιναν για πρώτη φορά γονείς κατά τις αρχές του περασμένου Ιουλίου και υποδέχτηκαν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, τον μικρό Αχιλλέα. Μάλιστα ο γάμος τους και η βάφτιση έγιναν μαζί το καλοκαίρι. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ