TV & Media

Οι δηλώσεις Ρουβά για Λιγνάδη και οι αντιδράσεις στα social media

«Τον αγαπώ, τον αγάπησα αλλά και συμπάσχω»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς
Ο τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς © EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη προκάλεσαν πλήθος σχολίων στα social media.

Πλήθος σχολίων στο Twitter προκάλεσαν οι δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε το Σάββατο (12/02) καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και πάλι», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φιλία του με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς.

«Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα. Πραγματικά τον αγάπησα. Ό, τι συναίσθημα έχω είναι θαυμασμού κι αγάπης. Έτσι έζησα δίπλα του. Αυτό είναι το βίωμα μου», είπε αρχικά ο Σάκης Ρουβάς και συνέχισε:

«Όταν έσκασε η βόμβα, τρόμαξα, φοβήθηκα. Ένιωσα μεγάλη λύπη και στενοχώρια για τον άνθρωπο τον οποίο καταλάβαινα πως βρίσκεται σε μια κόλαση. Το πρόσωπο που γνώρισα είναι αυτό που σας περιγράφω για να είμαι ξεκάθαρος. Ό,τι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω. Περιμένω να αποδειχτεί αν αυτό το πράγμα είναι όπως το περιγράφει η μία πλευρά ή η άλλη. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή.

Μέσα μου κρατώ αυτό που έζησα από τον Δημήτρη. Είναι μια τραγωδία για τα θύματα, αν έχει γίνει αυτό. Είναι και μια τραγωδία για τους ανθρώπους που πάσχουν από κάτι. Όπως τους ναρκομανείς τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε, νομίζω ότι κι αυτό είναι μια παθολογία και χρήζει μιας θεραπείας… Πρέπει να δούμε από που προέρχεται αυτό και να ψάξουμε σαν κοινωνία. Τον αγαπώ, τον αγάπησα αλλά και συμπάσχω. Δεν μπορώ όμως να τον κρίνω».

 

Οι δηλώσεις αυτές του Σάκη Ρουβά προκάλεσαν την αντίδραση των χρηστών του Twitter, οι οποίοι τον έβαλαν στο στόχαστρό τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τα αρνητικά σχόλια χρηστών των social media υπάρχουν και αναρτήσεις που τάσσονται υπέρ του τραγουδιστή. Όπως η ανάρτηση της Μαίρης Αποστολίδη.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ