TV & Media

Tara Reid: Σχεδόν αποστεωμένη η πρωταγωνίστρια του American Pie

Τι απαντά η ίδια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Tara Reid: Υπερβολικά αδύνατη σε φωτογραφίες στο Instagram
H ηθοποιός Tara Reid © Getty Images/Ideal Image

Δύο φωτογραφίες της Tara Reid, στις οποίες η ηθοποιός φαίνεται σχεδόν αποστεωμένη, προκάλεσαν τα σχόλια των followers της, που ανησύχησαν για την υγεία της.

Δύο φωτογραφίες που ανέβασε η Tara Reid στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ήταν αρκετές για να πυροδοτήσουν αντιδράσεις από τους followers, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που θεώρησαν ότι πάσχει από νευρική ανορεξία.

Hχολιγουντιανή σταρ δέχθηκε αρνητικά σχόλια για το σώμα της και συγκεκριμένα για το χαμηλό σωματικό της βάρος, αφού δημοσίευσε δύο ασπρόμαυρες φωτογραφίες της, στις οποίες εμφανίζεται με ένα αποκαλυπτικό μπικίνι.

 

 

Η 45χρονη Reid, η οποία έγινε διάσημη με τη συμμετοχή της στην κωμική ταινία «American Pie», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Τίποτα καλύτερο από την φίλη σου, που σε βγάζει καυτές καλλιτεχνικές φωτογραφίες στο Palm Springs (πόλη της Καλιφόρνια, ΗΠΑ), γνωστή και ως Taryn Manning».

 Η ίδια ζήτησε από τους followers να μην εκφράζονται με τέτοια λόγια για το σώμα της γιατί την… στεναχωρούν ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε ακόμη μια φωτογραφία, έγχρωμη αυτή την φορά και έκανε λόγο για τη γωνία λήψης των άλλων φωτογραφιών και γι’ αυτό φαινόταν τόσο αδύνατη.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   


  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ