Visual Browsing
Το λεξικό του φλερτ και των ραντεβού για το 2019 έρχεται από το Tinder

Το λεξικό του φλερτ και των ραντεβού για το 2019 έρχεται από το Tinder

Για να ξέρεις πώς να αποκαλέσεις εκείνον που τελικά δεν σου έστειλε μήνυμα ποτέ
© Henri Meilhac

Σαν να μην μας έφταναν όλα τα άλλα προβλήματα του σύγχρονου κόσμου των ραντεβού, στις συζητήσεις με τους φίλους μας δεν πρέπει να είμαστε μόνο έτοιμοι να αποκωδικοποιήσουμε κάθε emoji, κάθε τελεία και κάθε θαυμαστικό που τους έστειλαν και μας έστειλαν, αλλά θα πρέπει να γνωρίζουμε και κάθε φράση ή λέξη που ξεπροβάλει κάθε λίγο και λιγάκι στον διαδικτυακό κόσμο περιγράφοντας ένα «ραντεβουδιανό φαινόμενο». Γιατί; Ώστε να μη βρεθούμε αδιάβαστοι και δεν ξέρουμε πώς να σχολιάσουμε αυτό που συμβαίνει στην ερωτική ζωή των ανθρώπων γύρω μας, αλλά και για να είμαστε σε θέση να περιγράψουμε αυτό που συνέβη στο τελευταίο μας ραντεβού σύντομα και περιεκτικά.

Η σελίδα του Tinder, Swipe Life, είπε να μας κάνει λίγο πιο εύκολη τη ζωή και συγκέντρωσε τους ορισμούς εκείνων των όρων που είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα συνοδεύσουν την ερωτική μας ζωή μέσα στο 2019. Μπορεί να σας φανούν γελοίοι και να αποφασίσετε να μην τους χρησιμοποιήσετε ποτέ, αλλά ας τους ξέρετε ώστε να μη χρειαστεί αργότερα να ακούσετε σοκαρισμένες γνωστές σας με τσιριχτές φωνές να σας λένε «Μα πού ζεις; Πώς γίνεται να μην ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Είσαι από άλλον πλανήτη;».

Dracula-ing: Το μήνυμα «Είσαι ξύπνια;» στις 4 τα ξημερώματα από εκείνον τον τύπο, που αρνείται να έρθει σε επικοινωνία μαζί σου με το φως της μέρας.

Exagger-date: Η προσπάθειά σου να περιγράψεις ένα ραντεβού βάζοντας ένα εκατομμύριο σάλτσες, ώστε να μην καταλάβουν οι φίλες σου ότι ήθελες να αυτοκτονήσεις από τα 5 πρώτα λεπτά.

Σχετικα
5 τρόποι να σταματήσει να σε βλέπει σαν φίλη
5 τρόποι να σταματήσει να σε βλέπει σαν φίλη

Bird Boxing: Όταν εθελοτυφλείς και αρνείσαι να δεχτείς ότι αυτός που βλέπεις αυτή την περίοδο είναι ό,τι χειρότερο.

Buzz-erflies: Οι πεταλούδες που νιώθεις στο στομάχι, όχι κάθε φορά που βλέπεις κάποιον, αλλά κάθε φορά που το κινητό χτυπάει και έχεις μήνυμα από αυτόν που περίμενες.

Deflexting: Αυτό που ρωτάς τον άλλον πότε θα βρεθείτε ή πώς βλέπει το μεταξύ σας και, αντί να απαντήσει, γυρνάει το θέμα σε κάτι εντελώς άσχετο.

Σχετικα
Τρίτη δόση εμβολίου: Ποιοι την κάνουν - Πότε ανοίγει η πλατφόρμα
Τρίτη δόση εμβολίου: Ποιοι την κάνουν - Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

S.O. stalemate: Όταν και οι δύο θέλετε να ξεκαθαρίσετε τι είδους σχέση έχετε, αλλά και οι δύο φοβάστε το τι θα ακούσετε από τον άλλον, οπότε κανένας από τους δύο δεν ανοίγει τη συζήτηση και μένετε απλά στάσιμοι μυρίζοντας τα νύχια σας.

Insta-gator: Εκείνος που ξεκινά να επικοινωνεί μαζί σου μόνο μέσω social media, ή εκείνος που μέσα από μία δημοσίευση θα ενημερώσει όλους τους ακολούθους του για τη σχέση σας. Δεν είναι απαραίτητα κακό, αρκεί να το γνωρίζεις κι εσύ ότι είστε σε σχέση.

Three-dot disappearing act: Όταν στο τσατ εμφανίζονται τα αποσιωπητικά που υποδεικνύουν ότι ο άλλος κάτι γράφει και ξαφνικά εξαφανίζονται και δεν μαθαίνεις ποτέ τι πήγε να πει και τελικά το μετάνιωσε.

iPhony: Αυτός που πάντα σε διαβεβαιώνει ότι θα σου στείλει μήνυμα και ποτέ δεν το κάνει.  

Δειτε επισης

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5