Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 26.06.2024

Σκορπιέ μου, η δημιουργική σου διάθεση βγαίνει στην επιφάνεια

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Τετάρτης 26.06.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα έχεις μια περίεργη ηρεμία μέσα σου που δεν θέλεις να χαλάσεις για κανένα λόγο. Η ψυχολογία σου είναι αρκετά καλή και οτιδήποτε γίνεται πίσω από την πλάτη σου, το μαθαίνεις μεν αλλά, δε φαίνεται να σε πτοεί και ιδιαίτερα. Αντιθέτως, εστιάζεις στο να διατηρήσεις αυτή την καλή διάθεση και να ασχοληθείς με ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένειά σου. Όμορφες στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους θα κάνουν ακόμα πιο θετική τη μέρα σου. Κάποιες διαφορές που θα προκύψουν φρόντισε να τις διαχειριστείς με ψυχραιμία και μην δώσεις βάση σε υπερβολές που θα ακούσεις.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα γίνεσαι πιο κοινωνικός και η διάθεση να βγεις και αι να περάσεις καλά γίνονται βασικές σου προτεραιότητες. Από τη μία η επαφή με την παρέα σου ή με καλούς φίλους που έχεις να δεις καιρό σου ανεβάζει την ψυχολογία και από την άλλη οι όμορφες συζητήσεις σε βοηθούν να ξεφύγεις, αλλά και να βρεις λύσεις σε κάποια ζητήματα που σε απασχολούν. Θα υπάρξουν παραπονάκια ότι χάθηκες ή ότι έριξες μαύρη πέτρα, αλλά θα σε καταλάβουν οι δικοί σου άνθρωποι. Από το μεσημέρι και μετά, το ενδεχόμενο να κάνεις όμορφες γνωριμίες και να εστιάσεις περισσότερο σε αυτό το κομμάτι αυξάνονται σημαντικά.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα επικεντρώνεσαι στα θέλω σου και στο πώς θέλεις να οργανώσεις τη μέρα σου καλύτερα. Η πίεση και το άγχος μπορεί να υπάρχουν και σήμερα, αλλά εσύ δεν τα αντιλαμβάνεσαι και τόσο ή δε δίνεις σημασία σε παράγοντες που μπορεί να τα εντείνουν μέσα στη μέρα. Οι εξελίξεις κινούνται και στο κομμάτι των οικονομικών, καθώς βλέπεις πως κάποια ζητήματα ρυθμίζονται και σήμερα μπορείς να πάρεις μια ανάσα ανακούφισης. Από το μεσημέρι και μετά θα θελήσεις βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και να φροντίσεις τον εαυτό σου, ενώ συζητήσεις που θα γίνουν θα φέρουν και κάποιες εξελίξεις σε επαγγελματικά σου θέματα.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, μέσα από μια πιο ήρεμη και όμορφη ψυχολογία μπορείς να δεις τα πράγματα πιο καθαρά και να αντιδράσεις με περισσότερη ωριμότητα. Η αλήθεια είναι πως σου είναι πιο εύκολο να βάλεις κάποια πράγματα σε μια σειρά και να εξηγήσεις με ηρεμία τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και σε προβληματίζει, προκειμένου να το λύσεις. Κάποιες μικρές αποδράσεις μπαίνουν στο πλάνο, επίσης. Από το μεσημέρι και μετά, εστιάζεις περισσότερο στο πώς νιώθεις με τις συζητήσεις που γίνονται και αντιλαμβάνεσαι το πόσο ομαλά εξελίσσονται κάποια πράγματα, ενώ φροντίζεις να βάλεις στη θέση τους κάποιους που προσπαθούν να σε ταράξουν.

Λέων
Λιοντάρι μου, σήμερα έχεις εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα. Η ένταση μειώνεται κι έτσι μπορείς να απολαύσεις τις εξελίξεις. Αυτό μπορεί να σχετίζεται και με συμφωνίες που έχεις στα σκαριά, οι οποίες προχωρούν κανονικά και αυτό μειώνει το άγχος που σε είχε καταβάλει το προηγούμενο διάστημα. Επίσης, αντιλαμβάνεσαι πως ο τρόπος κάποιων ατόμων, τόσο από τον περίγυρό σου όσο και από το ευρύτερο σύνολο που συναναστρέφεσαι δημιουργεί μια ένταση κι έναν εκνευρισμό, που σήμερα δεν τον θέλεις με τίποτα. Για αυτό και τους απομακρύνεις κάπως έμμεσα. Από το μεσημέρι και μετά μια κρυφή επικοινωνία θα σε ανανεώσει ή θα ανεβάσει κάπως περισσότερο τη θερμοκρασία.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, αντιλαμβάνεσαι πως η στάση των απέναντι σε σένα βελτιώνεται σημαντικά και αυτό είναι σαν ένα πράσινο φως για να έρθεις πιο κοντά μαζί τους και να βοηθήσεις περισσότερο. Όχι όμως σε σημείο εκμετάλλευσης. Το σημαντικό σήμερα είναι πως υπάρχει ένα συνεργατικό πλαίσιο με μια όμορφη ενέργεια και μια διάθεση να κυλήσει ομαλά η μέρα. Η μόνη παραφωνία θα είναι στο πώς κάποιοι συνάδελφοι θα προσπαθήσουν να τραβήξουν τα βλέμματα με υπερβολές. Όμως θα καταλάβουν πως δεν λειτουργεί αυτό και θα το κόψουν. Από το μεσημέρι και μετά υπάρχει ένα φλερτ στην ατμόσφαιρα που σε ανεβάζει ψυχολογικά κι άλλο.

Ζυγός
Ζυγέ μου, το κεφάλι σου ηρεμεί από πολλά πράγματα σήμερα κι εσύ νιώθεις πως μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με μεγαλύτερη ευκολία, αλλά και με περισσότερο κέφι. Η μέρα έχει μια θετική ενέργεια που σε παρασέρνει και σου δίνει πολλές πληροφορίες, τις οποίες και αξιοποιείς θετικά. Το πρόγραμμα δεν είναι και τόσο βεβαρημένο, οπότε μπορείς εύκολα να ρυθμίσεις τις δουλειές σου, χωρίς πίεση. Θα χρειαστεί να δώσεις βάση σε αυτά που ακούγονται στο εργασιακό σου περιβάλλον, καθώς κάποιοι θα προσπαθήσουν να ανάψουν φωτιές από το πουθενά. Από το μεσημέρι και μετά όμως, εσύ ολοκληρώνεις τις δουλειές σου και συνεχίζεις όμορφα τη μέρα σου.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα η δημιουργική σου διάθεση βγαίνει στην επιφάνεια και μπορείς να εκφραστείς με μεγαλύτερη ευκολία. Η ένταση υποχωρεί και θα παρατηρήσεις πως οι συνεργάτες σου δεν έχουν τόσο εκνευρισμό όσο χτες. Σταδιακά, η διάθεσή σου ανεβαίνει και μπορεί να υπάρξει κάποια πρόταση για έξοδο. Επίσης, σήμερα έχεις θετικές εξελίξεις και στα επαγγελματικά σου, αφού θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με ανωτέρους και οι επιθυμίες σου φαίνεται να ακούγονται πιο εύκολα. Το φλερτ και οι περιπετειούλες θα σε ανεβάσουν ακόμα περισσότερο και θα δώσουν στη μέρα σου μια αρκετά θετική και όμορφη νότα. Απόλαυσε το.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα έχεις μια διάθεση να μείνεις σπίτι και να χαλαρώσεις. Να κάνεις το χώρο σου ένα μικρό καταφύγιο και να απομακρυνθείς για λίγο από όλες τις εντάσεις. Σταδιακά, η ένταση υποχωρεί από το κομμάτι της δουλειάς και το κεφάλι σου ξαλαφρώνει αρκετά από άγχη. Το σημαντικό είναι πως σήμερα έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς περισσότερο με το μέσα σου και να εστιάσεις πολύ στη θετική ψυχολογία που έχεις από το πρωί ακόμα. Από την άλλη, κάποιες θετικές εξελίξεις φαίνεται να υπάρξουν και σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν αυτό το διάστημα. Θετικά νέα που σίγουρα θα σου φέρουν και μια ανακούφιση.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα χαλαρώνεις αρκετά και είσαι σε φάση που μπορείς να επικοινωνήσεις και με τους άλλους χωρίς τους πολλούς περιορισμούς που θέτεις. Η διάθεσή σου είναι αρκετά καλύτερη κι αυτό παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο και στον τρόπο που σκέφτεσαι σήμερα. Είσαι καλοδιάθετος και αρκετά πιο ανοιχτός στο να συζητήσεις εναλλακτικές ή να ακούσεις ουσιαστικά τις ιδέες των συνεργατών σου. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες μικρές εντάσεις, κυρίως αν υπάρξουν περίεργες αντιδράσεις ή έντονη κριτική από την απέναντι πλευρά. Από το μεσημέρι και μετά όμως όλο αυτό χαλαρώνει και εσύ το μόνο που θέλεις είναι να κλείσει όμορφα η μέρα σου.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει μια μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων σε ό,τι αφορά το οικονομικό σου κομμάτι. Μπορεί η ένταση να υπάρχει ακόμα και να έχεις μικροκαβγαδάκια στο σπίτι, σταδιακά όμως η κατάσταση ξεθωριάζει κι εσύ μπορείς να χαλαρώσεις. Το σημαντικό για σένα σήμερα είναι να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια και να μπορέσεις να το μεταφέρεις αυτό και στο κομμάτι της δουλειάς σου, προκειμένου να αποδώσεις όσο καλύτερα γίνεται. Από το μεσημέρι και μετά είσαι σε θέση να διαχειριστείς καλύτερα και τις πληροφορίες που δέχεσαι, καθώς επίσης θα έρθουν και κάποια πιο ενδιαφέρονται ζητήματα στη δουλειά που θα σε παρακινήσουν θετικά.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, για σήμερα το πράγμα φαίνεται να είναι αρκετά πιο ήπιο από χτες. Εσύ πλέον, μέσα σε μια ηρεμία που αντιλαμβάνεσαι γύρω σου, νιώθεις περισσότερη άνεση για να αφεθείς και να ξεκινήσεις να λειτουργείς με το δικό σου τρόπο. Η ένταση και ο εκνευρισμός σταδιακά μειώνεται μέσα στη μέρα κι εσύ μπορείς να αφεθείς σε πιο δημιουργικές διαδικασίες. Θα χρειαστεί προσοχή στο πώς μοιράζεσαι τις ιδέες ή το πώς ασκείς κριτική σε ιδέες που δε σου αρέσουν και τόσο, γιατί εύκολα μπορεί να προκύψει θέμα. Από το μεσημέρι και μετά όμως, η διάθεσή σου ανεβαίνει αρκετά και μπορείς πολύ πιο εύκολα να ανταποκριθείς και σε κάποιο φλερτ που θα υπάρξει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ