Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 24.05.2024

Τοξότη μου, η μέρα σου ξεκινά με μια θετική δυναμική και μια αίσθηση ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αρκεί να διατηρήσεις τη θετική σου σκέψη

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Παρασκευής 24.05.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα νιώθεις πιο δυνατός και ορμητικός και η ανάγκη σου για περιπέτεια και καινούργια πράγματα φωνάζει από μακριά. Μέσα από συζητήσεις που θα εμπλακείς, θα μπορέσεις να εκφράσεις τις απόψεις σου, απλά θα το κάνεις με το δικό σου έντονο και φασαριόζικο τρόπο. Πολύ σημαντικό σήμερα να έχεις στο νου σου και να προσέξεις οικονομικά ανοίγματα και συμφωνίες οικονομικού χαρακτήρα, καθώς δεν δίνεις βάση σε κάποια δεδομένα κι αυτό δε θα πάει και τόσο καλά. Από το μεσημέρι και μετά, κάτι σε κάνει να κλείνεσαι στον εαυτό σου, ενώ κάποιες αντιδράσεις σου μπορεί να είναι έντονες και απρόβλεπτες.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα είναι πολύ σημαντικό να βρεις την ουσία σε πράγματα που σε απασχολούν. Επειδή έχεις την τάση να εξετάζεις τα πράγματα μέσα από μια πιο ψυχολογική σκοπιά αυτή την περίοδο, σήμερα μπορείς να βρεις πράγματα που σε προβληματίζουν ουσιαστικά. Το σημαντικό είναι να προσπαθήσεις να τα εκφράσεις όσο πιο απλά μπορείς και όχι όπως τα έχεις μέσα σου, αφιλτράριστα και χύμα, γιατί δε θα πάει καλά αυτό. Από το μεσημέρι και μετά, πρέπει να ασχοληθείς πιο σοβαρά με κάποια επαγγελματικά ζητήματα που τρέχουν και να αποφασίσεις πώς θέλεις να κινηθείς με κάποια άτομα από την παρέα σου. 

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα είναι πολύ σημαντικό να παρατηρήσεις τον εαυτό σου πώς κινείται απέναντι στους άλλους, αλλά και το πώς οι άλλοι κινούνται απέναντι σε σένα. Μπορεί να ακούσεις αλλά και να πεις πράγματα που εύκολα σήμερα θα παρεξηγηθούν, γιατί υπάρχει μια αμφιβολία για το πώς να εξωτερικεύσεις τα δικά σου συναισθήματα, αλλά και το πώς αντιλαμβάνεσαι αυτά που σου εκφράζουν οι άλλοι. Σήμερα είσαι αρκετά κοινωνικός και οι γνωριμίες που θα κάνεις θα είναι ενδιαφέρουσες. Από το μεσημέρι και μετά, ίσως χρειαστεί να παρατηρήσεις κάπως περισσότερο τα εμπόδια που προκύπτουν με συνεργάτες και να μην σκαλώνεις στο πώς πρέπει να λυθούν.

Καρκίνος
Κάποιες συνήθειες που έχεις στην καθημερινότητά σου, Καρκίνε μου, μπορεί να σου φανούν πολύ χρήσιμες σήμερα στο να καταφέρεις να φτάσεις πιο κοντά στους στόχους σου. Επίσης, ο τρόπος που αναλύεις κάποιες πληροφορίες που λαμβάνεις, φαίνεται να ενισχύει σημαντικά την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση και να ξυπνήσουν κάποια ευαίσθητα σημεία σου, κάτι που θα σε κάνει να χάσεις την ψυχραιμία σου και να επιστρατεύσεις την αυστηρή κριτική ως άμυνα. Πολύ σημαντικό να μην αφήσεις μισόλογα να σου δημιουργούν ερωτηματικά, είτε στην παρέα σου είτε σε επαγγελματικά ζητήματα.

Λέων
Λιοντάρι μου, σήμερα έχεις τη διάθεση να βγάλεις όλη αυτή τη δημιουργικότητα που έχεις μέσα σου. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις ξεκάθαρα τα πράγματα στο μυαλό σου, καθώς κάποιες επαγγελματικές εξελίξεις θα χρειαστούν προσοχή. Μια ασυνεννοησία ή η δική σου τάση σήμερα να μη δώσεις βάση στο τι σου λένε οι άλλοι, μπορεί να είναι η αρχή του κακού. Από το μεσημέρι και μετά, κάποιες οικονομικές δυσκολίες έρχονται να σου υπενθυμίσουν πως είναι σημαντικό να αποφεύγεις τις υπερβολές και πως το να θέτεις προτεραιότητες σε βοηθά να παραμένεις προσηλωμένος στην ουσία των πραγμάτων. 

Παρθένος
Κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι δρομολογούνται κάπως πιο εύκολα σήμερα, Παρθένε μου, αφού κι εσύ αντιλαμβάνεσαι πως έχεις ένα κάποιο οικονομικό περιθώριο να προχωρήσεις κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Καλό είναι να μην εμπλακείς σε συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά, ιδίως αν δεις πως ο συνομιλητής προσπαθεί να σε μπερδέψει ή να σε αποπροσανατολίσει. Από το μεσημέρι και μετά, κάποιες δυσκολίες προκύπτουν σε συνεργασίες σου και εκφράζεται εκεί και το βαρύ κλίμα που υπάρχει στη δουλειά. Ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα καλύτερα και να μην αφήσεις την ψυχολογία σου να σταθεί εμπόδιο στο οτιδήποτε. 

Ζυγός
Ζυγέ μου, μέσα από τον τρόπο που σκέφτεσαι βρίσκεις διεξόδους σήμερα και προσπαθείς να αναπτύξεις καλύτερες και αποτελεσματικότερες συνεργασίες, που θα σε βοηθήσουν πολύπλευρα. Χρειάζεται να κινηθείς όμως πιο εστιασμένα και συγκεντρωμένα, και να μην αφήσεις δεύτερες σκέψεις και άγχη να σου δημιουργήσουν αμφιβολίες, καθώς σήμερα έχεις την αίσθηση πως υπάρχει ένα πίσω κείμενο, όχι και τόσο ξεκάθαρο. Από το μεσημέρι και μετά, τα τεκταινόμενα στη δουλειά φαίνεται πως σε κάνουν να δημιουργείς εσύ εμπόδια στο πώς θα μπορούσαν να εξελιχθούν τα πράγματα και ο τρόπος που αναλύεις τα δεδομένα γίνεται πολύ πιο αυστηρός. 

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, χρειάζεται να δεις κάπως καλύτερα τα οικονομικά σου. Οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται στο εργασιακό σου κομμάτι είναι αρκετές και η διάθεσή σου να ανταπεξέλθεις όσο καλύτερα μπορείς σε νέες αρμοδιότητες που σου δίνονται, σε βοηθούν να κερδίσεις πόντους στα μάτια ανωτέρων. Σημαντικό να κάνεις πολύ προσεκτικές και συγκεκριμένες συζητήσεις για τα οικονομικά σου, καθώς τα μισόλογα δεν είναι καλό πράγμα. Από το μεσημέρι και μετά, προσπαθείς να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου και να εκφράσεις με πιο πρακτικό τρόπο τη δημιουργικότητά σου.

Τοξότης
Τοξότη μου, η μέρα σου ξεκινά με μια θετική δυναμική και μια αίσθηση ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αρκεί να διατηρήσεις τη θετική σου σκέψη. Κάποια σκηνικά στη δουλειά μπορεί να σε βάλουν σε αμφιβολίες ή να αγχωθείς επειδή δε θα έχεις άνεση χρόνου για να κάνεις αυτά που πρέπει. Θα χρειαστεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην εξωτερικεύσεις αυτή τη διάθεση για κριτική, καθώς και να μην πιέσεις τον εαυτό σου ψυχολογικά. Από το μεσημεράκι και μετά, θα δεις πως το μυαλό σου αρχίζει και φτιάχνει κάποια σενάρια, καθώς προσπαθείς να προετοιμάσεις τον εαυτό σου για κάτι. Χωρίς λόγο όμως, μάλλον από το άγχος σου. 

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα νιώθεις αρκετά δυνατός να διευθετήσεις κάποια δικά σου ζητήματα που σε ταλαιπωρούν και σε βαραίνουν ψυχολογικά το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να σε πιάσει σήμερα και να θέλεις να ξεσπάσεις μέσα από διασκέδαση και φλερτ. Αυτό θα πρέπει να το ξανασκεφτείς και θέλω να με ακούσεις, γιατί μπορεί εύκολα να χαθεί η μπάλα και να αποπροσανατολιστείς εντελώς. Μην βιάζεσαι και μην ξεσπάς απότομα. Από το μεσημέρι και μετά, φαίνεται πως κάτι σε φέρνει στα ίσια σου και αρχίζεις να βλέπεις πάλι τα πράγματα με την γνωστή σου λογική, ενώ ο φόβος μην εκμεταλλευτεί κανείς κάποιες ανασφάλειές σου σε κρατά καλά γειωμένο.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, το μυαλό σου δουλεύει τόσο γρήγορα που κάποιες επαγγελματικές επιλογές που πρέπει να κάνεις φαίνονται τόσο εύκολες. Νιώθεις πως δε χρειάζεται να τις πολυσκεφτείς. Πέρα από αυτό, γίνεσαι πιο επικοινωνιακός και έρχονται νέες γνωριμίες που φαίνεται να σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον και το φλερτ, για σένα τον ελεύθερο φαίνεται μονόδρομος. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσεις πως μέσα στη μέρα θα χρειαστείς λίγες στιγμές ηρεμίας, καθώς από το μεσημέρι και μετά νιώθεις πως πρέπει να πάρεις αποστάσεις και να «ξεθολώσεις» από όλη αυτή την εγγύτητα που νιώθεις. Προσοχή σε οικονομικά ανοίγματα στα επαγγελματικά.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, είναι πολύ σημαντικό να δουλέψεις πάνω στους στόχους που έχεις θέσει και να τους εξελίξεις όσο καλύτερα μπορείς. Επομένως, η κατεύθυνση που παίρνεις σήμερα έχει αυτή την τάση και η επιθυμία σου να νιώσεις μια περισσότερη ασφάλεια, σε παρακινεί ακόμα περισσότερο. Το θέμα σήμερα είναι πως κάποια πράγματα φαίνεται να σε μπερδεύουν, να σου δημιουργούν ερωτηματικά. Από το μεσημέρι και μετά, νιώθεις πως η προσπάθεια που κάνεις δεν είναι αρκετά καλή και αντιλαμβάνεσαι ένα βάρος να σε πιάνει. Έχεις μια εσωτερική αμφισβήτηση και μια ένταση, που μπορεί να σε μπερδέψει σε κάποιες επιλογές που θα χρειαστεί να κάνεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ