Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 05.05.2024

Κριέ μου, η μέρα σήμερα μπορεί να φανεί αρκετά σημαντική για να κάνεις καλύτερες συνεννοήσεις

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Κυριακής 05.05.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, η μέρα σήμερα μπορεί να φανεί αρκετά σημαντική για να κάνεις καλύτερες συνεννοήσεις, να βγεις έξω και να κάνεις νέες γνωριμίες, αλλά έχεις και την ευκαιρία να τακτοποιήσεις πιο εύκολα οικονομικά ζητήματα που σε ταλαιπωρούν καιρό. Ίσως μέσα από συζητήσεις που θα κάνεις να βρεις την ευκαιρία να δουλέψεις και κάποια πράγματα που σε ενοχλούν. Από το απόγευμα και μετά, υπάρχει μια ένταση και μια καχυποψία απέναντι σε άτομα του κοινωνικού σου περίγυρου. Δείχνεις διστακτικός σε αυτά που ακούς και δεν προσπαθείς να το κρύψεις.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα αναλύεις αρκετά κάποια πράγματα με έναν πιο εσωτερικό τόνο και προσπαθείς να δεις τι επιρροές υπάρχουν στην ψυχολογία σου. Πέρα όμως από αυτό, έχεις και μια τάση να θελήσεις να βοηθήσεις τους άλλους με συμβουλές, παραμερίζοντας κάπως τις δικές σου ανάγκες. Ίσως γιατί σήμερα δε μπορείς να διαχειριστείς εύκολα το συναισθηματικό υπόβαθρο. Από το απόγευμα και μετά ασχολείσαι περισσότερο με κάποια επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργήσουν ένα άγχος ή την αίσθηση ότι δεν πρόλαβες να ολοκληρώσεις κάποιες υποχρεώσεις.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμέ μου, η κοινωνικότητά σου είναι πολύ ψηλά και μπορεί άνετα να γίνει ένα από τα δυνατά σου χαρτιά. Εύκολα μπορείς να φλερτάρεις και να κάνεις νέες επαφές που μπορεί να εξελιχθούν σε φιλίες. Επίσης, με πιο δικούς σου ανθρώπους θα μπορέσεις να μοιραστείς κάποια πράγματα που σε έχουν πληγώσει στο παρελθόν και με τη βοήθειά τους να βρεις μια κάποια λύση. Από το απόγευμα και μετά, κάποιες συζητήσεις που γίνονται και εμπλέκεσαι είναι πιο βαριές και βαθιές και εκεί μπορεί να σε πιάσει μια τάση να είσαι πιο αυστηρός με τις απόψεις των άλλων. Λίγο προσοχή σε αυτό.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα θέλεις να δεις πώς εξελίσσονται τα πλάνα σου και να επενδύσεις περισσότερο σε συναντήσεις και επαφές με άτομα που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις και να αναπτυχθείς επαγγελματικά. Άλλωστε, η κοινωνικότητά σου είναι αρκετά έντονη και η ευκολία που πιάνεις συζητήσεις αυτή την περίοδο θα λειτουργήσει σήμερα προς όφελός σου. Από το απόγευμα και μετά αρχίζεις και σκέφτεσαι εκ νέου αυτά που άκουσες από τους άλλους και αναλύεις τι θα ήταν καλύτερο να κάνεις. Ίσως γίνεις πιο επιφυλακτικός σε κάποιες προτάσεις, και αυτό που θέλει προσοχή είναι ο τρόπος που θα το εξωτερικεύσεις.

Λέων
Σήμερα, Λέοντά μου, έχεις τη διάθεση να μιλήσεις, να επικοινωνήσεις και να ανταλλάξεις απόψεις ή και να δώσεις λίγο από τη φιλοσοφία σου στους άλλους. Οι συμβουλές και η υποστήριξη – τόσο αυτή που θα προσφέρεις όσο και αυτή που θα λάβεις – θα είναι πολύ σημαντική, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να δουλέψεις και πάνω σε κάποιες απόψεις που πλέον κι εσύ τις θεωρείς παρωχημένες και μπορεί να σε κρατάνε πίσω. Από το απόγευμα και μετά νιώθεις πως ίσως ανοίχτηκες περισσότερο από όσο έπρεπε και για αυτό παίρνεις αποστάσεις και σκέφτεσαι τι θα μπορούσες να αποφύγεις να πεις.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα επιλέγεις να κρατήσεις μια πιο απομακρυσμένη στάση από τους άλλους και να εστιάσεις περισσότερο σε δικά τους προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δημιουργώντας μια απόσταση ασφαλείας από τα δικά σου ζητήματα. Παράλληλα, μέσα στη μέρα θα εμβαθύνεις και στα δικά σου θέματα και το ενδεχόμενο της υπερανάλυσης είναι κάπως… αναπόφευκτο. Από το απόγευμα και μετά γίνεσαι λίγο πιο κλειστός και προσπαθείς να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Ο τρόπος που επικοινωνείς γίνεται κάπως πιο χολώδης και καυστικός και αυτό θέλει λίγη προσοχή.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, είναι μια ωραία μέρα να μπλεχτείς σε συζητήσεις, να ανταλλάξεις απόψεις και να ξεδιπλώσεις λίγο περισσότερο την προσωπικότητά σου στους άλλους, πέρα από την κοινωνική εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Ίσως θελήσεις να μιλήσεις για κάποια θέματα που σε πληγώσουν ή που σε έχουν πληγώσει παλιότερα, συζητώντας και για τις συμπεριφορές που δέχεσαι. Από το απόγευμα και μετά κλείνεσαι κάπως περισσότερο στον εαυτό σου και σκέφτεσαι τα επαγγελματικά σου βήματα, καθώς εκδηλώνονται μέσα σου κάποιες αμφιβολίες για συνεργάτες.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, έχεις μια διάθεση να μιλήσεις για κάποια πράγματα που σε έχουν προβληματίσει το τελευταίο διάστημα, ανοίγοντας κάπως περισσότερο τα χαρτιά σου και χρησιμοποιώντας κάποιες βασικές λεπτομέρειες που είχες σαν άσσο στο μανίκι σου. Πέρα από αυτό, προσπαθείς να μπεις ξανά σε μια ροή και να επανέλθεις στις ρουτίνες σου. Από το απόγευμα και μετά, αντιλαμβάνεσαι πως κάποιες βαθιές συζητήσεις που θέλεις να κάνεις και να λύσεις κάποια προβλήματα, δεν έχουν ανταπόκριση, για αυτό και κλείνεσαι κάπως περισσότερο στον εαυτό σου.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα έχεις την ευκαιρία να δουλέψεις παραπάνω σε κάποιες ιδέες που έχεις και να τις επικοινωνήσεις με άτομα που εμπιστεύεσαι, προκειμένου να πάρεις ένα feedback που θα σε βοηθήσει αρκετά. Επίσης, έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς περισσότερο με πράγματα που θα σε χαροποιήσουν αλλά και να διασκεδάσεις, κάτι που, σε συνδυασμό με την κοινωνικότητά σου σήμερα, θα σου φέρει νέες γνωριμίες αλλά και αρκετά φλερτ. Από το απόγευμα και μετά, το μυαλό σου γίνεται λίγο πιο «σκοτεινό» και ίσως κάποιες ανασφάλειες ρίξουν τους ρυθμούς σου.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, κάποιες οικογενειακές συζητήσεις βγαίνουν πιο εύκολα και εσύ μπορείς να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου σε κάποια ζητήματα με μεγαλύτερη άνεση. Επίσης, έχεις την ευκολία να μοιραστείς και κάποια προσωπικά σου κομμάτια με τους άλλους, και να έρθετε πιο κοντά. Θα έχεις την ευκαιρία να μοιραστείς πράγματα που σε έχουν πληγώσει. Από το απόγευμα και μετά, θα παρατηρήσεις πως και πάλι παίρνεις κάποιες αποστάσεις, καθώς κάποιες φοβίες σου δημιουργούν μια ανασφάλεια. Έτσι, θα θελήσεις να τις επεξεργαστείς μόνος ή τουλάχιστον να μην επιτρέψεις στους άλλους να τις αντιληφθούν.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου είναι μια μέρα που η επικοινωνία γίνεται μια βασική ανάγκη για εσένα. Θέλεις να μιλήσεις με άλλα άτομα και να μοιραστείς σκέψεις και ιδέες που έχεις. Ίσως σήμερα σε απασχολήσουν και κάποια ζητήματα που σε έχουν πληγώσει παλιότερα, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να τα συζητήσεις και να βρεις τη λύση που ζητάς. Από το απόγευμα και μετά, σε πιάνει μια ένταση και μια νευρικότητα που δεν θα σου είναι εύκολο να προσδιορίσεις το λόγο της. Νιώθεις πως πρέπει να ανακτήσεις τον έλεγχο κάποιων καταστάσεων, χωρίς όμως να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Ίσως να το κάνεις από φόβο.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα το πράγμα φαίνεται να τσουλάει ακόμα πιο εύκολα. Προσπαθείς να λύσεις κάποια πράγματα με έναν πιο πρακτικό τρόπο και να μη χρειαστεί να μπεις σε διαδικασίες να ασχοληθείς με λεπτομέρειες που θα σε μπερδέψουν ακόμα περισσότερο. Καλό είναι να τακτοποιήσεις σήμερα κάποιες καταστάσεις καλύτερα στο μυαλό σου – κάτι που το έχεις ανάγκη και το ξέρεις – για να μπορέσεις να δεις πώς θα κινηθείς παρακάτω. Από το απόγευμα και μετά, υπάρχει ένα περίεργο κλίμα στην ατμόσφαιρα που σε προβληματίζει και σου δημιουργεί δεύτερες σκέψεις για κάθε τι που βλέπεις γύρω σου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ