Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 26.03.2024

Κριάρι μου καλό, σήμερα δύσκολα συνεννοείσαι με τους άλλους και δεν μπορείς να καταλάβεις το λόγο

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τρίτης 26.03.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριάρι μου καλό, σήμερα δύσκολα συνεννοείσαι με τους άλλους και δεν μπορείς να καταλάβεις το λόγο. Ωστόσο, εγώ θα σου πω πως επιμένεις πολύ σε πράγματα που θεωρείς καλύτερα και δε δίνεις σήμερα χώρο στους άλλους να πουν τη γνώμη τους. Έχεις την αίσθηση ότι πρέπει να κάνεις πράγματα, αλλά τα κάνεις ένταση και έναν άτσαλο τρόπο. Ένα σημαντικό σήμερα είναι πως θα υπάρξουν κάποια οικονομικά ζητήματα με συνεργάτες ή συναδέλφους που θα έρθουν στην επιφάνεια και θα πυροδοτήσουν διαφωνίες και έντονες συζητήσεις από εκεί που δεν το περιμένεις. Προσοχή σε παρορμητικές κινήσεις!

Ταύρος
Τα θέματα στη δουλειά αλλά και ο φόρτος της καθημερινότητάς σου, Ταύρε μου, σήμερα θα σε βγάλουν εύκολα εκτός ορίων. Υπάρχει μια ένταση τόσο γύρω σου όσο και μέσα σου που σου κάνει πολύ δύσκολο το να συγκεντρωθείς και να αποδώσεις επαγγελματικά. Επίσης, μπαίνεις στη διαδικασία να επανεξετάσεις κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες ή προτάσεις από το παρελθόν, μπας και βγάλεις κάτι έξτρα. Το σημαντικό είναι πως θα βγουν στην επιφάνεια διάφορα που αφορούν τη δουλειά σου και θα επιβεβαιώσουν υποψίες που έχεις εδώ και καιρό. Κάτι που δε θα το πάρεις ψύχραιμα, οπότε προσοχή, γιατί θα επηρεαστεί και η εικόνα σου αρκετά!

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα η μέρα έχει να κάνει πολύ με το πώς παρουσιάζεις τις ιδέες σου προς έξω. Μπορεί και μέσα στο κεφάλι σου να μην είναι τακτοποιημένες ή σωστά οργανωμένες για να τις καταλάβουν οι άλλοι. Το θέμα είναι πως φαίνεται να επιμένεις σε τακτικές που βλέπεις πως δεν αποδίδουν και δε βελτιώνουν την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω και που θέλεις να δουν οι άλλοι. Κάποια επαγγελματικά σου βήματα κολλάνε σήμερα και αυτό μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία υπερανάλυσης αλλά και μιας εσωτερικής σύγκρουσης. Η νευρικότητα είναι δεδομένη και η ένταση που θα βγάλεις θα είναι μεγάλη.

Καρκίνος
Καλέ μου Καρκίνε, κάποια πράγματα θα πρέπει να μπουν σε προτεραιότητα, αλλά να την τηρήσεις κιόλας. Η ψυχολογία σου είναι αρκετά πιεσμένη και σήμερα, αφού το κλίμα στο σπίτι αλλά και την οικογένειά σου είναι αρκετά τεταμένο και υπάρχουν πολλά που θέλεις να αλλάξεις. Το δύσκολο είναι να βρεις τον τρόπο! Νιώθεις αρκετά θυμωμένος και έχεις την αίσθηση πως οι άλλοι γύρω σου είναι κάπως αχάριστοι σήμερα. Πως δεν εκτιμούν πράγματα που κάνεις, αφού τα θεωρούν σα δεδομένα πως θα γίνουν. Σήμερα θα χρειαστεί να διαχειριστείς κάποιες περίεργες συμπεριφορές όμως και να βάλεις στη θέση τους κάποια άτομα από τον κύκλο σου, που θα ξεπεράσουν το όριο.

Λέων
Λιοντάρι μου, δύσκολη μέρα ξημερώνει σήμερα, αφού μέσα σε όλα αυτά που σκέφτεσαι να αλλάξεις υπάρχουν πολλές σκέψεις να το παγώσεις ή να επιστρέψεις σε παλιότερες τακτικές, που σου έδιναν την εντύπωση πως είσαι δυνατός. Σήμερα θα χρειαστεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να πεις όλα αυτά που θέλεις με έναν ήπιο μεν, σοβαρό δε, τρόπο, χωρίς να αφήσεις τα νεύρα σου να φανούν ή να πάρεις αποφάσεις που θα τις μετανιώσεις στην πορεία. Η μέρα έχει αρκετή ένταση και οι χαμηλοί τόνοι θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις συγκεντρωμένος για να διαχειριστείς όλα τα ξαφνικά που θα συμβούν μέσα στη μέρα.

Παρθένος
Μια μέρα αρκετά έντονη, Παρθένε μου, που θα χρειαστεί να συμβιβαστείς με τις αποφάσεις και τις κινήσεις που έκανες εχτές. Σήμερα μπορεί να νιώθεις κάπως μετέωρος και δεν ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι. Κάποια πράγματα βγαίνουν στην επιφάνεια και ο τρόπος που τα επικοινωνείς είναι κάπως ανώριμος και ωμός. Δεν τα σκέφτεσαι και ιδιαίτερα, απλά θέλεις να τα βγάλεις από μέσα σου! Η κριτική σου γίνεται αρκετά έντονη σήμερα και δεν έχεις καμία απολύτως διάθεση να το μετριάσεις όλο αυτό. Αντιλαμβάνεσαι όμως πως οι αποστάσεις θα μεγαλώσουν με τους άλλους… Ε;

Ζυγός
Η επόμενη των ξεκαθαρισμάτων δε θα είναι μια εύκολη μέρα, Ζυγέ μου. Το ξέρεις αυτό! Οι αντιπαραθέσεις είναι πλέον γεγονός σήμερα και τα λόγια που ανταλλάσσεις είναι αρκετά αιχμηρά και καθόλου ήρεμα και πολιτισμένα, σήμερα. Γενικά, θα παρατηρήσεις πως υπάρχει μια γενικευμένη ένταση στην ατμόσφαιρα και θα καταλάβεις πως τελικά οι αποφάσεις που πήρες ήταν κάτι παραπάνω από αναγκαίες. Κάποιες φοβίες που θα αναδυθούν θα σε αναγκάσουν να πάρεις κι άλλες αποστάσεις, για να δεις καλύτερα τι είναι αυτό που σε επηρεάζει αρνητικά στις καταστάσεις αλλά και στα άτομα γύρω σου.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα δεν ξέρεις αν πρέπει να εμπιστευτείς το οτιδήποτε βλέπεις. Η καχυποψία σου χτυπάει κόκκινο και δεν μπορείς να ηρεμήσεις. Έχεις κάποιες έντονες συζητήσεις στη δουλειά που σε βάζουν σε υποψίες για παρασκηνιακά δεδομένα, ενώ ήδη έχεις τα νεύρα σου και η ψυχολογία σου είναι στα κόκκινα. Παράλληλα, προσπαθείς να ξεκλέψεις λίγο χρόνο και να κάνεις πράγματα που σε χαλαρώνουν, αλλά δε θα σε αφήσουν σε ησυχία. Κοίτα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, γιατί δύσκολα θα αποφύγεις την ρήξη με συναδέλφους. Και πολύ πιθανό να την πληρώσει και το αμόρε αν σου πει πως ήσουν υπερβολικός στις αντιδράσεις σου.

Τοξότης
Κάποια βήματα πίσω κάνεις σήμερα σε θέματα που έχουν να κάνουν με την παρέα σου, Τοξότη. Μπορεί να έχει να κάνει και με κάποια επαγγελματικά ζητήματα, καθώς κάποια δεδομένα είναι διαφορετικά από το πώς σου είχαν παρουσιαστεί πρωτύτερα. Υπάρχει μια μικρή απογοήτευση, αλλά φαίνεται πως είσαι πρόθυμος να το παλέψεις και να το διορθώσεις ή να το κάνεις όσο καλύτερο μπορείς. Από την άλλη, υπάρχει μια ένταση στη δουλειά και ένας φόρτος στην καθημερινότητά σου που σε κάνει αρκετά νευρικό, σε σημείο που ίσως δε μπορεί να σου μιλήσει άνθρωπος σήμερα. Πολλά νεύρα ρε παιδί μου!

 

Αιγόκερως
Κάποιες κινήσεις που κάνεις σήμερα είναι αρκετά βεβιασμένες και δε μπορείς να καταλάβεις πως απλά τις κάνεις για να προλάβεις τις εξελίξεις, Αιγόκερέ μου. Και κάπως έτσι δε μπορείς να καταλάβεις πως διακυβεύεται η εικόνα σου αλλά και το κύρος σου. Από την άλλη, σήμερα θέλεις να εξωτερικεύσεις όλη την ένταση που έχεις μέσα σου και το κάνεις με απότομο τρόπο. Προσοχή σε οικονομικά ανοίγματα που σκέφτεσαι να κάνεις. Κάποιες συζητήσεις που θέλεις να κάνεις θα πάρουν μια περίεργη τροπή σήμερα. Αυτό που θέλει προσοχή είναι το πείσμα που θα σε πιάσει να ξεκινήσεις κάτι στα επαγγελματικά σου. Δεν είναι καλή μέρα για αυτό.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, κάποια πράγματα που ακούς είτε σα συμβουλές είτε σαν απόψεις σε φτάνουν στο όριο σήμερα και δύσκολα μπορείς να κρατηθείς. Από τη μία θέλεις να πεις την άποψή σου και να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν κάποια πράγματα, από την άλλη όμως η ένταση με την οποία θα τα πεις μπορεί να κάνει χειρότερο το κλίμα και να φέρεις μεγαλύτερες εντάσεις. Είσαι αρκετά στην τσίτα και προσπαθείς να βρεις κι εσύ τις ισορροπίες σου, επομένως μέσα στη μέσα θα απομονωθείς για λίγο. Το θέμα είναι να μην το κάνεις με έντονο και υπερβολικό τρόπο. Κοντρόλαρέ το όσο μπορείς.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, μια μέρα έντονη και αρκετά βαθιά ψυχολογικά ξεκινά. Προσπαθείς να κρατήσεις κάπως την κατάσταση υπό έλεγχο, αλλά φαίνεται να σε κερδίζει το συναισθηματικό και να κάνεις τελικά το χαμό που θέλεις για να ξεσπάσεις. Πράγματα που ακούς και νιώθεις πως σε αφορούν, τα παίρνεις πιο έντονα και μπορεί να δημιουργήσεις εντυπώσεις από το πουθενά, ενώ νιώθεις την ανάγκη να διεκδικήσεις κάποια πράγματα με μεγαλύτερη ένταση. Η αλήθεια είναι πως προσπαθείς να βρεις τη θέση σου και να μπορέσεις να καταλάβεις παράλληλα τι είναι αυτό που σου δημιουργεί την ένταση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ