Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 18 - 24 Μαρτίου 2024

Ιχθύ, μια αρκετά σημαντική εβδομάδα για εσένα ξεκινά

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 18 - 24 Μαρτίου 2024

@athensvoiceofficial

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΝ by @Aggeliki Manousaki 🥹 ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ? ΕΚΛΕΙΨΗ? ΤΙ ΑΛΛΟ? #athensvoice #manousaki #μανουσακη #ζωδια #zwdiagreece #zwdia #αστρολογια #horoscope

♬ πρωτότυπος ήχος - AthensVoice

Κριός
Αγαπημένε μου Κριέ καλή εβδομάδα! Έχει ανοίξει ένας πολύ μεγάλος κύκλος έκλειψης στον άξονά σου, συνεπώς η εβδομάδα αυτή δεν είναι και η καλύτερή σου. Αν εξαιρέσουμε κάποια θετικά στο επαγγελματικό κομμάτι και το γεγονός ότι υπάρχει μια κάποια εύνοια στον ερωτικό τομέα, θα επικρατήσει χάος στις πιο στενές σχέσεις, επαφές και συνεργασίες σου. Η πίεση που σου ασκεί η έκλειψη, αλλά και η σκιά του ανάδρομου Ερμή (κοντοζυγώνει, μη νομίζεις) προκαλεί ασυνεννοησίες και άσκοπες εκρήξεις με άτομα του κύκλου σου. Στα γκομενικά, που είναι και το κέντρο βάρους σου αυτή την περίοδο, βρίσκεσαι σε επεξεργασία οριστικών αποφάσεων και εκκαθαρίσεων. Εσύ που είσαι σε σχέση, θεωρώ πως είναι καλή στιγμή για να πάρεις αποφάσεις – αλλιώς θα πάρει το σύμπαν για σένα. Για εσένα που είσαι ελεύθερος, δεν είναι καλή περίοδος να ξεκινήσεις κάτι νέο, οπότε προσπάθησε απλώς να απολαύσεις το «παιχνίδι». Στα επαγγελματικά σου, αναμένεται ταλαίπα κι άγχος λόγω της εισόδου του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων. Προτείνω να κινείσαι παρασκηνιακά αυτό το διάστημα.

Ταύρος
Αγαπημένε μου Ταύρε καλή εβδομάδα! Καιρός να αναμοχλεύσεις τις συμφεροντολογικές τακτικές σου και να τις εκμεταλλευτείς προς όφελός σου. Είσαι πολύ πιο σχολαστικός με θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου και ανταμείβεσαι γι' αυτό. Δεν θέλω να σου χρυσώνω το χάπι, θα υπάρχει έντονα ασυνεννοησία – ναι μεν έχεις πολλά στο μυαλό σου, αλλά υπάρχει και το χαρακτηριστικό της αφηρημάδας που δεν βοηθάει την κατάσταση. Στα ερωτικά, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ιχθύ σε κάνει να μπορείς να σταθεροποιήσεις μια σχέση, για εσένα που είσαι στο μεταίχμιό της τα λέω. Για τους ελεύθερους, η ανάγκη για σχέση δεν λειτουργεί βοηθητικά για ωφέλιμες προσεγγίσεις. Εσύ που είσαι ήδη δεσμεμένος, αναζωπυρώνεις τον έρωτά σου και με κάποιον τρόπο μπορείς να πας τη σχέση σου παρακάτω, είτε αυτό έχει να κάνει με μια συγκατοίκηση είτε ακόμη και με γάμο. Τα επαγγελματικά σου παίρνουν την ανιούσα, αλλά μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα γιατί υπάρχουν ακόμα πιθανότητες για εξαπατήσεις – κυρίως οικονομικές. 

Δίδυμοι
Αγαπημένε μου Δίδυμε, η εβδομάδα αυτή έχει την προσωπικότητά σου, καθώς είναι μια έτσι μια γιουβέτσι. Η έκλειψη και ο Ερμής στο ζώδιο του Κριού δυσκολεύουν τα πράγματα για σένα. Στο προσκήνιο υπάρχουν, λόγω της έκλειψης, πολλές αποκαλύψεις στον τομέα του έρωτα – κάποιο κέρατο, κάποια συνομωσία, κάποιο όχι και τόσο αθώο ψεματάκι; Επίσης η έκλειψη φέρνει αλλαγή πλεύσης και ζωής. Ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας θολώνουν το τοπίο της σκέψης, αλλά και τις απαντήσεις που αποζητάς κυρίως στα επαγγελματικά σου. Στα ερωτικά, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ιχθύ σε κάνει σίγουρα πιο γλυκό, όμως μην τα ξαναλέμε, οι αποκαλύψεις στον τομέα του έρωτα θα ταράξουν την ηρεμία σου είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Δεν ξέρω αν είναι καλή περίοδος (μάλλον δεν είναι) γι' αυτό το παραπάνω που εσύ ζητάς και λίγο πιέζεις. Στα επαγγελματικά σου καλό θα είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά γιατί θα παίξουν πολλές ευκαιρίες ανάδειξης, όμως δεν ξεχνάμε τον Ποσειδώνα που δημιουργεί και κάποιες θολές καταστάσεις.

Καρκίνος
Αγαπημένε μου Καρκίνε καλή εβδομάδα! Παρ’ ότι οι μέρες είναι άκρως πιεστικές με mood τρέλας λόγω του Ερμή και της έκλειψης στον σταυρό σου, φαίνεται πως καλυτερεύουν, καθώς πραγματοποιείς ταξίδια ή κλείνεις κύκλους εκπαίδευσης. Μια κάποια ανησυχία ή πρόβλημα στον ύπνο είναι σίγουρο πως θα παρουσιαστούν, καθώς έχεις αρκετή υπερένταση και νεύρα. Σκέψου το κάπως καλύτερα γιατί ίσως λες τα λάθος πράγματα στους λάθος ανθρώπους – κλασικό καρκινίστικο ξέσπασμα. Καλό θα είναι στο σημείο που βρίσκεσαι να ακούς περισσότερο το ένστικτό σου παρά τη φωνή της λογικής σου. Οι θετικές όψεις των πλανητών ανανεώνουν την εμφάνισή σου κι αυτό σου δίνει μια παραπάνω αυτοπεποίθηση ώστε να κάνεις attract παραπάνω γκομενάκια. Εσύ που είσαι λίγο στο φλου μπαίνεις στη διαδικασία σταθεροποίησης μιας σχέσης, κι εσύ που είσαι σε σχέση υπάρχει ένα παραπάνω δέσιμο με το ταίρι. Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση καθώς κάνεις πολύ χρήσιμες επαφές και επικοινωνίες.

Λέων
Αγαπημένο μου Λιοντάρι, σε λες και πτώμα αυτήν την εβδομάδα, όμως ξέρεις να ξεχωρίζεις τις ωφέλιμες καταστάσεις από τις παπατζο-καταστάσεις. Έχεις σωστές έγνοιες καθώς τα προβλήματα με τα οποία θα έρθεις αντιμέτωπος είναι τέτοιου είδους που αν δεν λυθούν τώρα, θα λειτουργήσουν ως σπόροι σε χώμα. Συνεχίζεις τις προσπάθειές σου, οι οποίες θα σε ανταμείψουν μελλοντικά, με υπομονή και ψυχραιμία. Στα οικονομικά σου θα υπάρξουν κάποιες λύσεις, τίποτα το σημαντικό όμως γι’ αυτό μη δώσεις τόση σημασία. Στον ερωτικό τομέα τώρα, ξεπερνάς κάποιες παρελθοντικές καταστάσεις, σαν να πρεσβεύεις μια καινούργια φιλοσοφία ζωής. Εσύ που δεν είσαι ελεύθερος, ίσως θέτεις καινούργιους κανόνες ή καινούργια όρια στη σχέση σου. Στα επαγγελματικά ανοίγει μια καινούργια περίοδος αυτή την εβδομάδα. Κατακτάς κορυφές, αλλά και περισσότερα κέρδη. Υπάρχουν κάποια άτομα που τους λες και εχθρούς, ίσως ανταγωνιστές; Σίγουρα πάντως θέλουν να βλάψουν την επαγγελματική σου εικόνα και γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή. 

Παρθένος
Αγαπημένε μου Παρθένε, αρκετά σημαντική η εβδομάδα, με εξελίξεις –θα την χαρακτήριζα και τυχερή αν δεν ήταν πολύ κοντά η έκλειψη– και πιο συγκεκριμένα αρκετά σημαντικά τα δρώμενα στον τομέα των σχέσεων. Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων σε βάζει σε διαδικασία να έρθεις πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπάνε. Και οι συνεργασίες σου παίρνουν μια διαφορετική τροπή. Θέματα που έχουν να κάνουν με κόντρες δεν θα πάνε τόσο καλά – πρέπει να αποφύγεις τα οικονομικά ρίσκα και τις αντιπαραθέσεις γιατί θα σου κοστίσουν. Προχώρα με θέματα που έχουν λήξει, οφείλεις να καταλάβεις μια και καλή ότι είναι τελειωμένα. Στον ερωτικό τομέα υπάρχει σίγουρα μια βελτίωση και περισσότερη όρεξη, ειδικά για εσένα που είσαι καιρό μόνος, αλλά κανείς δεν σου εγγυάται μονιμότητα. Για εσένα που είσαι σε σχέση, βλέπεις στον ορίζοντα περαιτέρω προοπτικές που τις επικοινωνείς με γλυκύτητα και ρομαντισμό. Στα επαγγελματικά σου, ναι μεν υπάρχουν κάποια πολύ θετικά νέα που σου δίνουν αυτοπεποίθηση και ενέργεια να πας παρακάτω, όμως πολλή προσοχή διότι πρέπει να έχεις τον νου σου σε υπογραφές και οικονομικές εξαπατήσεις.

Ζυγός
Αγαπημένε μου Ζυγέ, εβδομάδα ανασυγκρότησης των δυνάμεών σου και βελτίωσης των επαγγελματικών, καθώς είσαι έτοιμος να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου και να εκμεταλλευτείς όποιες ευκαιρίες σου προκύψουν. Παρ’ ότι στα αισθηματικά σου περνάς σε μια νέα φάση, θα πρότεινα να μην παραμελείς εκκρεμότητες που έχεις αφήσει καθώς μελλοντικά θα δημιουργήσουν προβλήματα. Στα αισθηματικά σου, θα δεις ότι ευνοούνται οι ωφέλιμες συζητήσεις είτε είσαι ελεύθερος είτε σε κάποια σχέση. Εσύ που είσαι μόνος, αν το βάλεις στόχο θα ξεπεράσεις καταστάσεις που σε κρατάνε πίσω. Εσύ πάλι που είσαι σε σχέση, θα κάνεις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου, καθώς θα σου εκμυστηρευτεί τα παράπονα και τους προβληματισμούς του –κάτι που ήθελες καιρό να γίνει– και θα βρείτε λύσεις. Στα επαγγελματικά σου, από τη μία θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις, καθώς προβλέπεται πιεστική και απαιτητική αυτή η εβδομάδα. Από την άλλη, θα δεις και αύξηση στα οικονομικά σου, κάτι που εξισορροπεί την κατάσταση.

Σκορπιός
Αγαπημένε μου Σκορπιέ, θα είσαι ευνοημένος αυτή την εβδομάδα! Θα σε απασχολήσουν βέβαια τα προσωπικά ή τα οικονομικά σου, τα οποία θα προσπαθήσεις να βάλεις σε τάξη ακόμα κι αν αυτό δεν γίνει άμεσα. Υπάρχουν, ωστόσο, κάποιοι συνεργάτες ή συγγενείς που επιμένουν να σου βάζουν τρικλοποδιές και καλό είναι να βάλεις κι αυτό το θέμα σε σειρά. Στα ερωτικά σου, η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε ηρεμεί και σε γλυκαίνει αυτήν την εβδομάδα. Εσύ που είσαι ελεύθερος, βλέπεις πως ένα flirt ή κάποια πιθανή γνωριμία έχει θετικές προοπτικές εξέλιξης. Ενώ εσύ που είσαι σε σχέση την πας ένα βήμα παρακάτω, ίσως μέσω μιας συγκατοίκησης ή και ενός γάμου; Τα επαγγελματικά τώρα, όπως σου είπα ήδη, θα περάσουν από σαράντα κύματα, αλλά εσύ θα καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα με το γνωστό πείσμα που σε διακατέχει. Επίσης, κάποιες συνεργασίες σου δεν αποκλείεται να σου αποφέρουν σημαντικά έσοδα. 

Τοξότης
Αγαπημένε μου Τοξότη, πρόκειται για εβδομάδα αλλαγών και αναθεωρήσεων, είτε αυτό έχει να κάνει με σχέδια, κάποια τακτική, είτε και με τον τομέα της εργασίας σου στον οποίο βλέπεις ότι αρχίζουν και λύνονται επικοινωνιακά θέματα. Κοίτα να μην παρασυρθείς από άσκοπα έξοδα. Παρ’ όλα αυτά, η εβδομάδα σού δείχνει πώς θα εξελιχθεί η άνοιξη για εσένα στον τρόπο ζωής και στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Στα ερωτικά σου νιώθεις έντονη την ανάγκη του «μαζί». Εσύ που είσαι ελεύθερος αρχίζεις και βλέπεις με άλλο μάτι τον όρο δέσμευση, αλλά μην πέσεις με τα μούτρα λόγω του αυθορμητισμού σου. Εσύ που είσαι σε κάποια σχέση ξεπερνάς εμπόδια και παρεξηγήσεις με το ταίρι σου και ψάχνετε τρόπους να πάτε παρακάτω το μεταξύ σας, είτε με συγκατοίκηση είτε μέχρι και με τη δημιουργία οικογένειας. Επαγγελματικά δεν θα σου λείψει η πίεση, ενώ θα νιώσεις και κάπως ανασφαλής αυτή την εβδομάδα. Πάντως με συγκροτημένη σκέψη και σωστά βήματα θα καταφέρεις να λύσεις οικονομικά προβλήματα που σε απασχολούν. 

Αιγόκερως
Αγαπημένε μου Αιγόκερε καλή εβδομάδα! Η υπομονή είναι αρετή, λένε μερικοί και μάλλον αυτοί δεν είναι Αιγόκεροι. Σε δυσκολεύει αρκετά ο Ερμής στο ζώδιο του Κριού, καθώς σου προκαλεί νεύρα και ανυπομονησία. Κάποιες απότομες ανατροπές στο πρόγραμμα σε κάνουν έξω φρενών, αλλά έχε υπόψη πάντα να λειτουργείς με back up plan για να μη σε προλαβαίνουν οι καταστάσεις ή και οι αλλαγές. Στα ερωτικά σου είσαι όλως περιέργως αρκετά τρυφερός και ρομαντικός με το ταίρι σου. Θα μπορούσες να πάρεις και κάποιες πιο ωφέλιμες αποφάσεις για το μέλλον. Εσύ που είσαι ελεύθερο πουλί, θα μπορούσες να κάνεις μια ουσιαστική γνωριμία, αλλά είσαι στριμάντερο. Στο οικονομικό κομμάτι, τρέχουν έξοδα και υποχρεώσεις και δεν σε βλέπω πολύ συνεργάσιμο. Στα επαγγελματικά, μην αρπάζεσαι με την πρώτη βλακεία που θα σου πει ο καθένας. Κάποια αιφνίδια γεγονότα σε αισθηματικά, αλλά και πρακτικά ζητήματα έρχονται για να ανακουφίσουν λίγο την κατάσταση.

Υδροχόος
Αγαπημένε μου Υδροχόε, οι αλλαγές δεν θα είναι ραγδαίες αυτή την εβδομάδα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν σε αφήνουν αδιάφορο τα δρώμενα. Ο χρόνος σε πιέζει κι όλοι ξέρουμε πώς αντιδράς σε τέτοιες καταστάσεις. Σίγουρα δεν θα προλάβεις να τα λύσεις όλα, αλλά κάνεις φιλότιμες προσπάθειες. Ο εκνευρισμός και οι εντάσεις δεν θα λείψουν από την καθημερινότητα καθώς νιώθεις ότι δεν γίνεσαι κατανοητός, με αποτέλεσμα συνεχή λάθη και αναποδιές. Δεν μπορείς να δεχτείς ότι κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα φέρεις εις πέρας και προτιμάς να τα κάνεις σ@@ από το να πεις όχι. Στα αισθηματικά σου, θετικά διακείμενες οι εξελίξεις και ειδικά για εσένα που είσαι στο περίμενε, καθώς θα υπάρξουν κάποιες σημαντικές εξελίξεις οι οποίες θα σε βγάλουν από τον πάγο της αναμονής. Αυτή την εβδομάδα, έχεις την ικανότητα να μπορείς να διακρίνεις καλύτερα αν αξίζει πραγματικά να ασχοληθείς με μια υπόθεση ή αν πρόκειται για παρόρμηση και κατά συνέπεια κάποιος δεν κάνει για εσένα. Εσύ που είσαι δεσμευμένος, αντλείς ενέργεια από τη σχέση σου και μπορείς και φέρνεις εις πέρας κι άλλες δουλειές και υποχρεώσεις. Στα επαγγελματικά σου, προχώρα σε συμφωνίες με προσοχή, ενώ και τα οικονομικά σου φαίνεται πως πάνε καλά γι' αυτό μην κάνεις περιττά έξοδα. 

Ιχθύες
Αγαπημένε μου Ιχθύ, μια αρκετά σημαντική εβδομάδα για εσένα αφού θα έχεις να διαχειριστείς πληροφορίες για γερό στομάχι και για γερά νεύρα. Μη θεωρήσεις τίποτα σύμπτωση, οποιαδήποτε αναφορά, παρατήρηση, ακύρωση ή αλλαγή προγράμματος έχει σκοπό, κάτι που θα καταλάβεις στο άμεσο μέλλον. Τα κοσμικά γεγονότα που θα πραγματοποιηθούν ανήκουν στον τομέα του ενστίκτου σου. Στα αισθηματικά σου υπάρχουν πολλές αλλαγές, θετικές κατά βάση, εκτός αν ανήκεις στα γκαντεμόψαρα. Εσύ που είσαι σε σχέση, θα έχεις θετικές εκβάσεις με το ταίρι σου. Ίσως, βέβαια, φύγεις και από το ροζ συννεφάκι σου και δεις κάποια πράγματα πιο καθαρά. Για τους ελεύθερους, σας χτυπάει την πόρτα ένας νέος έρωτας όπως ακριβώς τον ονειρευόσασταν, γι’ αυτό παραμείνετε σταθερά προσανατολισμένοι και δεν θα βγείτε χαμένοι. Στα επαγγελματικά, δεν χαλάς χατίρι στα άτομα που σου φορτώνουν περαιτέρω εργασία, αλλά ψιλοχε@@, καθώς τα οικονομικά σου έχουν πάρει την ανιούσα και είσαι πολύ χαρούμενος. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ