Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 18.03.2024

Λιοντάρι, σήμερα κρατάς πράγματα για τον εαυτό σου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Δευτέρας 18.03.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ, τα του σπιτιού είναι πολύ σημαντικά. Μπορεί να έρθεις πιο κοντά με κάποια μέλη της οικογένειάς σου και να ανοιχτείς για κάποια ζητήματα που σε απασχολούν ή για κάποια παρελθοντικά περιστατικά, που μέσα στο κεφάλι σου είναι κάπως θολά. Είσαι σε θέση να δείξεις ψυχραιμία, αλλά και να μην αφήσεις τη συζήτηση να αλλάξει πορεία, επομένως οι συνομιλητές σου δε θα ξεφύγουν εύκολα. Κάποιες εντάσεις με φίλους επίσης θα σε ταράξουν, αλλά δε θα κρατήσει πολύ. Από το απόγευμα και μετά θα έχεις κάποια ξαφνικά  θετικά νέα ή αλλαγή σε δεδομένα που αφορούν οικονομικά ζητήματα.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα το μυαλό σου φαίνεται να ξεμπερδεύεται αρκετά, και παρά το ότι νιώθεις μια δυσκολία να φτάσεις εύκολα στους στόχους σου, έχεις τη δυνατότητα να οργανωθείς καλύτερα και με μεγαλύτερη έμφαση σε λεπτομέρειες. Επίσης, σήμερα θα κάνεις κάποιες επαφές και συζητήσεις με σημαντικά άτομα, που μπορούν να σε βοηθήσουν στο επαγγελματικό σου. Μην εστιάσεις σε ανασφάλειες ή πράγματα που έχεις ακούσει παλιότερα και κάνεις πίσω. Από το απόγευμα και μετά, βγάζεις μια δημιουργικότητα και κατεβάζεις ιδέες που μπορεί να φέρουν ανατροπές στα δεδομένα της δουλειάς σου.

Δίδυμοι
Δίδυμε, τα οικονομικά σου σε απασχολούν περισσότερο σήμερα και προσπαθείς να βρεις άκρη με κάποιες συζητήσεις ή επαφές που είχες κάνει για δουλειά το προηγούμενο διάστημα. Μπορείς να διεκδικήσεις πιο εύκολα κάτι καλύτερο για εσένα επαγγελματικά σήμερα, αφού είσαι σίγουρος πως μπορείς να αποδείξεις τις ικανότητές σου και να πάρεις με το μέρος σου άτομα που ο λόγος τους έχει βαρύτητα. Από το απόγευμα και μετά, μπορείς πιο εύκολα να αντιδράσεις με μεγαλύτερη αμεσότητα σε ευθύνες που μπορεί να σου ανατεθούν εντελώς ξαφνικά. Έχεις μια ενεργητικότητα που θα σε κάνει πιο δημιουργικό και ίσως πιο παρατηρητικό.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, η μέρα σου είναι αρκετά ανάμεικτη. Κάποια παρελθοντικά περιστατικά, πιθανότατα που σχετίζονται με τη δουλειά σου, θα έρθουν στο μυαλό σου και θα σε απασχολήσουν αρκετά. Θα τα δεις μέσα από μια πιο βαθιά οπτική, κάτι που μπορεί να σε κάνει σε λεπτομέρειες που σε ενοχλούν ή σου προκαλούν ένταση. Από την άλλη, αυτό δεν θα επηρεάσει την παρέα σου και είσαι ευχάριστη παρουσία. Κάτι που θα σε κάνει αρκετά επιθυμητό. Η συμπεριφορά σου είναι πιο προσεγμένη και κρατάς τους τύπους πιο εύκολα, χωρίς να επικρίνεις. Από το απόγευμα και μετά, κάποιες ξαφνικές συναντήσεις θα σε ταράξουν θετικά.

Λέων
Λιοντάρι, σήμερα κρατάς πράγματα για τον εαυτό σου. Με το ζόρι βέβαια, αλλά το προσπαθείς. Είσαι σε μια αρκετά εσωτερική φάση και αναρωτιέσαι αν κάποιες καταστάσεις έχουν κάνει τον κύκλο τους ή αν έχουν να δώσουν κάτι ακόμα. Συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων θα σε προβληματίσουν αρκετά σήμερα. Το καλό είναι πως δεν δυσκολεύεσαι να ξεκαθαρίσεις μέσα στο μυαλό σου τα πράγματα και βάλεις κάποια όρια. Από το απόγευμα και μετά, επαγγελματικές επαφές και εξελίξεις σε ξαφνιάζουν θετικά και σου δίνουν θάρρος να συνεχίσεις στο δρόμο που έχεις πάρει. Επίσης, παίρνεις πόντους στην εικόνα που βγάζεις προς τα έξω.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, η παρέα έχει το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σου. Άλλωστε, κι εσύ θέλεις να ξεφύγεις λίγο από την τόση δουλειά και τη ρουτίνα. Επίσης, σήμερα μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες που θα έχουν μια πιο σοβαρή προοπτική. Ίσως το πρωί δυσκολευτείς λίγο με κάποια ζητήματα της δουλειάς, αλλά θα τα κλείσεις γρήγορα. Κάποιες σκέψεις από το παρελθόν θα περάσουν από το μυαλό σου σήμερα και θα σε ρίξουν όσο εσύ επιτρέψεις να εξελιχθούν στο κεφάλι σου. Από το απόγευμα και μετά, ξαφνικές προτάσεις για μικρές εξορμήσεις με τους φίλους θα σου ανεβάσουν το κέφι.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα αυτό που σε νοιάζει είναι ξεκάθαρα η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω και τι μπορεί να την επηρεάζει αρνητικά. Ειδικά αυτό θα σου το θυμίσουν κάποιες συναντήσεις που θα παίξουν με άτομα από το παρελθόν σου. Πέρα από αυτό, σήμερα έχεις την επιθυμία να βάλεις στο πρόγραμμα μόνο όμορφα πράγματα και να το οργανώσεις όσο καλύτερα μπορείς για εσένα και την παρέα σου. Τώρα το κομμάτι του φλερτ μην το παλεύεις και πολύ σήμερα, γιατί βγαίνει κάπως άχαρα. Από το απόγευμα και μετά, θα ξαφνιαστείς με το πόσο εύκολα μπορεί να σε καταλάβουν κάποιοι άνθρωποι που μπορεί να σε σοκάρει και να πάρεις απόσταση.

Σκορπιός
Σκορπιέ, αυτό που θέλεις σήμερα είναι να δεις τα πράγματα από μια πιο φιλοσοφική πλευρά. Το ότι θες να βρεις κάποιες απαντήσεις σε οδηγεί σε αυτό το κομμάτι. Παρατηρείς πολλά και σήμερα θα δεις πως κάποιες συνήθειές σου δεν είναι και πολύ καλές ούτε για την ψυχολογία σου, ούτε όμως και για το σώμα σου! Πέρα από αυτό, σήμερα έχεις μια πολύ όμορφη διάθεση και θα επιδοθείς σε φλερτ και επικοινωνίες τέτοιου τύπου. Το θέμα είναι πως η αρχή δε θα γίνει από εσένα, αλλά θα περιμένεις το σινιάλο για να ανταποκριθείς. Από το απόγευμα και θα έχεις μετά ξαφνικές επαφές και προτάσεις για συνεργασία. Εστιάζεις και στο κομμάτι της σχέσης σου περισσότερο.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα θα γίνεις κάπως πιο βαθύς και απόμακρος από τους υπόλοιπους. Θέλεις να δεις περισσότερο την ουσία πίσω από τα πράγματα και να βάλεις σε μια σειρά το τι νιώθεις αλλά και το τι σκέφτεσαι για κάποιες καταστάσεις. Ένα σημαντικό βήμα επίσης είναι πως θέλεις να κάνεις πιο σταθερή την κατάσταση στο σπίτι. Κάποιες περίεργες σκέψεις μπορεί να σε θυμώσουν ή να σε οδηγήσουν να πάρεις ξαφνικές αποφάσεις, χωρίς να τις σκεφτείς καλύτερα. Από το απόγευμα και μετά, επαγγελματικές επαφές και συζητήσεις θα σε ανεβάσουν ψυχολογικά. Ίσως υπάρξουν κάποια θετικά νέα για τα οικονομικά σου.

Αιγόκερως
Αιγόκερε, σήμερα το κομμάτι των άλλων είναι πολύ σημαντικό. Έχεις μια ευχάριστη διάθεση και με βάση αυτή, φαίνεται να κάνεις ένα υγιές ξεκαθάρισμα μέσα στο κεφάλι σου ποιος θέλεις να μείνει κοντά σου και ποιος όχι. Τουλάχιστον γίνεται η αρχή. Κάποια οικονομικά θα σε απασχολήσουν το πρωί και μπορεί να σε αγχώσουν ή να σου δημιουργήσουν τη σκέψη πως πρέπει να βρεις άμεσα λύση. Δε θα κρατήσει όμως πολύ και από το απόγευμα και μετά θα εστιάσεις περισσότερο στο να έχεις κοινωνικές επαφές και συζητήσεις με κόσμο. Να γνωρίσεις άτομα ή να απλά να χαλαρώσεις παρέα με δικούς σου ανθρώπους.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα τα της δουλειάς σε απασχολούν νοητικά, αλλά έχεις μια καλή διάθεση που δε θέλεις να χαλάσεις για κανένα λόγο. Το θετικό της ημέρας είναι πως τακτοποιείς κάποιες υποχρεώσεις εύκολα και σχετικά γρήγορα και κερδίζεις χρόνο για να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν αργότερα μέσα στη μέρα. Λίγο προσοχή θέλω στις επαφές με τα αδέρφια σου ή τα ξαδέρφια σου σήμερα, γιατί εκεί παίζει να υπάρξει ένταση. Από το απόγευμα και μετά, θα δεις πως η επαφή με την οικογένεια γίνεται σε ένα διαφορετικό πλαίσιο και οι συζητήσεις αλλά και οι εξηγήσεις που δίνονται λειτουργούν πιο διευκρινιστικά. Ένα ευχάριστο σοκ, ακόμα και για εσένα!

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα βγαίνει προς τα έξω η δημιουργική σου πλευρά! Έχεις μια αρκετά θετική διάθεση και αφού τακτοποιήσεις εύκολα τις δουλειές σου, θα μπορέσεις να το ρίξεις στη διασκέδαση και τη χαλάρωση, αλλά και να ασχοληθείς με το φλερτ και την πιο ενδιαφέρουσα επικοινωνία. Κάποιες επαφές με άτομα από το παρελθόν παίζουν και σήμερα, οπότε εκεί θέλει προσοχή το πράγμα. Από το απόγευμα και μετά, θα υπάρξουν συζητήσεις για θέματα που θα εξάψουν τη φαντασία σου και θα σου δώσουν τροφή για σκέψη ή ένα κίνητρο για να ψάξεις πιο βαθιά τα συγκεκριμένα θέματα. Προσοχή σε οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν που μπορεί να αναφερθούν σήμερα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ