Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 29.01.2024

Καρκίνε, είναι μια μέρα αρκετά καλή και με ωραία διάθεση

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Δευτέρας 29.01.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριάρι μου, μια όμορφη μέρα ξεκινά στη δουλειά και δίνεις ίσως τον καλύτερό σου εαυτό σε αυτό το κομμάτι. Θέλεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και το κάνεις μέσα από συζητήσεις και κινήσεις για να βελτιώσεις τα επαγγελματικά σου αλλά και τις κοινωνικές συναναστροφές σου. Ξαφνικές οικονομικές κουβέντες που θα σου φέρουν μια θετική εξέλιξη παίζουν επίσης σήμερα. Μια μέρα αρκετά θετική και με όμορφη διάθεση. Αυτό που θα χρειαστεί προσοχή είναι οι καταχρήσεις σε περίπτωση που βγεις. Εύκολο να ξεφύγεις σήμερα σε αυτό το κομμάτι. Επίσης, κράτα κατά νου οτιδήποτε εντοπίσεις που δε σου κολλάει.

Ταύρος
Μέρα με μεγάλη έμπνευση σήμερα, Ταύρε. Νιώθεις μια χαρά και μια ευφορία, και αυτό φαίνεται και από τον τρόπο που φέρεσαι. Θέλεις να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα είτε με φίλους είτε με άτομα που θα γνωρίσεις. Και το φλερτ έχει την τιμητική του σήμερα. Είσαι αρκετά δραστήριος σε αυτά τα κομμάτια και βγάζεις μια θετική και κοινωνική εικόνα, που ίσως να έχεις καιρό να βγάλεις προς τα έξω. Ακόμα και με φίλους και άτομα στον κύκλο σου που έχεις αντιληφθεί κάτι προβληματάκια και έχεις εντοπίσει ψεματάκια δε σκοπεύεις να ασχοληθείς ιδιαίτερα και να χαλάσεις τη διάθεση που έχεις σήμερα. Προτιμάς κρατήσεις αυτή την ωραία διάθεση.

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα είναι μια όμορφη μέρα. Έχεις μια όμορφη διάθεση και θα ασχοληθείς με μεγαλύτερη ευκολία και χαρά με το σπίτι σου. Σήμερα θα μπορέσεις να μιλήσεις πολύ πιο εύκολα για δικά σου συναισθήματα και να ζητήσεις βοήθεια ή να βρεις λύσεις με τη στήριξη των δικών σου ανθρώπων. Είσαι πάντως αρκετά δραστήριος και φαίνεται να ξορκίζεις σήμερα αυτή τη μαυρίλα σου. Απλά μην δώσεις βάση σε κάποια ζητήματα στη δουλειά που σε μπερδεύουν και σε βάζουν σε δεύτερες σκέψεις. Γενικά, όπου δεις μπέρδεμα σήμερα, μείνε εκτός.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, είναι μια μέρα αρκετά καλή και με ωραία διάθεση. Δεν μπλέκεται κανείς στα πόδια σου και λειτουργείς αρκετά αυτόνομα, χωρίς να σου γίνονται υποδείξεις. Δείχνεις πρόθυμος να συμμετάσχεις σε ομαδικές διαδικασίες σήμερα, αρκεί να είναι ξεκάθαρο ποιο κομμάτι θα αναλάβεις εσύ. Και φυσικά να το αναλάβεις μόνος σου. Έτσι, σκέφτεσαι πως θα μπορέσεις να αναδείξεις περισσότερο το δικό σου κομμάτι και τις δυνατότητές σου. Προσοχή στο πώς συμμετέχεις σε συζητήσεις αλλά και στο πώς κλείνεις εισιτήρια και διαμονή για ταξίδια στο εξωτερικό σήμερα. Υπάρχουν μικρές παγίδες που δεν είναι και τόσο εύκολο να τις διακρίνεις.

Λέων
Θετικές εξελίξεις στη δουλειά σου σήμερα, Λέοντά μου. Τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά εκεί, κινήσεις που έκανες το προηγούμενο διάστημα σήμερα δίνουν ένα πρώτο θετικό σημάδι και μέσα από συζητήσεις που θα έχεις σήμερα, φαίνεται πως εδραιώνονται ακόμα περισσότερο. Σε ατομικό επίπεδο, παίρνεις κάποιες ριζοσπαστικές αποφάσεις για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Κάπως ριψοκίνδυνες θα σου έλεγα, αλλά νιώθεις τόσο σίγουρος για αυτές. Καλό είναι να λειτουργήσεις κάπως πιο προσεκτικά σε οικονομικά που σχετίζονται με συνεργάτες σήμερα ή με οφειλές που τρέχουν. 

Παρθένος
Η μέρα σήμερα, Παρθένε, είναι πολύ καλύτερη. Προωθούνται οι ιδέες σου πολύ καλύτερα και θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να δουλέψεις μόνος και να δείξεις τι μπορείς να καταφέρεις σε άτομα που σε ενδιαφέρει η γνώμη τους. Αυτή η ελευθερία κινήσεων σου κάνει καλό, αν και χρειάζεσαι μια έμμεση επιβεβαίωση για να συνεχίσεις τη δουλειά. Καλό είναι να βάλεις σε μια σειρά αυτά που πρέπει να κάνεις όσο είσαι ψύχραιμος, γιατί το άγχος θα σε πιάσει μέσα στη μέρα και δε θα μπορέσεις να κάνεις τις δουλειές σου σωστά. Επίσης, μια συναισθηματική υπερβολή θα σε πιάσει, και μάλλον θα την πληρώσει το αμόρε.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, είναι μέρα που απλά θέλεις να δεις την ηρεμία να επικρατεί γύρω σου. Επιθυμείς να κρατήσεις μια πιο παθητική στάση, καταγράφοντας παράλληλα το τι γίνεται και το τι λέγεται. Απλά έχεις μια αρκετά πιο θετική διάθεση και είσαι σε φάση που θέλεις να προσαρμόσεις τις συμπεριφορές σου αλλά και τις αντιδράσεις σου στα νέα δεδομένα που παρατηρείς. Κάποιες συζητήσεις με την οικογένεια σήμερα θα δώσουν λύσεις σε κάποια θέματα που δεν τα ακουμπάτε. Αυτό που χρειάζεται είναι να μην παραχαλαρώσεις με τη δουλειά. Εκεί η ηρεμία που επικρατεί δεν είναι και το καλύτερο. Σα να υπάρχει κάτι υπόγειο που κινείται σήμερα.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, είναι μια μέρα που έχεις πολλές συναναστροφές με κόσμο σήμερα. Είτε με τους φίλους σου είτε με την ενεργή σου συμμετοχή σε ομάδες. Όπως και να το εκφράσεις αυτό σήμερα, είσαι ευχαριστημένος και χαρούμενος με αυτές τις αλληλεπιδράσεις. Συμμετέχεις σε συζητήσεις, σε δράσεις και βοηθάς με τον τρόπο σου άτομα που βλέπεις πως έχουν κάποια ανάγκη. Ναι, έχεις κι αυτή την πλευρά και ας μην το δείχνεις συχνά. Προσοχή σε τυχερά παιχνίδια σήμερα. Θέλει μέτρο. Επίσης, και στα επαγγελματικά σου, γιατί πολύ ροζ σου παρουσιάζονται κάποια πράγματα και δεν είναι έτσι.

Τοξότης
Ιδανική μέρα για να δουλέψεις κάπως πιο δραστικά στο κομμάτι της εικόνας που βγάζεις προς τα έξω, Τοξότη μου. Ο τρόπος που υπερασπίζεσαι κάποιες προσωπικές σου αξίες και ο δυναμισμός που βγαίνει στα λόγια σου σε κάνει αντικείμενο θαυμασμού στους γύρω σου σήμερα. Επίσης, το ότι βρίσκεις νέους τρόπους να κάνεις τη δουλειά σου, τόσο σωστά όσο και αποτελεσματικά, σου δίνει εξτρά πόντους και εδραιώνει ακόμα περισσότερο την παρουσία σου μέσα στη δουλειά αυτή. Αυτό που χρειάζεται προσοχή σήμερα είναι η διαστρεβλωμένη εικόνα που μπορεί να έχεις εσύ για τον εαυτό σου. Γιατί αν την αφήσεις να πάρει έκταση, θα επηρεάσει την επίδοσή σου.

Αιγόκερως
Μια διαφορετική μέρα η σημερινή, Αιγόκερε. Κάποια πράγματα τα βλέπεις πιο φιλοσοφημένα ή προσπαθείς να τα προσεγγίσεις με μια πιο φιλοσοφική ματιά. Έχεις μια θετική διάθεση και προσπαθείς να ξεφύγεις λίγο από την πρακτική σκέψη και να δεις τη θεωρητική βάση που κρύβεται πίσω από κάποια ζητήματα. Βέβαια, προσπαθείς να τα συνδυάσεις στο κεφάλι σου και να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα. Έχεις την επιθυμία να κάνεις μια μικρή εξόρμηση, να φύγεις για λίγο από το πρόγραμμα της καθημερινότητας και να δεις άλλους προορισμούς, νέες εμπειρίες. Μέσα σε όλα αυτά, σήμερα μην πιστεύεις ό,τι ακούς από τους άλλους. Πολλές υπερβολές και μπαρούφες θα ακούσεις.

Υδροχόος
Μια αρκετά ενδιαφέρουσα μέρα η σημερινή για εσένα, Υδροχόε. Υπάρχει ένα ενδιαφέρον από τους γύρω σου που το αντιλαμβάνεσαι και σε παρακινεί να μιλήσεις για πράγματα που σε απασχολούν, να μοιραστείς προβληματισμούς σου αλλά και να βρεις λύσεις σε κάποια από αυτά τα ζητήματα. Πέρα από αυτό όμως, θα βάλεις κάποια άτομα στη θέση τους με έναν ήπιο τρόπο. Άτομα που λειτουργούν παρασκηνιακά και που φαίνεται να σου σκάβουν το λάκκο με κάποιο τρόπο. Λίγο προσοχή στα οικονομικά σου και μην πιστεύεις ό,τι σου σερβίρεται, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος εξαπάτησης σήμερα σε αυτό το κομμάτι.

Ιχθύες
Μια μέρα με ωραία ενέργεια η σημερινή, Ιχθύ. Έχεις μια διάθεση να έρθεις πιο κοντά με τους άλλους και να βρεις λεπτά σημεία για να ενισχύσεις τις ήδη υπάρχουσες συναναστροφές σου. Μικρές δραστηριότητες με φίλους, εξορμήσεις και εκδρομούλες παίζουν σήμερα και το κλίμα βελτιώνεται πολύ. Αυτό που χρειάζεται να δεις σήμερα είναι να μην παίρνεις τοις μετρητοίς πράγματα που σου λένε οι άλλοι, προκειμένου να σε πείσουν για κάποια πράγματα που έχεις τους ενδοιασμούς σου. Επικοινωνία με άτομα που είναι ίσως διαφορετικής νοοτροπίας, πιθανότατα και κουλτούρας από τη δική σου σε εξιτάρει αρκετά σήμερα. Σου κεντρίζει το ενδιαφέρον περισσότερο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ