Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 22 - 28 Ιανουαρίου 2024

Αγαπημένε μου Ιχθύ, αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα κι εσύ πρέπει να προσπαθήσεις να είσαι κάπως διπλωμάτης

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 22 - 28 Ιανουαρίου 2024

Κριός
Αγαπημένε μου Κριέ, η εβδομάδα σου ξεκινάει περίεργα καθώς ναι μεν έχεις περάσει στην εποχή της ανεξαρτησίας και της αμφισβήτησης, δηλαδή στην εποχή του Υδροχόου, κάτι που απολαμβάνεις, αλλά θα βιώσεις παράλληλα και ένταση. Η ένταση αυτή σε κάνει ευέξαπτο και οι τσακωμοί με τον περίγυρο είναι δεδομένοι – αυτό δεν είναι και κάτι καινούργιο για σένα ούτως ή άλλως... Στα ερωτικά σου, εσύ που είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να ανθίσει ένας έρωτας από το εργασιακό σου περιβάλλον. Ενώ εσύ που είσαι σε σχέση, θα επικρατήσουν παιχνίδια εξουσίας με τον σύντροφο. Επαγγελματικά, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε ευνοεί και πρέπει να φροντίσεις να την αξιοποιήσεις. Η όψη Ήλιου-Πλούτωνα το περασμένο διάστημα ίσως σου δημιούργησε δεύτερες σκέψεις για τα επαγγελματικά και τους συνεργάτες σου… στην περίπτωση αυτή, ακολούθησε το ένστικτό σου.

Ταύρος
Αγαπημένε μου Ταύρε, αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με τα απόνερα του Σαββατοκύριακου να σε παιδεύουν και με εσένα να βρίσκεσαι σε φάση περισυλλογής ώστε να αλλάξεις προσέγγιση και σκεπτικό για κάποια θέματα. Και μια και περάσαμε στην εποχή του Υδροχόου – αχαρτογράφητα νερά αλλά κάπως οικεία για εσένα αφού ο Υδροχόος βρίσκεται στον σταυρό σου– ο Ήλιος σε αυτό το ζώδιο σου φωτίζει λίγο το κομμάτι των επαγγελματικών και των στενών σχέσεων. Ταυτόχρονα, δεν ξεχνάμε την περιβόητη Πανσέληνο στον Λέοντα η οποία σε βάζει στο προσκήνιο και σε αντιπαραθέσεις μεταξύ οικογενειακού περιβάλλοντος αλλά και δουλειάς. Κάπου εκεί όμως έρχεται η Αφροδίτη στον Αιγόκερω παροτρύνοντας σε να βγεις έξω και να κοινωνικοποιηθείς. Οι έξοδοι και οι συναναστροφές –για εσένα που είσαι ελεύθερος το λέω– δεν αποκλείεται να σου φέρουν και ερωτικές γνωριμίες. Εσύ πάλι που είσαι σε σχέση, είναι μια πολύ καλή περίοδος να οργανώσεις με το ταίρι σου μια εκδρομή γιατί έχετε σαπίσει.

Δίδυμοι
Αγαπημένε μου Δίδυμε, η εβδομάδα αυτή θα είναι εν μέρει ανακουφιστική ,δεν τη λες και τέλεια όμως! Καταρχάς τα φαινόμενα αυτής της εβδομάδας θα μπορούσαν να σε αφήσουν παγερά αδιάφορο, αλλά μια και συμμετέχει ο «ρουφιάνος» ο Κρόνος δεν μπορείς να μείνεις εντελώς ανεπηρέαστος. Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Λέοντα σου υπογραμμίζει να προσέξεις πάρα πολύ τις επικοινωνίες σου και τις συνεννοήσεις που κάνεις, καθώς είναι πολύ πιθανό να παρεξηγηθείς με άτομα του κύκλου σου κι αυτό γιατί μπορεί να λες εσύ μαύρο, άσπρο να ακούν αυτοί. Για να μην αναφερθούμε σε μυστικά που έχουν ξεκινήσει να βγαίνουν στη φόρα από το Σαββατοκύριακο και σε αποκαλύψεις για κρυφούς έρωτες. Εσύ που δεν έχεις κάποια σχέση, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερου φωτίζει τον τομέα του έρωτα. Σου εφιστώ την προσοχή... μην εμπλακείς σε ζευγάρια. Μπορεί το προηγούμενο διάστημα να ένιωθες κάπως μπερδεμένος, καταλαβαίνεις όμως από αυτή την εβδομάδα ότι το τοπίο κάπως αρχίζει και ξεδιαλύνεται.

Καρκίνος
Αγαπημένε μου Καρκίνε καλή εβδομάδα! Ξέρω πως το προηγούμενο διάστημα ήταν ζόρικο για εσένα καθώς βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο στη ζωή σου. Νιώθεις πως ό,τι κάνεις είναι λάθος, ενώ μπορεί να είναι και σωστό. Η τόση «Αιγοκερίλα» όλο αυτό το διάστημα σε έκανε πολύ αυστηρό με τον εαυτό σου, όμως περάσαμε και επίσημα στην εποχή του Υδροχόου οπότε η κατάσταση γίνεται πιο ανάλαφρη. Το τέλος μιας εποχής ήρθε κι σε βρίσκει αποφασισμένο να αλλάξεις σελίδα στο κομμάτι των διαπροσωπικών σου σχέσεων ή των στενών συνεργασιών. Το μόνο σίγουρο, λοιπόν, είναι ότι θα ακολουθούν ραγδαίες αλλαγές. Ωστόσο, η Πανσέληνος στον Λέοντα φέρνει πίεση και ζόρι στο οικονομικό κομμάτι ή στα κεκτημένα σου, π.χ. ακίνητη περιουσία. Τώρα για εσένα που είσαι δεσμευμένος και θέλεις πάση θυσία να κρατήσεις τη σχέση σου, προσπάθησε να είσαι διαλλακτικός και να έχεις κατανόηση. Εσύ που είσαι ελεύθερος, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε βάζει στη διαδικασία αναζήτησης συντρόφου.

Λέων
Αγαπημένε μου Λέοντα, σε θέλω ψύχραιμο αυτή την εβδομάδα καθώς πρόκειται για την εβδομάδα εκείνη που μάλλον χρειαζόμαστε φίμωτρο για να σε μαζέψουμε,  κι αυτό γιατί ολοκληρώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιό σου – λογικά πλέον όποτε ακούς τη λέξη «Πανσέληνος» πρέπει να βγάζεις φλύκταινες. Μπορεί να βίωσες ήδη από το Σαββατοκύριακο κάποιες αλλαγές ή αποκαλύψεις σε θέματα που αφορούν υγεία ή καθημερινότητα, η  εβδομάδα σου εκτυλίσσεται με ένταση, νεύρα και οι αποκαλύψεις συνεχίζονται. Κάποιες από τις προσωπικές σου πεποιθήσεις, προσδοκίες, φιλοδοξίες ή θέλω, ανατρέπονται. Στα ευχάριστα νέα, έχουμε περάσει στην περίοδο του Υδροχόου που σε ωθεί να ασχοληθείς λίγο με τις σχέσεις σου – το έχεις παρατήσει το άθλημα λίγο τώρα τελευταία, έτσι; Ταυτόχρονα, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερου, για εσένα που είσαι σε σχέση, σε κάνει πιο ρεαλιστή και σε σπρώχνει να βρεις τρόπο να κάνεις την καθημερινότητα με το αμόρε σου πιο ωραία. Εσύ που είσαι ελεύθερος και γενικώς ψάχνεσαι, ο έρωτας μπορεί να σου έρθει στα πιο απίθανα μέρη.

Παρθένος
Αγαπημένε μου Παρθένε, παρότι θα μπορούσες ξεκάθαρα να αποφύγεις όλα τα δυσμενή φαινόμενα αυτή την εβδομάδα, ο Κρόνος δεν φαίνεται να έχει την ίδια άποψη. Ξεκινάμε την εβδομάδα πηγαίνοντας σε μια περίοδο πιο ξέγνοιαστη, καθώς ο Ήλιος πέφτει στον οίκο σου, δηλαδή σε θέματα σχετικά με την καθημερινότητα αλλά και την υγεία. Στο τελευταίο κομμάτι σου λέω να προσέξεις ιδιαίτερα, καθώς ο Κρόνος σου προκαλεί μεγάλη κόπωση. Και σαν να μην έφτανε αυτό, φτάνουμε και στο κρεσέντο της κατάθλιψης με μια Πανσέληνο στο ζώδιο του Λέοντα, η οποία παρά μόνο δεν φωτίζει τον πιο σκοτεινό οίκο του ωροσκοπίου σου, τον δωδέκατο οίκο δηλαδή. Θα σου πρότεινα να προστατέψεις την ψυχική σου υγεία και να μείνεις αμέτοχος σε παρασκηνιακές καταστάσεις και κουτσομπολιά. Στα καλά νέα, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερου, για εσένα που δεν έχεις κάποιο ταίρι, σου δείχνει τον δρόμο για έναν νέο έρωτα, ενώ εσύ που είσαι ήδη σε σχέση, αναζωπυρώνεις τον έρωτά σου βρίσκοντας δημιουργικούς τρόπους.

Ζυγός
Αγαπημένε μου Ζυγέ καλή εβδομάδα! Τα κατάλοιπα του Σαββατοκύριακου σχετικά με το οικογενειακό σου περιβάλλον, κάποιες αποκαλύψεις και μυστικά ή κάποιες συνειδητοποιήσεις, σε έχουν φέρει σε ένα ψυχολογικό τέλμα. Παρ’ όλα αυτά ο Ήλιος στο ζώδιο του Υδροχόου κάνει την καθημερινότητά σου πιο ευέλικτη και πιο επικοινωνιακή. Σου εφιστώ όμως την προσοχή γι’ αυτό το διάστημα, καθώς η Πανσέληνος στον Λέοντα δεν αστειεύεται και κλονίζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, την υπομονή σου, ενώ δεν αποκλείεται και ένας μικροκαβγάς με τους φίλους σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερου σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς με κληρονομικά ζητήματα. Για σένα που είσαι σε σχέση, ίσως μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς να κάνεις πιο σοβαρή την κατάσταση μεταξύ εσού και του έτερον ήμισυ, ενώ εσύ που είσαι ελεύθερος, όλο και κάτι θα βρεθεί και για εσένα!

Σκορπιός
Αγαπημένε μου Σκορπιέ καλή εβδομάδα! Σίγουρα τα απόνερα του Σαββατοκύριακου «πόνεσαν», καθώς κάποια ζητήματα ζωής είτε τα νιώθεις μετέωρα και αυτό σου προκαλεί ανασφάλεια είτε έκλεισαν οριστικά. Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα που ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο σε έφεραν αντιμέτωπο με επικοινωνιακά τρικς και χειριστικότητα, αλλά ίσως και με μια πιο κατασταλαγμένη σκέψη. Ταυτόχρονα, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα θα φέρουν σημαντικές αλλαγές στη δουλειά ή στην προσωπική σου ζωή. Στα θετικά νέα, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερου κάνει την κατάσταση πιο ελαφριά, καθώς μέσα από επικοινωνίες και συναναστροφές στον κοινωνικό περίγυρο, εσύ που είσαι ελεύθερος ενδέχεται να βρεις τον έρωτα κι εσύ που είσαι σε σχέση θα βγάλεις άκρη μέσω συζητήσεων.

Τοξότης
Αγαπημένε Τοξότη καλή εβδομάδα! Το Σαββατοκύριακο ειδικά εσύ λογικά βίωσες ανεξάντλητη πηγή αρνητικότητας, κάτι που δεν αντέχεις καθόλου. Θα υπάρξουν αλλαγές στα οικονομικά και γενικά στα κεκτημένα σου, γεγονός που έχει κουράσει πολύ και σου δημιουργεί ανασφάλεια. Ίσως η κρίση σου να είναι αρκετά θολωμένη, ίσως γενικά να έχεις φορτώσει το μυαλό σου με ιδέες και σκέψεις, οι οποίες είναι άκρως ανέφικτες. Στα ευχάριστα νέα, μπαίνει στο πλάνο σου ένα ταξίδι που ήθελες καιρό να οργανώσεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερου φωτίζει τον τομέα των οικονομικών σου και σου δίνει μια παράταση ή ευκαιρία για άνοδο στα έσοδά σου. Εσύ που είσαι ελεύθερος, μην απελπίζεσαι από μια ίσως κακή εξέλιξη ενός ανόητου φλερτ και μην τα παίρνεις όλα προσωπικά. Εσύ που είσαι σε σχέση, έχεις απογοητευτεί προσφάτως από κάποιες αποκαλύψεις, αλλά θυμήσου ότι τα εμπόδια είναι για να κάνουν τις σχέσεις πιο δυνατές.

Αιγόκερως
Αγαπημένε μου Αιγόκερε καλή εβδομάδα! Το Σαββατοκύριακο εξελίχθητε άκρως επεισοδιακά καθότι μετά από εκατοντάδες χρόνια συναντήθηκε ο Πλούτωνας με τον Ήλιο πάνω σου. Αυτό ίσως σου προκάλεσε τεράστιες αλλαγές. Συνεχίζεται η εβδομάδα με τον Ήλιο στον Υδροχόο, αφού αποχώρησε από το ζώδιό σου, γεγονός που σε ωθεί να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα – βλέπεις φως στο τούνελ! Ταυτόχρονα, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα σου προκαλεί άγχος και ανησυχία, κάτι που σε κάνει ξεχασιάρη και αφηρημένο σε θέματα δουλειάς, γι' αυτό προσπάθησε να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου. Στον ερωτικό τομέα, εσύ που είσαι σε σχέση, απόφυγε τις πολύπλοκες σκέψεις και την έντονη κριτική. Εσύ που είσαι ελεύθερος, πάρε πρωτοβουλία και κάνε εσύ το πρώτο βήμα για το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Υδροχόος
Αγαπημένε μου Υδροχόε καλή εβδομάδα! Η Πανσέληνος στον Λέοντα θέλει την προσοχή σου αυτή την εβδομάδα, καθώς επηρεάζει έντονα την κρίση σου, τονώνει τις αδυναμίες σου ή σε εμποδίζει να δεις σωστότερα μια κατάσταση. Ειδικά όσον αφορά τα προσωπικά σου, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, απόφυγε τα γενικόλογα, τις ασάφειες και τις περίπλοκες κουβέντες. Στο κάτω κάτω μόνο παρεξηγήσεις δημιουργούν. Στα οικονομικά σου, δεν βλέπω και μεγάλη βελτίωση αυτή την εβδομάδα. Στα ευχάριστα, ο Ήλιος στο ζώδιό σου φέρνει βάσεις για θετικές προοπτικές, αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Η ψυχική σου υγεία  και η διάθεσή σου ενισχύονται μέσω των φίλων ή κάποιου ταξιδιού/μετακίνησης ή και γενικότερα από κάποια απρόοπτα στην καθημερινότητά σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερου σε κάνει λίγο πιο καχύποπτο και σε βάζει σε μια διαδικασία να κινείσαι παρασκηνιακά, κάτι που θα σε βοηθήσει αρκετά μελλοντικά. Έτσι θα μπορέσεις να διαχωρίσεις τους «φίλους» από τους «εχθρούς».

Ιχθύες
Αγαπημένε μου Ιχθύ, αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα κι εσύ πρέπει να προσπαθήσεις να είσαι κάπως διπλωμάτης, ειδικά εάν χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να φέρεις εις πέρας κάποιες υποχρεώσεις. Γενικά μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, να πάρεις γρήγορες αποφάσεις και μη νιώθεις συνεχώς πως είσαι το θύμα. Στον οικονομικό τομέα βρίσκεσαι κάπως σε μεταβατικό στάδιο, άρα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις και τα επόμενα βήματά σου. Ασχολήσου με ό,τι σε ευχαριστεί κι άσε τις περίπλοκες καταστάσεις στην άκρη. Στα ερωτικά σου, εσύ που είσαι μόνος, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι άκρως βοηθητική καθώς σου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσεις κάποιο ταίρι στον κοινωνικό και φιλικό σου περίγυρο. Από την άλλη, εσύ που είσαι ήδη σε σχέση, προσπάθησε να είσαι πιο θετικός σε εξόδους και μαζώξεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ