Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 08.01.2024

Αιγόκερε, έχεις μια καλή διάθεση και η οπτική σου γίνεται πιο ανάλαφρη

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Δευτέρας 08.01.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριάρι μου, σήμερα έχεις τη διάθεση για συζητήσεις! Θέλεις να ανταλλάξεις απόψεις, να ακούσεις διαφορετικές οπτικές και να δεις κάποια πράγματα από άλλη μεριά. Αρκεί βέβαια, να μην προσπαθήσουν να σου τα επιβάλουν όλα αυτά! Ωστόσο, η διάθεσή σου είναι πολύ όμορφη και αυτό σε κάνει ακόμα πιο κοινωνικό και περιζήτητο στην παρέα σου! Αν έχεις κάποιο φλερτ από το εξωτερικό, σήμερα θα έχεις ωραία νέα! Καλό θα είναι να δουλέψεις αυτό το βάρος που έχεις, το οποίο προέρχεται από μαζεμένα πράγματα που δεν έχεις εξωτερικεύσει. Μην προσπαθείς να ακολουθήσεις «πρέπει», που δεν τα εκτιμάς με κάποιο τρόπο.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα νιώθεις έναν έντονο ερωτισμό! Ναι, υπάρχουν και πιο βαθιές σκέψεις, αλλά σήμερα υπάρχει ένας μαγνητισμός που τραβά τα βλέμματα και η ψυχολογία σου ανεβαίνει κατακόρυφα! Είναι και ένα οικονομικό νέο που θα σου φτιάξει ακόμα περισσότερο τη μέρα. Λίγο προσοχή σε συζητήσεις με φίλους, γιατί εκεί θα προσπαθήσεις να μιλήσεις με λογική. Απλά θα σου βγει ωμά και κυνικά, κάτι που δε θα το δεχτούν και θα αντιδράσουν. Προσπάθησε να μιλήσεις ήρεμα μεν, ξεκάθαρα δε! Άλλωστε ο σκοπός σου είναι να βοηθήσεις και να δώσεις εναλλακτικές που δεν έχουν σκεφτεί οι άλλοι!

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, αυτό που χρειάζεσαι είναι να ασχοληθείς με τη σχέση σου. Τις προηγούμενες ημέρες δεν είχες χρόνο ελεύθερο και τα παραπονάκια που άκουσες σε ταρακούνησαν. Έτσι, σήμερα είσαι σε φάση που θα δώσεις χρόνο στο ταίρι σου και θα περάσετε μαζί όμορφα, αφού έχεις μια όμορφη διάθεση και θέλεις να μοιραστείς το συναίσθημά σου. Άσε τις βαθιές συζητήσεις για σήμερα και μην δώσεις έκταση σε κουβέντες που μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις. Σήμερα είναι μια ωραία μέρα για να κάνετε παρέα πολλά και να έρθετε πιο κοντά! Αλλά και στη δουλειά, ένα σκηνικό με κάποιον ανώτερο θα σε φέρει πιο κοντά με τους συναδέλφους.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, το πρόγραμμά σου είναι γεμάτο με αρκετά όμορφα πράγματα και με ένα κλίμα που σε βοηθά να ανοιχτείς και να αφεθείς κάπως περισσότερο στην παρέα με συναδέλφους. Το καλό είναι πως δεν έχεις λόγο να δεις κάποιους ανταγωνιστικά πλέον, και αυτό σήμερα εκφράζεται με τη χαλαρότητα που κινείσαι μέσα στο χώρο. Οι συζητήσεις που θα συμμετάσχεις θα σου δώσουν την εντύπωση ότι θα προσπαθήσουν να σου επιβάλουν οι άλλοι τις απόψεις τους και θα είναι ο μόνος λόγος που θα στραβώσεις. Από εσένα όμως εξαρτάται το αν θα χαλάσει όλη σου η μέρα. Που δε νομίζω να το αφήσεις να συμβεί όμως… Θα διατηρήσεις την ηρεμία σου!

Λέων
Λιοντάρι μου, σήμερα είναι μια μέρα που θέλεις να διασκεδάσεις, να βγεις με φίλους αλλά και χαλαρώσεις από όλα αυτά που ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες μέρες. Έχεις μια ωραία διάθεση, αλλά και το φλερτ που θα παίξει σήμερα θα σε κάνει να νιώσεις ακόμα καλύτερα! Ο «στόχος» ανταποκρίνεται και εσύ παίρνεις τα πάνω σου! Μην το μαζεύεις, επειδή κάποια «τι θα γίνει όμως αν…» θα ξεπηδήσουν και θα σου δημιουργήσουν δεύτερες σκέψεις. Επίσης, αυτή η καλή διάθεση δε θα περάσει απαρατήρητη και στη δουλειά σου. Και αυτό θα παίξει το ρόλο του παρακάτω. Άσε τις αρνητικές σκέψεις στην άκρη και εστίασε σε αυτά που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα σήμερα!

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα σε πιάνει μια έντονη διάθεση να τακτοποιήσεις το σπίτι σου. Οι μέρες των γιορτών τελείωσαν και τώρα θέλεις να το βάλεις και πάλι σε μια σειρά. Όμως έχεις στο μυαλό σου να κάνεις και μικρές αλλαγές στη διακόσμηση. Κάτι που θα ανανεώσει τον αέρα μέσα στο σπίτι. Τώρα, επειδή θα ακούσεις και σχόλια από τους υπόλοιπους μέσα στο σπίτι, προσπάθησε να μην γίνεις τόσο απόλυτος στις απαντήσεις σου. Όπως επίσης, αν δεν είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν, άσε τις μπηχτές στην άκρη. Έχεις μια ωραία έμπνευση σήμερα και μπορείς να κάνεις το σπίτι σου πιο λειτουργικό. Μείνε σε αυτό και άσε τα αρνητικά στην άκρη.

Ζυγός
Ζυγέ, σήμερα ο τρόπος που μιλάς τους άλλους θυμίζει το Ζυγό που όλος ο κύκλος σου θυμάται και ξέρει. Έχεις μια ευγένεια, μια ηρεμία στη φωνή σου και έτσι μπορείς να κερδίσεις οτιδήποτε διεκδικήσεις. Αρκεί να διατηρήσεις την ηρεμία σου. μην ασχοληθείς και μην αναλωθείς σε αντιπαραθέσεις ή πιθανές προκλήσεις από ανωτέρους σου στη δουλειά, που έχεις πάρει γραμμή ότι σε έχουν βάλει στο μάτι. Εκεί θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την ψυχραιμία σου και να το προσπεράσεις. Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις, αλλά και να λύσεις οικογενειακά ζητήματα που νιώθεις σε επηρεάζουν ψυχολογικά.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα ασχολείσαι περισσότερο με το οικονομικό. Ζητήματα που εκκρεμούν φαίνεται πως μπορείς να τα διαχειριστείς με περισσότερη ηρεμία και με μια καλύτερη διάθεση, για να βρεθεί άμεσα και με ηρεμία μια λύση. Ίσως σήμερα δεν είσαι και στην καλύτερη διάθεση για να βρεθείς με φίλους ή να διασκεδάσεις. Και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ασχοληθείς με θέματα που θα σε βοηθήσουν να βελτιωθείς. Ίσως έρθεις αντιμέτωπος με κάποιες σκληρές αλήθειες και πάρεις απόφαση να δουλέψεις πάνω σε αυτές. Και μπορείς εύκολα να το βάλεις σε μια σειρά, κι αυτό γιατί βλέπεις σε μεγαλύτερο βάθος τα πράγματα αυτές τις μέρες.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, νιώθεις αρκετά πιο δραστήριος και ικανός να κάνεις τα ξεκινήματα που θέλεις. Ή να συνεχίσεις δυναμικά τη δουλειά σου. Αυτό που δε σου αρέσει είναι το ότι χρειάζεται να προσαρμοστείς σε κανόνες και «πρέπει» που μάλλον προέρχονται από τον τρόπο που έχεις μεγαλώσει. Από έναν ηθικό κώδικα ίσως. Ωστόσο, σήμερα έχεις μια πολύ καλή διάθεση και βλέπεις το θετικό στο οτιδήποτε προκύπτει! Ναι, θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπο να ξεφύγεις από αυτά τα «πρέπει» χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα το καταφέρεις! Πάντως είσαι σε μια φάση που βρίσκεις λύσεις σε ζητήματα δουλειάς σήμερα!

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα αντιλαμβάνεσαι πως το πράγμα σα να στρώνει κάπως. Έχεις μια καλή διάθεση και η οπτική σου γίνεται πιο ανάλαφρη. Ωστόσο, παραμένεις αυστηρός και κυνικός στον τρόπο που μιλάς στους άλλους. Αυτό είναι αυθόρμητο και προκύπτει από τη σημασία που εσύ δίνεις στην ευθύνη! Όπως και να ‘χει, σήμερα κάποιο κρυφό φλερτ πλανάται στην ατμόσφαιρα και ίσως επενδύσεις χρόνο εκεί για να το επιβεβαιώσεις πως όντως ισχύει! Προσπάθησε να μη γίνεις σκληρός με τον εαυτό σου. Όπως επίσης και οι απαντήσεις που θα δώσεις, καλό είναι να μην είναι «στεγνές» και κρύες! Αφέσου λίγο στο παιχνίδι. Έστω προσπάθησέ το ρε παιδί μου!

Υδροχόος
Υδροχόε μου, με την παρέα σου θα έχεις μια όμορφη μέρα! Το οικονομικό σου είναι λίγο περιορισμένο κι έτσι θα επανέλθεις σε παλιές καλές συνήθειες με την παρέα στο σπίτι! Σήμερα μπορεί να εκμυστηρευτείς ανασφάλειές σου στους άλλους και να δεις σε ποιο βαθμό σε αποδέχονται οι φίλοι και οι άνθρωποι που έχεις επιλέξει να έχεις στον κύκλο σου! Ίσως κάποια πράγματα να σε προβληματίσουν περισσότερο, και αυτό γιατί θα ψάξεις να βρεις τις ρίζες τους. Άστο, ειδικά αν δεν είσαι διατεθειμένος να ασχοληθείς ουσιαστικά και για ώρα μέσα στη μέρα σου! Καλύτερα είναι να εστιάσεις σε όμορφες στιγμές με τους δικούς σου σήμερα.

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, ασχολείσαι με κάποια κομμάτια της δουλειάς σου, που έχουν να κάνουν με επόμενα επαγγελματικά σου πλάνα! Έχεις μια όμορφη διάθεση και επενδύεις στην εικόνα σου αλλά και στην ενίσχυση της μέσα στην κοινωνία. Καλά μαντάτα που θα σε κάνουν να καταλάβεις πως τελικά είσαι απαραίτητος μέσα στη δουλειά σου! Μπορεί πάλι να είσαι σε φάση που χρειάζεσαι μια αλλαγή, την οποία και θα κυνηγήσεις με μεγαλύτερο ενδιαφέρον σήμερα! Θα χρειαστεί να βάλεις κάποια όρια. Ναι, δε σου αρέσει αυτό σα διαδικασία, απλά σήμερα θα δεις πως δε γίνεται να καταφέρεις κάποια πράγματα με παιχνίδια και τερτίπια…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ