Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 01 - 07 Ιανουαρίου 2024

Καλή χρονιά αγαπημένο μου Λιοντάρι! Πολύ ευχάριστες οι επικοινωνίες, καθώς περνάει ο Ερμής σε ορθή πορεία

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 01 - 07 Ιανουαρίου 2024

Καλή χρονιά σε όλους! Εκτός από τους Τοξότες και τα φαινόμενα πάνω τους...

Η πρώτη εβδομάδα της χρονιάς μας βρίσκει όλους μας σφιγμένους συναισθηματικά σα να έχουμε πάθει όλοι Περίανδρος Πώποτας από το πουθενά. Πάλι καλά στις 4/1 περνάει ο Άρης στον Αιγόκερω...και μην ξεχνάμε φυσικά το πιο ανακουφιστικό γεγονός της εβδομάδας, μη σου πω της χρονιάς, την ορθόδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη.

Κριός
Καλή χρονιά αγαπημένε μου Κριέ! Η εβδομάδα σου έχει θετικό πρόσημο, καθώς ο Ερμής γυρνάει ορθόδρομος κι επιτέλους θέματα που έχουν να κάνουν με μεταφορές, επικοινωνίες, επαφές γενικότερα αρχίζουν επιτέλους και προχωράνε. Από τις 4/1 και μετά παρατηρείς ότι ανακτάς τη χαμένη σου ενέργεια και θέτεις νέους στόχους. Τώρα στα γκομενικά σου δεν θα έλεγε κανείς πως είναι μια καλή εβδομάδα, αλίμονο θα μου πεις, καθώς υπάρχει το συναισθηματικό αυτό κενό που νιώθεις μέσα σου το οποίο σου προκαλεί νεύρα.. Αν έχεις ήδη κάποια σχέση θα θες λίγο μια απόσταση.Στο κομμάτι δουλειάς προσπάθησε να μην πλακωθείς με τους συναδέλφους σου για θέματα εξουσίας.

Ταύρος
Καλή χρονιά φίλε Ταύρε!Η πρώτη εβδομάδα του χρόνου σου δίνει καλά σημάδια για ελπίδα καλών επικοινωνιών, αμήν και πότε! Γενικά παρατηρείς ότι αρχίζουν σιγά σιγά και ξεμπλοκάρονται θέματα οικονομικά, συμφωνίες, διακανονισμοί η κάποιες συνεργασίες οι οποίες δεν προχωρούσαν. Από τις 4/1 και μετά αντλείς ενέργεια από τον Άρη και σε κάνει όλως περιέργως πιο κοινωνικό και δέχεσαι πολλές προτάσεις για εξόδους. Όσον αφορά τα γκομενικά, νιώθεις αρκετά αποστασιοποιημένος από το ταίρι σου και ίσως να ευθύνεσαι εσύ ή και το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου,το οποίο δεν μας τα λέει καλά. Μπορεί να έχεις παρατηρήσει κάποια περίεργη συμπεριφορά από το ταίρι σου, προσπάθησε όμως να μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.Τα επαγγελματικά σου παρουσιάζουν μια άνοδο θα έλεγε κανείς, μην παίρνουν  όμως τα μυαλά σου αέρα! Θα παρατηρήσεις ότι υπάρχουν πάρα πολλές ευκαιρίες,δεν χρειάζεται να πεις ναι σε όλες!

Δίδυμοι
Καλή χρονιά φίλε Δίδυμε!Μπορεί το τελευταίο διάστημα να σε έχει πάει γ......ώντας, αλλά από τις 2/1 και μετά ο Ερμής σταματάει να είναι Ανάδρομος κι αυτό σημαίνει ότι σταματάς να τσακώνεσαι με όλο τον κόσμο και επιτέλους καταφέρνεις, από εδώ και πέρα, και βγάζεις άκρη. Από τα μισά της εβδομάδας και μετά το πλανητικό σκηνικό είναι θετικό για εσένα που θέλεις να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος. Στα εωτικά σου είσαι αρκετά άστατος, καθώς η Αφροδίτη παραμένει απέναντι σου...ψιλοκάνεις του κεφαλιού σου. Εσύ που είσαι σε σχέση είσαι πολύ απόμακρος από το ταίρι σου και δεν του δείχνεις την εκτίμησή σου. Επαγγελματικά μιλώντας δε νομίζω πως είσαι αυτό που λέμε σε φάση να δουλέψεις, γιατί είσαι ακόμα σε διακοπές!

Καρκίνος
Καρκίνε καλή χρονιά! Ξεκινάμε την εβδομάδα, αλλά και την χρονιά, με τον Ανάδρομο Ερμή να παίρνει πούλο. Θα παρατηρήσεις ότι θέματα και εκκρεμότητες διευθετούνται, κυρίως ότι αφορά την καθημερινότητα. Κάπου στα μισά της εβδομάδας αλλάζει ο Άρης και περνάει απέναντί σου,στον Αιγόκερω. Πιάνεις λοιπόν πολύ έντονα τον εαυτό σου να ασχολείται με τις κινήσεις των άλλων.Θες γκομενικά; Θες συνεργάτες,συγγενείς ή φίλοι; Πάμε τώρα στο δύσκολο κομμάτι που δεν είναι άλλο από τα γκομενικά σου:φέξε μου και γλίστρησα! Όλο μαλακίες είσαι...πολλές οι δυσκολίες σε αυτό το κομμάτι. Αν έχεις κάποιο άτομο στο μυαλό σου, είναι προτιμότερο να μην μιλήσετε, από το να μιλήσετε και να γίνετε κώλος. Εσύ που είσαι σε σχέση παραμέρισε την κριτική και την καχυποψία. Στα επαγγελματικά σου, καλύτερα να συζητήσεις κάτι που σε ενοχλεί, παρά να το αφήσεις να σε επηρεάσει.

Λέων
Καλή χρονιά αγαπημένο μου Λιοντάρι! Πολύ ευχάριστες οι επικοινωνίες, καθώς περνάει ο Ερμής σε ορθή πορεία και δεν είναι μόνο αυτό...Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις και πολύ ευχάριστες συναντήσεις! Ξεμπλοκάρονται τα εμπόδια σε κάποιο ταξίδι που ίσως ήθελες να κάνεις ή σε κάποια δραστηριότητα.Από τις 4/1 και μετά αυξάνονται οι υποχρεώσεις με καλό φυσικά πρόσημα, καθώς αναλαμβάνεις περισσότερα tasks. Για να μην αναφέρω ότι ανακτάς την χαμένη σου αυτοπεποίθηση.Επιτέλους!Τσάμπα Λιοντάρι είσαι; Στα γκομενικά τώρα,εσύ που είσαι σε σχέση θέλω να δώσεις σημασία σε παρελθοντικά ζητήματα,γιατί θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο παρόν.Αν είσαι ελεύθερος,δεν είναι το ιδανικό διάστημα για φλερτ.Επαγγελματικά τώρα, αν νιώθεις κάποια πίεση,υπάρχει και το όχι!Αν πάλι σ'αρέσει να αναλαμβάνεις τα πάντα θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό η πολυδραστηριότητα.

Παρθένος
Παρθένε καλή χρονιά με υγεία! Η πρώτη εβδομάδα του χρόνου είναι comme ci,comme ca. Tα νέα και οι επικοινωνίες ξεμπλοκάρονται μιας και ο Ερμής περνάει σε ορθή πορεία κι αυτό σε ξελαφρώνει, γιατί έρχεται ένα απαιτητικό διάστημα. Στα άσχημα νέα το Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε ξεπατώνει...Θα παρατηρήσεις ότι θα θες να περνάς περισσότερο χρόνο μόνος σου,χωρίς τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση θα αρχίσεις τα κλασικά παρθενίστικα...Έλα ξέρεις αυτό το ''Δεν μ'αρέσει κανένας,όλοι είναι χάλια''. Στα επαγγελματικά,δόξα τον Θεό,περνάει ο Άρης στον Αιγόκερω κι έχεις περισσότερη δημιουργικότητα και έμπνευση.

Ζυγός
Αγαπημένε μου Ζυγέ,καλή χρονιά με υγεία και τύχη! Το τελευταίο διάστημα αντιλαμβάνομαι πως ήταν αρκετά δύσκολο, όμως φαίνεται να μπαίνουν όλα σε μια σειρά αυτή την εβδομάδα, καθώς ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία στον Τοξότη.Στα θέματα καρδιάς, η δυσαρμονική όψη του Κρόνου με την Αφροδίτη δεν βοηθάει την κατάσταση,αντιθέτως, προκαλούνται εντάσεις στην σχέση σου.Ενώ εσύ που είσαι μπακούρι δεν έχεις να φοβάσαι κάτι,μιας και δεν θα γίνει κάποια αλλαγή. Με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω θα αρχίσουν να σε αφορούν θέματα σχετικά με την οικογένεια ή με κάποιο ακίνητο. Επαγγελματικά βάζεις σε τάξη κάποια πράγματα, προσπάθησε όμως να μην ασχολείσαι με μικρότητες στον χώρο εργασίας σου!

Σκορπιός
Καλή χρονιά αγαπημένε μου Σκορπιέ,το 2024 εύχομαι να σου φέρει τύχη! Η πρώτη εβδομάδα του έτους σε βρίσκει προβληματισμένο, καθώς το Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου προκαλεί απόσταση συναισθηματική και  μια αρκετά βαριά διάθεση. Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα ψιλοαλλάξει η διάθεσή σου ή τουλάχιστον θα πάρεις μικρές δόσεις ευτυχίας μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Από τις 4/1 και μετά η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω θα φέρει σημαντικές επικοινωνίες,γνωριμίες, αλλά και μετακινήσεις. Στα ερωτικά σου, είσαι αρκετά διστακτικός και δεν επικοινωνείς αυτά που σκέφτεσαι. Εσύ που είσαι ελεύθερος κατατρέχεις σε επιπόλαιες γνωριμίες,κλασικά...Επαγγελματικά τώρα, ψιλοχέστηκες. Δεν έχεις κάποια διάθεση για δουλειά, αλλά σίγουρα θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις οικονομικά θέματα που είχαν προκύψει.

Τοξότης
Τοξότη μου καλή χρονιά σου εύχομαι με λιγότερους Ανάδρομους στο ζώδιό σου! Από 2/1 και μετά επιστρέφει επιτέλους σε ορθή πορεία ο Ερμής στο ζώδιό σου και παρατηρείς ότι οι συναντήσεις σου και γενικώς όλα σου τα κανονίσματα έχουν αρμονική αρχή, μέση και τέλος. Με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω θα πρέπει να σταματήσεις να κάνεις ηλίθια έξοδα και σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να ξοδεύεις για άλλους. Στα γκομενικά,δε θα έλεγε κανείς πως ξεκινάει ωραία η χρονιά σου κι αυτό γιατί το Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου είναι πάνω σου, αυτό φέρνει ρήξεις, αντιδραστικότητα και ξερομυαλιά. Τουλάχιστον δεν θα κρατήσει για πολύ καιρό!Στα επαγγελματικά,το κλίμα είναι αρκετά θετικό, καλό είναι όμως να μην ξεκινήσεις συζητήσεις για κάτι καινούργιο.

Αιγόκερως
Καλή χρονιά ομοιοπαθή Αιγόκερε!Την πρώτη εβδομάδα του έτους την βιώνεις κάπως διπολικά, καθώς ναι μεν οι επικοινωνίες σου έχουν αρχίσει και παίρνουν μπρος,αλλά το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, που διαμορφώνεται την πρώτη μέρα του έτους,δεν ενδείκνυται για συναντήσεις,αφού το πιθανότερο είναι να πιαστείς μαλλί με μαλλί με όποιον δεις. Αλλά δόξα τον Ύψιστο, ο Ερμής περνάει σε ορθή πορεία κι αυτό δημιουργεί επικοινωνιακές ευκαιρίες πάσης φύσεως. Από τις 4/1 και μετά περνάει ο Άρης στο ζώδιό σου-θέση έξαρσης-τρεχάματα πολλά και επιτέλους αρκετή κινητικότητα. Στα ερωτικά σου τώρα, μην επηρεάζεσαι από όσα νομίζεις χωρίς να έχεις αποδείξεις.Αν βρίσκεσαι σε σχέση,προσπάθησε να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις. Όσον αφορά τα επαγγελματικά,επιτέλους υπάρχει φανερή βελτίωση.

Υδροχόος
Καλή χρονια φίλε Υδροχόε! Πολύ κακή διάθεση και μουντάδα βλέπω για την πρώτη εβδομάδα του χρόνου.Βυθίζεσαι στις σκέψεις σου και μπαίνεις στον πειρασμό να κατηγορήσεις άλλους ανθρώπους για δικά σου λάθη.Παρόλα αυτά στα ευχάριστα,ο Ερμής γυρνάει σε ορθή πορεία και η διάθεση σου αλλάζει,μιας και θα βρεις αρκετούς τρόπους να επικοινωνήσεις. Στα γκομενικά σου, μη δίνεις αξία σε μικρότητες και ανούσια σκηνικά. Εσύ που είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει κάποιο άτομο, μην επιμείνεις πολύ,γιατί θα βρεις εμπόδια.Επαγγελματιά τώρα, προσπάθησε να μην κινείσαι παρασκηνιακά,γιατί αυτό δεν κάνει και πάντα θετική εντύπωση.

Ιχθύες
Αγαπημένε μου Ιχθύ καλή χρονιά σου εύχομαι με τύχη! Πολύ απαιτητική η πρώτη χρονιά του έτους καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σου υπογραμμίζει τις ανασφάλειές σου και γενικώς νιώθεις πίεση και ένταση. Στα ευχάριστα νέα,ο Ερμής περνάει σε ορθή πορεία κι επιτέλους βλέπεις μια εμφανέστατη βελτίωση στην καθημερινότητά σου.Μην παίρνουν όμως τα μυαλά σου αέρα,διότι αυτό το φαινόμενο Αφροδίτης-Κρόνου κρατάει μερικές ημέρες. Στα προσωπικά σου, καλό θα ήταν να μην δίνεις βάση στα περισσότερα πράγματα που σκέφτεσαι,γιατί πολλά από αυτά δεν στέκουν.Εσύ που δεν έχεις κάποιον στη ζωή σου, δεν ευνοεί το πλανητικό σκηνικό μια νέα γνωριμία.Ούτε όμως στα επαγγελματικά αυτή η εβδομάδα πιστεύω πως είναι η καλύτερη,περίμενε λοιπόν την επόμενη, μπας και δεις προκοπή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ