Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 11.12.2023

Ζυγέ, έχεις μια αρκετά θετική διάθεση να επικοινωνήσεις και να δεις τα πράγματα πιο θετικά

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Δευτέρας 11.12.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ, θέλεις να ζήσεις περιπέτεια! Η χτεσινή επιθυμία σου για αδρεναλίνη γίνεται ακόμα πιο έντονη σήμερα και η επιθυμία σου να ξεφύγεις από όλα αυτά που σε πνίγουν στην καθημερινότητα, πιθανότατα να σε οδηγήσει σε κάποιο σάιτ με αεροπορικά για μια μίνι απόδραση! Έτσι ρε παιδί μου, απόφαση της στιγμής! Και αυτό γιατί έχεις ένα περίεργο ψυχολογικό βάρος. Νιώθεις αρκετά ζορισμένος και πιεσμένος από όλες τις ευθύνες που σου έχουν φορτωθεί - μπορεί να είναι και αυτές που είχες αναλάβει από μόνος σου τις προηγούμενες μέρες, αλλά πού να το παραδεχτείς - και γενικότερα η πίεση σε έχει φτάσει στο όριο! Είναι όμως και το κομμάτι το επαγγελματικό, αυτό που έχεις θέσει συγκεκριμένους στόχους, που απλά αντιλαμβάνεσαι πως δε μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί, ενοχλείσαι αλλά σα να συμβιβάζεσαι με το βήμα-βήμα!

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, έχεις τη διάθεση να δουλέψεις πιο ενεργά σε προσωπικό επίπεδο με τον εαυτό σου! Να δράσεις και να διαχειριστείς αρκετά αποτελεσματικά αυτά που μπορεί να σε μπλοκάρουν ή σου δημιουργούν ένα βάρος. Και σε οικονομικό επίπεδο, σήμερα θέλεις να κάνεις μια ορθή διαχείριση, ειδικά των υποχρεώσεών σου για να είσαι εντάξει! Στις παρέες σου σήμερα επικρατεί από τη μια μια ωραία ατμόσφαιρα με συζητήσεις που κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου και ξυπνούν καλλιτεχνικές σου ανησυχίες, από την άλλη όμως μπορεί να υπάρξουν και διαφωνίες για το ποια άποψη είναι ορθή ή πιο αντικειμενική… Ξέρεις ότι είσαι απόλυτος, το κατανοείς καλύτερα σήμερα και αν δε θέλεις να ρίξεις λάδι στη φωτιά, θα κάνεις ένα βήμα πίσω ή θα παραμείνεις σιωπηλός και απλά θα αφήσεις τη «μπόρα» να περάσει και να σε προσπεράσει.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, είσαι σε φάση που θέλεις να ζήσεις λίγο μια περιπέτεια με το αμόρε! Να βάλεις λίγη δράση στο μεταξύ σας! Σε αυτό όμως θα χρειαστεί να κινηθείς με προσοχή, γιατί και ο τρόπος που θα το πλασάρεις αλλά και ο τρόπος που θα το εφαρμόσεις θα έχει τον αέρα του επιθετικού μάρκετινγκ… Υπάρχει και το ενδεχόμενο να συμβεί ένα έντονο σκηνικό στη δουλειά με συναδέλφους ή συνεργάτες. Ένα ζήτημα που θέλει ιδιαίτερη διαχείριση θα φέρει μια ένταση για το ποιος μπορεί αν το χειριστεί ώριμα, ψύχραιμα αλλά και αποτελεσματικά! Εσύ θα κατεβάσεις κάτι ιδέες ή θα βρεις κάτι καλό την τελευταία στιγμή, επομένως θα σώσεις και την κατάσταση. Σε πιο προσωπικό επίπεδο, σήμερα επεξεργάζεται κάποια δεδομένα και νιώθεις την ανάγκη να αλλάξεις κάποια μοτίβα συμπεριφοράς. Να εξελιχθείς και να βελτιώσεις τον εαυτό σου!

Καρκίνος
Καρκίνε, σήμερα είναι μια μέρα που εστιάζεις πολύ στα ζητήματα της καθημερινότητάς σου αλλά και στο κομμάτι της δουλειάς. Έχεις την αίσθηση πως έχεις μείνει λίγο πίσω σε κάποιους στόχους που αφορούν τη δουλειά σου, κάτι που δε μπορείς να το δεχτείς και για αυτό το λόγο από σήμερα και για 2 μέρες ακόμα περίπου θα αυξήσεις ταχύτητα! Όπως επίσης, θα αναγκαστείς να αλλάξεις και το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου, αφού θα κινείσαι με άλλους ρυθμούς! Φιλικές επαφές θα σου φέρουν γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα, είτε αυτά είναι φιλικά είτε πιο ερωτικά-συναισθηματικά! Σημαντικό λοιπόν σήμερα, να μην είσαι μέσα στο καβούκι σου κλεισμένος ούτε να κάνεις λίστα με κουτάκια που πρέπει να γεμίσει ο άλλος στη συζήτηση που θα έχετε! Άσε το ρομαντισμό και το ωραίο συναίσθημά σου να βγει προς τα έξω!

Λέων
Σήμερα, Λέοντα, σε πιάνει μια δημιουργική μανία θα μπορούσα να πω και θέλεις να βγάλεις όλα αυτά που δεν μπόρεσες το τελευταίο διάστημα…Είσαι σε μια παραγωγική ένταση, απλά οι ιδέες που σου κατεβαίνουν, νιώθεις πως πρέπει να τις πραγματώσει τύπου άμεσα, είτε για να προλάβεις να τις εκφράσεις πρώτος είτε για να μην ξενερώσεις και αλλάξεις γνώμη. Σήμερα φρόντισε να οργανώσεις τον τρόπο που θα ρυθμίσεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, γιατί περιθώρια για λάθη δεν υπάρχουν σήμερα… Ωστόσο, στο κομμάτι της δουλειάς, σήμερα θα έχεις και κάποιες συζητήσεις, ή θα συνεχίσεις συζητήσεις που έχεις ξεκινήσεις τις προηγούμενες μέρες, με ένα θετικό αποτέλεσμα! Και παρά τον αναβρασμό και το συναισθηματικό βάρος που σου δημιουργείται από τον φόρτο εργασίας, σήμερα θα είσαι πιο ψύχραιμος!

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, είναι η μέρα που θα ασχοληθείς αρκετά με το σπίτι σου, τον προσωπικό σου χώρο αλλά και σε ένα βαθμό με τον εαυτό σου! Σε πιάνει μια τρέλα μα ξεκινήσεις διαδικασίες και να αλλάξεις το χώρο σου, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος! Απλά νιώθεις μια ανία και κάπως πρέπει να το αντιμετωπίσεις… Δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε κινήσεις, καθώς από τη βιασύνη σου παίζει να χτυπήσεις, και δεν είναι οι μέρες για να έχεις τέτοια τρεχάματα! Τώρα, σήμερα θα έχεις κάποιες αντιπαραθέσεις με συναδέλφους, αν και είσαι σε φάση που θέλεις να στρώσεις την κατάσταση! Η στάση των άλλων όμως, θα σε φορτώσει με ευθύνες και πρέπει που δε σου αναλογούν, και όλο αυτό θα σε κουράσει πολύ ψυχολογικά! Όμως, θα βρεις τον τρόπο να εκτονώσεις όλο αυτό το αρνητικό vibe και να το μετατρέψεις σε ένα πιο θετικό!

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, έχεις μια αρκετά θετική διάθεση να επικοινωνήσεις και να δεις τα πράγματα πιο θετικά. Βέβαια, τα επίπεδα της υπομονής σου δεν είναι και τα καλύτερα για τις επόμενες 2-3 μέρες, αρχίζοντας από σήμερα… Γίνεσαι λοιπόν λίγο πιο νευρικός και πιο απαιτητικός ως προς την αμεσότητα των απαντήσεων και των αποτελεσμάτων στη δουλειά! Γιατί εκεί, υπάρχει μια διάθεση πιο χαλαρή, κάτι που από τη μια απολαμβάνεις, αλλά από την άλλη το άγχος σου βαράει κόκκινο, έτσι, χωρίς ιδιαίτερο λόγο! Πάλι καλά που κρατιέσαι και δεν λες όλα αυτά που θες… Επικεντρώνεσαι σε αυτά που πρέπει να κάνεις και προσπαθείς να ακολουθήσεις τα χρονοδιαγράμματα που σου ορίζονται! Καταλαβαίνεις τι γίνεται… Τέλος, στο σπίτι υπάρχει μια αναστάτωση που ‘όμως δε σε επηρεάζει και τόσο! Απλά την παρατηρείς και την αντιλαμβάνεσαι, χωρίς όμως να εμπλέκεσαι!

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, με το οικονομικό σου να είναι το βασικότερο κομμάτι της ημέρας, ασχολείσαι με πράγματα που θα το ενισχύσουν και που θα αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου μέσα από αυτό! Γίνεσαι πιο δραστήριος πάνω σε αυτό τον τομέα και κυνηγάς πιθανές ευκαιρίες. Μέσα στη μέρα θα αντιληφθείς πως δεν υπάρχει κάτι που να κεντρίσει το ενδιαφέρον σου για να κάνεις, όμως οι υποχρεώσεις θα σε αναγκάσουν να μπεις στη διαδικασία να δουλέψεις έστω και μηχανικά! Είναι και λίγο περίεργη η διάθεσή σου, σα να σε βαραίνει κάτι - πέρα από τα δικά σου, που είσαι συνηθισμένος! Το καλό είναι πως σήμερα αντιλαμβάνεσαι το πόσο απόλυτος και ψυχρός μπορεί να φαίνεσαι στο κομμάτι της επικοινωνίας σου, οπότε μπορείς αν θέλεις - τονίζω, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ - να το περιορίσεις και να δείξεις μια πιο διαλλακτική στάση… Ναι, ξέρω, αλλά αφού υπάρχει η πιθανότητα, να μην στο πω;

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, η μέρα σου φαίνεται να είναι αρκετά γεμάτη. Αρχίζει να σε πλημμυρίζει μια νευρικότητα και μια εσωτερική ανάγκη να αναλάβεις δράση και να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα. Η μέρα όμως έχει κάποιες δυσκολίες ως προς την οργάνωση, αφού οι προτεραιότητες μάλλον πρέπει να οριστούν με διαφορετική σειρά από αυτή που έχεις εσύ κατά νου… Άλλωστε, μέσα σου κάτι σου λέει πως έτσι πρέπει να γίνει. Μικρά ζόρια με το σπίτι θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους μέσα στη μέρα και απλά θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την ευρηματικότητά σου για να τα λύσεις γρήγορα! Σήμερα επίσης φαίνεται να διαχειρίζεσαι αρκετά διαφορετικά κάποια ζητήματα που σχετίζονται με κάποιες από τις αξίες σου και να βάζεις στη θέση τους άτομα που προσπαθούν να μειώσουν την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σου!

Αιγόκερως
Είναι η μέρα σήμερα τέτοια, Αιγόκερε, που αντιλαμβάνεσαι καλύτερα την ανάγκη για λίγη ηρεμία και απομόνωση, από την άλλη όμως θέλεις να μιλήσεις και να εκτονώσεις όλα αυτά για τα οποία βασανίζεις το μυαλό σου αλλά και τον ψυχισμό σου! Έχεις μια νευρικότητα που δε μπορείς να αιτιολογήσεις σε πρώτη φάση και μέσα από μια εσωτερική διαδικασία θα βγάλεις άκρη και θα βρεις τι σου φταίει. Ο τρόπος που επικοινωνείς σήμερα, ενώ θέλεις να είναι ήπιος και πιο χαλαρός,  γίνεται τυπικός και απόμακρος. Χωρίς να το κάνεις επί τούτου! Βέβαια, θέλεις να βάλεις και τα πράγματα σε μια σειρά στο κεφάλι σου, κάτι που σου είναι δύσκολο σήμερα, αλλά αφού πρέπει να το κάνεις, θα το κάνεις! Απλά μη γίνεις αυστηρός με τον εαυτό σου και δες σε ποιο σημείο έχεις φτάσει! Δώστο αυτό στον εαυτό σου σήμερα!

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, είναι μια μέρα που θα χρειαστεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου! Έχεις μια γενικευμένη ένταση και σου είναι πιο εύκολο να την ξεσπάσεις στους φίλους σου, που ξέρεις πως θα το δεχτούν αλλά και θα ανεχτούν τις παλαβομάρες σου! Μπορεί πάλι να στη δώσει και να ενταχθείς σε μια νέα ομάδα, με ενεργό δράση και έναν κοινωφελή σκοπό! Γενικά, σήμερα θέλεις να δράσεις ομαδικά! Η οικονομική πίεση που νιώθεις σου δημιουργεί ένα άγχος, χωρίς όμως να επηρεάζονται οι ιδέες που σου κατεβαίνουν και τα μακρινά πλάνα που κάνεις! Άσχετο αν δε μπορείς να τα πραγματοποιήσεις τώρα… Όλα αυτά όμως, είναι για να βρεις μια διαφυγή από τα πολλά πρέπει που έχεις στο κεφάλι σου και η πίεση που νιώθεις είναι κάτι που σήμερα μπορείς να καταλάβεις σε μεγαλύτερο βάθος!

Ιχθύες
Αυτό το κομμάτι της εικόνας που βγάζεις προς τα έξω σε απασχολεί ιδιαιτέρως σήμερα, Ιχθύ. Έχεις την ανάγκη να αναλάβεις δράση! Νιώθεις μέσα σου μια πίεση να κινηθείς προς αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν, και κυρίως προς τους ανωτέρους σου, πως δεν είσαι αδιάφορος ούτε όμως και ευχαριστημένος με την τωρινή σου θέση. Έχεις βλέψεις για πιο πάνω και το επισημαίνεις σήμερα! Όμως, έχεις και την ανάγκη για να παραμείνεις στον κόσμο σου! Είναι αυτό το «μου αρέσει η φούσκα που ζω και μπορώ να απομονώνομαι, αλλά αντιλαμβάνομαι πως πρέπει να έχω και μια επαφή με την πραγματικότητα, κι ας μη το αντέχω» που κάπως σε φέρνει σε μια ισορροπία ας το πούμε! Κι επειδή ξέρεις πως δε μπορούν να σε καταλάβουν κάποιοι, δε θα μπεις στη διαδικασία να αναλωθείς σε συζητήσεις που δε θα βγάλουν κάπου…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ