Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 05.12.2023

Κριέ, το κομμάτι της δουλειάς και της καθημερινότητάς σου σε απασχολούν σε έναν αρκετά μεγάλο βαθμό

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τρίτης 05.12.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ, το κομμάτι της δουλειάς και της καθημερινότητάς σου σε απασχολούν σε έναν αρκετά μεγάλο βαθμό! Στο προσκήνιο έρχονται όλες οι «προβληματικές» επαφές που έχεις… Η ρουτίνα και η συνήθεια δεν καλύπτουν πια τις ανάγκες σου και συνειδητοποιείς ή παραδέχεσαι ανοιχτά τα πράγματα που σε ενοχλούν στους άλλους! Πράγματα για τα οποία μέχρι τώρα μπορεί να έδινες τόπο στην οργή, ή οι εκρήξεις που έκανες να ήταν μικρές και χωρίς διάθεση να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα! Απλά ξεσπάσματα δηλαδή, απλά και μόνο για να ηρεμήσεις! Σήμερα αυτό αλλάζει! Η κρίση σου θολώνει και η ψυχολογία σου είναι αρκετά περίεργη για να κάνεις πίσω ή να το ρίξεις στο χαβαλέ… Εύκολα όμως θα διατηρήσεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου ή θα έχεις επίγνωση του πώς εξελίσσονται μέσα από τις συζητήσεις που θα κάνεις!

Ταύρος
Ταύρε, σήμερα θέλεις να το ρίξεις έξω, να ξαλεγράρεις και να χαλαρώσεις, όμως κάποιες συνθήκες δεν θα το επιτρέψουν ή δεν θα το έχεις στην έκταση που εσύ θέλεις! Ξεκινώντας από τη δουλειά, κάποιες ιδέες που θα ρίξεις στο τραπέζι δεν θα πάρουν την έγκριση να υλοποιηθούν και αυτό θα σε ρίξει… Επίσης, ένα περίεργο κλίμα, και πάλι στη δουλειά, σου δίνει μια περίεργη εντύπωση, σα να έχουν κάτι μαζί σου! Μια θολή εικόνα που όσο κι αν εξηγείς στην παρέα σου δεν μπορούν να σε βοηθήσουν αλλά σε μπερδεύουν ακόμα περισσότερο! Στην περίπτωση που εμπλέκεσαι με διάφορες ομάδες, κράτα αποστάσεις και μια τυπική στάση γιατί κι εκεί η φάση φαίνεται να είναι λίγο περίεργη… Σήμερα είσαι σε φάση που θέλεις να νιώσεις κάτι διαφορετικό, πρωτόγνωρο και οι συνθήκες δεν σε αφήνουν να ξεφύγεις από το να είσαι προσεκτικός!

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα τα ζητήματα του σπιτιού είναι πολύ σημαντικά! Από τη μια είσαι σε φάση που θέλεις να ηρεμήσεις, από την άλλη όμως έχεις αρκετές προτάσεις για να βγεις και να διασκεδάσεις! Από άτομα όμως που ξέρεις πως «δεν θα βγει»… Είσαι σε μια περίεργη φάση και η ψυχολογία σου έχει κάποια σκαμπανεβάσματα γιατί ένα παρασκηνιακό συμβάν θα έρθει στην επιφάνεια ή θα το πιάσεις στον αέρα και θα πέσεις από τα σύννεφα… Κάτι που θα το φέρεις και στο σπίτι και θα γίνει θέμα συζήτησης! Θα δεις -αναγκαστικά- κάποια πράγματα κατάματα και θα παραδεχτείς αυτά που τόσο καιρό προσπαθείς να δικαιολογήσεις στον εαυτό σου! Το καλό είναι πως θα μπορέσεις να το διαχειριστείς με μια ψυχραιμία και θα παραδεχτείς την αλήθεια ωμά κι αντικειμενικά, πρώτα από όλους σε σένα τον ίδιο!

Καρκίνος
Σημαντικές συζητήσεις που θα γίνουν σήμερα, Καρκίνε, θα έχουν μια συγκεκριμένη θεματολογία, και μάλλον θα είναι κυρίως γύρω από θέματα σπιτιού και οικογένειας! Προσπαθείς να βρεις κάποιες ισορροπίες μέσα στο σπίτι, να ελαφρύνεις το κλίμα και να ηρεμήσεις κάπως τα πράγματα! Ή να βρεις εσύ την ηρεμία σου και να κρατήσεις αποστάσεις. Κάτι που δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολο γιατί νιώθεις πως πιέζεσαι να κάνεις κάποια πράγματα από υποχρέωση. Υποχρέωση όμως που δεν είναι δική σου! Αλλά και ο τρόπος που σου το λένε δεν είναι και ο καλύτερος… Είσαι κι εσύ λίγο στα down σου, έχεις μια βαριά ψυχολογία, γιατί κάποια πράγματα που περίμενες να εξελιχθούν θετικά, δεν… Το βασανιστικό σήμερα είναι πως έχεις την ψευδαίσθηση πως τελικά ίσως πάρει θετική τροπή στο τέλος… Αλλά κι πάλι δεν! Μην τσιμπάς σε λόγια από άτομα που την έχεις πατήσει στο παρελθόν!

Λέων
Σήμερα, Λέοντα, θα χρειαστεί να κινηθείς με μεγάλη προσοχή στις συζητήσεις που κάνεις, ειδικά όταν μπλέκονται και οικονομικά θέματα! Υπάρχει μια σύγχυση, ένα θολό τοπίο σε αυτό το κομμάτι και η απέναντι πλευρά φαίνεται να ξέρει πώς θα σε τουμπάρει, ώστε να κλείσετε μια συμφωνία με ευνοϊκούς όρους, για την απέναντι πλευρά όμως! Μια βιασύνη και μια έλλειψη υπομονής φαίνεται όμως και στον τρόπο που μιλάς! Σα να θέλεις να λυθούν κάποια ζητήματα άμεσα αλλά και να αποφύγεις τις εντάσεις της βιασύνης αυτής! Είναι όμως και αυτό που θέλεις να κάνεις την όλη διαδικασία πιο ελαφριά και χαρούμενη, που μπορεί να δώσει μια λανθάνουσα  άποψη στους άλλους. Ότι δεν παίρνεις στα σοβαρά τα πράγματα, τύπου! Μετρίασε το άγχος και προσπάθησε να πάρεις αποστάσεις!

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, η πίεση είναι μεγάλη και θα προσπαθήσεις να βρεις τα πατήματα σου! Το μόνο που θα σε βοηθήσει είναι πως είσαι σε θέση σήμερα να αντιλαμβάνεσαι τη συναισθηματική κατάσταση που βρίσκεσαι με τα διαφορά που θα προκύψουν. Αντιλαμβάνεσαι το συναίσθημα που προκύπτει, επομένως μπορείς να το διαχειριστείς πιο εύκολα! Οικονομικά κυρίως, προσοχή σε συμφωνίες και συνεργασίες που συζητάς, γιατί οι εξαπατήσεις και οι παρασκηνιακές συνεννοήσεις με τρίτους θα σου δημιουργήσουν θέμα! Προσεκτικές κινήσεις, ειδικά αν είσαι σε φάση που κάνεις επιδιορθώσεις στο σπίτι… Μάλλον σου λένε παραφουσκωμένα ποσά για να γίνει η δουλειά!

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, αισθάνεσαι κάπως παράξενα… Η ψυχολογία σου είναι αρκετά σημαντική σήμερα, γιατί αντιλαμβάνεσαι πως δεν δέχεσαι την ίδια συμπεριφορά με αυτή που δείχνεις στους άλλους κι αυτό σε απογοητεύει! Και με το παρασκήνιο στη δουλειά αλλά και το πρόγραμμα σου που δε μπορείς να οργανώσεις σε βγάζουν από τη ρουτίνα σου και δε μπορείς να βρεις άκρη! Και όσο σε ρωτάνε τι συμβαίνει και τι μπορεί να σε προβληματίζει, τόσο εσύ προσπαθείς να εξηγήσεις και να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν ποσό σημαντικά είναι για σένα όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα και ποσό σε μπερδεύουν και σε εξουθενώνουν… Μέσα όμως από αυτή τη διαδικασία και τη συναισθηματική διερεύνηση που κάνεις, θα βγουν στην επιφάνεια αρκετά σκοτεινά σημεία που δεν ήθελες να δεις κατάματα!

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, επαφές με φίλους και συναναστροφές-συμμετοχές σε ομάδες είναι στο επίκεντρο! Πιο ενεργή η συμμετοχή σου αλλά και η δημιουργική σου έκφραση μέσα από ομάδες! Είναι από τις μέρες που δίνεις βάση σε αυτό, καθώς θέλεις να ξεφύγεις από κάποιες περίεργες συναισθηματικές καταστάσεις και να νιώσεις κάπως όμορφα! Αλλά είναι δύσκολο ρε παιδί μου κάτι τέτοιο, γιατί το οικονομικό είναι κάπως στριμωγμένο, και σήμερα το συνειδητοποιείς πλήρως! Ευτυχώς που στις επαφές σου με άλλους υπάρχει μια αλλαγή και ένας διαφορετικός τρόπος προσέγγισης αλλά και επικοινωνίας! Μέσα από τους άλλους, παρατηρείς και εντοπίζεις συμπεριφορές που σε βοηθούν να κατανοήσεις καλύτερα δικά σου μοτίβα! Προσπάθησε να αποφύγεις υπερβολές δράματα ή περίεργες συμπεριφορές!

Τοξότης
Ένα σημαντικό για σένα σήμερα, Τοξότη, είναι το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα! Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται αλλά και οι κινήσεις που κάνεις για να αλλάξεις δουλειά ή να εξελιχθείς στη δουλειά που είσαι ήδη! Στην περίπτωση που θα υπάρξει μια νέα πρόταση στη δουλειά που είσαι και θέλεις να φύγεις, να είσαι αρκετά προσεκτικός, γιατί θα υπάρξει προσπάθεια να σε ξεγελάσουν για να σε πείσουν να παραμείνεις! Επίσης, είναι κάπως θολή η οπτική σου, καθώς δε μπορείς να δεις αντικειμενικά αυτά που συμβαίνουν και επηρεάζεσαι ψυχολογικά! Επαφές με φίλους δε σου αφήνουν μια θετική διάθεση κι αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι νιώθεις πως δε συμμερίζονται τους στόχους σου! Το όραμά σου! Ένα αίσθημα αδυναμίας και συναισθηματικής υπερέντασης, κάτι που θα επηρεάσει και τη σχέση σου… Προσπάθησε να μην πεις βαριά πράγματα, ιδίως πάνω στα νεύρα σου!

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, ένα σημαντικό κομμάτι για σένα είναι η ανάγκη να δεις κάποια πράγματα πιο θετικά! Θέλεις να απολαύσεις κάποιες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης, να νιώσεις πως δε χρειάζεται να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες! Όμως, το γεγονός ότι το μυαλό σου είναι κάπως μπλοκαρισμένο-θολό σήμερα και ότι δε μπορείς να δεις κάποια πράγματα ορθά και καθαρά, σε κρατά πίσω! Κάτι που φρενάρει σήμερα και τα πλάνα σου τα επαγγελματικά! Οι στόχοι σου αλλά και η εικόνα σου είναι αρκετά ευεπηρέαστα σήμερα… Ξαφνικές αποδράσεις και ταξιδάκια θα σε βοηθήσουν συναισθηματικά και θα αλλάξουν τη ρουτίνα σου σε κάποιο βαθμό! Η ανανέωση που χρειάζεσαι θα έρθει από εκεί ή από μια πρόταση για μια απόδραση για το επόμενο διάστημα!

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, θέλει ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα οικονομικά… Η μέρα έχει ένα θολό τοπίο και σα να μην έχεις εικόνα των κινήσεων που γίνονται! Συμφωνίες που είχες κλείσει, σήμερα αποδεικνύονται ανακριβείς. Ή βλέπεις κάποια σημάδια που δε σου αρέσουν και σε ψιλιάζουν κάπως… Η μέρα έχει μια περίεργη ενέργεια και αυτό γιατί υπάρχουν αρκετά που θα σε απασχολήσουν και θα σε αποπροσανατολίσουν! Έχεις πολλά να σκεφτείς και να διαχειριστείς, τόσο συναισθηματικά όσο και ψυχολογικά! Το μυαλό δουλεύει υπερωρίες και οι επαφές με φίλους δε θα σε βοηθήσουν το ίδιο όπως γίνεται άλλες φορές… Επίσης, δεν έχεις διάθεση για κουβέντες και συζητήσεις! Έχεις μια περίεργη διάθεση και σα να νιώθεις πως δε μπορούν να σε καταλάβουν ούτε αυτοί που σε ξέρουν…

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ, χρειάζεται να είσαι προσεκτικός σε ό,τι έχει να κάνει με τις συναναστροφές σου με τους άλλους! Υπάρχει μια αρκετά μεγάλη πιθανότητα να σε εκμεταλλευτούν ή να σε εξαπατήσουν! Μπορεί όμως και να το κάνεις κι εσύ αυτό… Η τάση να εξαπατήσεις ή να χρησιμοποιήσεις ψεματάκια σήμερα, προκειμένου να πετύχεις αυτά που θέλεις είναι πολύ πιθανό σενάριο… Είτε αυτό έχει να κάνει με τη δουλειά σου είτε με το πώς νιώθεις… Αυτό με το πώς νιώθεις έχει να κάνει με το ότι δε θέλεις να δείξεις κάποια πολύ βαθιά κομμάτια σου στους άλλους! Είναι λίγο περίεργο και σκοτεινό… Δε θέλεις πολλή εγγύτητα σήμερα… Και αυτό θα το δείξεις, λέγοντάς το ωμά στους άλλους! Κατάμουτρα! Δεν τους έχεις συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές, άρα το σοκ που θα προκαλέσεις είναι μεγάλο σήμερα!

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ