Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 04.11.2023

Σήμερα σε προβληματίζει το κλίμα που παρατηρείς γύρω σου, Αιγόκερε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια του Σαββάτου 04.11.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα νιώθεις πως μπορείς να λειτουργήσεις αρκετά πιο δημιουργικά και να εκφράσεις την εαυτό σου με μεγαλύτερη ευκολία από τις προηγούμενες ημέρες, Κριέ! Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα που σταματούν! Που νιώθεις πως δεν είσαι ακόμα έτοιμος να τα βγάλεις προς τα έξω; Πως μέσα από την διαδικασία που θα κάνεις θα δώσεις hints στους άλλους για το τι μπορεί να συμβαίνει μέσα στο κεφάλι σου ή το τι μπορεί να σε ζορίζει ψυχολογικά; Ενώ από τη μία μπορείς να το κάνεις με άνεση και να δείξεις μία πτυχή του εαυτού σου διαφορετική, κάτι σταμάτα τελικά… Και μάλλον αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι μπορεί να πληγεί το κύρος σου, η εικόνα που έχουν οι άλλοι για σένα… Ή η επαγγελματική σου εικόνα και το πόσο αξιόπιστος συνεργάτης είσαι!

Ταύρος
Σήμερα η προσοχή σου εστιάζεται περισσότερο στο κομμάτι του σπιτιού και στη σχέση που έχεις με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σου, Ταύρε! Συζητήσεις που γίνονται σχετικά με τους στόχους που έχεις καθώς επίσης και τα επόμενα επαγγελματικά σου πλάνα, μπορεί να δημιουργήσουν μία ένταση, καθώς θα είναι φανερή η έντονη διαφωνία που έχουν οι υπόλοιποι… Κάτι που εσένα δε σου αρέσει και θα προσπαθήσεις να υποστηρίξεις τον εαυτό σου αλλά και να ξεκόψεις κάποια πράγματα ή να σταματήσεις κάποιες συζητήσεις! Η υποστήριξη που χρειάζεσαι θα έρθει από τους φίλους σήμερα… Ενώ αυτό που θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή είναι ο τρόπος με τον οποίον θα υποστηρίξεις τον εαυτό σου γενικά. Ο τρόπος με τον οποίον θα παρουσιάσει στους άλλους την φιλοσοφία σου! Φαίνεσαι απολύτως, ενώ στην ουσία θέλεις να δείξεις μία διαφορετική στάση…

Δίδυμοι
Σήμερα χρειάζεται να γίνεις λίγο πιο προσεκτικός στον τρόπο με τον οποίον επικοινωνείς με τους γύρω σου, Δίδυμε! Οι ισορροπίες φαίνεται να είναι αρκετά λεπτές και οι παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν με ανώτερους σου στη δουλειά είναι το πιο απλό που μπορεί να συμβεί μέσα στην ημέρα! Από την άλλη, έχεις τη διάθεση να βοηθήσεις, να προσφέρεις και να ενισχύσεις με το όραμα σου την εργασία σου! Κάτι που μπορεί να σου αναγνωριστεί λίγο παρακάτω! Ιδιαίτερη προσοχή σήμερα στις περιπτώσεις που κάποια άτομα - ακόμα και από τον πολύ  στενό  σου κύκλο - νιώσεις πως σε δοκιμάζουν! Ή ακόμα και στο γεγονός ότι εσύ θα θελήσεις να τεστάρει την αντοχή τους και την αξιοπιστία τους. Πέρα από αυτά, φαίνεται πως έχεις κάποιες προτάσεις επαγγελματικές που θα σε προωθήσουν σημαντικά και θα συμβάλλουν στην επαγγελματική σου ανέλιξη!

Καρκίνος
Σήμερα χρειάζεται να δώσεις ιδιαίτερη βάση στο οικονομικό σου, Καρκίνε! Από τη μία νιώθεις πως χρειάζεται να ξοδέψεις λίγο περισσότερο χρήμα και να επενδύσει στην διασκέδαση και την χαλάρωση σου. Από την άλλη όμως αντιλαμβάνεσαι – μπορεί και κάπως ετεροχρονισμένα – πως όλο αυτό μπορεί να σου κοστίσει περισσότερο και να σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού παρακάτω… Όπως και να ‘χει, σήμερα χρειάζεται να δώσεις λίγο περισσότερο βάση στις συνεργασίες σου, καθώς εκεί υπάρχει μία ένταση… Μία ένταση που σχετίζεται με το οικονομικό γιατί νιώθεις πως αδικείσαι! Ή πως τα σχέδια που εσύ είχες δεν προχωρούν και φαίνεται πως ταράζεσαι από το γεγονός ότι χάνεις τον έλεγχο… Πάντως, καλό θα ήταν σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μη δημιουργήσεις εντάσεις ή να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα που μπορεί να επηρεάσουν τα πλάνα σου…

Λέων
Η μέρα σήμερα, Λέοντα, είναι λίγο μπερδεμένη… Από τη μία, έχεις ένα άγχος μήπως χρειάζεται να λάβεις παραπάνω μέτρα για να μπορέσεις να προστατέψεις τον εαυτό σου και να μην δείξεις φοβίες σου και ευαίσθητα σου σημεία στους άλλους! Από την άλλη, το ένστικτό σου λέει πως πρέπει να λειτουργήσεις όπως εσύ νιώθεις καλύτερα… Ένα χάος λοιπόν που δεν ξέρεις τι να κάνεις! Και έχεις και ένα μπάχαλο στη δουλειά, το οποίο πρέπει να τακτοποιήσεις για να μπορέσεις να κατευνάσει την ένταση που υπάρχει γύρω σου αφενός, αλλά και τα δικά σου νεύρα με τα λάθη των συναδέλφων που βλέπεις να γίνονται! Επίσης, ένα άγχος υπάρχει με το γεγονός ότι πρέπει να είσαι όλο σωστός σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα σου! Πρόσεξε λίγο την υγεία σου σήμερα…

Παρθένος
Έφτασε και πάλι η μέρα που θέλεις να απομονωθείς, Παρθένε, να περάσει λίγο χρόνο με τον εαυτό σου και να επεξεργαστείς τα δεδομένα που έχεις συλλέξει τις τελευταίες ημέρες! Υπάρχει ωστόσο και ένα άλλο σημαντικό ζήτημα που σε απασχολεί ιδιαίτερα σήμερα: αυτό των συνεργασιών σου, αλλά και της σχέσης σου! Νιώθεις πως σε τόσο σημαντικές συναναστροφές πρέπει να θέσεις εκ νέου όρια, τα οποία θα είναι ακόμα πιο διακριτά! Ωστόσο, δεν λείπει και η ρομαντική νότα, καθώς θέλεις να δώσεις περισσότερο χρόνο, να βοηθήσεις και να υποστηρίξεις τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εσένα, όπως είναι η σχέση σου! Σε πιάνει όμως και από την άλλη λίγο το πείσμα… Και ενώ προσπαθείς να δείξεις το ενδιαφέρον σου μέσα από μία πιο παιχνιδιάρικη επικοινωνία που θυμίζει περισσότερο φλερτ, κάτι θα βρεις να πιαστείς και όλο αυτό δε θα πάει καλά τελικά…

Ζυγός
Από τη μια σε πιάνει το κοινωνικό σου, Ζυγέ, και θέλεις να βρεθείς με φίλους, να περάσεις καλά και να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου! Από την άλλη όμως, οι απαιτήσεις που υπάρχουν στη δουλειά φαίνεται πως σε κρατούν περισσότερο στο χώρο εργασίας σου σήμερα, κάτι που σε πιέζει και σου κάνει ακόμα πιο έντονη την επιθυμία να θέσεις όρια! Κάτι που συνέχεια το λες αλλά σχεδόν ποτέ δεν το τηρείς! Το γεγονός ότι θέλεις να κάνεις πράγματα πιο δημιουργικά και να φέρει σε μία ισορροπία την καθημερινότητα σου μέσα από μία πιο καλλιτεχνική έκφραση σήμερα είναι εμφανές. Κάτι που επίσης είναι εμφανές, είναι η ένταση που δημιουργείται στο σπίτι… Εκρήξεις και ζητήματα παρεμβάσεις σε προσωπικά σου θέματα σε θυμώνουν πολύ σήμερα!

Σκορπιός
Ενώ αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο σήμερα είναι τα επαγγελματικά σου πλάνα και να βελτιώσεις την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, Σκορπιέ, φαίνεται πως παρασύρεσαι αρκετά πιο εύκολα και στην ουσία θέλεις να χαλαρώσεις… Υπάρχει η επιθυμία να βρεις τη χρυσή τομή, κάτι που όμως δεν είναι και τόσο εφικτό σήμερα… Το γεγονός όμως ότι το θέλεις πάρα πολύ φαίνεται πως σε στρεσάρει και σου δημιουργεί ένα εσωτερικό άγχος… Κάτι που γίνεται φανερό μέσα από την αδυναμία να εκφραστείς όπως θέλεις!  Μια φορά στο τόσο σε πιάνει και σένα και κάτι σε σταμάτα την τελευταία στιγμή! Η μέρα είναι αρκετά περίεργη, καθώς έχεις την επιθυμία να εκφραστείς, να δημιουργήσεις αλλά και να προσφέρεις στους άλλους, ενώ από την άλλη βάζεις ένα πολύ περίεργο όριο στον εαυτό σου!

Τοξότης
Η ανάγκη σου να περάσεις λίγες στιγμές χαλάρωσης και να δεις τα πράγματα κάπως πιο θετικά, Τοξότη, φαίνεται πως σήμερα δεν θα πραγματοποιηθεί… Η κατάσταση στο σπίτι φαίνεται να είναι περιοριστική και σήμερα, κάτι που επιβαρύνει την ψυχολογία σου… Επίσης, το γεγονός ότι νιώθεις πως δε μπορείς να πατήσεις σε στέρεο έδαφος για να δεις πώς θα απεγκλωβιστείς από διάφορα σοβαρά που πέσανε μαζεμένα στο κεφάλι σου σε αγχώνει παραπάνω… Όμως, κάπου μέσα σου έχεις την κρυφή ελπίδα πως όλα θα πάνε καλά και σταδιακά θα βελτιωθεί η κατάσταση! Αυτό που φαίνεται να σου την δίνει περισσότερα σήμερα είναι το γεγονός ότι δεν μπορείς να σταθεροποιήσεις κάπως το οικονομικό σου και αναγκάζεσαι να μπεις σε διαδικασίες να ζητήσεις δανεικά, κάτι που απέφευγες το τελευταίο διάστημα!

Αιγόκερως
Σήμερα σε προβληματίζει το κλίμα που παρατηρείς γύρω σου, Αιγόκερε, καθώς νιώθεις πως δεν μπορείς να εκφραστείς όπως επιθυμείς… Πως υπάρχει κάτι που μπορεί να δημιουργήσει μία παρεξήγηση από το πουθενά! Το γεγονός ότι θέλεις να γίνεις αρκετά ξεκάθαρος είναι ένα ζήτημα ελέγχου που θέλεις να έχεις πάνω στον τρόπο που διεξάγονται οι συζητήσεις… Αυτή είναι η αλήθεια! Σήμερα όμως φαίνεται πως η επιθυμία σου να δείξεις μία διαφορετική πτυχή της προσωπικότητά σου μέσα από τον τρόπο που εξιστορείς κάτι ή από τον τρόπο που προσπαθείς να προσεγγίσεις τα αδέρφια σου ή να έρθεις πιο κοντά με τους άλλους, φαίνεται πως λαμβάνεται σαν κάτι καχύποπτο από τους άλλους… Κάτι που δεν σου αρέσει και που δεν μπορείς να καταλάβεις!

Υδροχόος
Μήπως τελικά βλέπεις λίγο πιο ανταγωνιστικά τη σχέση σου, Υδροχόε; Μήπως υπάρχουν κάποια στοιχεία που σου δημιουργούν ένα αίσθημα φθόνου που εσύ το εκφράζεις σαν θαυμασμό; Η αλήθεια πιθανότατα κρύβεται κάπου στη μέση και αυτό φαίνεται να το καταλαβαίνεις καλύτερα σήμερα. Από τη μία, υπάρχει μία συναισθηματική ανασφάλεια που δεν σε αφήνει να δεις κάποια πράγματα ξεκάθαρα και σε κάνει αρκετά απόλυτο… Από την άλλη όμως ο τρόπος με τον οποίον αντιμετωπίζεις και η συμπεριφορά που βγάζεις προς την σχέση σου είναι αρκετά δοτικός και πολύ ρομαντικός για τη μενταλιτέ σου… Ωστόσο, δεν λείπουν και σήμερα τα ζητήματα που μπορεί να σε εκνευρίζουν σημαντικά, όπως είναι μικρές μπηχτές ότι δεν έχεις το πάνω χέρι σε κάποιες καταστάσεις… Γενικά η ψυχολογία σου βράζει, και ας μην το δείχνεις!

Ιχθύες
Σήμερα σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα σου, Ιχθύ! Ζητήματα που αφορούν τη δουλειά σου φαίνεται να σε απασχολούν εξίσου! Σε πιάνει μία περίεργη φιλοδοξία σήμερα να δείξεις την αξία σου! Βγάζεις έναν ανταγωνισμό προς ανώτερους, που γίνεται αντιληπτός από εκείνους σαν να εποφθαλμιάς στη θέση τους… Κάτι που θα δημιουργήσει πρόβλημα μέσα στην ημέρα! Στην ουσία όμως εσύ έχεις την επιθυμία να προσφέρεις, να ενισχύσεις και δείχνει υπερβάλλοντα ζήλο, ο οποίος όμως δεν είναι και τόσο ξεκάθαρος! Μπορεί να ευθύνεται και το γεγονός πως διατυμπανίζεις τους νέους στόχους που έχεις θέσει! Και το γεγονός πως θέλεις να εξελιχθεί επαγγελματικά και να αντιληφθείς μέσα στη δουλειά την οποία βρίσκεσαι γίνεται λίγο παραπάνω ξεκάθαρο σήμερα!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ