Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 23 - 29 Οκτωβρίου 2023

Η εβδομάδα σου ξεκινά με περίεργη διάθεση, Σκορπιέ…

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 23 - 29 Οκτωβρίου 2023

Κριός
Η εβδομάδα σου, Κριέ, ξεκινά αρκετά δυναμικά με το ενδιαφέρον σου να στρέφεται σε θέματα οικονομικών συναλλαγών, ζητήματα σχέσεων και, στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος, νέων γνωριμιών! Είναι πολύ σημαντικό να κινηθείς προσεκτικά και οργανωμένα, καθώς αυτές τις μέρες θα έχεις μια αρκετά ενδιαφέρουσα επαγγελματική ευκαιρία. Βέβαια, θα χρειαστεί να είσαι εγκρατής, πράγμα δεδομένο για εσένα… Από εκεί και πέρα, η βδομάδα κυλά σε ανάμεικτο κλίμα, με εσένα να βρίσκεσαι με φίλους και να συζητάς για ζητήματα που σε απασχολούν και σε ρίχνουν κάπως ψυχολογικά. Προς τα τέλη της εβδομάδας θα πάρεις λίγο τα πάνω σου και θα αρχίσεις να συνέρχεσαι. Το Σάββατο, η έκλειψη θα δώσει μια νέα ροή σε οικονομικά σου ζητήματα. Υποθέσεις κλείνουν, ενώ τα νέα ξεκινήματα είναι πολύ πιθανά. Απλά έχε μια κάποια υπομονή…

Ταύρος
Η εβδομάδα, Ταύρε μου, ξεκινά για εσένα θέτοντας επαγγελματικούς στόχους. Είσαι πολύ πιο προσηλωμένος σε αυτό το ζήτημα και δίνεις –ή προσπαθείς τουλάχιστον– τον καλύτερό σου εαυτό σε ό,τι κάνεις. Βρίσκεις λίγο περισσότερο ενδιαφέρον στο επαγγελματικό σου αντικείμενο ή είσαι σε καλύτερη διάθεση ώστε να ασχοληθείς πιο άμεσα με τα ενδιαφέροντά σου. Σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο και η παρέα σου αυτές τις μέρες, καθώς θα υπάρξουν στιγμές που θα θέλεις να κάνεις πίσω αλλά οι φίλοι θα σε σπρώξουν και δεν θα σε αφήσουν να τα παρατήσεις! Βέβαια, θα υπάρξουν και στιγμές που θα θελήσεις να απομονωθείς για λίγο και να βάλεις κάποια πράγματα σε σειρά στο κεφάλι σου. Κάποια από αυτά μπορεί να σε θυμώσουν, αλλά θα το δουλέψεις! Η έκλειψη του Σαββάτου θα φέρει νέες συνεργασίες ή οι ήδη υπάρχουσες θα περάσουν στο επόμενο επίπεδο. Φαίνεται, λοιπόν, πως κάτι καλό ξεκινά αυτή την εβδομάδα!

Δίδυμος
Αυτή τη βδομάδα υπάρχει μια τάση για αλλαγή όσον αφορά την κοσμοθεωρία σου, Δίδυμε! Είναι τόσο σημαντικό να βρεις άκρη με όλα αυτά που πιστεύεις και πρεσβεύεις, που η τόση πληροφορία που έχεις συγκεντρώσει θα μπει, θες δεν θες, σε μια σειρά. Ίσως χρειαστεί να απομακρυνθείς από άτομα και πεποιθήσεις που πλέον αντιλαμβάνεσαι ότι δεν σε βοηθούν. Κάπως έτσι θα ξεκαθαρίσει και το τοπίο στα επαγγελματικά σου και θα μπορέσεις να ακολουθήσεις πιο συγκεκριμένα βήματα, αλλά και μια πιο οργανωμένη τακτική. Παρέες, φίλοι και ανταλλαγή απόψεων θα σε κρατήσουν σε εγρήγορση. Θα έρθει και η στιγμή που θα απομονωθείς γιατί θα νιώσεις μια ένταση και δεν θα μπορείς να διαχειριστείς ούτε εσύ τον εαυτό σου… Η έκλειψη το Σάββατο θα φέρει επαγγελματικές αλλαγές. Κύκλοι κλείνουν πλέον και οριστικά – αυτό είναι το κομμάτι που επιβεβαιώνει και την έναρξη ενός νέου επαγγελματικού κομματιού που ίσως να περιμένεις καιρό να συμβεί!

Καρκίνος
Καρκίνε μου αγαπημένε, η εβδομάδα σου ξεκινά με ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα πιο βαθιά σου συναισθήματα, εσωτερικές καταστάσεις που μπορεί να σε φοβίζουν ή να σε αγχώνουν! Η προσπάθειά σου να ξεσπάσεις σε ένα πιο… αισθησιακό περιστατικό, θα απαλύνει προσωρινά αυτή την ένταση, αλλά σημασία έχει το ότι θα καταλάβεις πως κάτι πρέπει να αλλάξει! Καινούργιες εμπειρίες ή η επιθυμία να ασχοληθείς με κάτι εντελώς διαφορετικό που θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες, θα σε κάνει να ξεφύγεις για λίγο. Δώσε βάση στα επαγγελματικά σου, τα νέα πλάνα σου πρέπει επιτέλους να μπουν σε εφαρμογή και το αντιλαμβάνεσαι. Αυτό που θα σε απασχολήσει στα τέλη της εβδομάδας, και που θα το εντείνει η έκλειψη του Σαββάτου, είναι οι παρέες σου – θα υπάρξουν αλλαγές στη σύστασή τους, άτομα φεύγουν αλλά θα υπάρξουν και newentries. Είσαι σε φάση έντονα κοινωνική και οι ξαφνικές γνωριμίες, αλλά και τα φλερτ, θα σε κάνουν να αισθανθείς ακόμα καλύτερα.

Λέων
Η εβδομάδα σου, Λέοντα, ξεκινά με το βάρος της προσοχής σου να πέφτει στο κομμάτι των συνεργασιών. Οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες έρχονται να σου δείξουν κάτι που αρνείσαι κάπως να δεις, σαν να σε πιάνει το πείσμα σου! Επίσης, οι σχέσεις σου είναι κάτι που θα πρέπει να δεις διαφορετικά αυτή την εβδομάδα. Κάτι σημαντικό που δεν πρέπει να αγνοήσεις είναι τα οικονομικά ζητήματα και οι οφειλές που θα προκύψουν – καλό θα ήταν να τις τακτοποιήσεις άμεσα. Μπορεί να αλλάξουν αρκετά πράγματα αυτή την εβδομάδα, καθώς κι εσύ έχεις μια τάση να προσανατολιστείς σε νέα θέματα και σε νέες εμπειρίες! Κάποιο ταξίδι, έστω και ολιγοήμερο, μπορεί να οργανωθεί και να σου δώσει μια ανάσα. Η έκλειψη του Σαββάτου θα σε οδηγήσει να σκεφτείς ξανά τους στόχους που έχεις θέσει επαγγελματικά. Θα υπάρξουν αλλαγές και εσύ θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις κάποια πράγματα από πλευράς σου.

Παρθένος
Τα ζητήματα στη δουλειά και στην καθημερινότητά σου, Παρθένε, έρχονται να ξεκινήσουν την εβδομάδα σου αρκετά έντονα και δυναμικά! Κάποια θέματα που θα χρειαστεί να εξετάσεις εκ νέου θα φέρουν αλλαγές που δεν είχες υπολογίσει, αλλά δίνοντας την απαραίτητη προσοχή στις αρχές της εβδομάδας θα μπουν όλα σε σειρά. Κάποιες επαφές και συνεργασίες είναι υπό παρακολούθηση και λειτουργείς επιφυλακτικά για να προλάβεις τα χειρότερα… Οι αλλαγές που θα προκύψουν και η πιθανότητα να χρειαστεί να κάνεις περισσότερα πράγματα μόνος σου σε ταράζουν και σε αγχώνουν. Η Σαββατιάτικη έκλειψη θα σου δείξει πως ο τρόπος που αντιμετωπίζεις καταστάσεις χρειάζεται βελτίωση, συνεπώς σκέψου πιο απλά και δράσε αναλόγως. Η πολυπλοκότητα είναι θέμα που πρέπει να λύσεις αυτή την εβδομάδα.

Ζυγός
Η έμπνευσή σου δίνει μια θετική νότα στην αρχή της εβδομάδας, Ζυγέ, και η δημιουργικότητά σου μπορεί να κάνει καλή εντύπωση, ειδικά σε αυτούς που θέλεις να κερδίσεις! Πέρα από αυτό, θα μπορέσεις να εκφραστείς με μεγαλύτερη άνεση, χωρίς να χρειάζεται να προσέχεις τα λόγια σου. Κάπως έτσι φέρνεις σε σειρά το πρόγραμμά σου και βάζεις σε νέα ρότα τη δουλειά σου. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, παράλληλα θα αντιληφθείς ποιες συνεργασίες σου αξίζει να συνεχίσουν να υφίστανται, ποιες έχουν τις προοπτικές να εξελιχθούν και ποιες πρέπει να τερματιστούν. Στην επιλογή αυτή θα σε βοηθήσει σίγουρα και μια διερεύνηση επί του οικονομικού πλαισίου. Η έκλειψη του Σαββάτου, επίσης, σε βοηθάει να εστιάσεις στο οικονομικό θέμα που επιδέχεται αλλαγές – είτε αυτό αφορά συνεργασίες, είτε τη σχέση σου σε περίπτωση που συγκατοικείς. Προσοχή σε ανούσια έξοδα.

Σκορπιός
Η εβδομάδα σου ξεκινά με περίεργη διάθεση, Σκορπιέ… Δεν είσαι και στα καλύτερά σου, παρότι θες να μην το δείχνεις στον περίγυρό σου. Οικογενειακά θέματα που αφορούν και το σπίτι ευρύτερα θα είναι αρκετά σημαντικά για να τα αφήσεις στην άκρη. Θα τα λύσεις με πιο δημιουργικό τρόπο, καθώς θα χρειαστεί να είσαι ευέλικτος και «ανοιχτός» σε εναλλακτικές για να μην ταλαιπωρηθείς. Κάπως έτσι όμως θα πάει και το θέμα στη δουλειά σου αυτή την εβδομάδα, καθώς θα χρειαστεί να βρεις άμεσες λύσεις σε ό,τι προκύψει – κάτι που θα σε βοηθήσει να αισθανθείς εφευρετικός, ενεργητικός και θα απομακρύνει τυχόν εκνευρισμό. Η έκλειψη του Σαββάτου σε κάνει να αναθεωρήσεις επαφές με άτομα και φέρνει δεύτερες σκέψεις. Συνεργασίες φαίνεται να μπαίνουν στο μικροσκόπιο και ψάχνεις τρόπους να σώσεις την κατάσταση. Επίσης, είναι εβδομάδα σκέψεων σε θέματα σχέσεων και των συνθηκών τους.

Τοξότης
Η επικοινωνία είναι ένας τομέας που πρέπει να προσέξεις αρκετά, κυρίως στην αρχή της εβδομάδας, Τοξότη! Καταλαβαίνω πως ζορίζεσαι και δεν μπορείς να κρατηθείς, όμως να θυμάσαι πως έτσι μόνο θα καταφέρεις αυτά που θέλεις… Βέβαια, όντας αρκετά πιεσμένος σε ψυχολογικό επίπεδο, δεν μπορείς να βρεις πράγματα που θα σου δώσουν κουράγιο ώστε να περιμένεις κάποια βελτίωση. Θα μπορούσες να το δεις από την άλλη μεριά και να εστιάσεις σε αυτά που χρειάζονται αλλαγές και να προσπαθήσεις εσύ για κάτι καλύτερο – αρκεί να μη σε πιάσει το στραβό σου! Μπορεί να είσαι σε φάση που θέλεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα και να νιώσεις μεγαλύτερη αυτονομία, ή να σε πιάσει να φλερτάρεις –για τους ελεύθερους το λέω– για να νιώσεις καλύτερα! Η έκλειψη του Σαββάτου και η πανσέληνος θα σου δείξουν έναν δρόμο αλλαγών ειδικά όσον αφορά το εργασιακό, είτε πρόκειται για το αντικείμενο είτε για το καθημερινό εργασιακό πρόγραμμα. Απλά μην απορρίπτεις τίποτα από αντίδραση!

Αιγόκερως
Το οικονομικό θέμα που σε ταλαιπωρεί, κι ας μη το δείχνεις, Αιγόκερε, δίνει τον παλμό της εβδομάδας σου. Το κατά πόσο θα μπορέσεις να το αλλάξεις εξαρτάται από την ευελιξία σου σε αυτό τον τομέα, και φυσικά ο τρόπος που θα έρθεις σε επαφή με τους άλλους θα παίξει τον ρόλο του! Αρχικά, φαίνεται να είσαι αρκετά προσεκτικός και τυπικός μέχρι να σχηματιστεί μια θετική πρώτη εντύπωση στους άλλους, ενώ σταδιακά αφήνεις μια πιο χαλαρή εικόνα να βγει προς τα έξω. Άλλωστε, είσαι και σε μια φάση που δεν θέλεις να δείχνεις τόσο αυστηρός, ασχέτως αν θέλεις να κρατάς κάποιες αποστάσεις! Αυτό θα βελτιώσει και την ψυχολογία σου, αλλά θα δώσει και θετικό κλίμα στο σπίτι όπου υπάρχουν ζητήματα που χρειάζονται προσοχή και ενδιαφέρον από πλευράς σου. Η έκλειψη του Σαββάτου μπορεί να σου δημιουργήσει μια νευρικότητα και μια αδυναμία να νιώσεις άνετα, και αυτό γιατί αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι σε μια καμπή, που όμως αν εκμεταλλευτείς σωστά κάποιες καταστάσεις –και όχι εις βάρος άλλων– θα έχει θετικό πρόσημο!

Υδροχόος
Υδροχόε, η εβδομάδα ξεκινά με πολλά και διάφορα να συμβαίνουν γύρω σου κι εσύ να νιώθεις πως βρίσκεσαι στο μάτι του κυκλώνα! Είναι αρκετή η ένταση που βιώνεις γενικά, και στο οικονομικό κομμάτι ειδικότερα, και όσο προχωρά η εβδομάδα συνειδητοποιείς πως πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να αντιμετωπιστούν προβλήματα. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις πραγματικά είναι να βάλεις σε σειρά τα έξοδά σου και να θέσεις προτεραιότητες, για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων… Είναι λίγο και ο τρόπος που επικοινωνείς, που μιλάς και διεκδικείς κάποια πράγματα που χρειάζεται να βελτιωθεί. Χρειάζεται ίσως αυτές τις μέρες να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου γιατί θα διαπιστώσεις πως έτσι θα μπορέσεις να βελτιώσεις και την ψυχολογία σου, αλλά και το κλίμα στο σπίτι. Άλλωστε, αυτό είναι που δείχνει και η έκλειψη του Σαββάτου – την ανάγκη να τακτοποιήσεις τα ζητήματα του σπιτιού και της οικογένειας μέσω διαδικασιών που δεν θα δεχτούν υποχωρήσεις και μεσοβέζικες λύσεις!

Ιχθύες
Η εβδομάδα σου, Ιχθύ, ξεκινά κάπως απομονωμένα! Τις πρώτες μέρες είσαι σε φάση που θέλεις να κρατήσεις τις αποστάσεις σου και να προσπαθήσεις να διαχειριστείς τη σκληρή –όπως την αντιλαμβάνεσαι– πραγματικότητα, γιατί σε ζορίζει πολύ… Όμως δεν θα αργήσεις να συνέλθεις και να χαλαρώσεις κάπως, καθώς διαπιστώνεις πως δεν μπορείς να κάνεις πολλά! Έτσι, θα εστιάσεις περισσότερο στο να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις και να δεις κάποια πράγματα όπως είναι, ασχετώς αν περνάν ή όχι από το χέρι σου. Το οικονομικό θα χρειαστεί την προσοχή σου αφού πρέπει να εστιάσεις σε πιθανές αλλαγές για να βελτιωθεί η κατάσταση. Το Σάββατο, η έκλειψη θα ρίξει το φως της στο κομμάτι της επικοινωνίας όπου φαίνεται πως πρέπει να «ξυπνήσεις» λίγο, να είσαι πιο προσεκτικός και να διαπραγματεύεσαι πιο δυναμικά γι’ αυτά που θέλεις, χωρίς να πηγαίνεις υπόγεια ή με συναισθηματικά τερτίπια. Η αμεσότητα και η ξεκάθαρη στάση απέναντι στα γεγονότα είναι must!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ