Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 2 - 8 Οκτωβρίου 2023

Ζυγέ, η ψυχολογία σου είναι ακόμα βεβαρημένη από την προηγούμενη πανσέληνο στον Κριό

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 2 - 8 Οκτωβρίου 2023

Κριός
Αγαπημένε μου, θα έλεγε κανείς πως είναι η τελευταία εβδομάδα που μπορείς να κάνεις σχεδόν ό,τι θέλεις καθώς την επόμενη η Αφροδίτη αποχωρεί από τον Λέοντα – κάτι που θεωρητικά σε ευνοούσε. Στα επαγγελματικά έχεις ακόμα νεύρα για κάποια γεγονότα και κάποιες συνθήκες οι οποίες δεν έχουν αλλάξει και αυτό μπορεί να σου στερήσει κάποια ευκαιρία. Προσπάθησε να είσαι διαλλακτικός και έλεγξε την παρορμητικότητά σου. Με το πέρασμα του Ερμή στον Ζυγό βελτιώνονται οι επικοινωνίες με το ταίρι σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλύτερη φάση, κρατά όμως για να έχεις γιατί έρχονται δύσκολες μέρες τον Οκτώβριο.

Ταύρος
Αυτή την εβδομάδα, Ταύρε, εστιάζεις περισσότερο στα οικονομικά και επαγγελματικά που το τελευταίο διάστημα τα είχες λίγο γραμμένα εφόσον είχες αφοσιωθεί στο γκομενικό κομμάτι! Είσαι σε φάση που προσπαθείς να αυξήσεις το εισόδημά σου αλλά χρειάζονται πολλές ενέργειες γι’ αυτό. Αν μιλήσεις για κάποια καινούργια δουλειά προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος και να δίνεις σημασία στις λεπτομέρειες. Στα γκομενικά σου ακούς όλο ένα «θα» και αυτό σου προκαλέι εκνευρισμό. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στα καλύτερά τους αλλά κάνε λίγο υπομονή και τα πράγματα θα φτιάξουν, πού θα πάει...

Δίδυμοι
Δίδυμε, θα διανύσεις μια εβδομάδα πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες και πολύ καλύτερα από τους υπόλοιπους στον ζωδιακό κύκλο! Σε ό,τι έχει να κάνει με άτομα του κύκλου σου θα έρθετε πιο κοντά και αυτό θα σε φέρει σε πολύ καλή διάθεση. Είναι αλήθεια ότι δεν έχεις καθόλου όρεξη για δουλειά, επειδή όμως θα σου έρθουνε κάποιες οικονομικές ευκαιρίες πρέπει να τις εκμεταλλευτείς τώρα. Αν είσαι σε μόνιμη σχέση προσπάθησε να μην ξενοκοιτάς ή να μη δίνεις δικαιώματα γιατί μετά η φάση δεν θα μαζεύεται με τίποτα. Εσύ που είσαι μόνος δεν σε πολυνοιάζει το γκομενικό τώρα τελευταία, θέλεις την ηρεμία σου.

Καρκίνος
Δεν θα έλεγε κανείς πως πρόκειται για μια καλή εβδομάδα, Καρκίνε μου, για σένα. Έχεις ένα προαίσθημα ότι όλοι πάνε να σε εξαπατήσουν στα οικονομικά και αυτό δεν ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας σου. Στα γκομενικά αν οργανωθείς λίγο καλύτερα και καταστρώσεις ένα σχέδιο κατάκτησης του ατόμου που έχεις στο μυαλό σου, θα το φέρεις εις πέρας. Εσύ που είσαι σε σχέση περιόρισε την γκρίνια και προσπάθησε να δίνεις λίγο παραπάνω σημασία στο ταίρι σου. Άγχος επικρατεί στον τομέα των οικονομικών, ενώ δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος μια και δεν υπάρχουν αλλαγές.

Λέων
Είναι η τελευταία εβδομάδα που φιλοξενείς την Αφροδίτη στο ζώδιό σου οπότε προσπάθησε να την αξιοποιήσεις! Σε πιάνει μια πρεμούρα ότι πρέπει να βιαστείς για να καταφέρεις κάποια πράγματα, δώσε όμως σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες – ειδικά στα επαγγελματικά. Θα είναι καλή εβδομάδα σχετικά με τα νέα που θα λάβεις, αλλά και με οικονομικά θέματα. Στα ερωτικά σου είσαι λίγο απόμακρος και μπερδεμένος καθώς θες να κάνεις άλλα πράγματα, λίγο πιο μόνος σου. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση έχεις πάρει πάρα πολύ σοβαρά τη μοναξιά σου και αυτό σε ρίχνει ψυχολογικά.

Παρθένος
Σίγουρα θα είναι μια εβδομάδα γεμάτη ανατροπές, Παρθένε. Θα περάσει ο Ερμής στον Ζυγό και θα σε βοηθήσει να λύσεις θέματα οικονομικής φύσης, προσπάθησε όμως να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου καθώς θα έρθουνε δύσκολες μέρες. Η καχυποψία και τα κακά σχόλια για τους συνεργάτες σου δεν χωράνε αυτή την εβδομάδα. Στα ερωτικά σου νιώθεις ακόμα μια ανασφάλεια η οποία έχει προκληθεί από την πανσέληνο και μετά. Αισθάνεσαι πως το ταίρι σου σου λέει ψέματα, πράγμα το οποίο είναι κουραστικό ειδικά όταν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο – δεν είμαι σε θέση βέβαια να το ξέρω!

Ζυγός
Αγαπημένε μου, Ζυγέ, η ψυχολογία σου είναι ακόμα βεβαρημένη από την προηγούμενη πανσέληνο στον Κριό. Συνειδητοποιείς πως κάποιοι άνθρωποι δεν χωράνε στη ζωή σου και γι’ αυτό έχεις αρχίσει τα ξεσκαρταρίσματα. Τα νέα όσον αφορά τον περίγυρό σου δεν θα είναι θετικά καθώς άτομα που σε περιστοιχίζουν είναι απλώς ωφελιμιστές. Στα ερωτικά σου έχεις πολλά νεύρα και είσαι στην κόντρα με το ταίρι σου για τα πιο ανούσια πράγματα στον κόσμο. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση τα παίρνεις στο κρανίο με το άτομο το οποίο σε ενδιαφέρει καθώς θεωρείς πως έχεις χάσει πάρα πολύ χρόνο. Στα οικονομικά σου θα έχεις κάποιες ευκαιρίες αύξησης εισοδήματος, εκμεταλλεύσου τες.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, πέρασες τα πάνδεινα την προηγούμενη εβδομάδα και σε περιμένουν χειρότερα μέσα στον μήνα. Όχι όμως αυτή την εβδομάδα, καθώς τώρα υπάρχει ενέργεια και πολλά καλά νέα. Φτιάχνεις νέες βάσεις σε φιλίες, σχέσεις, αλλά και στον επαγγελματικό τομέα και παίρνεις στα σοβαρά τον εαυτό σου. Στα ερωτικά σου είσαι πιο μεθοδικός και πιο υπομονετικός. Αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο άτομο στο μυαλό σου μπορείς να επιμείνεις και να φτάσεις τον στόχο σου. Οικονομικά προσπάθησε να αποφύγεις οποιαδήποτε μορφή ηλεκτρονικής συναλλαγής. Το κλίμα στα επαγγελματικά σου, κυρίως με τους συναδέλφους σου, βελτιώνεται αισθητά αυτή την εβδομάδα.

Τοξότης
Μία πάρα πολύ ωραία εβδομάδα ξεκινάει για σένα, φίλε μου Τοξότη. Έχεις πολλή ενέργεια και όρεξη. Δεν θα λείψουν οι προτάσεις για κάποιες εξόδους οι οποίες μπορεί να σου εξασφαλίσουν και γνωριμίες που δεν θα περάσουν αδιάφορες. Στα επαγγελματικά σου προσπαθείς να προγραμματίσεις ό,τι πιστεύεις ότι θα σε κρατήσει πίσω και το καταφέρνεις! Κάποιες τακτικές που ακολουθείς στον έρωτα δεν είναι οι καλύτερες καθώς μπορεί να γίνουν λίγο εριστικές η προσβλητικές – το ξέρω ότι εσύ έτσι φλερτάρεις απλά δεν το κάνει όλος ο κόσμος αυτό! Εσύ που είσαι σε σχέση προσπάθησε να προστατέψεις τα μυστικά σου γιατί είναι πάρα πολύ πιθανό να μαθευτούν, ξέρεις εσύ…

Αιγόκερως
Δεν θα σου κρύψω πως νιώθω την απειλή λόγω των κακών όψεων του μήνα, Αιγόκερε! Αυτή η εβδομάδα, πάντως, υπόσχεται κάποιο boost… Προς το τέλος εβδομάδας θα υπάρξει ασυνεννοησία και ίσως έχεις κάποια κακά μαντάτα σε συναισθηματικό επίπεδο. Προσπάθησε να έχεις διπλωματική συμπεριφορά στα επαγγελματικά σου – πετάει ο γάιδαρος; Πετάει! Στα οικονομικά θα υπάρξει βελτίωση αφού θα δεχτείς κάποια χρήματα που περίμενες, και χαλαρώνεις. Με το γκομενικό, αν είσαι ελεύθερος, δεν έχεις καθόλου διάθεση να ασχοληθείς. Εσύ που έχεις σχέση προσοχή σε ζήλειες και εμμονές που σου έχουν σκάσει αυτή την περίοδο.

Υδροχόος
Πολύ καλή εβδομάδα για σένα, φίλε μου. Προσπάθησε να λύσεις θέματα που έχουν να κάνουν με συνεργασίες, αλλά και επαγγελματικές εκκρεμότητες καθώς τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξουν δυσκολίες. Εσύ που είσαι σε σχέση σε πιάνουν τα συναισθηματικά σου και κάνεις κατάθεση σκέψεων στο ταίρι σου. Εσύ που είσαι μόνος σκέφτεσαι να επιστρέψεις σε ένα άτομο από το παρελθόν – ε τη θες τη μούτζα σου! Στα οικονομικά υπάρχουνε καλές εξελίξεις, ειδικά με ένα θέμα που θεωρούσες αδύνατον να λυθεί. Πάρε στα σοβαρά τα παράπονα από άτομα στον περίγυρο ή στο επαγγελματικό σου περιβάλλον για να λυθούν προβλήματα.

Ιχθύες
Μετά από τον τραυματικό μήνα που πέρασες, νομίζω ότι σου αξίζει μια καλύτερη αντιμετώπιση, Ιχθύ. Σίγουρα θα είναι καλύτερη αυτή η εβδομάδα για διαπραγματεύσεις και πλανάρισμα. Προσπάθησε να είσαι πιο συγκεντρωμένος γιατί υπάρχουν άτομα που θέλουν να σε εξαπατήσουν στον χώρο εργασίας ή σε οικονομικό επίπεδο. Γενικότερα προσοχή στον επαγγελματικό τομέα αυτές τις μέρες. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση κάνεις όνειρα για ένα άτομο το οποίο δεν σου έχει δείξει ούτε το 1% από αυτά που σκέφτεται. Εσύ που είσαι σε σχέση λύνεις μια σκέψη η οποία σε βασάνιζε πολύ καιρό και προσπαθείς να θέσεις νέες βάσεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ