Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 18.07.2023

Η ψυχολογία σου παρουσιάζει αρκετά σκαμπανεβάσματα τις τελευταίες μέρες, Ταύρε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τρίτης 18.07.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Έχεις τα πλάνα σου, έχεις το ρυθμό σου – ο οποίος από μόνος του είναι αρκετά γρήγορος – αλλά το ότι δε βλέπεις κινητικότητα και εξέλιξη, είναι κάτι που σε ενοχλεί και σε εκνευρίζει αρκετά! Παράλληλα έχεις και τα δικά σου που δε θες να τα πεις και όλο αυτό φουντώνει μέσα σου αρκετά! Προσπαθείς να δώσεις πόνο με την εργασιοθεραπεία, αλλά κι εκεί βρίσκεις μικροεμπόδια και καθυστερήσεις που στο τέλος μπορεί να σε κάνουν ακόμα πιο έξαλλο! Χρειάζεται να αφήσεις λίγο τον έλεγχο των καταστάσεων και να το δεις λίγο πιο χαλαρά, αν και ξέρω πως δε θα τα καταφέρεις… Απλά προσοχή στο πώς επικοινωνείς και πώς αντιδράς σήμερα όταν νιώθεις πως κάποιος προσπαθεί να παραβιάσει τον προσωπικό σου χώρο!

Ταύρος
Η ψυχολογία σου παρουσιάζει αρκετά σκαμπανεβάσματα τις τελευταίες μέρες, Ταύρε! Η αλήθεια είναι πως παραμένεις χαλαρός και ήρεμος, και όσο βλέπεις τα πράγματα θετικά, κάτι θα τυχαίνει! Ίσως το πρόγραμμα που έχεις φτιάξει να μη σου βγει και σήμερα αυτό θα σε βγάλει λίγο εκτός ορίων! Απλά ο τρόπος που θα το εκφράσεις, δε θα είναι και ο πιο ήρεμος ούτε θα είσαι και πολύ διαλλακτικός στο να συζητήσεις με τους άλλους το τι μπορεί να σου φταίει… Ένα πιθανό σενάριο, είναι να χαλάς τη ζαχαρένια σου και από τους φίλους σου… Κάτι έχουν πιάσει οι κεραίες σου σα να σου λένε ψέματα, σα να υπάρχει κάτι πίσω από την πλάτη σου… Λίγη προσοχή και στους άλλους αλλά και στον εαυτό σου!

Δίδυμοι
Οι σκέψεις σου τρέχουν με χίλια σήμερα, Δίδυμε! Το κεφάλι σου κοντεύει να πάρει φωτιά από τα τόσα που προσπαθείς να διαχειριστείς ταυτόχρονα! Κι εσύ βέβαια, σε κάποιο σημείο χάνεις τη μπάλα… Η αλήθεια είναι πως ο φόβος μη χρειαστεί να κάνεις την ίδια δουλειά δυο φορές σε φέρνει σε μια κατάσταση να γίνεσαι απόλυτος και λίγο κοφτός στον τρόπο που επικοινωνείς! Επανέρχεσαι μετά, γιατί το ξανασκέφτεσαι, αλλά τι να το κάνεις; Θα χρειαστεί να το μαζέψεις σήμερα, γιατί με τη φόρα που έχεις δεν ξέρεις ποιον θα συναντήσεις μπροστά σου και κατά πόσο θα δημιουργηθεί θέμα από το πουθενά… Έχε το νου σου!

Καρκίνος
Το οικονομικό είναι κάτι που σε καίει σήμερα αρκετά, Καρκίνε! Και καθώς είναι ένας παράγοντας ασφάλειας για εσένα, σα να ξυπνά ένα άγχος σχετικά με αυτό! Επίσης είναι πολύ πιθανό να ακούσεις και πράγματα που δε θα σου αρέσουν και θα φέρουν μια ταραχή… Μια ταραχή που είναι πιθανό να σχετίζονται με τους άλλους, να γεμίσεις με δεύτερες σκέψεις και να γίνεις αρκετά καχύποπτος με το αν είναι ειλικρινείς μαζί σου… Είσαι που είσαι, αλλά σήμερα απογίνεσαι! Παίζουν κάτι νέες προτάσεις για δουλειά, αλλά καλό θα ήταν να έχεις το νου σου στα ψιλά γράμματα…

Λέων
Λέοντα η μέρα είναι περίεργη σήμερα! Γίνεσαι από τη μία πιο δραστήριος και άμεσος αλλά από την άλλη νιώθεις ότι υπάρχει ένας περιορισμός! Σα να σε κρατάει κάτι πίσω και να μη νιώθεις την ελευθερία να μιλήσεις και να πεις όλα αυτά που θέλεις! Και κάπως έτσι, τα νεύρα σου γίνονται ακόμα πιο έντονα και οι εκρήξεις είναι πιθανό να βγουν πιο παθιασμένες από ό,τι πίστευες… Αυτό που είναι πιθανό, σήμερα να ακούσεις πράγματα που θα σε βάλουν σε σκέψεις και θα σου ξυπνήσουν κάποιες ανασφάλειες, τελείως αβάσιμες όμως! Θέλει να είσαι αρκετά προσεκτικός στον τρόπο που απαντάς, αλλά και πώς αναλύεις τις πληροφορίες που λαμβάνεις από το περιβάλλον σου!

Παρθένος
Όλα τα πράγματα που δε λες στους άλλους μαζεύονται μέσα σου, Παρθένε, και λιμνάζουν! Το ήξερες αυτό; Το ξέρεις, αλλά δε σε βλέπω και πολύ πρόθυμο να μιλήσεις και να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν τι μπορεί να συμβαίνει με την πάρτη σου! Ούτε και σήμερα τα σχόλια, η κριτική και η ειρωνεία σου θα σε βοηθήσουν στην επικοινωνία σου! Επίσης, δεν είναι διασκέδαση να βλέπεις τους άλλους να ταλαιπωρούνται να βγάλουν άκρη μαζί σου! Ναι, ξέρω δε το χαίρεσαι, απλά το ότι ασχολούνται μαζί σου σε γεμίζει με κάτι καλό… Κάποια πράγματα καλό είναι να τα πεις σήμερα, ειδικά στα άτομα που σε ενδιαφέρουν παραπάνω και άσε τα παιχνίδια, γιατί χαμένοι δε θα βγουν οι άλλοι!

Ζυγός
Υπάρχουν ξεσκαρταρίσματα στον κύκλο σου, Ζυγέ! Το γεγονός ότι παρατηρείς και καταγράφεις στη ζούλα τα υπέρ και τα κατά καθενός από τους φίλους σου, είναι ένα δυνατό χαρτί στα χέρια σου σήμερα για να ξεκινήσεις μια διαδικασία διαχωρισμού της Ήρας από το στάρι… Με λίγα λόγια, όποιος ήταν δίπλα σου στα ζόρια σου θα παραμείνει, και όποιος δεν ήταν, θα παραμείνει και πάλι, αλλά σε απόσταση ασφαλείας από εσένα! Άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να σου φανεί χρήσιμος, έτσι δεν είναι; Σε έχουν πιάσει λίγο τα διαόλια σου, αλλά δε θες να το δείξεις και πολύ. Όχι τόσο για να μη χαλάσεις την εικόνα σου, αλλά περισσότερο για να μην ψυλλιαστούν τίποτε οι άλλοι… 

Σκορπιός
Τα πλάνα σου σα να μην κινούνται και τόσο ενεργά ούτε και σήμερα, Σκορπιέ… Σα να έχεις μια ένταση από αυτό το γεγονός, σα να σε πιάνουν πιο εύκολα τα νεύρα σου, σα να μην έχεις την υπομονή να κάνεις λίγο ακόμα κράτει για να δώσεις χρόνο… Στο μυαλό σου έχεις την τάση να υπεραναλύεις κάποια πράγματα και ψάχνεις με αγωνία να βρεις το πίσω κείμενο σε αυτά που ακούς και βλέπεις γύρω σου! Γίνεσαι πιο καχύποπτος αν και δε μπορείς να το κρατήσεις και πολύ κρυφό! Όσο και να προσπαθήσεις… Το καλό σήμερα είναι ότι μπορεί να γίνεις πιο ευφάνταστος και με μεγαλύτερη έμπνευση για να περάσεις καλά σήμερα… Καταλαβαίνεις!

Τοξότης
Χρειάζεσαι να επανέλθεις λίγο στα παλιά κυβικά σου, Τοξότη… Να βρεις την αισιοδοξία σου, την ηρεμία στην ενέργειά σου και τη θετική οπτική που είχες για κάθε πρόβλημα που προέκυπτε στην καθημερινότητα! Ε και σήμερα δε θα τα έχεις αυτά! Γιατί τα διάφορα σε κρατάνε απασχολημένο και με ένα άγχος για να προλάβεις! Οι υποχρεώσεις του σπιτιού είναι αρκετές και σίγουρο το Νο1 στη λίστα σου με αυτά που νιώθεις να σε περιορίζουν. Για το οικονομικό δε θα σου πω κάτι, καθώς θα πρέπει να το βάλεις σε μια ρέγουλα… Γενικά, πιάνεις τον εαυτό σου να αναπολείς παλιές περιόδους που ήσουν πιο ξέγνοιαστος σήμερα… 

Αιγόκερως
Τι συμβαίνει ρε συ Αιγόκερε σήμερα; Τι σε πιάνει και αντιδράς κάπως υπερβολικά σήμερα; Γενικά, σε έχει πιάσει μια μανία να έχεις τον έλεγχο κάποιων – αν όχι όλων – καταστάσεων γύρω σου και αυτό είναι και μια πηγή άγχους παράλληλα… Δε το καταλαβαίνεις όμως… Και όσο πιέζεις κάποιες καταστάσεις, τόσο πιο ζόρικά γίνονται τα πράγματα για σένα! Σήμερα θα χρειαστεί να βάλεις λίγο μέτρο – εγώ τα λέω αλλά ξέρω δεν… - στο πώς διαχειρίζεσαι τις σκέψεις σου και πόσο υπερβολικός μπορεί να γίνεις… Κράτα λίγο πισινές και πάρτο πιο χαλαρά, γιατί δε βλέπω να τη βγάζεις καθαρή σήμερα!

Υδροχόος
Σήμερα Υδροχόε αυτό που σε απασχολεί σε μεγάλο βαθμό είναι οι σημαντικοί άνθρωποι – όχι μόνο συναισθηματικά, αλλά και οι άνθρωποι που έχουν ενεργό ρόλο στην καθημερινότητά σου και επηρεάζουν τους ρυθμούς σου αλλά και την επίδοσή σου! Το σημαντικότερο σήμερα έχει να κάνει με τους συναδέλφους σου, οι οποίοι θα σε φέρουν λίγο πιο κοντά στα όριά σου! Τα οικονομικά σου είναι αρκετά περιορισμένα και ένας ακόμα παράγοντας που επηρεάζεται και η ψυχολογία σου σε μεγάλο βαθμό! Στην περίπτωση που θα κάνεις συζητήσεις με τη σχέση σου, καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός σε αυτά που θα ακούσεις, καθώς είναι πιθανό πως θα υπάρξει η προσπάθεια να σε πείσουν ότι δε σου λένε ψέματα… Έχε το νου σου!

Ιχθύς
Σήμερα δεν έχεις και ιδιαίτερη διάθεση να επαναλάβεις την καθημερινή σου ρουτίνα, Ιχθύ! Επειδή όμως δε μπορείς να κάνεις κι αλλιώς, θα σφίξεις τα δόντια και θα πας στη δουλειά! Παρόλο που θα το παλέψεις να είσαι χαλαρός, δεν είναι και σίγουρο ότι θα τα καταφέρεις… Υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να ολοκληρωθούν σήμερα και μάλιστα με χρονική πίεση από τους ανωτέρους… Αυτό που θέλει προσοχή σήμερα, είναι η υγεία σου. Προσοχή σε μικροατυχήματα λόγω αφηρημάδας! Ξέρω νιώθεις πιεσμένος, αλλά δε μπορεί να γίνει αλλιώς… Προσπάθησε να μην κόψεις επικοινωνία με συναδέλφους, και ειδικά με γυναίκες που σε βοηθούν και σε στηρίζουν μέσα στη δουλειά!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ