Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 15.07.2023

«Σήμερα, Υδροχόε, είναι μία καλή ευκαιρία για να επενδύσεις λίγο χρόνο στη σχέση σου»

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια τουΣαββάτου 15.07.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Η μέρα σου σήμερα, Κριέ, ντεμί! Σαν να έχει λίγο από όλα μέσα. Υπάρχουν εξελίξεις στα οικονομικά σου και αφορούν θέματα τα οποία σε έχουν απασχολήσει αρκετά, σε σημείο που να ήσουν έτοιμος να τα παρατήσεις και να ασχοληθείς με κάτι άλλο. Ένα άγχος για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα παρακάτω, καθώς δεν έχεις μία πλήρη εικόνα και το άγχος δεν σε αφήνει να ησυχάσεις. Και επειδή το μυαλό σου, όπως κι εσύ ο ίδιος, βαράει υπερωρίες, σε πιάνει μία τάση υπερανάλυσης και δραματικών αντιδράσεων στο πώς εξελίσσονται τα πράγματα στο κεφάλι σου! Πάλι μόνος σου, ρε Κριέ!

Ταύρος
Μήπως παραείσαι απόλυτος σε ό,τι αφορά τον κώδικα αξιών σου, Ταύρε; Το γεγονός ότι οι άλλοι κρίνουν με βάση διαφορετικά κριτήρια από τα δικά σου ή αντιδρούν με τρόπο πιο διαλλακτικό από εσένα, δεν σημαίνει πως κάνουν λάθος! Η τάση σου σήμερα να ασκείς κριτική και να δείχνεις σε όλους πόσο λάθος θεωρείς τους χειρισμούς τους -και ειδικά όταν δεν σου ζητάνε τη γνώμη σου- είναι κάτι που δεν θα πάει καλά, να το ξέρεις! Σε άλλα νέα, σήμερα μπορεί να δεις θετικές εξελίξεις σε ένα οικονομικό σου ζήτημα που σε βασανίζει αρκετό καιρό! Α, και μην καταπίνεις αμάσητο ό,τι σου λένε! Ειδικά άτομα που έχεις πιάσει να σου λένε ψέματα!

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, θα έχεις κάποια χαρούμενα γεγονότα στη σχέση σου που θα αναπτερώσουν το ηθικό σου και θα νιώσεις πως παίρνεις δύναμη για να συνεχίσεις να παλεύεις! Όχι μόνο για τα θέματα της καθημερινότητας αλλά και για την ίδια τη σχέση σου, που δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις χτυπήσει κόκκινο τον τελευταίο καιρό! Η αλήθεια είναι πως η ψυχολογία σου είναι αρκετά εύθραυστη σήμερα και αυτά τα μικρά θετικά πραγματάκια τα χρειάζεσαι για να βρεις μια ισορροπία! Σε άλλα νέα, σήμερα θα νιώσεις αρκετά δυνατός και ικανοποιημένος με τη δουλειά που κάνεις με τον εαυτό σου! Μπορεί να μην το βλέπεις άμεσα, αλλά είσαι σε θέση να αντιληφθείς πως έχεις κάνει αρκετή πρόοδο σε αυτό το θέμα! Τώρα, αν κάτι στη δώσει στα νεύρα, όσο και να θες να ρίξεις οριστικό Χ, ξανασκέψου το…

Καρκίνος
Η κατάσταση σήμερα, Καρκίνοι, δεν είναι και η καλύτερη! Σε πιάνουν πάλι τα δικά σου και θέλεις να απομονωθείς ώστε να διαχειριστείς αυτά που συμβαίνουν μέσα στο κεφάλι σου αλλά κι αυτά που νιώθεις με το δικό σου τρόπο αλλά και στο δικό σου χρόνο! Δυσκολεύεσαι να καταλάβεις πως οι φίλοι σου είναι δίπλα σου σε αυτό. Όμως, όταν φτάσεις στο μη περαιτέρω, θα απευθυνθείς σε αυτούς και θα σου το αποδείξουν! Προσοχή στα οικονομικά σου, καθώς μικρά έσοδα που έρχονται σου δημιουργούν την αίσθηση ότι μπορείς να ξοδέψεις αλόγιστα! Επίσης υπάρχει ένα δίλημμα στο πώς πρέπει να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου -αν έχεις- ή το άτομο που σε ενδιαφέρει - αν είσαι μόνος σου! 

Λέων
Λέοντα, σήμερα η μέρα σου έχει μία θετική αύρα και το αντιλαμβάνεσαι κι εσύ ο ίδιος! Έχεις μία ιδιαίτερα παιχνιδιάρικη διάθεση, ειδικά όταν βρεθείς μέσα σε παρέα όπου θα υπάρξουν και άτομα που θα κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου. Έχεις μία διάθεση να φλερτάρεις και να νιώσεις πιο ανάλαφρα, καθώς οι προηγούμενες μέρες σε έχουν ταράξει! Χρειάζεται ωστόσο να διατηρήσεις όσο γίνεται την σκέψη σου σε ένα λογικό επίπεδο, καθώς η υπερβολή και η υπερανάλυση μπορεί να σου δημιουργήσουν θέματα εκεί που δεν υπάρχουν! Στη δουλειά σου θα βρεις αρκετούς τρόπους για να εκφραστείς αλλά και να κάνεις τα πράγματα με το δικό σου τρόπο για να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς!

Παρθένος
Σήμερα είσαι σε μια κάπως καλύτερη φάση όσον αφορά το ψυχολογικό σου κομμάτι, Παρθένε! Όχι πλήρως, αλλά έχεις κάνει βηματάκια προς το καλύτερο και το βλέπεις κι εσύ από το πώς ανταποκρίνεσαι σε διάφορα μέσα στη μέρα! Νομίζω πως σήμερα εσύ που είσαι σε σχέση θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις τις λεπτές γραμμές ανάμεσα στη σχέση σου και τις φιλίες σου, καθώς υπάρχουν υπονοούμενα αλλά και η διάθεση να σου τεθούν κάποια τελεσίγραφα! Στα οποία τελεσίγραφα σου είναι πολύ εύκολο να δείξεις την έξοδο, χωρίς να σκεφτείς το μετά… Γιατί θεωρείς πως δεν υπάρχει μετά! Προσοχή στην εξιδανίκευση συνεργατών ή ατόμων που τραβούν το ενδιαφέρον σου, καθώς και στην απολυτότητα που βγάζεις προς τα έξω όταν υπερασπίζεσαι με πάθος τις απόψεις σου! 

Ζυγός
Ζυγέ, αν εχθές έκατσες και έκανες μια προσωπική και βαθιά ενδοσκόπηση και κατάλαβες τι είναι αυτό που εμποδίζει τον ίδιο σου τον εαυτό από το να προχωρήσει και να σταθεί στα πόδια σου, σήμερα να ξέρεις πως είσαι ένα βήμα πιο κοντά στο να νιώσεις πιο ανεξάρτητος! Πιο ελεύθερος από την άποψη των άλλων και χωρίς να σε νοιάζει για το τι μπορεί να πει ο κόσμος! Να σε ενημερώσω πως ο κόσμος πάντα θα έχει να λέει. Αυτό που σε νοιάζει σήμερα είναι να δώσεις απαντήσεις σε φιλοσοφικά ζητήματα που τριβελίζουν το μυαλό σου. Το γεγονός ότι μπορεί να νιώθεις ικανοποιημένος με τα βήματα που έχεις κάνει, είναι ένα σημαντικό στοιχείο για να θέσεις μία βάση και να συνεχίσεις πάνω σε αυτή. Αν πάλι δεν έκανες κάτι από όλα αυτά, να ξέρεις πως σήμερα είναι απλά μια καλή μέρα για να διασκεδάσεις και να ξεχαστείς παρέα με φίλους και πιθανά γκομενάκια που θα βρεθούν μέσα στην παρέα!

Σκορπιός
Το ξέρουμε ότι σχεδόν κανείς δεν μπορεί να σε καταλάβει, Σκορπιέ, αλλά αυτό δεν είναι λόγος για να απομονωθείς σήμερα από τους πάντες! Αυτό που ίσως αρνείσαι πεισματικά να καταλάβεις, αλλά θα το δεις σήμερα με τα μάτια σου, είναι ότι η σχέση σου μπορεί να καταλαβαίνει πολλά περισσότερα από αυτά που εσύ βγάζεις προς τα έξω! Και αυτό είναι μία επιτυχία που, είτε το θέλεις είτε όχι, δεν μπορείς να το αρνηθείς! Το γεγονός ότι αντιμετωπίζεις αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητά σου, που δεν έχεις βάλει ακόμα στη σειρά, δεν σημαίνει ότι πιθανές καταχρήσεις και οι υπερβολές θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από αυτά! Τέλος, καλό θα ήταν να μην μπαίνεις σε πολύ βαθιές νοητικές διεργασίες σήμερα, καθώς η υπερβολή είναι μέσα στο αίμα σου και κάπου θα χάσεις την μπάλα. Είναι σίγουρο αυτό! 

Τοξότης
Είναι οι μέρες έντονες, Τοξότη, και η σημερινή δεν αποτελεί εξαίρεση! Το γεγονός ότι μέσα από μια νέα γνωριμία θα πάρεις λίγο τα πάνω σου όμως θα σου δώσει τη δύναμη να βρεις την ισορροπία που χρειάζεσαι! Το μοναδικό σφάλμα στο οποίο μπορεί να πέσεις είναι να εξιδανικεύσεις πολύ γρήγορα αυτό το άτομο μέσα στην ανάγκη σου να ασχοληθείς με κάτι καινούργιο ή να βγάλεις τα σπασμένα του προηγούμενου… Αυτό που θα χρειαστεί να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου για σήμερα είναι πως η ψυχραιμία είναι ένα δυνατό όπλο που σε συνδυασμό με το χιούμορ -ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΣΑΡΚΑΣΜΟ- μπορεί να σε γλιτώσει από πολλά προβλήματα μέσα στη μέρα!  

Αιγόκερως
Κάποια πράγματα που αφορούν την καθημερινότητά σου, Αιγόκερε, σε έχουν κουράσει σε τέτοιο βαθμό που είσαι στο τσακ να τα τινάξεις όλα στον αέρα! Ενώ προσπαθείς και έχεις καταφέρει μέχρι ένα σημείο να βρεις την άκρη του τι συμβαίνει μέσα σου και έχεις αρχίσει να το βάζεις σε μία σειρά μέσα στο κεφάλι σου για να το κατανοήσεις σαν γεγονότα, σε πιάνει μία τάση να τα υπεραναλύεις όλα και στην ουσία να χάνεις τον μπούσουλα! Η υπερβολή στην σκέψη δε σε βοηθάνε να προχωρήσεις με το σταθερό βήμα που θέλεις αλλά και που απαιτήσεις από τον εαυτό σου! Να ξέρεις πως αυτή υπέρ ανάλυση είναι και η αιτία που δημιουργεί εμπόδια είπε και προβλήματα στη σχέση σου! Όσο και να έχεις βαρεθεί, καλό θα είναι να έχεις μία ξεκάθαρη στάση!

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, είναι μία καλή ευκαιρία για να επενδύσεις λίγο χρόνο στη σχέση σου ή, αν είσαι σόλο, να βγεις για λίγο «κυνήγι»! Η αλήθεια είναι πως η μέρα σε θέλει να έχεις μία διασκεδαστική διάθεση, να θέλεις να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα! Είτε αυτό περιλαμβάνει στιγμές μέσα στη μέρα με τη σχέση σου, άνιση σχέση, ή να ασχοληθείς με το να γνωρίσεις νέο κόσμο, αν είσαι μόνος! Αντιλαμβάνομαι πως μέσα σου επικρατεί ένα χάος και μία ανάγκη για να έχεις υπό έλεγχο όλες τις καταστάσεις γύρω σου. Όμως όλο αυτό δεν μπορεί να γίνει, καθώς η μανία που σε πιάνει δεν σε αφήνει να σκεφτείς καθαρά κάποια πράγματα! Επίσης, μέσα σε αυτές τις καταστάσεις είναι και το οικονομικό σου, το οποίο δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση σε αυτό που έχεις εσύ κατά μου! Με λίγα λόγια, παίζει να μην έχεις ιδέα τι συμβαίνει γύρω σου!

Ιχθύες
Μια μέρα που, ενώ μπορεί να έχεις ανάγκη την ηρεμία στο σπίτι, Ιχθύ, σε πιάνει μια τρέλα και θέλεις να φέρεις τα πάνω κάτω! Μια επαναστατική συμπεριφορά -τύπου καθυστερημένη εφηβεία θα έλεγα εγώ- φέρνει εντάσεις στο σπίτι, με σένα να βάζεις μπροστά την ψυχολογική σου κατάσταση και να μοιράζεις ευθύνες δεξιά κι αριστερά! Αγνοώντας πλήρως το μερίδιο το δικό σου, σαν να μη φταις! Ναι, έχεις φτιάξει τα πράγματα με τέτοιο τρόπο στο μυαλό σου ώστε να τη γλιτώσεις, αλλά δεν σε βλέπω να τα καταφέρνεις… Σε άλλα νέα, σήμερα θα έχεις χαρμόσυνα μαντάτα από τη δουλειά ή μπορεί να έχεις ανταπόκριση από τον συνάδελφο που φλερτάρεις καιρό αλλά δεν έχεις δει φως στον ορίζοντα μέχρι τώρα… 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ