Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 13.07.2023

Σήμερα, Ταύρε, θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός με το χρήμα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Πέμπτης 13.07.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Στο κεφάλι σου υπάρχει ένα black out σήμερα, Κριέ! Είναι από αυτές τις μέρες που δεν ξέρεις με τι πρέπει να ασχοληθείς πρώτα και τι να πρωτοβάλεις σε σειρά. Σου σκάνε συνέχεια νέα θέματα, μικρότερα βέβαια, που όλα μαζί δε μπορούν να τακτοποιηθούν… Και αυτό είναι πρόβλημα για σένα! Από σήμερα και για τις επόμενες μέρες, καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός με την υγεία σου! Το σώμα σου σου δίνει ήδη κάποια προειδοποιητικά σημάδια που όσο και να τα αγνοήσεις, δε θα τη γλιτώσεις την υπερκόπωση!

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός με το χρήμα. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να επενδύσεις και να κάνεις νέα ξεκινήματα, αλλά η μέρα δε το θέλει και τόσο… Θα παρουσιαστούν εμπόδια και επιπλοκές που θα φέρουν καθυστερήσεις, ένταση και νεύρα! Επομένως, θα σου έλεγα να το πάρεις πιο χαλαρά! Ξέρω, το σκάλωμα θα το φας αλλά σήμερα μη μπεις στη διαδικασία να επιμείνεις γιατί δε θα πάει καλά αυτό! Άλλωστε όλα έχουν το λόγο τους που γίνονται!

Δίδυμοι
Ενώ είσαι σε μια φάση που αρχίζεις να μιλάς και να εκφράζεσαι ξανά, Δίδυμε, σήμερα νιώθεις πως έχεις να κάνεις με πολλά πράγματα που σε κρατάνε λίγο πίσω, που σε περιορίζουν, που δε σου επιτρέπουν να δράσεις και να κάνεις τα πράγματα γενικά με το δικό σου τρόπο! Έχεις μια αρκετά καλή πηγή έμπνευσης και ιδέες μπορεί να σου κατέβουν από το πιο απλό που θα δεις μπροστά σου! Αλλά στην προσπάθεια της εφαρμογής των ιδεών αυτών, κάπου κολλάς! Και η αλήθεια είναι πως θέλεις τόσο πολύ να εκφράσεις τα συναισθήματά σου!

Καρκίνος
Σήμερα είσαι πολύ πιο κοντά στο όριο να εκραγείς, Καρκίνε! Αν νομίζεις πως πέρασε η ένταση, απλά άστο! Σήμερα αντιλαμβάνεσαι πως έχεις την ανάγκη να βάλεις σε μια σειρά τα πράγματα στο κεφάλι σου και να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τον εαυτό σου! Όμως δεν είναι τόσο απλό! Η δική σου διαδικασία φτάνει στην υπερανάλυση και το ότι χρειάζεσαι να εξιδανικεύσεις άτομα και καταστάσεις, έρχεται σε τέτοια κόντρα με την πραγματικότητα σήμερα και με διάφορα γεγονότα μέσα στη μέρα, που σε ενοχλούν απίστευτα! Κοίτα μόνο μην ξεσπάσεις τα νεύρα σου στη σχέση σου, γιατί ίσως χάσεις και τη μόνο υποστήριξη που μπορεί να έχεις, πέραν της οικογένειάς σου!

Λέων
Η μέρα σου, Λέοντα, έχει λίγο από όλα: έχει και μικροθεματάκια, έχει και μια γενικευμένη αναστάτωση, έχει και αντιπαραθέσεις, έχει και έναν περιορισμό στο πώς και μέχρι ποιο σημείο μπορείς να εκφραστείς… Έχει όμως και επαφές με φίλους, νέες ιδέες και νέες προτάσεις για δουλειά! Γενικά είσαι και σε μια φάση που θέλεις να δουλέψεις κάποια πράγματα με τον εαυτό σου! Και πάνω σε αυτό το κομμάτι θα συνειδητοποιήσεις αρκετά πράγματα, αν είσαι και αρκετά ώριμος να παραδεχτείς κάποια από αυτά στον ίδιο σου τον εαυτό…

Παρθένος
Τα πλάνα σου έχουν κολλήσει κάπου, Παρθένε… Και μάλλον έχουν να κάνουν με το πώς διαχειρίζεσαι συναισθηματικά τις καταστάσεις που σου συμβαίνουν! Προσπαθείς να βγάλεις άκρη και ζορίζεσαι αρκετά, καθώς θέλεις να τελειώσεις γρήγορα με αυτή τη διαδικασία και να δεις τι έχει λογική βάση και τι όχι! Απλά να σε ενημερώσω πως άκρη δε βγάζουμε πάντα με στατιστικές και πως χρειάζεται και λίγος χρόνος! Οι απαντήσεις που ψάχνεις δεν είναι και τόσο εύκολο να τις βρεις, επομένως αντί να είσαι και σήμερα ανυπόμονος, ξεκίνα και πάλι μεθοδικά και ψύχραιμα!

Ζυγός
Σήμερα θα δεις πως κάποια διαδικαστικά θέματα στη δουλειά σου θα σκαλώσουν και θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος από αυτόν που υπολόγιζες, Ζυγέ! Ναι, αυτό θα σε ταράξει και θα σε αγχώσει, αλλά δε μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό… Η μέρα προβλέπεται αρκετά ζόρικη σήμερα, καθώς θα δεις πως μέσα από το φάσμα του άγχους που θα κυριαρχήσει, δε θα βρίσκεις εύκολα λύσεις. Η ψυχραιμία είναι το κλειδί, αλλά όλοι ξέρουμε πως δε το ‘χεις όταν σε πιάνει! Ίσως καλό θα ήταν να δώσεις λίγο χώρο και λίγο χρόνο στις καταστάσεις για να δεις εξωτερικά πώς θα εξελιχθούν και να επέμβεις αργότερα σε αυτές, που θα είσαι ΙΣΩΣ και πιο ψύχραιμος!

Σκορπιός
Ναι, Σκορπιέ! Άλλη μια μέρα που νιώθεις περισσότερο ο εαυτός σου και μπορείς να νιώσεις άνετα μέσα στον κόσμο! Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν διάφορα που προκύπτουν μέσα στη μέρα, εσύ σήμερα έχεις τη δυνατότητα να απομονωθείς και να επεξεργαστείς τα δεδομένα σου! Σήμερα, σκέφτεσαι με μεγαλύτερο βάθος, μπορείς και αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα πιο εύκολα και το πίσω κείμενο σου είναι τόσο ευδιάκριτο που τίποτα δε μπορεί να μείνει κρυφό για σένα! Αυτό που ίσως θέλει λίγη προσοχή, είναι ο αυτοπεριορισμός που ασκείς σε σένα τον ίδιο και το πόσο σκληρός και έντονος μπορεί να φανείς στους άλλους σήμερα!

Τοξότης
Υπάρχουν τόσα ερωτηματικά στο κεφάλι σου σήμερα, Τοξότη! Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις που κάνεις εσύ ο ίδιος είναι εύκολες και απλές, αλλά μέσα σου κάτι δε λέει να τις χωνέψει! Δε μπορείς να καταλάβεις πώς τελείωσε έτσι απλά μια κατάσταση που νόμιζες πως έχεις προοπτική για μεγαλύτερη διάρκεια! Υπάρχει έντονο το συναίσθημα της απογοήτευσης, αλλά μέσα σου μια φωνούλα σου λέει πως όλα θα πάνε καλύτερα. Και το ακόμα πιο θετικό είναι πως κι εσύ ο ίδιος πιστεύεις το ίδιο πράγμα! Σήμερα θα χρειαστεί να είσαι και λίγο προσεκτικός με τα οικονομικά σου και να μην ξεσπάσεις σε ψώνια εντελώς αχρείαστα για τη φάση αυτή…

Αιγόκερως
Σήμερα θα χρειαστεί να οπλιστείς με υπομονή, Αιγόκερε! Οι δουλειές σου θα χρειαστούν λίγο περισσότερο χρόνο να προχωρήσουν, αλλά σα να μην είσαι σε θέση να το καταλάβεις σήμερα! Το πρόγραμμα που έχεις κάνει έχει μια συγκεκριμένη ροή και η όποια αλλαγή σε ταράζει, το ξέρουμε! Σήμερα όμως θα χρειαστεί να πάρεις μια ανάσα, να κάνεις ένα βήμα πίσω – ναι το μπορείς – και να δεις τα πράγματα τι τροπή θα πάρουν! Μη θυμώνεις με αυτό! Απλά, κάποιες φορές χρειάζεται να μπορείς να προσαρμόζεσαι στις περιστάσεις και όχι να φέρνεις τις περιστάσεις στα δικά σου τα μέτρα! Γιατί δε μπορείς να το κάνεις και πάντα αυτό, αποδέξου το!

Υδροχόος
Πολλές αναλύσεις γίνονται σήμερα μέσα στο κεφάλι σου, Υδροχόε! Προσπαθείς να βγάλεις συμπεράσματα, όσο πιο αντικειμενικά γίνεται, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα που το άγχος και η εσωτερική πίεση φτάσει στο κόκκινο! Σου είναι πιο εύκολο σήμερα να επεξεργαστείς εκ νέου τα δεδομένα που ήδη έχεις και να φτιάξεις μια καλύτερη βάση δεδομένων – αφού τόσο πολύ το θέλεις – και τα υπόλοιπα τα συμπληρώνεις αργότερα! Γενικά η ψυχολογία σου σήμερα δεν είναι και η καλύτερη η αλήθεια είναι! Παντού βλέπεις εμπόδια και να υψώνονται τοίχοι, αλλά δε το μοιράζεσαι με κανέναν… Κι αυτό δε σου κάνει καλό και το ξέρεις μέσα σου!

Ιχθύς
Σήμερα είσαι σε μια φάση, Ιχθύ, που δεν έχεις και την καλύτερη ψυχολογία! Υπάρχουν περιορισμοί που σου φαίνονται βουνό και δεν ξέρεις πώς να το ξεπεράσεις. Στην ουσία, ξέρεις, αλλά ο φόρτος δουλειάς που έχεις να κάνεις κυρίως με εσένα τον ίδιο είναι τέτοιος, που ή βαριέσαι να ξεκινήσεις και να μπεις σε αυτή τη διαδικασία ή που φοβάσαι να παραδεχτείς στον εαυτό σου κάποια πράγματα! Γενικά, σήμερα θα το συζητήσεις και φίλους αλλά κι εκείνοι τα ίδια θα σου πουν, απλά με πιο έντονο τρόπο από ό,τι εγώ! Μπορείς όμως να μοιραστείς με ευκολία κάποιους από τους προβληματισμούς σου, κι αν είσαι ειλικρινής θα βρεις άκρη αρκετά γρήγορα!

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ