Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 12 - 18 Ιουνίου 2023

Δίδυμε, η εβδομάδα χρειάζεται πολύ προσοχή στο τι λες και στο πώς το λες

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 12 - 18 Ιουνίου 2023

Αρκετά μας συνηθίσανε αστρολογικές όψεις σε θετικά γεγονότα, πάμε λίγο Η ΑΛΗΘΕΙΑ. Τώρα βέβαια αυτό που λέω για την «αλήθεια» είναι σχετικό. Ο Ποσειδώνας κάνει μία όψη με τη Νέα Σελήνη στους Δίδυμους και θολώνει το τοπίο και δημιουργεί ψευδαισθήσεις, σενάρια συνωμοσίας και γενικώς μία μη ρεαλιστική κατάσταση, ενώ ταυτόχρονα γυρνάει και ο Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω μέχρι το 2024. Έτσι για να έχουμε να παίζουμε! Όσοι είστε Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες και Παρθένοι, καλά κρασιά!

Κριός
Καλή εβδομάδα, αγαπημένε μου Κριέ… Αρχικά να σου πω πως ούτε ψάχνεσαι ούτε σου λείπει κάτι, δόξα τω Θεώ μια χαρά ζώδιο είσαι! Και αφού τελείωσα τις TikTok ατάκες, θέλω να σου πω έρχεται μία εβδομάδα με πολύ ζουμί! Αρχικά ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα είτε στα γκομενικά είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να έχεις τον νου σου γιατί υπάρχουν κάποια άτομα στον περίγυρό σου τα οποία έχουν κάνει τις βλακείες τους και θα το μάθεις! Κοινώς, θα πέσουν οι μάσκες! Μην πιστεύεις ό,τι ακούς και τον καθένα που έρχεται να σου πει κάτι – η νέα Σελήνη σε κάνει λίγο πιο επιλεκτικό στην πληροφορία που θα κρατήσεις, εύχομαι τουλάχιστον! Στα επαγγελματικά υπάρχει πολλή πίεση, όμως σίγουρα στο τέλος ημέρας θα τα καταφέρεις αρκεί να μην χάσει την υπομονή σου! Μην ξοδεύεις χρήματα για άλλους.

Ταύρος
Αυτή την εβδομάδα, αγαπημένε μου Ταύρε, τρέχεις και δεν φτάνεις! Υπάρχουν εκκρεμότητες από το παρελθόν που σε πνίγουν, κυρίως οικονομικές! Δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί και κάποια πλεκτάνη που έχει δημιουργηθεί εις βάρος σου σε φιλικό τομέα ή και επαγγελματικό! Ωστόσο δεν πρέπει να απουσιάζεις από την σχέση σου γιατί θα σου κάνει γκρίνιες κι άλλη όρεξη δεν είχαμε! Πάρε στα σοβαρά αυτό που σου λέει το ταίρι σου, μην τον κοροϊδεύεις και μην ειρωνεύεσαι. Προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματα του παρόντος και να μη σκέφτεσαι για το μέλλον! Γενικά εστίασε στο money save, μπας και καλύψεις κάποια στιγμή τις τρύπες της έκλειψης! Τώρα μία νέα γνωριμία που μάλλον θα έρθει από φίλους φίλων δεν αποκλείεται να είναι και ο έρωτας!

Δίδυμος
Η εβδομάδα αυτή χρειάζεται πολύ προσοχή στο τι λες και στο πώς το λες! Είναι μία φάση στην οποία σίγουρα θα πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου, κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα! Προσπάθησε τα άτομα που θα φλερτάρουν με τα νεύρα σου να μην πάρουν αυτό που θέλουν! Είναι πολύ πιθανό αυτή την εβδομάδα να θες να αλλάξεις δουλειά! Νέα συναισθήματα, νέες ανάγκες, νέα θέλω φέρνουν εντάσεις σε σένα που έχεις σχέση! Εσύ τώρα που δεν έχεις, δεν σε νοιάζει ιδιαίτερα για τα γκομενικά! Εδώ ο κόσμος καίγεται, σκέφτεσαι! Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτή την εβδομάδα, ειδικά για θέματα οικονομικά και σπιτιού! Δεν θα λείψουν και τα διλήμματα που θα σου βάλει ο Ποσειδώνας αυτή την εβδομάδα.

Καρκίνος
Αυτή την εβδομάδα, αγαπημένε μου Καρκίνε, θα είσαι συνεχώς μ’ ένα ερωτηματικό πάνω απ’ το κεφάλι σου καθώς υπάρχει μία ασάφεια και μία αβεβαιότητα στα λεγόμενα των άλλων, αλλά και στα δικά σου φυσικά! Το να είσαι ειλικρινής δεν ταυτίζεται με το αγενής. Προσπάθησε να λες την γνώμη σου μόνο αν σου την ζητήσουν και με ευγενικό τρόπο για να αποφύγεις τις συγκρούσεις και τα ακατανόητα συμβάντα! Εσύ που είσαι σε σχέση, αν δεν μπορείς να χαλαρώσεις με το ταίρι,  πάρε απόσταση! Απόφυγε να συζητήσεις τα ίδια και τα ίδια κι αν έχεις κάποιο παράπονο για έλλειψη σημασίας, μην το επικοινωνήσεις ακόμα! Στα επαγγελματικά υπάρχει ασάφεια και μια αβεβαιότητα. Μην παίρνεις προσωπικά ό,τι σου λένε στη δουλειά… Άσε και κάτι να πέσει κάτω!

Λέων
Αγαπητό μου Λιοντάρι! Ό,τι και να σου πω έχεις δίκιο, δεν σου συμπεριφέρονται σωστά. Όσο πλησιάζουν οι μέρες για τη νέα Σελήνη τόσο πιο έντονο γίνεται το αίσθημα ότι κάποιος σου κρύβει κάτι, ότι κάποιος είπε κάτι για σένα, ότι κάτι κακό θα γίνει! Αυτά όλα είναι καχυποψίες που προκαλεί ο Ποσειδώνας. Προτάσεις υπάρχουν αυτή την εβδομάδα, κατά πόσον θα είναι έγκυρες δεν μπορώ να το εγγυηθώ, άκου το ένστικτό σου γι’ αυτό το θέμα! Πάρε χαμπάρι λίγο πως δυνατότητες υπάρχουν, απλά προσπάθησε να μην δίνεις σημασία σε χαζές λεπτομέρειες που σου αποσπούν την προσοχή! Πάρε μια ανάσα και να συμπεριφέρεσαι νορμάλ! Προσπάθησε να μη βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα όσον αφορά το ταίρι σου! Έτσι ξεκινάνε οι καυγάδες! Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, είσαι στα καλύτερά σου και σίγουρα θα υπάρχουν εκατοντάδες εκδηώσεις ενδιαφέροντος! Αξιοποίησέ τις.

Παρθένος
Πάρα πολλή πίεση και πάρα πολύ άγχος και κλασσικά εσύ δεν παραδέχεσαι πως έχει πρόβλημα με κάποιον! Και είναι πρόβλημα για όταν ενδέχεται να χάσεις την υπομονή σου. Αυτή την εβδομάδα το παραπάνω σενάριο είναι πάρα πολύ πιθανό. Μην ανέχεσαι συμπεριφορές οι οποίες δεν σε καλύπτουν. Αυτό όμως δεν αναιρεί ότι κι εσύ δεν πρέπει να συμπεριφέρεσαι παρορμητικά! Στα ερωτικά τώρα, μην παρασύρεσαι από εφήμερα πάθη, δεν έχει νόημα και θα βαρεθείς πολύ σύντομα! Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να είσαι λογικός σε αυτά που λες και ζητάς. Στα επαγγελματικά υπάρχουν προοπτικές για βελτίωση αλλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στο τι συμφωνείς και με ποιον. Κατά τ’ άλλα ok.

Ζυγός
Αγαπητέ μου, Ζυγέ, για εσένα τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Αυτή την εβδομάδα θα νιώθεις πως είσαι μπερδεμένος, πως συμβαίνουν πράγματα τα οποία δεν τα κατανοείς, πως κάποιοι σου λένε ψέματα. Ίσως να έχεις δίκιο, ίσως να συμβαίνουν πράγματα τα οποία είναι ακατανόητα! Φυσικά γι’ αυτό ευθύνεται ο Ποσειδώνας αλλά και η Νέα Σελήνη στους Διδύμους ! Η επιρροή ξεκινάει μέρες πριν, θα ήταν καλό για εσένα να μην αρχίσεις τα πιρι-πιρι… Μακριά από το κουτσομπολιό! Ξέρω τι λέω και πού το λέω! Απόφυγε τις συζητήσεις γιατί το πιθανότερο είναι να μπερδευτείς ακόμη πιο πολύ. Όλα αυτά τα παραπάνω τα ωραία ισχύουν και για τα ερωτικά! Αν είσαι σε σχέση, ένα νέο πρόβλημα ίσως προκύψει, λες και δεν σου φτάνουν όσα είχες. Τώρα αν είσαι Ματίνα Μανταρινάκη, το πιθανότερο είναι ένα άτομο με το οποίο κάνεις κάτι να σε απογοητεύσει.

Σκορπιός
Αγαπητέ μου Σκορπιέ, πολλές σκέψεις στο μυαλό σου και πολλά τα μπερδέματα! Οι πληροφορίες που παίρνεις μέσα στη ημέρα πρέπει να αξιολογούνται και να φιλτράρονται για το αν είναι χρήσιμες ή αληθείς. Με οτιδήποτε έχει να κάνει με τη δουλειά, απλά μην ασχοληθείς! Προσπάθησε να κρατήσεις απόσταση από νέες γνωριμίες που συσχετίζονται με δουλειά κι επιχειρήσεις, και καλό είναι γενικώς να πεις όχι στα νέα ξεκινήματα! Έχεις και λίγο τα ψυχολογικά σου αυτές τις μέρες, οπότε καλό είναι να μην δίνεις σημασία και βάση στο ερωτικό κομμάτι γιατί όλοι ξέρουμε πως έχεις την τάση να ξεσπάς τα ψυχολογικά σου στη σχέση σου! Μην ανησυχείς, μεταξύ μας θα μείνει αυτό. Πάντως γενικά μία εσωτερική διαμάχη υπάρχει αυτές τις μέρες, η οποία δεν σ’ αφήνει να κινείσαι όπως θες. Στα οικονομικά σίγουρα θα υπάρξει κάποια βελτίωση προς το τέλος εβδομάδας.

Τοξότης
Πάμε λίγο η Νέα Σελήνη στους Δίδυμους! Αυτές τις μέρες έχεις την ανάγκη να κάνεις κάτι νέο, κάτι καινούργιο, είτε αυτό είναι χόμπι, είτε αυτό είναι αλλαγή δουλειάς…. Κάτι, κάτι! Και επειδή γενικά έχεις την τάση να εξιδανικεύεις καταστάσεις και άτομα γιατί ενθουσιάζεσαι με την πρώτη, αυτή την εβδομάδα σου συνιστώ απλά να σκεφτείς μία ή δύο φορές πριν πεις κάτι ή νιώσεις κάτι! Η ειλικρίνεια είναι ο πιο άμεσος τρόπος για να πετύχεις αυτό που θες, και φυσικά αναφέρομαι στα γκομενικά που τα έχεις κάνει μην πω πώς. Εσύ που είσαι ελεύθερος, φρόντισε να γίνεις πιο διεκδικητικός. Στα επαγγελματικά χαζεύεις, αλλά θα τα βγάλεις πέρα γιατί έχεις πολύ καλές ιδέες οι οποίες αναγνωρίζονται! Οικονομικά προσπάθησε να ψαχτείς λίγο καλύτερα για προσφορές καλοκαιρινές και μην παίρνεις ό,τι βρίσκεις μπροστά σου.

Αιγόκερως
Λοιπόν, Αιγόκερε, θα σου πω μια ιστορία! Κάποια στιγμή ήταν ένα κορίτσι το οποίο πίστευε πως είχε δίκιο, οπότε για να το πει παραέξω τι έκανε; Άρχισε να ουρλιάζει! Πόσοι, πιστεύετε, πως την πίστεψαν ότι έχει όντως δίκιο; Κανένας! Αν θεωρείς πως έχεις δίκιο για κάτι, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις απόσταση από τα γεγονότα και να τα αφήσεις να εξελιχθούν μόνα τους. Η αλήθεια θα φανεί, δεν χρειάζεται να τρώγεσαι με τα ρούχα σου! Για να δούμε τώρα τα ερωτικά…. Εσύ που είσαι ελεύθερη, κάνεις πολύ φλερτ και πολύ σεξ! Εσύ που είσαι σε σχέση, άσε τα πράγματα να κυλήσουν όπως κυλάνε, μην το ψειρίζεις πολύ το πράμα! Δεν χρειάζεται να φτάνουμε σε σημείο να κάνουμε συζήτηση χωρίς λόγο. Στα επαγγελματικά πολλά τα «θα». Κράτα μικρό καλάθι, ή και καθόλου καλάθι!

Υδροχόος
Εσείς οι Υδροχόοι είστε φουλ μπερδεμένοι με θέματα που αφορούν στο συναίσθημα! Η φάση τώρα είναι περίεργη γιατί, ενώ έχετε  επιχειρήματα, χάνεται η ουσία στον τρόπο που επικοινωνείτε. Θα σου δώσω μία συμβουλή: Αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να μην πιστεύεις κανέναν, ούτε καν το ένστικτό σου γιατί ο Ποσειδώνας δημιουργεί πλάνες. Αν έχεις κάποια σημαντική υποχρέωση αυτή την εβδομάδα, κάνε αυτό που κάνεις πάντα, ακύρωσέ την! Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να μην υποπτεύεσαι συνεχώς το ταίρι σου και να μην τον αμφισβητείς. Αν είσαι «μόνος υδροχόος ψάχνει», μην πιστεύεις όλες τα φούμαρα που σου πουλάνε. Στα οικονομικά φαίνεται να είσαι σε καλύτερη φάση από την προηγούμενη εβδομάδα! Επαγγελματικά, όπως είπαμε, μην παίρνεις αποφάσεις και μην φτιάχνεις σενάρια συνωμοσίας το κεφάλι σου!

Ιχθύες
Ψαράκι μου, αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαιτέρως κουραστική, κυρίως ψυχολογικά αλλά και σωματικά γιατί δεν ξεκουράζεσαι όπως πρέπει! Οπότε τι πρέπει να κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Να μην κάνεις άσκοπες εξόδους και αχρείαστα πράγματα τα οποία είναι ψυχοφθόρα! Θα δημιουργηθούν κάποια θέματα στο σπίτι και θα σε πρήξουν τα προβλήματα τρίτων ατόμων! Για κάποιον λόγο όλη την εβδομάδα δεν σταματήσει να χτυπάει το τηλέφωνο και να σου λένε αχρείαστα πράγματα! Και επειδή ακριβώς είναι πολλή η πληροφορία, δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα γενικά στη ζωή σου τον τελευταίο καιρό! Στα ερωτικά αυτή την εβδομάδα τρώγεσαι με τα ρούχα σου… Αν είσαι ελεύθερος, επειδή θες κάτι παραπάνω και δεν το παίρνεις, κάνεις σαν βλαμμένος! Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να είσαι άμεσος αλλά και ειλικρινής και όλα θα πάνε στην πένα.

@athensvoiceofficial

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις απο την @Aggeliki Manousaki 11/6 εώς 17/6 #ζωδια #zwdia #zwdiagreece #μανουσακη #manousaki #athensvoice

♬ πρωτότυπος ήχος - AthensVoice
@athensvoiceofficial

ΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤ 2 απο προβλέψεις εβδομάδας @Aggeliki Manousaki #ζωδια #zwdia #zwdiagreece #μανουσακη #manousaki #athensvoice

♬ πρωτότυπος ήχος - AthensVoice

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ