Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 29 Μαΐου - 4 Ιουνίου 2023

Σκορπιέ, η εβδομάδα που περίμενες … ήρθε! Θα είσαι περιζήτητος...

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 29 Μαΐου - 4 Ιουνίου 2023.

Κριός

Αγαπημένε μου, τα ζόρια περνάνε! Αυτή η εβδομάδα έχει μία μυρωδιά γλυκιά και ήρεμη… Τώρα βέβαια όπου ηρεμία εσύ ξενερώνεις, αλλά τι να κάνουμε;  Ίσως σου βγει μία τάση για  αλλαγές στην εμφάνισή σου − εγώ θα πω να το κάνεις γιατί καλοκαίρι έρχεται και αν θες να νιώθεις αυτοπεποίθηση, όχι πως σου λείπει, μια αλλαγή πάντα κάνει καλό. Τα ερωτικά στρώνουν, βγάζεις περισσότερη συνεννόηση. Εσύ που είσαι ελεύθερος σίγουρα θα νιώθεις πως κάτι καλό έρχεται. Επαγγελματικά είσαι λίγο κουρασμένος, αλλά θα τα βγάλεις πέρα. Οικονομικά σιγά σιγά στρώνει η φάση.

Ταύρος

Η διάθεσή σου φτιάχνει μέρα με τη μέρα − πάλι καλά, θα πω εγώ, γιατί μας είχες ψιλοπρήξει. Όλα μπαίνουν σε μια σειρά κι εσύ είσαι πιο χαλαρός. Βέβαια προς το τέλος εβδομάδας θα νιώσεις πως κάτι σου λείπει, ίσως κάτι σε σχέση με κάποιον πρώην, κάποιο απωθημένο; Σίγουρα, πάντως, κάτι θα σε κάνει να σκέφτεσαι λίγο παραπάνω από το κανονικό και να ψιλοτρώγεσαι με τα ρούχα σου… μην αγχώνεσαι η πανσέληνος στον Τοξότη είναι! Εσύ που είσαι μόνος θα στείλεις μήνυμα σε κάποιον και θα φας και πακέτο. Εσύ που είσαι σε σχέση έχεις ψιλομπουχτίσει και θέλεις μια ανανέωση.

Δίδυμοι

Καλώστηνα την πέρδικα που περπατεί λεβέντικα! Ενώ έχεις την τάση και τη διάθεση να ηρεμήσεις, κάτι σε κάνει και τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Είσαι σε ένα mood ρομαντικό και θέλεις να το χαρείς με το ταίρι σου. Εσύ που είσαι ελεύθερος εξιδανικεύεις νέες γνωριμίες, και ξέρουμε όλοι πως καταλήγουν αυτά… Προς το τέλος εβδομάδας θα έχεις θέματα με το επαγγελματικό περιβάλλον ή με τους φίλους σου, προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην μαλώσεις γιατί πρόκειται για τις κλασικές βλακείες της πανσελήνου.

Καρκίνος

Σίγουρα μιλάμε για μία εβδομάδα πιο χαλαρή και πιο όμορφη από τις προηγούμενες, και σίγουρα η τύχη είναι με το μέρος σου − τουλάχιστον μέχρι τις 2 Ιούνη. Προς το τέλος, λοιπόν, της εβδομάδας θα νιώσεις μία αίσθηση του απόλυτου τίποτα, σαν να θέλεις να τους διαολοστείλεις όλους, σαν να μην έχεις όρεξη για κανέναν. Είναι μία εβδομάδα που θέλεις μόνιμο γούτσου γούτσου. Κάποια θέματα στο σπίτι −τύπου αγγαρείες, αχρείαστα προβληματάκια− θα εμφανιστούν. Επαγγελματικά τίποτα το καινούργιο. Οικονομικά ίσως έρθει ένα ποσό, που δεν περιμένεις, να καλύψει κάποιες ανάγκες σου.

Λέων

Όλη η εβδομάδα θα κυλάει full chill − θα έχεις βέβαια κάποιες πιο βαθιές σκέψεις για νέα ξεκινήματα. Έχεις λίγο ανάγκη για απόδραση, δεν το εξωτερικεύεις όμως γιατί πιστεύεις ότι δεν θα βρεις παρέα. Μπορείς να αρχίσεις να ψάχνεις για νέους προορισμούς και νέες δραστηριότητες. Προς το τέλος της εβδομάδας θα νιώσεις τη λάμψη, τη ΛΑΜΨΗ ΞΑΝΑΛΕΩ , να βγαίνει προς τα έξω… έχεις όρεξη και διάθεση για πολύ σουσού! Βγες, που σου λέω, και ίσως βρεις τον έρωτα. Εσύ που τον έχεις ήδη βρει, μην τον γράφεις. Προσοχή στα επαγγελματικά γιατί είσαι λίγο κοσμάρα και κάνεις χαζομάρες.

Παρθένος

Έρχεται μία εβδομάδα ήρεμη όπως ακριβώς τη φανταζόσουν. Βέβαια οι πολλές υποχρεώσεις θα σε αγχώσουν. Νέα ξεκινήματα είναι πολύ πιθανό να πάρουν φόρα. Προς το τέλος της εβδομάδας ίσως νιώσεις την ανάγκη να πάρεις αποφάσεις σχετικές με τη δουλειά ή το σπίτι. Ίσως προκύψουν και πράγματα που δεν τα είχες στο πρόγραμμα, όπως κάποιες «χωσιματικές» για δουλειές άλλων. Η επικοινωνία ευνοείται με το γκομενάκι σου. Εσύ που είσαι σόλο δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία.

Ζυγός

Η εβδομάδα μπαίνει πολλά υποσχόμενη για τρελές επικοινωνίες. Πολλές φορές θα νιώσεις την ανάγκη ότι θες να πάρεις κάποιες αποφάσεις για να ανανεώσεις τη ζωή σου και την εμφάνισή σου. Θα κάνεις συζητήσεις για κάποιο ταξίδι ή για κάτι νέο. Προσπάθησε να παραμείνεις συνεπής σε όποια απόφαση και αν πάρεις γιατί μας έχεις κουράσει με την αναποφασιστικότητά σου. Στα γκομενικά θα υπάρξει σίγουρα κάτι καινούργιο το οποίο εύχομαι να είναι αξιόλογο. Αν είσαι ήδη σε σχέση προσπάθησε να μην κάνεις ζήλειες…και, εκεί που δεν το περιμένεις, εμφανιστεί κάτι πολύ καινούργιο στη ζωή σου το οποίο θα σε συνεπάρει − ίσως είναι επαγγελματικό ίσως όμως και γκομενικό.

Σκορπιός

Η εβδομάδα που περίμενες ήρθε! Θα είσαι περιζήτητος και πολύ ανοιχτός σε συζητήσεις για τις οποίες δεν έβγαζες άκρη το προηγούμενο διάστημα. Μία πρόταση που σου είχε γίνει παλιότερα και δεν είχες αρνηθεί θα ξαναγίνει − εγώ προτείνω να το σκεφτείς λίγο καλύτερα. Στα γκομενικά καμία εξέλιξη. Αν είσαι ελεύθερος ίσως βρεις ένα άτομο για να περάσεις μία περίοδο με έντονο πάθος. Καμιά φορά το να πεις κι ένα «όχι» δεν κάνει κακό. Αν θεωρείς πως πιέζεσαι στη δουλειά, πάρε μια δυο μέρες άδεια να ηρεμήσεις.

Τοξότης

Η αισιοδοξία σού χτυπάει την πόρτα κι εσύ της ανοίγεις! Έχεις μία καλύτερη οπτική των πραγμάτων και σίγουρα είσαι πιο άνετος με κάποια νέα γεγονότα που έχουν προκύψει στη ζωή σου. Στροφάρεις πιο πολύ από ποτέ και γίνεσαι αγαπητός στις παρέες σου − ξανά! Κι αν είσαι από αυτούς που αφήνουν στο «διαβάστηκε», να ξέρεις τώρα θα σου ’ρθει κατεβατό μήνυμα γκρίνιας − καλά να πάθεις, θα πω εγώ σ’ αυτό το σημείο. Αν είσαι σε σχέση και ψιλογράφεις την κοπέλα/το αγόρι σου θα φας κι εσύ πολύ γκρίνια. Στα επαγγελματικά εκπλήσσεις με τις ιδέες σου.

Αιγόκερως

Καλύτερο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου −ναι, σε σένα απευθύνομαι−, η εβδομάδα αυτή έρχεται για να σου κάνει μασάζ. Και τι εννοώ μ’ αυτό… να σε χαλαρώσει! Μπορεί ο κόσμος να καίγεται, εσύ όμως είσαι στα καλύτερά σου. Σκέφτεσαι πιο θετικά και επανεξετάζεις υποθέσεις οι οποίες σου είχαν κάψει πολύ χρόνο. Αν είσαι σε σχέση θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου κάνοντας πράγματα που προσφέρουν ηρεμία! Εσύ που είσαι μπακούρι θα βρεις ένα άτομο το οποίο θα έχετε τις ίδιες ανάγκες και θα ενθουσιαστείς, κλασικά, μέχρι να βρεις τον επόμενο. Αν στα επαγγελματικά ήσουν στα μαχαίρια με κάποιον συνεργάτη ή συνάδελφο είναι μια καλή περίοδος να τα ξαναβρείτε − αν πάλι δεν θες οκ.

Υδροχόος

Και επιτέλους έρχεται η λύτρωση και παίρνεις το αίμα σου πίσω μέσω της καλής διάθεσης που έρχεται αυτή την εβδομάδα και κατσικώνεται στο κεφάλι σου. Επιτέλους παίρνεις λίγη απόσταση από τα γεγονότα που σε ενοχλούσαν όλο αυτό το διάστημα και γίνεσαι πιο διαλλακτικός. Υπάρχει ένα άτομο στη ζωή σου το οποίο θα σε βοηθήσει − μάλλον εντός οικογενείας. Αν είσαι ελεύθερος δεν είσαι για πολλά πολλά, όμως θα υπάρξουν ευκαιρίες για ουσιαστικό φλερτ. Αν είσαι σε σχέση καταλαβαίνεις περισσότερο το ταίρι σου και τα πάτε καλύτερα. Επαγγελματικά μπαίνουν όλα σε μία σειρά.

Ιχθύες

Ιχθύ μου, αυτή η εβδομάδα είναι πολλά υποσχόμενη συναισθηματικά, αλλά θα πρέπει να αντιλαμβάνεσαι τι πραγματικά αισθάνεσαι και τι νομίζεις ό,τι αισθάνεσαι − να τα ξεχωρίζεις, σαν να λέμε! Ένα θέμα του σπιτιού που παίζει αυτό το διάστημα θα λυθεί πολύ smooth. Στα γκομενικά τώρα, αν είσαι σε σχέση σου βγαίνει λίγο το ρομαντικό το οποίο, οκέι, σου πάει. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, κάτι το οποίο τρέχει αυτή την περίοδο συνεχίζει ακάθεκτο… Στα επαγγελματικά είσαι πολύ αφηρημένος, ως συνήθως, και δεν είναι και κάτι το οποίο σε καίει αυτή την περίοδο. Οικονομικά, μη χαλάς σε χαζομάρες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ