Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 15 - 21 Μαΐου 2023

Ανοίξτε σαμπάνιες! Φεύγει ο ανάδρομος, επιτέλους...

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 15 - 21 Μαΐου 2023

Ανοίξτε σαμπάνιες! Φεύγει επιτέλους ο ανάδρομος – στο καλό και να μας γράφεις, μη μας γράφεις βασικά! Οι επικοινωνίες όλων μας έρχονται σε μία ροή! Ο Δίας αφήνει τον πεισματάρη Κριό και περνάει στον φιλόδοξο και οργανωτικό Ταύρο ευνοώντας σχεδόν όλους μας. Ταυτόχρονα αλλάζει και ο Άρης από τις 20 του μήνα, αφήνει τον μαμάκια Καρκίνο και περνάει στον λαμπερό ανταγωνιστικό και ευέξαπτο Λέοντα. Θα είναι μια βδομάδα η οποία στο πρώτο μισό της θα είναι παράδεισος και στο δεύτερο μισό η πραγματικότητα…

Κριός
Τα βάσανα ξεπερνιούνται, αυτή η εβδομάδα δεν μπορώ να σου πω ότι θα είναι τέλεια αλλά σίγουρα θα έχει πολύ ενδιαφέρον! «Ισιώνουν» οι επικοινωνίες, λόγω του ότι επιτέλους φεύγει ο ανάδρομος Ερμής. Αν είσαι σε σχέση σίγουρα νιώθεις πως έχεις μιζεριάσει. Θέλεις να ανανεωθείς και εμφανισιακά αλλά και κοινωνικά. Εσύ που δεν έχεις σχέση θα υπάρξει κινητικότητα, απλά ψιλό-αχρείαστη. Επαγγελματικά μπαίνεις σε μια εγρήγορση και επιτέλους διακρίνεις τι είναι ωφέλιμο και τι όχι. Σε άλλα νέα, μείνε μακριά από κουτσομπολιά, και προς το τέλος εβδομάδας επειδή έχει μία αστρολογική όψη που και να στην πω δεν θα την καταλάβεις, πρόσεχε πολύ τα έξοδα που θα προκύψουν. Κάνε λίγο κράτει αυτή την εβδομάδα.

Ταύρος
Αγαπημένε μου, μία νέα περίοδος ξεκινά με πολλές ευκαιρίες και πολλά δώρα που θα σου φέρει ο Δίας. Αρχικά να πούμε ότι επιτέλους βγάζεις συνεννόηση! Θα υπάρχει σίγουρα τύχη αρκεί να προσπαθείς να την αντιλαμβάνεσαι. Στα ερωτικά είναι πάρα πολύ πιθανό να ανανεώσεις τη σχέση σου με κάποιο ταξίδι ή με πολύ έντονη ερωτική διάθεση… αν καταλαβαίνεις τι εννοώ! Κι εσύ που είσαι μόνος, επειδή χαλαρώνεις και τσιλάρεις, η κατάσταση κινείται από μόνη της – είναι το κλασικό που όταν σταματάς να ασχολείσαι με κάτι αυτό έρχεται από μόνο του! Προς το τέλος εβδομάδας θα πρέπει να συγκρατήσεις τα νεύρα σου γιατί είσαι επιρρεπής σε καυγάδες. Μπαίνεις στη λίστα αναμονής για μια πολύ καλή επαγγελματική πρόταση η οποία θα σου δίνει για πολύ καιρό! Τώρα στα οικονομικά, όποιος τρέχει έχει!

Δίδυμος
Αγαπημένε μου ή όχι και τόσο αγαπημένε μου, αυτή την εβδομάδα όλα μπαίνουν σε σειρά και πρόγραμμα και αυτό είναι κάτι το οποίο σίγουρα το έχεις ανάγκη. Η προηγούμενη περίοδος ήταν γεμάτη σύγχυση για σένα. Κάποιο δυσάρεστο νέο θα προκύψει μέσα στην εβδομάδα, αλλά μη δώσεις πολλή σημασία γιατί είναι κάτι το οποίο θα φτιάξει. Είναι μια καλή περίοδος να βάλεις στόχους και να αναθεωρήσεις κάποιες επιλογές σου. Στα ερωτικά ίσως η τάση σου για υπερβολή κλονίζει τη σχέση σου, κοινώς ψιλό-πρήζεις! Εσύ που δεν είσαι σε σχέση απολαμβάνεις το φλερτ σαν να μην έχει αύριο. Στα επαγγελματικά επικρατεί μία ένταση χωρίς κάποιον συγκεκριμένο λόγο αλλά είσαι συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις!

Καρκίνος
Κλασικά άλλη μία οξύμωρη εβδομάδα ξεκινάει! Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες, να τα βρεις με άτομα που είχες μαλώσει και να διορθώσεις τις επικοινωνίες σου – αυτά στις αρχές της εβδομάδας. Πολλές οι συναντήσεις και πολλές οι συζητήσεις γύρω από το όνομά σου, φίλτραρε τις αξιόλογες προτάσεις και δεν θα χάσεις! Προς το τέλος εβδομάδας έρχονται εντάσεις χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο… Και επειδή δεν φημίζεσαι για την ψυχραιμία σου, προσπάθησε να πάρεις απόσταση από καυγάδες τρίτων και να μη λες τη γνωμούλα σου γιατί κανείς δεν σε ρώτησε. Αν είσαι σε σχέση σίγουρα θα πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο ταίρι σου – γενικά προσπάθησε να κάνετε πράγματα μαζί, αλλιώς θα έχεις γκρίνια. Εσύ που είσαι ελεύθερος, άνοιξε λίγο τα μάτια και θα δεις ότι το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι στον περίγυρό σου. Οικονομικά τίποτα το ιδιαίτερο, επαγγελματικά όμως υπάρχουν πολλές προοπτικές.

Λέων
Αγαπημένε μου, βασανισμένε μου! Υπάρχει μία ατάκα που λέει ότι αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς. Ηρέμησε! Στα επαγγελματικά που καίγεσαι, θα φτιάξουν πάρα πολύ επικοινωνίες και γενικά θα βγάλεις συνεννόηση. Θα επικρατεί μία βιασύνη και μία γρηγοράδα στην ατμόσφαιρα την οποία, ΟΚ, μπορεί να τη χρειάζεσαι αλλά σου δημιουργεί λίγο εκνευρισμό. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση σίγουρα θα έχεις περισσότερη ζήτηση από ποτέ. Εσύ που έχεις σχέση σκέφτεσαι και ξανά-σκέφτεσαι τι θα κάνετε, πράγμα το οποίο είναι ανούσιο… Δεν χρειάζεται να μας δείξεις ότι είσαι το αφεντικό ή ότι δεν είσαι, δεν υπάρχουν ρόλοι στη σχέση!  Στα επαγγελματικά ενώ πηγαίνουν πολύ καλά τα πράγματα, προς το τέλος εβδομάδας σε πιάνει μία τάση ανταγωνιστική η οποία προκαλεί ένταση, απόφυγέ την.

Παρθένος
Η ανακούφιση ήρθε! Οι φορές που ένιωσες νεύρα, ένταση και ανοργανωσιά, εντάξει, δεν τελειώνουν εδώ προφανώς αλλά σίγουρα υπάρχει σημαντική μείωση. Αν τρέχουν θέματα γραφειοκρατικά, νομικά, με σχολές και τέτοια, τα οποία σε ταλαιπωρούσαν, μπαίνουν σε μία σειρά και ανακουφίζεσαι. Ένα ταξίδι που προγραμματίζεις εδώ και καιρό θα μπει σε εφαρμογή. Θα υπάρχουν επαγγελματικές ευκαιρίες πάρα πολύ σημαντικές, αξιοποίησέ τες! Εσύ που είσαι ελεύθερος, από το πουθενά θα έρθει ένα γκομενάκι από το παρελθόν το οποίο από παλιά σου το παίζει δύσκολο. Αν βρίσκεσαι σε σχέση θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με το αμόρε. Οικονομικά, στο τέλος εβδομάδας θα προκύψουν κάποια έξοδα τα οποία δεν τα είχες υπολογίσει.

Ζυγός
Την εβδομάδα αυτή, αγαπημένε μου, ζήτα! Θα καταφέρεις αυτό που πάντα θέλεις, ισορροπία και ομαλή συνεννόηση. Θα καταλάβεις πως αυτή η εβδομάδα έχει πολύ ωραίο vibe. Απλά το μόνο που θα σου πρότεινα είναι να μην παίρνεις σαν δεδομένη μία κατάσταση… γιατί τα πάντα ρει. Κι αν είσαι σε φάση που ψάχνεσαι, ένα άτομο το οποίο σε ενδιαφέρει θα σου δείξει ενδιαφέρον, αν είσαι σε σχέση προσπάθησε να μην αδιαφορείς για τις ανάγκες του άλλου γιατί θα αρχίσει κι αυτός να αδιαφορεί. Στα επαγγελματικά θα υπάρχουν ευκαιρίες και γενικώς κινητικότητα. Προσπάθησε να μη λες σε όλους «ναι» γιατί μετά θα πρέπει να αθετήσεις τον λόγο σου σε κάποιον. Προς το τέλος εβδομάδας θα ανταλλάξεις «λόγια» με την οικογένειά σου, αλλά συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια.

Σκορπιός
Μία νέα περίοδος ξεκινάει καθώς ξεφορτώνεσαι τον ανάδρομο Ερμή και όλα τα βαριά δυσμενή φαινόμενα. Μην αναρωτιέσαι, απλά ρώτα! Η εσωστρέφεια δεν βοηθάει, προσπάθησε να εκφραστείς και δεν θα χάσεις. Η εβδομάδα προσφέρει όμορφες στιγμές με άτομα από τον περίγυρό σου. Δεν θα είναι λίγες οι ευκαιρίες σε επαγγελματικό τομέα και θα υπάρξει ανάγκη για επούλωση κάποιον σχέσεων, με καλή έκβαση. Προς το τέλος εβδομάδας προσπάθησε να μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς γιατί μπορεί να χάσεις το δίκιο σου. Αν είσαι σε σχέση αυτή την εβδομάδα θα πάρεις απόφαση για το αν θα προχωρήσεις ή αν θα τη λήξεις οριστικά. Αν είσαι ακόμα στο ψάξιμο υπάρχει πιθανότητα να γνωρίσεις κάποιον σε πιο ουσιαστική βάση, αρκεί να μη φερθείς επιπόλαια.

Τοξότης
Αυτή η εβδομάδα για σένα θα ξεχωρίσει καθώς θα υπάρξουν πολλές προοπτικές. Βέβαια, δεν θα πηγαίνουν όλα στον αυτόματο, χρειάζεται και τη βοήθειά σου – πρέπει να κινητοποιηθείς, να κάνεις πράγματα για την εξελικτική σου πορεία κι όπου βλέπεις ευκαιρία να την αρπάζεις! Μία νέα θέση εργασίας είναι πολύ πιθανή μέσα στο ήδη υπάρχον εργασιακό σου περιβάλλον. Αν είσαι ελεύθερος δεν θα τη χαρακτήριζα πολύ ερωτική εβδομάδα, μάλλον πιο πολύ αδιάφορη. Εσύ που έχεις σχέση σε πιέζει το γεγονός ότι πρέπει να αφιερώνεις χρόνο… όλα, όμως, λύνονται με τη συζήτηση. Προς το τέλος εβδομάδας η πίεση δεν θα είναι λίγη και μάλλον θα έχει να κάνει με τα οικονομικά σου.

Αιγόκερως
Κοίταξε να δεις τώρα, έχω αρχίσει και απελπίζομαι. Βέβαια ο ανάδρομος φεύγει και μπαίνει ο Δίας στον Ταύρο που χαρίζει δώρα σε αισθηματικό αλλά και σε χρηματικό τομέα. Να το δω και να μην το πιστέψω! Η δημιουργική διάθεση δεν θα λείψει, επίσης μία πτυχή του εαυτού σου θα ξεδιπλωθεί και ίσως σου επιφέρει χρήματα. Προσπάθησε να κάνεις διάλογο και όχι μονόλογο. Θα υπάρξουν γκομενικές ευκαιρίες που δεν θα τις περιμένεις. Πρόσεχε, θα υπάρχει ένταση στην ατμόσφαιρα και ίσως πάρεις πολύ παρορμητικές αποφάσεις. Στα επαγγελματικά όλα μπαίνουν στη θέση τους εκτός φυσικά από τις τελευταίες μέρες που θα γίνει λίγο χαμός.

Υδροχόος
Δεν θα σου πω και κάτι πρωτότυπο – μία έτσι, μία γιουβέτσι! Τα πρώτα μέσα της εβδομάδας είναι πολύ ευνοϊκά και θα έχεις πολλές ευκαιρίες να επανορθώσεις και να αναδιαμορφώσεις τις σχέσεις σου. Καυγάδες του παρελθόντος καλούνται να έρθουν ξανά στο τραπέζι και επιτέλους να λυθούν! Μην το παίζεις αρχηγός, ειδικά σε άτομα τα οποία σε ξέρουν και από χθες. Οι ηγετικές σου τάσεις φέρνουν εντάσεις προς το τέλος εβδομάδας. Εσύ που δεν έχεις σχέση τρώγεσαι με τα ρούχα σου με ένα άτομο το οποίο ξεκάθαρα δεν σε θέλει, και δεν λες να το καταλάβεις. Στα επαγγελματικά όλα βαίνουν καλώς. Με το που με άκουσες να λέω ότι μπήκε ο Άρης στον Λέοντα, είναι και το σημείο που θα τα πάρει στην κράνα χωρίς λόγο.

Ιχθύες
Η εβδομάδα ξεκινάει με χαρμόσυνες νότες καθώς φεύγει ο ανάδρομος Ερμής και μπορείς επιτέλους να είσαι πιο συγκεντρωμένος στις δουλειές σου και γενικότερα. Πολλές ιδέες, πολλές και οι ευκαιρίες. Αν θέλεις να ασχοληθείς με κάτι που έχει να κάνει με την εξέλιξή σου σε μορφωτικό επίπεδο είναι σίγουρα πάρα πολύ καλή η εβδομάδα… Αν είσαι σε σχέση θα περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου αλλά και με τις παρέες σας. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμα τον έρωτα, κλασικά τρώγεσαι με κάποιον πρώην. Στα επαγγελματικά έχεις περισσότερη όρεξη κι αυτό φαίνεται, αλλά από τις 20 του μήνα και μετά θα αναλάβεις περισσότερες αρμοδιότητες και αυτό θα σε πιέσει.

@athensvoiceofficial

Δες τις εβδομαδιαιες προβλέψεις απο 15/5-21/5 απο την @Aggeliki Manousaki #ζωδια #zwdia #zwdiagreece #μανουσακη #manousaki #athensvoice

♬ πρωτότυπος ήχος - AthensVoice
@athensvoiceofficial

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 15/5-21/5 απο την @Aggeliki Manousaki #ζωδια #zwdia #zwdiagreece #μανουσακη #manousaki #athensvoice

♬ πρωτότυπος ήχος - AthensVoice

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ