Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 29.04.2023

Δίδυμε, η μαυρίλα φεύγει και στη θέση της έρχεται μια καλή διάθεση, πιο χαρούμενη και πιο φωτεινή!

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια του Σαββάτου 29.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα που είναι μια καινούργια μέρα, Κριέ, θα μπορέσεις να κάνεις τα γλέντια σου! Η μέρα προσφέρεται για έξοδο, με καλή παρέα και διασκέδαση! Έχε μόνο το νου σου σε υπερβολές, καθώς είσαι επιρρεπής και δεν υπάρχει και λόγος να χαλάσεις το θετικό κλίμα είτε στην παρέα που θα βγεις, είτε βγεις μόνος σου!

Ταύρος
Η ενέργεια μέσα στο σπίτι αλλάζει, Ταύρε! Το πράγμα γίνεται πιο ανάλαφρο, πιο αισιόδοξο και φαίνεται οι υποθέσεις να παίρνουν πιο εύκολα το δρόμο τους. Σίγουρα θα προκύψουν κάποιες μικροαναποδιές (γιατί έτσι ονομάζεις αυτά που δεν έχεις μέσα στο πρόγραμμα), αλλά θα τα διαχειριστείς πιο εύκολα!

Δίδυμοι
Η μαυρίλα φεύγει και στη θέση της έρχεται μια καλή διάθεση, πιο χαρούμενη και πιο φωτεινή! Ο τρόπος που επικοινωνείς είναι πιο αυθόρμητος και καλοσυνάτος! Οι γύρω σου βλέπουν το γνώριμο Δίδυμο (κι ας είχαν να τον δουν καιρό) κι αυτό σου δίνει ακόμα μεγαλύτερη χαρά! Keep thinking positive!

Καρκίνος
Σήμερα, εκεί που νιώθεις πως όλα πηγαίνουν προς τον γκρεμό, Καρκίνε, θα βρεθεί κάτι που θα σε τραβήξει από το χείλος και θα σε σώσει (γιατί κάπως έτσι θα το βιώσεις, υπερβολικά)! Κάτι θετικό θα ακούσεις σχετικό με το οικονομικό σου και θα πάρεις λίγο τα πάνω σου!

Λέων
Η μέρα σήμερα είναι τελείως διαφορετική, Λέοντα! Είναι μια καινούργια μέρα! Πιο θετική, με μια νότα αισιοδοξίας. Βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά! Τα πράγματα στη δουλειά σα να ηρεμούν, τα οικονομικά σταθεροποιούνται και η διάθεση για φλερτ ανεβαίνει! Εσύ που είσαι σε σχέση, πέρνα όμορφα και μην δίνεις σημασία σε μικρολεπτομέρειες!

Παρθένος
Υπάρχει αυτό το παρασκήνιο – ναι, δε θα σε αφήσει εύκολα σε ησυχία, Παρθένε – όμως σήμερα είσαι αποφασισμένος να μην ασχοληθείς και τόσο! Προτιμάς να απασχολήσεις το κεφάλι σου με πράγματα που θα σου προσφέρουν χαρά και ηρεμία! Σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές που θα πάει το μυαλό εκεί, αλλά δε θα του επιτρέψεις να σε ρίξει ψυχολογικά σήμερα!

Ζυγός
Οι αμφιβολίες που είχες σχετικά με τους φίλους και τους γνωστούς διαλύονται σήμερα, Ζυγέ! Ή βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά εσύ, ή συζήτησες και έλυσες κάποιους προβληματισμούς σου που δεν σε άφηναν να περάσεις καλά. Η μέρα σήμερα έχει επαφή με κόσμο, παρέες, κοινωνικοποίηση και διασκέδαση!

Σκορπιός
Η ρουτίνα σου παίρνει μια πορεία που δε σου είναι δυσάρεστη, Σκορπιέ! Η δουλειά και η καθημερινότητα αντιμετωπίζονται πιο θετικά σήμερα. Έχεις άλλη διάθεση κι αυτό βοηθά την κατάσταση αλλά και την ολοκλήρωση των πραγμάτων. Η μέρα είναι αρκετά θετική, κι ας τη βλέπεις εσύ μαύρη!

Τοξότης
Συννεφάκια και δυσκολίες φεύγουν από το κεφάλι σου, Τοξότη! Επικεντρώνεσαι ξανά στο πώς να είσαι ένα θετικό άτομο και πώς να βοηθάς με την θετικότητά σου τους γύρω σου! Κατάλαβες αυτές τις μέρες πως όλοι χρειαζόμαστε μικρές στιγμές απομόνωσης και κάπως σέβεσαι περισσότερο τα άτομα που το εκφράζουν!

Αιγόκερως
Σήμερα θα έχεις καλά νέα που σχετίζονται με οικονομικές υποχρεώσεις προς το πρόσωπό σου! Θα ενημερωθείς για πληρωμές που περιμένεις, θα ολοκληρωθούν διαδικασίες που θα σου αποφέρουν μικροποσά και θα πάρεις μια ανάσα! Θα νιώσεις πιο ασφαλής, Αιγόκερε, και θα δεις πως μπορείς να οργανώσεις τα επόμενά σου βήματα!

Υδροχόος
Κάτι γίνεται μέσα στο κεφάλι σου σήμερα, Υδροχόε, και νιώθεις ή αντιλαμβάνεσαι σε μεγάλο βαθμό τα συναισθήματα που μοιράζονται οι σημαντικοί άνθρωποι μαζί σου! Κι εσύ φυσικά βλέπεις με θετικό μάτι αυτή τη διαδικασία, όπως επίσης νιώθεις πιο γεμάτος, καθώς θέλεις να έρθεις πιο κοντά με τα άτομα που είναι σημαντικά για σένα!

Ιχθύς
Καλά νέα θα έχεις σήμερα, Ιχθύ! Νέα που σχετίζονται με τη δουλειά σου, και κυρίως με το κομμάτι το οικονομικό! Κάτι περιμένεις εδώ και καιρό και σήμερα ήρθε η μέρα που θα πάρεις καλά νέα! Και όπως είναι φυσικό, η διάθεσή σου θα γίνει πολύ καλύτερη!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ