Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 17.04.2023

Τοξότη, φαίνεσαι σίγουρος για το πώς θέλεις να είναι τα πράγματα πλέον

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Δευτέρας 17.04.023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ, έχεις μια δυναμική… ενισχυμένη! Νιώθεις ικανός αλλά και πρόθυμος να κάνεις πολλά! Κυρίως τρέλες θα έλεγα για να κεντρίσεις το ενδιαφέρον αυτών που σε ενδιαφέρουν. Και σε αυτό σε οδηγεί η διάθεση για φλερτ που έχεις κυρίως και το γεγονός ότι σε καταλαμβάνει σήμερα μια άγνοια φόβου… Θέλει προσοχή γιατί ο πολύς παρορμητισμός που σε δέρνει…

Ταύρος
Η καλή διάθεση συνεχίζεται και σήμερα, Ταύρε. Έρχεσαι σε επαφή με νέο κόσμο και αυτό σε κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Επίσης, μοιράζεσαι ιδέες και πλάνα με δικούς σου ανθρώπους με σκοπό το feedback και προοπτικές που δεν είχες σκεφτεί ο ίδιος, για να γίνουν ακόμα καλύτερες.

Δίδυμοι
Δίδυμε, το κομμάτι της δουλειάς σου παίρνει άλλη έκταση στο κεφάλι σου σήμερα (με την καλή έννοια), καθώς έχεις ωραίες ιδέες και πλάνα που θα χρειαστεί να βάλεις σε πράξη. Η μέρα προβλέπεται καλή για σένα σε όλα τα επίπεδα. Προσοχή (ξανά και ξανά) σε υπερβολές και παρορμήσεις που θα επηρεάσουν το κομμάτι των κοινωνικών σου συναναστροφών.

Καρκίνος
Ευχάριστη η διάθεσή σου σήμερα, Καρκίνε. Νιώθεις όμορφα και χαλαρά και θέλεις να χαλαρώσεις με ανθρώπους δικούς. Σήμερα θα κάνεις ωραίες συζητήσεις και θα νιώσεις να έρχεσαι πιο κοντά με κάποια άτομα, που έχουν να σου προσφέρουν όμορφα συναισθήματα. Αν είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου το καταλλήλως!

Λέων
Λέοντα, η μέρα σήμερα έχει όρεξη, καλή διάθεση και έμπνευση για σένα. Υπάρχει, κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού σου, το κομμάτι του οικονομικού, όμως σήμερα θέλεις να είσαι χαλαρός και να περάσεις καλά. Το πράγμα δίνει ωραίο φλερτ και διάθεση για να το ρίξεις έξω!

Παρθένος
Παρθένε, σήμερα αυτή η αίσθηση για φαντασία γίνεται ακόμα πιο έντονη στο κομμάτι της σχέσης σου. Η αλήθεια είναι πως αν δώσεις αυτή την πινελιά που σκέφτεσαι, θα δεις τη σχέση σου, αλλά και την επικοινωνία σου με το σύντροφο να περνά σε ένα άλλο επίπεδο, πολύ διαφορετικό!

Ζυγός
Ζυγέ, η μέρα θέλει να δεις το πρόγραμμά σου να ασχοληθείς με την καθημερινότητα! Θέματα που έχουν να κάνουν με τις καθημερινές σου συνήθειες θα κυριαρχήσουν σήμερα, και μάλιστα σε έναν βαθμό… υπερβολικό. Τα πράγματα θα τα αντιμετωπίσεις πολύ πιο σοβαρά από ότι είναι, ενώ οι λύσεις θα είναι πιο απλές και εύκολες… Οι γνωστές σου υπερβολές δηλαδή!

Σκορπιός
Η καλή διάθεση συνεχίζεται, Σκορπιέ, καθώς είσαι πιο χαλαρός και αφήνεις τις έγνοιες στην άκρη σήμερα. Η διάθεση να περάσεις καλά με φίλους και πολύ δικούς ανθρώπους είναι η κυρίαρχη σκέψη σήμερα. Επίσης, έχεις έντονη διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες. Το οικονομικό είναι κάτι που δεν σε απασχολεί!

Τοξότης
Τοξότη, φαίνεσαι σίγουρος για το πώς θέλεις να είναι τα πράγματα πλέον. Η αλήθεια είναι πως αυτές οι αποφάσεις που έχεις πάρει στο μυαλό σου, φαίνονται ιδανικές, χωρίς απαραίτητα να είναι. Σήμερα λοιπόν, μην εφαρμόσεις κάτι από όλα αυτά. Απλά κράτα τα και απόλαυσε την ασφάλεια που σου προσφέρουν, γιατί θα δεις πως αν τα εφαρμόσεις, δε θα βγουν όπως ήθελες…

Αιγόκερως
Παραμένεις επικοινωνιακός και ήρεμος, Αιγόκερε, και σήμερα. Η διάθεσή σου παραμένει καλή και αυτό το βγάζεις προς τα έξω. Αυτή η καλή διάθεση θα σε βοηθήσει να τελειώσεις με κάποια θέματα σπιτιού ή να κλείσεις οριστικά κάποια θέματα του παρελθόντος που σε κρατούν απασχολημένο!

Υδροχόος
Ενώ η εύνοια στο κομμάτι της επικοινωνίας είναι μεγάλο, Υδροχόε, και οι διασυνδέσεις που κάνεις σε ενισχύουν, τα οικονομικά και οι συζητήσεις γύρω από αυτό, φαίνονται από υπερβολικά ευνοϊκές έως ουτοπικές. Η όποια βιαστική απόφαση σήμερα δε θα είναι τόσο καλή…

Ιχθύες
Ιχθύ, σήμερα βρίσκεσαι σε γνώριμα νερά. Η φαντασία σου αλλά και το ρομαντικό mood κυριαρχούν στην ψυχοσύνθεσή σου, και αυτό κάνει πιο έντονη την έμπνευση αλλά και τη δημιουργικότητά σου! γεγονός που μπορεί να σε κάνει πιο αποδοτικό σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία σου, τη σχέση σου ή το να βρεις ένα αμόρε (αν είσαι single).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ