Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 01.03.2023

Σκορπιέ, η άνοιξη μπήκε και το είναι σου "φωνάζει" για μια ανανέωση

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro
© Marlene Leppänen / Pexels

Κριός
Καλό μήνα! "Ο, τι κι αν συμβαίνει, είναι υλικό για να πάω μπροστά" μια θετική δήλωση που επιλέγεις να βάλεις στο repeat, ποτίζοντας την με μπόλικο συναίσθημα, για να πάει καλά ο μήνας.

Ταύρος
Καλό μήνα! "Marinero, Marinero sea" το oldie but goodie κολλητικό χιτάκι από Lucia στριφογυρνάει στο μυαλό σου, αφού είσαι έτοιμος όχι για Άνοιξη, αλλά για ουζάκια στο κύμα. "Say my name is Johny Doe, Marinero..."

Δίδυμοι
Καλό μήνα! Η Άνοιξη μπαίνει με μια διάθεση συναισθηματικής, σεξουαλικής και οικονομικής "απληστίας". Μαζί σου, απλά ενημέρωσε και τους υπόλοιπους...

Καρκίνος
Καλό μήνα! Είσαι σε φάση που σκέφτεσαι να κάνεις λίγο "marketing" στον εαυτό σου για να πιάσεις προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους, πρόσεξε μόνο μην τελικά "ξεπουληθείς".

Λέων
Καλό μήνα! Ο ερχομός της άνοιξης σου έπεσε μάλλον κάπως βαρύς και αντί να χαζέψεις "το ξύπνημα της φύσης", παλεύεις να ξυπνήσεις τον εαυτό σου literally. Klein.

Παρθένος
Καλό μήνα! Καλό να στηριχθείς και λιγάκι στην πείρα σου για το πως πάνε τα θέματα σου, κι όχι μόνο σ' αυτό που σου λένε οι άλλοι. Θα' χεις καλύτερη εικόνα.

Ζυγός
Καλό μήνα! Τώρα που αλλάξαμε season, θύμισε στον εαυτό σου πως έχεις δικαίωμα να περνάς και καλά, δεν είναι ανάγκη να εξυπηρετείς μονίμως κάποιον άλλο. Αυτό.

Σκορπιός
Καλό μήνα! Η Άνοιξη μπήκε και το είναι σου "φωνάζει" για μια ανανέωση, κατά προτίμηση μ' ένα μακρινό ταξιδάκι, κι ας γύρισες μόλις από καρναβαλικό τριήμερο. #οχιαλληρουτινα

Τοξότης
Καλό μήνα! Καλό θα ήταν αντί να καταφύγεις στους συνηθισμένους ελιγμούς για "να βγεις από πάνω" ή να αποφύγεις το "δράμα", να κάτσεις και να κουβεντιάσεις με τον άλλον.

Αιγόκερως
Καλό μήνα! Μολονότι χρειάζονται κάποιες νέες βάσεις, που τώρα είναι on construction mode, ο ερχομός της Άνοιξης σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη σχέση σου.

Υδροχόος
Καλό μήνα! Ο Μάρτης είναι εδώ κι εσύ πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι για την εξισορρόπηση των στόχων σου χρειάζεσαι κι ένα κομμάτι απλού και ωφέλιμου ελεύθερου χρόνου. Yep.

Ιχθύες
Καλό μήνα! Με love vibes σου κάνει ποδαρικό το Έαρ, καλό όμως είναι να προσπαθήσεις να μη μείνεις στην επιφάνεια, ακόμη κι αν περνάς καλά, αλλά να κάνεις τον κόπο να ενδιαφερθείς παραπάνω για το αμόρε σου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ