Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 24.02.2023

Ιχθύ, θα σε βοηθήσει πολύ περισσότερο να έρθεις σ' επαφή με τον εαυτό σου και την κατάσταση ως έχει σε μια προσωπική σχέση

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro
© Lany-Jade Mondou / Pexels

Τα Ζώδια της Παρασκευής 24.02.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Δώσε όση προσοχή μπορείς στη δουλειά και σε πρακτικά θέματα, αποφεύγοντας την τάση για χειραγώγηση, επειδή κάποια φαινομενικά και απλά συνδέονται με πιο μεγάλα και βαθιά θέματα.

Ταύρος
Το "άντρα θέλω, τώρα τόνε θέλω" ή κάτι σχετικό τέλος πάντων, δεν γίνεται να συμβαδίσει με μια εγγύηση για το μέλλον, δηλαδή να σου δώσει ασφάλεια. Οπότε γενικά πήγαινε σε πιο κουλ προσεγγίσεις.

Δίδυμοι
Κάποιες φορές το να διατηρείς τα προσχήματα δυσκολεύει κι άλλο την κατάσταση, ενώ το να αποφασίσεις να θίξεις το πρόβλημα ως έχει, αν και "τζιζ" at first, λειτουργεί τελικά πολύ καλύτερα.

Καρκίνος
Μια επαγγελματική σχέση μπορεί να φτάσει στο μη περαιτέρω, με περίεργα παιχνίδια εξουσίας στο mix, που δεν τιμούν καμία πλευρά (3ο δεκαήμερο). Η προσπάθεια για λογικό διάλογο είναι σίγουρα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Λέων
Προσπάθησε να αποφύγεις τις "ανάποδες" αναλύσεις, δηλαδή αυτές που γίνονται με confirmation bias κι όχι με αντικειμενικότητα, θέλοντας να επιβεβαιώσεις βασικά αυτό που ήδη πιστεύεις.

Παρθένος
Κοίτα, δεν αξίζει να κάθεσαι να παιδεύεσαι και να σκας και στο τέλος να χρυσώνεις το χάπι στον εαυτό σου, λέγοντας "και πάλι καλά μωρέ". Όχι, δεν αξίζει και στα προσωπικά και γενικά.

Ζυγός
Οι πρωινές ώρες μπορούν να βγάλουν αρκετή εντασούλα στο σπίτι ή σε μια προσωπική/ επαγγελματική σχέση (3ο δεκαήμερο), στη συνέχεια όμως το βρίσκεις, αν και προτιμάς "την ησυχία σου".

Σκορπιός
Το να "ψειρίζεις" τα πράγματα σχεδόν ποτέ δεν βγάζει κάτι θετικό και δεδομένου ότι οι συνθήκες δεν είναι ποτέ ιδανικές, ίσως πρέπει απλά να περάσεις περισσότερο στην πράξη.

Τοξότης
Η μέρα σού δίνει τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς ικανοποιητικά γι' αυτά που επιθυμείς στα επαγγελματικά, μέσα σου όμως παίζει ένα ανικανοποίητο, ειδικά αν δεν έχεις σχέδια για το τριήμερο.

Αιγόκερως
Το πρωί χρειάζεται λίγη προσοχή για να μην μπεις σε αναίτια ανησυχία και εμπλοκές στον άξονα οικογενειακών-επαγγελματικών (3ο δεκαήμερο), η προσμονή του τριημέρου βέβαια αρκεί για να βρεις "ρυθμό" στη συνέχεια.

Υδροχόος
Καλό είναι ν' αποφύγεις την αναβλητικότητα και την προχειρότητα τουλάχιστον στα επαγγελματικά, έστω κι αν φαίνεται να μη σ' ενοχλεί σε πρώτη φάση. Σε "δεύτερη" θα συμβεί, οπότε πάρε τα μέτρα σου.

Ιχθύες
Θα σε βοηθήσει πολύ περισσότερο να έρθεις σ' επαφή με τον εαυτό σου και την κατάσταση ως έχει σε μια προσωπική σχέση, αντί ν' απορροφάσαι από πράγματα που έχουν γίνει, από ανασφάλειες, απωθημένα κ.λπ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ