Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 23 - 29 Ιανουαρίου 2023

Υδροχόε, ξεκινάς την εβδομάδα με μια αίσθηση βάρους και σίγουρα όχι με allegria

zarastro.jpg
Zarastro
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ydroxoos.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 23 - 29 Ιανουαρίου 2023

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι λίγο «διστακτικό», με την σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου να απαιτεί σοβαρότητα και υπευθυνότητα σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις, στερώντας όμως κάτι από τον γνωστό αυθορμητισμό σου. Αν έχεις την ικανότητα να επωμιστείς τις ευθύνες σου και να μην «πανικοβληθείς» έχει καλώς. Aν, αντίθετα, προβάλλεις ασυνείδητα αντίσταση, μάλλον θα σου «κακοπέσει» η όλη πίεση. Τα ενεργειακά σου επίπεδα είναι επίσης αρκετά ελαττωμένα και η ανάγκη σου για ύπνο αυξημένη, οπότε πού διάθεση και αντοχή για να κατανοήσεις, να αντιληφθείς και να συνδιαλλαγείς αρμονικά με φίλους, σύντροφο, συνεργάτες, παιδιά κ.λπ. Αξίζει πάντως να το προσπαθήσεις, άσε όμως σημαντικές συζητήσεις για την Τετάρτη που σχηματίζεται το βοηθητικό εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία από το ζώδιό σου, που ειδικά για τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις σε σχέδια και στόχους. Την Παρασκευή η Αφροδίτ η περνά στους Ιχθείς και τον 12ο οίκο σου, χρωματίζοντας το τοπίο των προσωπικών σου με πιο «εσωτερικούς» τόνους, meaning ότι ίσως θα νιώθεις πιο άνετα με το να μη μοιράζεσαι/εκφράζεις προς τα έξω αυτό που αισθάνεσαι deep inside, όντας επίσης αρκετά επιρρεπής στο limerance. Προσοχή σε κρυφές/παράλληλες σχέσεις καθώς και σε άτομα στη δουλειά που σε διαβάλλουν.

Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Το ξεκίνημα της εβδομάδας έρχεται με αρκετά βάρη και ευθύνες στα επαγγελματικά, με τη σύνοδο του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, με τον πλανήτη των περιορισμών, τον Κρόνο, να σε βάζει στη διαδικασία να αποδείξεις τι αξίζεις. Οι δυναμικές που αναπτύσσονται στην καριέρα σου σού ζητούν να κάνεις καλύτερη διαχείριση του εαυτού σου, των δυνατοτήτων σου και αυτού που έχεις να προσφέρεις, βάζοντας όρια σε άτομα στo γραφείο που επιβουλεύονται τη θέση σου, αποφεύγοντας επίσης να γίνεις εν αγνοία σου –ή και βλακωδώς– «Ιφιγένεια» για να προστατέψεις God knows what. Χρειάζεσαι επομένως και ασκήσεις υπομονής και υπενθύμισης του γιατί ασχολείσαι με το αντικείμενό σου, του πόσο αγαπάς αυτό που κάνεις και του πού θέλεις να φτάσεις, για να μη γίνεις «μπίλιες» με κάποιον συνεργάτη, συνάδελφο, πελάτη για μηδαμινό λόγο. Οι προσεκτικές κινήσεις και η διαλλακτικότητα ας είναι οι σύμμαχοί σου. Αν τώρα έχεις κάποια σημαντική συνάντηση/συζήτηση για τη δουλειά, άσ’ την καλύτερα για την Τετάρτη που σχηματίζεται το τυχερό εξάγωνο Ήλιου-Δία, που μπορεί να φέρει και θετικά νέα για τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Η είσοδος πάντως της Αφροδίτης στους Ιχθείς την Παρασκευή θα διευκολύνει ό,τι σχετίζεται με τη συλλογική δουλειά, ενώ θα ανεβάσει και τις μετοχές σου στο φλερτ.

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Ξεκινάς την εβδομάδα με μια «octave down» διάθεση από το συνηθισμένο σου, αφού γενικά, ακόμα κι όταν έχεις «πολλά κάστανα στη φωτιά», διατηρείς σε έναν βαθμό την αισιοδοξία και τη ζωντάνια σου. Όμως με τη σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου στον Υδροχόο κάτι τέτοιο μάλλον δεν «παίζει», αφού η πραγματικότητα της καθημερινότητας και των απαιτήσεών της σε προσγειώνει κάπως άτσαλα, μην επιτρέποντάς σου πολλά περιθώρια «διαφυγής». Και ναι, θα προτιμούσες να ήταν still Σ/Κ, διακοπές, να μπορούσες να αράξεις με φίλους χωρίς πρόγραμμα ή γουατέβα, πρέπει όμως να κάνεις την προσπάθειά σου να ασχοληθείς με τα φλέγοντα ζητήματα των επαγγελματικών ή των σπουδών σου, ανάλογα την ηλικία που βρίσκεσαι. Κι αυτά απαιτούν σοβαρότητα και υπευθυνότητα, ειδικά στην περίπτωση που σου έχει γίνει κάποια πρόταση ή βρίσκεσαι εν μέσω διαπραγματεύσεων για κάτι καινούργιο που ετοιμάζεις κ.λπ. Μην προτρέχεις λοιπόν να καταλήξεις σε αποφάσεις, δίνοντας περισσότερο χρόνο στα πράγματα και στη σκέψη σου, ενώ πρόσεξε περισσότερο τις αντιδράσεις σου απέναντι σε ένα σχόλιο ή μια κριτική από έναν φίλο, έναν συνεργάτη, τον σύντροφό σου, αποφεύγοντας να θιχτείς με το παραμικρό. Το εξάγωνο Ήλιου-Δία την Τετάρτη είναι σίγουρα καλύτερο για να βάλεις συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, ενώ η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς (27/1) φέρνει βοήθειες για να «φανείς» στη δουλειά σου ή να βρεις μια νέα.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Με κάπως πιο «βαριά» και κλειστή διάθεση ξεκινάει η εβδομάδα, αφού η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου εντείνει τους προβληματισμούς σου για το όποιο ζήτημα σε απασχολεί κατά βάση αυτή την περίοδο. Η ευαισθησία σου χτυπάει «κόκκινο» και η ανασφάλειά σου επίσης, αναζητώντας τρόπους να αντιμετωπίσεις από τη μια αυτό που σε προβληματίζει, προστατεύοντάς σε από την άλλη σε συναισθηματικό επίπεδο. Η τάση βέβαια θα είναι να βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο, αφού σου είναι ίσως δύσκολο να διακρίνεις το «φως στο τούνελ» σχετικά με τα οικονομικά σου, ιδιαίτερα όσα αφορούν τρίτους, όπως διατροφές, περιουσιακά, ασφάλειες, δάνεια κ.λπ. και θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλη σου την ψυχική δύναμη για να μην «πάσεις» εντελώς. Ίσως φταίνε και κάποια παλιά τραύματα, αστοχίες και φόβοι από το παρελθόν που –με κάποιον τρόπο– αναζωπυρώνονται τώρα και έτσι ανακατεμένα «ζητούν» επίμονα μια λύση/διαχείριση με γνώμονα το ένστικτό σου και όχι τη λογική. Από την Τετάρτη πάντως θα έχεις σαφώς καλύτερη διαύγεια για να ασχοληθείς με οικονομικές συζητήσεις και θέματα των επαγγελματικών, με το εξάγωνο Ήλιου-Δία να φέρνει πρακτικές βοήθειες και θετικές εξελίξεις για τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς την Παρασκευή από την άλλη θα βοηθήσει στο «ανέβασμα» της ενέργειάς σου, ίσως μέσω και της οργάνωσης ενός ταξιδιού.

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
«Πλέεις» σε δύσκολα νερά στο ξεκίνημα της εβδομάδας με τη σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου απέναντί σου στον Υδροχόο να «τσιγκλάει» την αίσθηση ασφάλειάς σου στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Και ναι, φυσικά, αυτό το «έργο» το βλέπεις να εξελίσσεται σταθερά εδώ και σχεδόν τρία χρόνια τώρα, με τον Κρόνο να σου δίνει μαθήματα ωριμότητας και ενηλικίωσης στον τρόπο που σχετίζεσαι με τους άλλους, βγάζοντας στην επιφάνεια και σκοτεινά σημεία του εαυτού σου ή και των άλλων που δυσκολεύεσαι να συνειδητοποιήσεις, να αποδεχθείς και να διαχειριστείς ουσιαστικά. Καμία φορά δεν είναι οι άλλοι που αλλάζουν και μοιάζουν «άλλοι», αλλά εμείς οι ίδιοι, που χωρίς καν να το αντιλαμβανόμαστε βιώνουμε μια διαφοροποίηση χαρακτήρα, συμπεριφοράς, αναγκών κ.λπ., πράγμα που όπως είναι φυσικό «ξεπερνάει» την υπάρχουσα ισορροπία μέσα σε μια σχέση. Δεν χρειάζεται όμως ούτε αυτολύπηση, ούτε «μουλάρωμα», απλά αποδοχή της αλήθειας και θέσπιση ορίων στις συναναστροφές με τους άλλους, σύντροφο, φίλους, συνεργάτες. Πολύ πιο «γενναιόδωρη» η Τετάρτη με το εξάγωνο Ήλιου-Δία να ευνοεί τις νέες γνωριμίες, τις επαγγελματικές επαφές και συμφωνίες, αλλά και τις θετικές εξελίξεις σε θέματα σπουδών, ειδικά για τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Την Παρασκευή η Αφροδίτη προχωράει στους Ιχθείς αυξάνοντας την λίμπιντό σου και φέρνοντας βοήθειες στα οικονομικά σου.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Με φουλ «γκάζια» ξεκινάς την εβδομάδα, έχοντας πολλά στο κεφάλι σου στο μέτωπο της δουλειάς, με τη σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου να σε πιέζει ίσως παραπάνω απ’ ό,τι αντέχεις ως οργανισμός. Είναι λες και κάποιος σου έχει βάλει «το πιστόλι στον κρόταφο», ζητώντας σου το maximum της απόδοσης στο minimum του χρόνου, η αλήθεια όμως είναι πως ασχέτως του pressing από συναδέλφους, συνεργάτες, πελάτες, αφεντικά, μάλλον είσαι εσύ που σε «τρέχεις», έχοντας βάλει πολύ ψηλά τον πήχη για τον εαυτό σου, με τις φιλοδοξίες σου να χτυπάνε «κόκκινο». Από την άλλη, σε περίπτωση που δεν εργάζεσαι, μπορεί να έχεις την αίσθηση ότι δεν έχεις τα «ηνία» της ζωής σου, σαν αυτή να σε πηγαίνει ένα πράγμα κι εσύ να είσαι ανίκανος να αντισταθείς στη ροή ή να διαμορφώσεις μέσω της δράσης σου τις εξελίξεις, «πέφτοντας» έτσι κι από διάθεση, αφήνοντας τον χώρο στις αρνητικές σκέψεις να κάνουν «πάρτι». Μην απελπίζεσαι όμως, αφού αυτό είναι προσωρινό και μάλιστα με το τυχερό εξάγωνο Ήλιου-Δία την Τετάρτη μπορεί να υπάρξουν θετικά νέα στο πεδίο των επαγγελματικών ή των οικονομικών σου, π.χ. μια πρόταση εργασίας με καλές απολαβές, ειδικά αν είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο. Την Παρασκευή η Αφροδίτη παίρνει θέση απέναντί σου στους Ιχθείς ως 20/2, ευνοώντας σε έτι περαιτέρω σχετικά με επαγγελματικές επαφές και συμφωνίες, κάνοντάς σε και πιο γοητευτικό, αυξάνοντας τις πιθανότητες για νέες γνωριμίες.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι αρκετά «μουντό» και «ψυχοπλακωτικό» εν μέρει σχετικά με τις στενές προσωπικές σου σχέσεις αλλά και την προοπτική της ζωής σου αναφορικά με τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου σχέδια. Αιτία φυσικά η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στον Υδροχόο, που σταματά κάπως απότομα το day dreaming γύρω από το πώς θα ήθελες να είναι η κατάσταση στα αισθηματικά σου, σε μια φιλία, στη σχέση με το παιδί σου, τον σύντροφό σου ή σε μια γνωριμία που δεν εξελίσσεται όπως ή όσο γρήγορα θα ήθελες. Καλό το «δούλεμα» δηλαδή, αναγκαίο ακόμη ώρες ώρες, αφού όλοι έχουν ανάγκη το παραμύθι τους, η αλήθεια όμως είναι απείρως καλύτερη και λυτρωτική. Αν, λοιπόν, ήρθε η ώρα που πρέπει να τα πεις όπως είναι με τον εαυτό σου – παίρνοντας και δύσκολες σε ορισμένες περιπτώσεις αποφάσεις για την πορεία μιας σχέσης. Μη φοβηθείς, αντιμετώπισέ το με θάρρος και ρεαλισμό, κάνοντας πρώτα μια συζήτηση με την άλλη πλευρά. Άλλωστε, όπου κλείνει μια πόρτα ανοίγει ένα παράθυρο και με το τυχερό εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία απέναντί σου την Τετάρτη μπορεί να προκύψει κάτι θετικό σχετικά με μια σχέση, ένα επιχειρηματικό/καλλιτεχνικό ξεκίνημα ή κάτι που αφορά τα παιδιά σου, ειδικά αν είσαι γεννημένος το 1ο δεκαήμερο. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς την Παρασκευή θα σε βοηθήσει να βάλεις τον εαυτό σου και πάλι σε φόρμα.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Με έγνοιες και αυξημένη αίσθηση πίεσης προς δουλειά και οικογένεια ξεκινάει η εβδομάδα λόγω της συνόδου Αφροδίτης-Κρόνου, που κάνει δύσκολο το να συντονίσεις τα θέλω σου χωρίς να διαταράξεις τα θέλω των άλλων. Ανάλογα και σε τι φάση ζωής βρίσκεσαι, τα θέματα που αντιμετωπίζεις μπορεί να είναι από αγχωτικά, στην περίπτωση ας πούμε που έχεις αναλάβει παραπάνω ευθύνες στα επαγγελματικά, έως και «ζόρικα» αν για παράδειγμα το ζήτημα αφορά ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας μέσα στην οικογένεια που έχει ανάγκη τη φροντίδα σου. Το τελευταίο επομένως που χρειάζεσαι right now είναι τοξικά και μη υποστηρικτικά άτομα στο περιβάλλον σου, που αντί να προσφέρουν μια βοήθεια –έστω με το να παίξουν τον ρόλο του πρόθυμου ακροατή– επιμένουν να σε «τσιγκλάνε», κριτικάροντάς σε για τη στάση σου ή υποδεικνύοντάς σου και τον βέλτιστο –κατ’ αυτούς– τρόπο διαχείρισης της κατάστασης. Προσπάθησε να βάλεις όρια στην επαφή μαζί τους και βρες ένα δημιουργικό μέσο για να αποφορτιστείς ψυχικά και σωματικά, εντάσσοντας π.χ. λίγη περισσότερη άσκηση στην καθημερινότητά σου. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία την Τετάρτη είναι σαφώς πιο ευνοϊκό και για συζητήσεις που αφορούν τη δουλειά και θέματα του σπιτιού, αν είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο, ενώ με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθείς (27/1) παίρνεις τα «πάνω» σου και στα ερωτικά.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Με τρέξιμο και κάποιου βαθμού «δυσθυμία» ξεκινά η εβδομάδα, με τη σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου να ορίζει πιο στενά πλαίσια στην καθημερινότητά σου και στον τρόπο που προσεγγίζεις διανοητικά τα πράγματα. Έχεις μάλλον «ανοιχτεί» σε πολλά μέτωπα και κάπου δυσκολεύεσαι να βρεις μια λογική ροή που να σου επιτρέπει να είσαι αποδοτικός και δημιουργικός, χωρίς να σε εξαντλεί όμως totally σωματικά. Και η αντίδρασή σου σε όλο αυτό είναι αρκετά σπασμωδική και νευρική, σαν να μην έχεις άλλες αντοχές για ομαλή συζήτηση/διαπραγμάτευση με συνεργάτες, συναδέλφους, πελάτες, φίλους, αδέρφια, σύντροφο, που κι αυτοί με τη σειρά τους μοιάζουν σαν να μην μπορούν να συντονιστούν μαζί σου, έχοντας διαρκώς νέες απαιτήσεις από σένα. Αν και δεν τα πας πολύ καλά με τα όρια, ίσως ήρθε ο καιρός να ξανασκεφτείς την προσέγγισή σου, για να μπορέσεις να θέσεις προτεραιότητες και να μην τρελαίνεσαι από το άγχος λόγω κακής διαχείρισης χρόνου. Πολύ καλύτερη επικοινωνιακά η Τετάρτη με το εξάγωνο Ήλιου-Δία να ευνοεί συζητήσεις, επαφές, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, καθώς επίσης και θέματα σπουδών, ειδικά αν είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς την Παρασκευή θα σε βοηθήσει να «ηρεμήσεις» αρκετά σε συναισθηματικό επίπεδο, αλλά και να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα ακινήτων.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Τα οικονομικά αποτελούν το μεγάλο «αγγούρι» –κλάσικ– στο ξεκίνημα της εβδομάδας, πονοκεφαλιάζοντάς σε αναφορικά με μακροπρόθεσμα σχέδια που έχεις κατά νου, αλλά και σε πιο άμεσο επίπεδο, σχετικά με έξοδα και ανάγκες που τρέχουν. Blame it on Saturn, που σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη, φέρνοντάς σε ίσως αντιμέτωπο και με κάποια επιπλέον έξοδα που δεν είχες υπολογίσει και που σε πιέζουν περισσότερο καθώς βρισκόμαστε στο τέλος του μήνα. Από την άλλη, η όλη ρευστή κατάσταση που επικρατεί λόγω των διεθνών και εγχώριων συγκυριών σε κάνει πιο απαισιόδοξο για το μέλλον σου in general, κάτι που παίζει και με τις εγγενείς ανασφάλειές σου αναφορικά με το χρήμα και ό,τι μπορεί να εγγυηθεί μια αίσθηση βεβαιότητας σ’ αυτή τη ζωή. Και συναισθηματικά όμως είσαι σε μια φάση που ζυγίζεις ανθρώπους και καταστάσεις στα προσωπικά σου, ιδιαίτερα αν τελευταία έχεις εντοπίσει συμπεριφορές και αντιδράσεις που σου «κλοτσάνε» σημαντικά, όντας έτοιμος να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Καλό θα ήταν πάντως να δώσεις λίγο χρόνο στα πράγματα, ενώ αν έχεις να κάνεις συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και διακανονισμούς που αφορούν τα οικονομικά, προτίμησε την Τετάρτη με το εξάγωνο Ήλιου-Δία, ειδικά αν είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς (27/1) σε «ξαλεγράρει» επικοινωνιακά.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Με μια αίσθηση βάρους και σίγουρα όχι με allegria ξεκινάς την εβδομάδα, με τη σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου στο ζώδιό σου να βγάζει πίεση δυνητικά προς όλα τα μέτωπα κι εσένα να καλείσαι να αποδείξεις από τι είσαι φτιαγμένος. Και φυσικά τρία χρόνια σχεδόν τώρα τα μαθήματα, τα τεστ και οι απαιτήσεις είναι μια καθημερινότητα που λίγο πολύ έχεις συνηθίσει ή αναγκαστεί να ανεχτείς, δεν παύει όμως όλο αυτό να «παίζει» και με τις αντοχές σου σε συναισθηματικό επίπεδο. Κάπου «όπα» δηλαδή με τα συνεχή «φέρε και φέρε» των άλλων και το αίσθημα μοναξιάς που ώρες ώρες σου «τρυπάει» τον εγκέφαλο, ακόμη κι αν βρίσκεσαι σε μια σταθερή σχέση. Και όχι, οι άλλοι δεν μπορούν να το κατανοήσουν, τα μαθήματα άλλωστε αφορούν εσένα και την πορεία σου, όμως το πράγμα περιπλέκεται όταν αρχίζεις ν’ ανακατεύεις και καταστάσεις από το παρελθόν που θα ήθελες να επαναφέρεις στο παρόν, με σκοπό να «νικήσεις» αυτή τη φορά, να διορθώσεις μια αστοχία κ.λπ. Καλύτερα πάντως να μην μπεις σε τέτοιες διαδικασίες, βρίσκοντας έναν τρόπο να ανταποκριθείς όσο καλύτερα γίνεται στη δουλειά, «ντιλάροντας» παράλληλα και τις τάσεις φυγής που σε αποσυντονίζουν. Η Τετάρτη είναι σίγουρα πιο βοηθητική για να βάλεις σημαντικές συζητήσεις με το εξάγωνο Ήλιου-Δία, ειδικά αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, ενώ με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθείς (27/1) θα εστιάσεις στη βελτίωση των οικονομικών σου.

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Με κάπως πεσμένη διάθεση ξεκινάς την εβδομάδα, με τη σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου στον Υδροχόο και τον 12ο οίκο σου, να μην επιτρέπει πολύ «χάιδεμα» και να σε προσγειώνει μάλλον απότομα στην πραγματικότητα της δουλειάς, των προσωπικών, των οικονομικών, της ζωής γενικότερα. Πρόκειται για μια αρκετά «καταθλιπτική» επιρροή, στον πιο σκοτεινό και μυστηριώδη οίκο του ωροσκοπίου σου μάλιστα, οπότε θα χρειαστεί ουσιαστική προσπάθεια για να αντιπαλέψεις την τάση να εστιάσεις στο κακό σενάριο και στην πεσιμιστική οπτική των όσων συμβαίνουν, αλλά και όσων βλέπεις να έρχονται μακροπρόθεσμα. Είναι σημαντικό να κάνεις ένα break και να αφιερώσεις λίγο παραπάνω χρόνο στον εαυτό σου, βάζοντας προτεραιότητες αναφορικά με τα πρακτικά, για να μη σε «φάει» το άγχος σου. Φρόντισε επίσης παραπάνω και την υγεία σου, κάνοντας ποιοτικότερες διατροφικές επιλογές που θα σου δώσουν την απαιτούμενη ενέργεια, εντάσσοντας παράλληλα περισσότερη άσκηση στο πρόγραμμά σου, ακόμα κι αν αυτό είναι ένα απλό περπάτημα. Το εξάγωνο Ήλιου-Δία την Τετάρτη είναι βοηθητικό για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, διακανονισμούς και συμφωνίες στα οικονομικά, ειδικά αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, ενώ με την Αφροδίτη να προχωράει την Παρασκευή στο ζώδιό σου ως 20/2 η ενέργεια αλλάζει και γίνεται πιο υποστηρικτική, ιδίως σε θέματα ερωτικών σχέσεων. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ