Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 13.01.2023

Ταύρε, από υπομονή έχεις πολύ σήμερα, έως γαϊδουρινή, όχι όμως για ό,τι δεν σου κάνει «κούκου» συναισθηματικά

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Παρασκευής 13.01.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Τα Ζώδια της Παρασκευής 13.01.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Είναι χρήσιμο να καταλαβαίνεις τα ελλείμματα και τους περιορισμούς της νοοτροπίας και της εμπειρίας σου, για να κινητοποιείσαι ανάλογα.

Ταύρος
Από υπομονή έχεις πολύ σήμερα, έως γαϊδουρινή, όχι όμως για ό,τι δεν σου κάνει «κούκου» συναισθηματικά. Εκεί το πράγμα αλλάζει.

Δίδυμοι
Ενέργεια και αισιοδοξία στο ζενίθ σήμερα, που καλό θα ήταν να μη χαραμίσεις για πιο «ευτελείς» ασχολίες και επαφές. Στόχευσε ψηλά.

Καρκίνος
Μίλα λίγο με τον εαυτό σου να τα βρείτε, γιατί αυτό είναι «προαπαιτούμενο» για οτιδήποτε σκοπεύεις να κάνεις στον άξονα καριέρας-σπιτιού.

Λέων
Πολύ σπαστικό να μπλοκάρεις επικοινωνιακά και πρακτικά λόγω κεκτημένης ταχύτητας ή «αδούλευτων» συναισθημάτων. Χαλάρωσε και συγκεντρώσου.

Παρθένος
Αξιολόγησε πρώτα την κατάσταση του λογαριασμού και του πορτοφολιού σου και ύστερα ασχολήσου με το τι σου κάνει «κλικ» στις εκπτώσεις.

Ζυγός
Κάποιες (αρκετές) φορές «τα πολλά λόγια είναι φτώχεια» και σήμερα είναι μία απ’ αυτές τις μέρες. Δεν μπορούν να ειπωθούν όλα (και με όλους).

Σκορπιός
Φρόντισε πρώτα την υγεία σου και την σωματική σου ευεξία, καθώς και εκκρεμότητες της δουλειάς και μετά πήγαινε προς το πιο «χιχί, χοχό».

Τοξότης
Αυτό που χρειάζεσαι και αυτό που θέλεις σήμερα είναι να αισθανθείς λίγο γκόμενα / γκόμενος, δίνοντας ζωντάνια στα ερωτικά σου. Όχι δεν είναι «ρηχό», ανθρώπινο είναι.

Αιγόκερως
Κάτι πιασάρικες παροιμίες για το νόημα της ζωής και το πως να καταφέρεις τους στόχους είναι μεν χρήσιμες, η ουσία όμως είναι να είσαι παν’ απ’ όλα ευτυχισμένος σ’ αυτό «το σύντομο πέρασμα».

Υδροχόος
Άσε τις «φρίκες» και τα άγχη για τα ασήμαντα και μη αποφευκτέα της καθημερινότητας και εστιάσου με τα ωραία που υπάρχουν και μπορείς να κάνεις.

Ιχθύες
Χρειάζεται λίγη προσπάθεια για να «συντονίσεις» τα οικονομικά σου με τις επιθυμίες και τα σχέδιά σου, όχι όμως κάτι που είναι ανέφικτο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ