Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 9 - 15 Ιανουαρίου 2023

Αιγόκερε, αλλαγή ρυθμών στην καθημερινότητά σου από αυτή την εβδομάδα

zarastro.jpg
Zarastro
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
aigokerws.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 9 - 15 Ιανουαρίου 2023

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Τα καλά νέα της εβδομάδας αφορούν στην επιστροφή του κυβερνήτη σου Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων (12/1), ύστερα από «καθήλωση» δυόμιση μηνών. Είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να ένιωθες ένα σωματικό και ψυχολογικό draining, σαν κάποιος να σου «ρουφούσε» την ενέργεια, πράγμα που είχε άμεση επίδραση στη διαχείριση της δουλειάς αλλά και της καθημερινότητάς σου εν γένει. Ως αποτέλεσμα αυτού, αλλά και λόγω διαφόρων εμποδίων και καθυστερήσεων σε σχέδια και πλάνα που έφερε ο ανάδρομος Άρης, προβληματιζόσουν για το αν κάνεις τις σωστές επιλογές, ενώ τα νεύρα και οι έντονες αντιδράσεις ήταν συχνό φαινόμενο, ως αποτέλεμα του «φρένου» που αισθανόσουν ότι είχε επιβληθεί στη συνολική δράση σου. Από δω και πέρα τα πράγματα σιγά σιγά παίρνουν άλλους ρυθμούς και θα αρχίσεις να βλέπεις «φως στο τούνελ», προγραμματίζοντας την επάνοδό σου στην κανονικότητα. Φιλοδοξίες για τη νέα χρονιά, νέοι στόχοι, καινούργια ξεκινήματα, σπουδές, αλλά και ταξίδια (ναι και αυτά «κουτσούρεψε» ο ανάδρομος) ξεμπλοκάρουν. Θα πρέπει να δώσεις ένα περιθώριο χρόνου μέχρι και ο Ερμής να γυρίσει σε ορθή φορά next week (18/1). Το Σ/Κ θα έχει έμφαση στις εξόδους και τις κοινωνικότητες, προσοχή όμως στα έξοδα και στις παρεξηγήσεις με φίλους/συνεργάτες με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού.

Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Αν τους τελευταίους δυόμιση μήνες ένιωθες σαν κάποιος να σου έκανε συνεχή οικονομική «αφαίμαξη» ή με αλλά λόγια πως τα χρήματα τελείωναν πριν καλά καλά προλάβεις να τα βάλεις στην τσέπη σου, έχοντας αντικειμενική δυσκολία να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις και στους λογαριασμούς σου που ήταν μάλλον «φουσκωμένοι», ή στην χειρότερη περίπτωση αντιμετωπίζοντας και μια κάθετη μείωση των εισοδημάτων σου, λόγω π.χ. της λήξης μια σύμβασης ορισμένου χρόνου, blame it on Mars Retrograde, δηλαδή στην αναδρομή του Άρη στους Διδύμους και στον 2ο οίκο σου. Από αυτή την εβδομάδα  τα πράγματα σταδιακά «ξελασπώσουν», καθώς την Πέμπτη ο Άρης γυρνά σε ορθή πορεία και έτσι θα μπορέσεις να αξιολογήσεις σωστά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, εντοπίζοντας τα κενά που χρειάζονται «μπάλωμα», δρομολογώντας τις μελλοντικές σου κινήσεις για την ανεύρεση μιας νέας δουλειάς, για την αίτηση μιας χρηματοδότησης για την επιχείρησή σου, για την αξιοποίηση κάποιου ακινήτου κ.λπ. Έχε, βέβαια, στο μυαλό σου πως θα πάρει λίγο καιρό για να ομαλοποιηθεί εντελώς η όλη φάση, τουλάχιστον μέχρι και ο Ερμής να γυρίσει σε ορθή πορεία από την επόμενη βδομάδα. Το Σ/Κ φαίνεται να έχει αρκετές πρακτικές απαιτήσεις, με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό από το ζώδιό σου να βγάζει ίσως και εντάσεις στα επαγγελματικά.

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
«Σαν ηφαίστειο που ξυπνά απ’ όνειρο βαθύ» ή τέλος πάντων με μια τέτοια αναλογία μπορεί να περιγραφεί η επιστροφή του Άρη στο ζώδιό σου σε ορθή πορεία από αυτή την εβδομάδα (12/1). Και ναι, θα είχες δίκιο αν έλεγες ότι η χρονιά σου ξεκίνησε λίγο υποτονικά ή «ξενέρωτα», αφού τους τελευταίους δυόμιση μήνες της αναδρομής του πλανήτη της δράσης ήρθες αντιμέτωπος με πολλή κούραση, σωματική και συναισθηματική, έχοντας μειωμένες αντοχές σε «έκτακτα συμβάματα» και ψυχολογικές ταλαιπωρίες. Ουσιαστικά ήταν λες και κάποιος σου είχε πατήσει το φρένο, υποχρεώνοντάς σε όμως να συνεχίσεις τη ζωή και τα business σου as usual, με την πραγματικότητα να είναι τελείως διαφορετική. Σιγά σιγά ξαναβρίσκεις τη δυναμική σου, την σεξουαλικότητά σου, την αισιοδοξία σου για το μέλλον, τη φιλοδοξία σου και τη δυνατότητα να κάνεις νέα ξεκινήματα, πολύ περισσότερο βέβαια μετά και την επιστροφή του κυβερνήτη σου Ερμή σε ορθή φορά, γεγονός που θα συμβεί την επόμενη βδομάδα. Η κούραση και η έντονη ευερεθιστότητα εξισορροπούνται, καθώς όμως ο Άρης θα συνεχίσει το ταξίδι του στο ζώδιό σου ως τις 23/3, απαιτώντας συνεχείς έντονους ρυθμούς, είναι σημαντικό να ενσωματώσεις περισσότερη άσκηση ατην καθημερινότητά σου, ώστε να διοχετεύεις αποτελεσματικά την ενέργειά σου, αλλά και να κοιμάσαι καλύτερα. Αυτό το Σ/Κ μάλιστα θα νιώσεις την ανάγκη να ξεκουραστείς, κάνοντας ένα διάλειμμα από το πολύ «νταβαντούρι».

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Με τον Άρη στους Διδύμους και τον 12ο οίκο σου να γυρίζει επιτέλους σε ορθή πορεία από αυτή την εβδομάδα (12/1), νιώθεις σαν να ξυπνάς σιγά σιγά από «χειμερία νάρκη». Η αλήθεια είναι ότι οι προηγούμενοι δυόμιση μήνες είχαν πολύ εσωτερικευμένο άγχος, δυσκολίες στη διαχείρηση της καθημερινότητας και των υποχρεώσεων της δουλειάς, αϋπνία ή αλλοπρόσαλλα ωράρια ύπνου, αίσθημα σωματικής κόπωσης μέσα στη μέρα, αλλά και μια συναισθηματική αναστάτωση που άλλοτε εκφράζονταν με έντονο θυμό και άλλοτε με πιο καταθλιπτικά «χρώματα». Ωραία πράγματα δηλαδή και όλα αυτά γιατί ουσιαστικά όταν ο πλανήτης της δράσης είναι ανάδρομος και μάλιστα στο προηγούμενο ζώδιο απ’ το δικό μας, νιώθουμε σαν κάποιος να βάζει εμπόδια και «τρικλοποδιές» στην πορεία μας –για πολλούς έπαιξε και έντονο παρασκήνιο στα επαγγελματικά ή και φανερές κόντρες με συνεργάτες, συναδέλφους, προϊσταμένους– ενώ η ψυχολογία μας γυρίζει συχνά ακούσια γύρω από άτομα και καταστάσεις του παρελθόντος που μας σημάδεψαν ή που θεωρούμε ότι θα μπορούσαμε/θα έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα. Σταδιακά βρίσκεις και πάλι τα πατήματά σου, πολύ περισσότερο δε από next week, όταν και ο Ερμής θα γυρίσει ορθόδρομος στον άξονά σου. Το Σ/Κ με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να βγάλει ξαφνικές εντάσεις σε φιλικές σχέσεις/συνεργασίες, ίσως και για οικονομικούς λόγους.

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Το σημαντικό γεγονός της δεύτερης εβδομάδας του νέου έτους είναι η επιστροφή του πλανήτη της διεκδίκησης, της αυτοπεποίθησης, αλλά και του πολέμου, του Άρη, σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων (12/1). Οι προηγούμενοι δυόμιση μήνες είχαν αρκετή γκρίνια, «αρρυθμίες» στη συνεννόηση αλλά και κούραση μέσα σε ερωτικές, φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι αμφιβολία για τα μηνύματα που λαμβάνεις, σύγχυση για το πώς να κινηθείς, αλλά και μια εσωτερική ανασφάλεια για το αν όντως προσπαθείς κι εσύ αρκετά για την ισορροπία στην προσωπική και κοινωνική σου ζωή. Αν είσαι single, μπορεί να ένιωσες πως οι επιλογές σου είναι περιορισμένες, ίσως πάλι υπήρχε η αίσθηση ότι όσα επικοινώνησες στους γύρω σου (και μέσω των social media) δεν «πέρασαν» όπως ήλπιζες ή με κάποιον τρόπο σε απομόνωσαν περισσότερο, ενώ τα εμπόδια στη δουλειά μπορεί να αφορούσαν πρακτικές δυσκολίες σχετικά με πρότζεκτς, χρηματοδοτήσεις για την επιχείρησή σου κ.λπ. Από τώρα και στο εξής όμως, και βέβαια πολύ παραπάνω όταν και ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή φορά από βδομάδα, θα μπορέσεις να βγεις μπροστά, να κάνεις νέα ξεκινήματα και να λύσεις παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. That being said, το Σ/Κ με το τετράγωνο της Αφροδίτης απέναντί σου με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια ρήξη σε μια προσωπική/επαγγελματική σχέση. 

Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Η εβδομάδα που ξεκινά σε απαλλάσσει από ένα μεγάλο «βάρος» που ξεκίνησε πριν από δυόμιση μήνες και που σε ταλαιπώρησε αρκετά στον τομέα της καριέρας αλλά και της καθημερινότητάς σου, καθώς την Πέμπτη ο Άρης στους Διδύμους γυρίζει σε ορθή πορεία. Πιθανότατα αυτό το διάστημα να χρειάστηκε να διαχειριστείς συνθέτες καταστάσεις στα επαγγελματικά, αντιμετωπίζοντας εντάσεις, επικριτικές και «μίζερες» συμπεριφορές από προϊσταμένους, συνεργάτες, πελάτες, συναδέλφους, ενώ εμπόδια, καθυστερήσεις και αναβολές σχετικά με σχέδια και πρότζεκτς έφεραν αναστάτωση στον προγραμματισμό σου, αν και για πολλούς τα προβλήματα αφορούσαν κυρίως το σπιτικό περιβάλλον, τις οικογενειακές σχέσεις αλλά και την υγεία κάποιου αγαπημένου προσώπου μεγαλύτερης ηλικίας. Λογικό, λοιπόν, όσο υπομονή κι αν έκανες να κουράστηκες, να βαρυγκώμισες και να έφτασες σε φάσεις «στα όριά σου», το τοπίο όμως ξεδιαλύνει σιγά σιγά, με τα πράγματα να βελτιώνονται περισσότερο όταν και ο κυβερνήτης σου Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία από την επόμενη βδομάδα. Αν, επομένως, ψάχνεις για εργασία ή θέλεις να κάνεις μια συζήτηση με ανωτέρους σου για μια προαγωγή ή αύξηση, μετά τις 20/1 θα έχεις καλύτερες πιθανότητες. Το Σ/Κ με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού βγάζει έντονες τάσεις φυγής, αλλά και μια αίσθηση ανικανοποίητου.

Ζυγός  (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Από το τέλος Οκτωβρίου που ο Άρης γύρισε ανάδρομος στους Διδύμους η καθημερινότητά σου έγινε λίγο πιο σύνθετη και κουραστική, δημιουργώντας σε φάσεις ένα αίσθημα περιορισμένης ικανοποίησης και «στήριξης». Αν και γενικά είσαι ήρεμος άνθρωπος που εκνευρίζεται μάλλον σπάνια, η υπομονή σου δοκιμάστικε έντονα καθώς επαγγελματικά, σπουδαστικά ή αλλά σχέδια που πιθανώς είχες κατά νου (ακόμα ίσως και πλάνα για ένα ταξίδι μέσα στις γιορτές) καθυστέρησαν ή πήραν αναβολή «επ’ αόριστον» λόγω αντικειμενικών πρακτικών δυσκολιών, π.χ. οικονομικών, ενώ νομικά θέματα και δοσοληψίες με το δημόσιο κόλλησαν σε μια ατελείωτη γραφειοκρατία. Add to that και μια επικοινωνιακή «στασιμότητα» με το άμεσο κοινωνικό περιβάλλον σου, με μια εκατέρωθεν τάση η όποια άποψη να καταδικάζεται και να επικρίνεται πριν καν ακουστεί και μάλλον αντιλαμβάνεσαι τη σημασία της επιστροφής του πλανήτη της δράσης, Άρη, σε ορθή πορεία από αυτή την εβδομάδα (12/1). Από δω και πέρα, λοιπόν, ανεβάζεις διάθεση και ενέργεια, βρίσκοντας ροή στην επικοινωνία, παίρνοντας πρωτοβουλίες χωρίς άλλες αναβολές αναφορικά με τους στόχους σου, ιδιαίτερα όταν και ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία next week. Το Σ/Κ με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θέλει λίγη προσοχή σε θέματα σχέσεων και οικονομικών.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Η επιστροφή του παραδοσιακού κυβερνήτη σου Άρη σε ορθή πορεία από αυτή την εβδομάδα (12/1) σε κάνει να ξεφυσάς με ανακούφιση, επαναφέροντας σταδιακά τις –ομολογουμένως εύθραστες– ψυχολογικές ισορροπίες σου. Κι αυτό γιατί δεν είναι λίγο να ζεις δυόμιση μήνες με έναν εσωτερικευμένο θυμό για την κατάσταση στα ερωτικά και τα οικονομικά σου, δηλαδή τους δύο τομείς που σε ενδιαφέρουν όσο τίποτε άλλο σ’ αυτή τη ζωή. Ναι, το μέσα σου δοκιμάστηκε αρκετά από τα τέλη Οκτωβρίου, αφού όσο και να το ήθελες, όσο και να το προσπαθούσες, δεν μπορούσες πιθανότατα να βάλεις τα συναισθήματά σου «στο αθόρυβο», προσποιούμενος ότι όλα βαίνουν καλά στην προσωπική σου ζωή, ότι είσαι φουλ ικανοποιημένος σεξουαλικά, ότι ο σύντροφός σου σού δίνει την απαραίτητη προσοχή κ.λπ., με το μέσα σου να θέλει να «εκραγεί» και από άλλες γενικότερες πιέσεις ώρες ώρες. Ζητήματα με τράπεζες, δάνεια, δημόσιους φορείς, φορολογικά, επενδύσεις, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικά, αποζημιώσεις, ρυθμίσεις χρεών κ.λπ. σε απασχόλησαν και βασικά σε κούρασαν επίσης αρκετά, όμως τώρα σιγά σιγά θα «στρώσουν» και θα μπορέσεις να βρεις λύσεις, ξεκολλώντας από τυχόν αδιέξοδα, έτι περαιτέρω από την επόμενη εβδομάδα όταν και ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή φορά. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού το Σ/Κ μπορεί να πυροδοτήσει ξεσπάσματα και εντάσεις μέσα σε προσωπικές σχέσεις ή συνεγασίες.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
«Επιτέλους τέλος» αναφωνείς αυτή την εβδομάδα καθώς ο Άρης απέναντί σου στους Διδύμους επιστρέφει σε ορθή πορεία (12/1) ύστερα από αναδρομή δυόμιση μηνών. Όλο αυτό το διάστημα, από τα τέλη Οκτωβρίου, μπορεί να ένιωσες πως έχεις χάσει λίγο την μπάλα στην καθημερινότητά σου, παλεύοντας να συντονίσεις τις κινήσεις σου μέσα στη μέρα, ερχόμενος αντιμέτωπος με συνεχιζόμενες «περιπέτειες» στα ερωτικά, στη δουλειά, στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, ανάλογα την περίπτωση. Προβληματισμοί, διλήμματα και μια προσπάθεια να δρομολογήσεις τους στόχους σου που πιθανόν κολλούσαν, καθυστερούσαν ή αναβάλλονταν σε έκαναν να νιώθεις λίγο έρμαιο των καταστάσεων, σαν δηλαδή να μην μπορούσες να ασκήσεις κανέναν έλεγχο στη ζωή σου, απλά να αντιδράσεις όσο καλύτερα μπορείς στα γεγονότα και τη συμεπεροφορά των άλλων. Και μπορεί φυσικά ο Άρης να συνεχίζει το μακρύ ταξίδι του στον άξονά σου ως τις 23/3, ωστόσο από δω και πέρα, παρά την όποια κούραση, θα μπορέσεις να αναλάβεις δράση αναφορικά με τους στόχους σου και να βελτιώσεις την επικοινωνία με το περιβάλλον σου, λειτουργώντας πιο αρμονικά με ομάδες ανθρώπων, ιδιαίτερα και από την επόμενη βδομάδα όταν και ο Ερμής θα γυρίσει οροθόδρομος. Το Σ/Κ ωστόσο, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, η ρουτίνα σου θα χρειαστεί «διαπραγμάτευση» προκειμένου να χωρέσει και να συμβαδίσει με το πρόγραμμα των γύρω σου.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Αλλαγή ρυθμών στην καθημερινότητά σου από αυτή την εβδομάδα, καθώς την Πέμπτη ο Άρης, ύστερα από δυόμιση μήνες αναδρομής, γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων ως τις 23/3. Αυτήν την περίοδο «τα  χρειάστηκες» από την πίεση και τις αυξημένες απαιτήσεις των επαγγελματικών που δεν άφηναν πολλά περιθώρια για ξεκούραση ή για ελεύθερο χρόνο. Πιθανόν να υπήρξαν δυσκολίες με συναδέλφους, προϊσταμένους, πελάτες, υπαλλήλους, ίσως ένιωσες ότι δέχεσαι άδικη κριτική για τη δουλειά σου ή χρειάστηκε να κάνεις δουλειά για δύο, καλύπτοντας κενά και αλλαγές που έγιναν στα ωράρια, τα πόστα, τις αρμοδιότητες μέσα στην ομάδα. Όσοι βρίσκονταν σε φάση αναζήτησης εργασίας μπορεί να μην κατάφεραν να βρουν κάτι που τους καλύπτει και δημιουργικά, με όλη αυτή την αγχώδη κατάσταση να οδηγεί και σε μια «έκπτωση» των ενεργειακών και ψυχικών αποθεμάτων σου. Ίσως να προέκυψαν και κάποια θεματάκια υγείας ή να ψάχτηκες περισσότερο με ειδικούς, θεραπείες κ.λπ. Πλέον αυτές οι προσπάθειες θα πιάσουν «τόπο» καθώς σταδιακά θα καταφέρεις να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, να υιοθετήσεις πιο υγιεινές συνήθειες και να «ντιλάρεις» το στρες, πολύ περισσότερο δε από την επόμενη βδομάδα που και ο Ερμής θα γυρίσει ορθόδρομος στο ζώδιό σου. Το Σ/Κ με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να υπάρξει ευερεθιστότητα μέσα σε προωπικές σχέσεις.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Οι τελευταίοι δυόμιση μήνες με την ανάδρομη κίνηση του πλανήτη της δράσης Άρη στους Διδύμους δημιούργησαν μια ιδιότυπη κατάσταση στην καθημερινότητά σου, «ανακόπτοντας» αρκετά την ικανότητα ανάληψης πρωτοβουλιών για δημιουργικούς, επιχειρηματικούς ή προσωπικούς στόχους. Ίσως βρέθηκες στην ανάγκη να αναβάλεις σχέδια λόγω πρακτικών προβλημάτων, π.χ. έλλειψης πόρων/ικανής χρηματοδότησης, κάποια άλλα μπορεί να καθυστέρησαν ή να κόλλησαν όχι από δίκη σου υπαιτιότητα αλλά από συνθήκες που δεν μπορούσες να επηρεάσεις, ενώ «αρρυθμίες» μπορεί να υπήρξαν και στη σχέση με τα παιδιά, τους φίλους ή τον σύντροφό σου. Αν π.χ. έκανες προσπάθειες για έναν απόγονο πιθανόν να αντιμετώπισες κάποια προβλήματα ή να υπήρξε μια διαφοροποίηση στα θέλω σας με τον άνθρωπό σου, η συνενόηση με τα παιδιά σου να ήταν πιο ταραχώδης, ενώ στα αισθηματικά μπορεί να έβγαινε η αίσθηση πως οι ανάγκες σου δεν καλύπτονται/δεν εισακούονται, αντιλαμβανόμενος ίσως ότι μια σχέση έχει ή πρέπει πλέον να ολοκληρώσει τον κύκλο της, για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά. Όλα αυτά θα ξεδιαλύνουν από αυτή την εβδομάδα καθώς ο Άρης γυρίζει ορθόδρομος (12/1), με το progress να είναι σταδιακά μεγαλύτερο μετά τις 18/1 και την επιστροφή και του Ερμή σε ορθή πορεία. Το Σ/Κ παρόλ’ αυτα μπορεί να βγάλει απρόοπτα μέσα σε προσωπικές/οικογενειακές σχέσεις με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού.

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Αυτή η εβδομάδα έρχεται να σου προσφέρει μια αίσθηση ανακούφισης από το συνεχές άγχος και τρέξιμο των τελευταίων δυόμιση μηνών λόγω της ανάδρομης κίνησης του Άρη στους Διδύμους, αφού από την Πέμπτη γυρίζει πλέον σε ορθή πορεία ως τις 23/3. Αυτό το διάστημα ήταν απαιτητικό από πλευράς υποχρεώσεων και πρακτικών αναγκών της δουλειάς και της καθημερινότητας, με την ισορροπία στο δίπολο σπίτι-οικογένεια να μοιάζει με «σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες». Προκειμένου να καταφέρεις να ανταποκριθείς στον όγκο της δουλειάς έπρεπε να ξεχάσεις κάθε έννοια ξεκούρασης και προσωπικού χρόνου, με τα πράγματα να είναι σύνθετα και στο σπίτι. Αν π.χ. ήθελες να κάνεις μια ανακαίνιση/επισκευή στο εξοχικό δεν έβρισκες μάστορες/τα πράγματα κολλούσαν, αν έψαχνες για σπίτι προκειμένου να συγκατοικήσεις οι επιλογές σου ήταν μάλλον «μίζερες», σε περίπτωση που ήθελες να κάνεις μια αγοραπωλησία ή να αξιοποιήσεις το ακίνητό σου υπήρχαν δυσκολίες, ενώ θέματα μπορεί να αντιμετώπισες και σε σχέση με μέλη της οικογένειας, λόγω συχνών καυγάδων ή και προβλημάτων υγείας. Σταδιακά, όμως, και περισσότερο από την επόμενη βδομάδα που και ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία, βρίσκεις την αισιοδοξία σου και τη δυνατότητα να δώσεις λύσεις στα όποια θέματα σε προβληματίζουν. Το Σ/Κ, ωστόσο, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού βγάζει αρκετή ένταση και νοητική υπερδιέγερση. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ