Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 09.01.2023

Αιγόκερε, καλή στιγμή να πέσουν τώρα στο τραπέζι οι ανακολουθίες και τα παράπονα ανάμεσα στη θεωρία και την καθημερινότητα της ερωτικής σου ζωής

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Δευτέρας 09.01.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Τα Ζώδια της Δευτέρας 09.01.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Αποφάσισε λίγο τι θέλεις και με ποιον στα ερωτικά αλλά και σε σχέση με ένα δημιουργικό σχέδιο, για να γλιτώσεις συναίσθημα και τσέπη από πλήρες «collapsus».

Ταύρος
Πρόσεξε την οικογενειακή «μικροπολιτική» και τα θέματα του σπιτιού, αφήνοντάς τα εκτός πλαισίου έντασης και πόλωσης σήμερα. Side note, μην προβάλεις τόσο τις ανασφάλειές σου.

Δίδυμοι
Με γεμάτη μεν καθημερινότητα, αλλά με μάλλον περιορισμένες επιλογές ενεργειακά, συναισθηματικά και οικονομικά η φάση today. Πιθανώς να υπάρχει κι ένα παρασκήνιο που σε «απορροφά» ψυχολογικά.

Καρκίνος
Ίσως σήμερα βρεθείς στην κατάσταση να υπερασπιστείς τον εαυτό σου στη δουλειά επειδή π.χ. κάποιος συνεργάτης έχει πάρει μια απόφαση πιστεύοντας ότι εσύ είσαι ok, ενώ στην πραγματικότητα δεν σε βρίσκει σύμφωνο.

Λέων
Μάλλον «πρήζεις» στη δουλειά και μάλλον θέλεις λίγη παραπάνω βοήθεια, ωστόσο αυτό δεν επιτυγχάνεται με ξεροκεφαλιά και υψηλούς τόνους.

Παρθένος
Ούτε όλα τα πράγματα, ούτε όλες οι απόψεις, ούτε όλες οι συζητήσεις έχουν την ίδια αξία. Prioritize και «ξεδιάλεξε» σωστά, χωρίς να πελαγώνεις λες και μετράνε τα πάντα πολύ.

Ζυγός
Προσπάθησε γενικά να αποφύγεις τις συγκρίσεις με άλλους, φίλους, συνεργάτες κ.λπ, εστιάζοντας στον εαυτό σου και στις δικές σου προσωπικές φιλοδοξίες, γιατί «φλερτάρεις» αρκετά με τη ζήλια ή και την εμμονή.

Σκορπιός
You know confirmation bias? Ελληνιστί την πλάνη της επιβεβαίωσης; Κοντολογίς ακούς, εστιάζεις, πιστεύεις και υιοθετείς ό, τι επιβεβαιώνει την προσδοκία σου. Το κάνεις κυρίως στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Τοξότης
Πιθανόν να χρειαστεί να ρίξεις μια ματιά σε όσα έχεις προγραμματίσει για σήμερα, με τη μέρα να βγάζει ίσως κάποια απρόοπτα, αν και ευνοεί την ενασχόληση με θέματα οικονομικών.

Αιγόκερως
Καλή στιγμή να πέσουν τώρα στο τραπέζι οι ανακολουθίες και τα παράπονα ανάμεσα στη θεωρία και την καθημερινότητα της ερωτικής σου ζωής ή της σχέσης με τα παιδιά σου.

Υδροχόος
Λιγάκι δύσκολο να συμφιλιωθείς totally με την οικογενειακή ατζέντα αλλά και όσα νιώθεις ότι λείπουν ερωτικά και συναισθηματικά από την προσωπική σου ζωή.

Ιχθύες
Το έχει το τρέξιμο και το απρόβλεπτό της η Δευτέρα και μάλλον «την παλεύεις» όσο καλύτερα μπορείς, προσπαθώντας να ρυθμίσεις εκκρεμότητες και να συνεννοηθείς εν μέσω ανάδρομου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ