Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 26 Δεκεμβρίου 2022 - 1 Ιανουαρίου 2023

Αιγόκερε, το να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου ή να «πολιορκήσεις» το αντικείμενο του πόθου σου είναι αυτό που πρέπει να κάνεις

zarastro.jpg
Zarastro
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
aigokerws.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 26 Δεκεμβρίου 2022 - 1 Ιανουαρίου 2023

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Καλή Χρονιά! Η τελευταία εβδομάδα του έτους είναι εδώ, ωστόσο αν και γιορτινή, chances are ότι τα θέματα των επαγγελματικών με κάποιον τρόπο θα έχουν την «πρωτοκαθεδρία» στην καθημερινότητά σου, είτε πρακτικά, είτε και απλά ως «έγνοια». Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα την Τετάρτη σε καλεί να γίνεις λίγο πιο open minded στην προσέγγισή σου πάνω στη δουλειά, εξετάζοντας παράλληλα με καθαρό μυαλό τι όντως έχει αξία για σένα και όχι μόνο τι συνεχίζεις «στα τυφλά» από συνήθεια ή επειδή σε βολεύει. Την Πέμπτη, άλλωστε, ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στον τομέα της καριέρας σου ως 18/1 βάζοντάς σε σε mood αναθεώρησης πολλών πραγμάτων σε σχέση με τα επαγγελματικά σου. Επειδή αν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου ξέρεις ότι χωράει βελτίωση, πριν ξεχυθείς στη νέα χρόνια με νέα σχέδια και πλάνα, είναι χρήσιμο να κάνεις μια καταγραφή συνηθειών και τρόπων που λειτουργείς, εντοπίζοντας έγκαιρα ό,τι χρειάζεται αλλαγούλα. Η διάθεσή σου για την Πρωτοχρονιά σηκώνει μια διαφοροποίηση από τα συνηθισμένα, έχοντας ανάγκη από νέες εικόνες και παραστάσεις, οπότε στόχευσε προς τα εκεί, για να περιορίσεις και το ανικανοποίητο που βγάζει η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα την Πρωτομηνιά, που μπορεί να καμουφλαριστεί.

Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Καλή Χρονιά! Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετό φόρτο πρακτικών υποχρεώσεων, ωστόσο το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα την Τετάρτη βγάζει μια πιο χαλαρή διάθεση που ταιριάζει με το κλίμα των ημερών, δίνοντας δυνατότητες για εξόδους, συναντήσεις με παρέες, φέρνοντας σε και πιο κοντά με τον σύντροφό σου – όντας επίσης και βοηθητικό για την υλοποίηση κάποιων σχεδίων που αφορούν τη συλλογική δουλειά και τις συνεργασίες σου στα επαγγελματικά. Την Πέμπτη, ωστόσο, ο Ερμής γυρνά σε ανάδρομη πορεία ως τις 18/1/23 και σιγά σιγά τα «ντράβαλα» ξεκινούν μέσα στην καθημερινότητά σου. Και μολονότι εσύ είσαι θεωρητικά πιο «προστατευμένος» από άλλους, θα αντιμετωπίσεις still το μερίδιό σου στην ασυνεννοησία, τις δυσκολίες στις μετακινήσεις, τις αναβολές και τα εμπόδια σε κάποια πλάνα, ενώ καλύτερα να αναβάλεις αυτό το διάστημα αγορές μεταφορικού μέσου, συσκευών και προϊόντων τεχνολογίας. Αν τώρα, ταξιδεύεις για την Πρωτοχρονιά τσέκαρε ενδελεχώς όλες τις λεπτομέρειες για τα δρομολόγια πλοίων/ αεροπλάνων/ τρένων, τα ωράρια στα μαγαζιά, τις κρατήσεις στα ξενοδοχεία κ.λπ., για να μην παιδευτείς άδικα. Ανήμερα Πρωτοχρονιά πάλι θα πρέπει να αποφύγεις να ανοίξεις συζητήσεις για πολιτικά, οικονομικά και θρησκευτικά θέματα, γιατί η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα αρέσκεται στο να δημιουργεί εντάσεις χωρίς λόγο.

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Καλή Χρονιά! Το πέρασμα στην τελευταία βδομάδα του έτους γίνεται πιο ομαλά, μολονότι από Τρίτη έως και Πέμπτη οι πρακτικές υποχρεώσεις δουλειάς και καθημερινότητας θα σε απασχολήσουν περισσότερο και μάλιστα με το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα (28/12) θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις εκκρεμότητες που σχετίζονται με τα οικονομικά σου, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και κάποια θετική εξέλιξη για τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου ή ακόμα να παίζει και κάποιο φλερτ στον εργασιακό σου χώρο. Ο κυβερνήτης σου Ερμής τώρα γυρίζει ανάδρομος στις 29/12 ως τις 18/1, μια διέλευση πιο εσωστρεφής και ευαίσθητη ψυχολογικά για σένα, που αγγίζει και θέματα του παρελθόντος που επιλέγεις να ξεχνάς, ζητώντας ουσιαστικά μια αναθεώρηση πεπραγμένων και συμπεριφορών. Επειδή μέχρι τις 12/1 θα «τρέχει» παράλληλα και ένας ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σου, αυτό το διάστημα θα είναι λίγο πιο κυκλοθυμικό και νευρικό και το «στοίχημα» θα είναι να εστιάσεις στην ανοιχτόμυαλη θεώρηση των πραγμάτων κι όχι να «κολλάς» σε όλα όσα νομίζεις ότι θέλεις, αλλά σε όσα πραγματικά χρειάζεσαι και σε εξελίσσουν, βάζοντας επίσης όρια σε τοξικά άτομα του περιβάλλοντός σου – ακόμα και πολύ κοντινά. Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα την Πρωτοχρονιά «παίζει» λίγο με τις συναισθηματικές σου ανασφάλειες και την αίσθηση του ανικανοποίητου στη ζωή σου, ειδικά αν δεν έχεις κάποιον σύντροφο αυτή την περίοδο.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Καλή Χρονιά! Με σαφή έμφαση στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου η last week of the year (αλλά και οι πρώτες μέρες του νέου έτους) ζητώντας, ωστόσο, από σένα να κάνεις τον κόπο να αφήσεις πίσω σου την τάση να φοράς «ροζ γυαλιά» στον έρωτα και γενικά στις προσεγγίσεις σου με τους άλλους, υιοθετώντας πιο υγιή μοτίβα συμπεριφοράς, λέγοντας goodbye στην συνεξάρτηση. Με το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα την Τετάρτη βγάζεις προς τα έξω την ρομαντική σου φύση, θέλοντας γλύκες και τρυφερότητα με το ταίρι σου, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες, κυρίως για τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου. Την Πέμπτη, ωστόσο, ο Ερμής απέναντι σου στον Αιγόκερω γυρίζει ανάδρομος ως 18/1/23 βάζοντάς σε σε μια διαδικασία αναθεώρησης των σημαντικών άλλων στη ζωή σου. Θα σε βοηθήσει να στοχεύσεις στην ειλικρίνεια και στην ουσία στις συναναστροφές σου, κρίνοντας εκ νέου και αποφάσεις που έχεις πάρει, με γνώμονα την πληρότητα που αυτές «αντανακλούν» σε ένα πιο βαθύ ψυχολογικό επίπεδο, αν και η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να προσπαθήσεις παραπάνω για να συνεννοηθείς με τους δικούς σου ανθρώπους. Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα απέναντί σου την Πρωτοχρονιά αυξάνει κατακόρυφα τη γοητεία σου, πρόσεχε όμως «ποιους» έλκεις στην τελική, αποφεύγοντας παράλληλα ζήλιες και κτητικότητες στη σχέση σου.

Λέων (21 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Καλή Χρονιά! Σχετικά ήπια η γιορτινή εβδομάδα που ξεκινά, η ρουτίνα σου, ωστόσο, θα περιλαμβάνει και αρκετές πρακτικές τακτοποιήσεις προς δουλειά και καθημερινότητα, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα την Τετάρτη να βοηθά και σε συζητήσεις σχετικά με τα οικονομικά σου, σε περίπτωση π.χ. που περνάς από συνέντευξη ή έχεις επαφές για μια νέα συνεργασία, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο. Από την Πέμπτη όμως οι ρυθμοί αλλάζουν κάπως, καθώς ο Ερμής στον Αιγόκερω εισέρχεται σε ανάδρομη πορεία ως τις 18/1, πράγμα που σημαίνει πως το πρώτο εικοσαήμερο της νέας χρονιάς θα έχει αρκετές απαιτήσεις και υποχρεώσεις, όπως επίσης και πισωγυρίσματα σε σχέδια, αναβολές, καθυστερήσεις κ.λπ. Αν ετοιμαζόσουν λοιπόν να κάνεις τα New Year Resolutions σου, do them of course, απλά μην προχωρήσεις άμεσα στην εφαρμογή τους, δίνοντας χρόνο στα πράγματα. Η αναδρομή του Ερμή θα σε βοηθήσει πάντως να συνειδητοποιήσεις τι αλλαγές πρέπει να κάνεις health wise προκειμένου να έχεις περισσότερη ενέργεια και να αισθάνεσαι πιο άνετα με το σώμα σου. Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα ανήμερα Πρωτοχρονιά δεν σου επιτρέπει ίσως να είσαι τόσο χαλαρός όσο θα ήθελες, έχοντας τα επαγγελματικά συνεχώς στο μυαλό σου, παράλληλα με λίγο fear of missing out, αν μπεις στη διαδικασία να συγκριθείς με το τι κάνουν οι άλλοι.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Καλή Χρονιά! Αρκετά ευχάριστα ξεκινά (και συνεχίζει actually) η εβδομάδα σου, Παρθένε μου, έχοντας και αρκετό ερωτικό ενδιαφέρον. Σημαντικό ως προς αυτό είναι το γεγονός πως κι εσύ ο ίδιος αισθάνεσαι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, όντας πιο «τολμηρός» στις προσεγγίσεις σου, φλερτάροντας με άνεση, διεκδικώντας το άτομο που σε ενδιαφέρει. Το εξάγωνο μάλιστα της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα απέναντί σου την Τετάρτη βγάζει ρομαντική διάθεση και πραγματικά αξίζει και να βγεις και να διασκεδάσεις και να δεις φίλους, αλλά και να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπό σου, ξεδιαλύνοντας και τυχόν παρεξηγήσεις. Την Πέμπτη ο κυβερνήτης σου Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Αιγόκερω ως 18/1, πράγμα που σημαίνει πως αυτό το διάστημα θα υπάρχει μια κάποια αναστάτωση στην καθημερινότητά σου, αν και σε σχέση με άλλους θα είσαι πιο προφυλαγμένος. Δεν αποκλείεται να κάνεις μια «αξιολόγηση» της ερωτικής σου ζωής, καταλήγοντας σε χρήσιμα συμπεράσματα, ωστόσο καλό είναι να μην ξεκινήσεις μια νέα κατάσταση αν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η μακροημέρευση. Αντίθετα, αυτή η περίοδος προσφέρεται για δεύτερες ευκαιρίες σε σχέσεις, απλά δες αν όντως αυτός ο μετανιωμένος πρώην έχει αλλάξει «τροπάρι» ή αν απλά θα έχεις να κάνεις με ξαναζεσταμένο φαγητό. Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα την Πρωτοχρονιά μπορεί να βγάλει τη σκοτεινή σου πλευρά στα αισθηματικά, κάνοντας σε παράλληλα σούπερ σέξι.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου 2022)
Καλή Χρονιά! Το πολύ γύρω γύρω μάλλον σε κούρασε, κι αυτή τη βδομάδα θέλεις intimate και σπιτίσιες καταστάσεις για να περάσεις καλά. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά γλυκιά και ευχάριστη, θέλοντας να απολαύσεις με την ψυχή σου τα yummy εδέσματα των ημερών, τηρώντας τις παραδόσεις, λέγοντας «ναι» σε μαζώξεις με αγαπημένα πρόσωπα συνοδεία καλού κρασιού. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα την Τετάρτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, είναι ό,τι πρέπει για να χαρείς και να περάσεις όμορφα με τα άτομα που νιώθεις ασφάλεια, βγάζοντας αρκετό ρομαντισμό στη σχέση σου, αλλά και αυξημένη ενσυναίσθηση για τα προβλήματα των άλλων, πράγμα που θέλει λίγη προσοχή για να μην χάσεις το όριο μεταξύ του «συμπάσχω» και του «κάνω το πρόβλημα του άλλου και δικό μου». Την Πέμπτη ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία ως τις 18/1 δημιουργώντας μια πιο εσωστρεφή και νευρική συνθήκη στην καθημερινότητά σου. Θέματα από το παρελθόν, ακόμα και από την παιδική σου ηλικία, μπορεί να έρθουν τώρα στην επιφάνεια δυσκολεύοντάς σε συναισθηματικά, ωστόσο είναι μια καλή περίοδος αν θέλεις να επενδύσεις στον εαυτό σου, κάνοντας σου το δώρο της ψυχοθεραπείας. Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Πρωτοχρονιά θέλει σωστή επιλογή παρέας για να μην εκνευριστείς την πρώτη μέρα του χρόνου, αποφεύγοντας τις εντάσεις γύρω από το γιορτινό τραπέζι.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Καλή Χρονιά! Το τραγούδι «I’ m driving home for Christmas» πρέπει να παίζει συνεχώς στο repeat αυτή την εβδομάδα, καθώς είτε επιστρέφεις, είτε ετοιμάζεσαι «να την κάνεις» για την Πρωτοχρονιά, θέλοντας μάλλον το κάτι διαφορετικό αυτές τις γιορτές. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα την Τετάρτη που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, μπορεί να βγάλει τη ρομαντική σου πλευρά μέσα στη σχέση σου, θέλοντας να μοιραστείς και πιο προσωπικά κομμάτια με τον άνθρωπό σου, ενώ αν είσαι single είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις την κίνησή σου προς την απέναντι πλευρά. Βέβαια, από την άλλη, η μέρα δεν προσφέρεται για πολύ πρακτική ανάλυση, επομένως άσε σκέψεις και συζητήσεις για επαγγελματικές ιδέες και σχέδια, εκτός αν είσαι καλλιτέχνης, οπότε και θα έχεις περισσότερη έμπνευση. Από την Πέμπτη ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, που θα διαρκέσει ως τις 18/1, μια περίοδος που θα βγάλει αρκετό άγχος και πίεση στην καθημερινότητα και που η σημασία στη λεπτομέρεια θα κάνει τη διαφορά για να γλιτώσεις από άδικους «μπελάδες». Τα γνωστά προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις θα είναι παρόντα, άρα προσοχή στο τι στέλνεις και πού το στέλνεις σχετικά με μηνύματα, μέιλ κ.λπ., έχοντας παράλληλα τα μάτια σου στο τιμόνι όταν οδηγείς. Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Πρωτομηνιά σου δίνει μεν σεξαπίλ, φρόντισε όμως να αποφύγεις τις ζήλιες και τις χειριστικές συμπεριφορές.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Καλή Χρονιά! Αν και στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να νιώσεις λίγο την ενέργειά σου κάπως πεσμένη, ίσως και λόγω της «κραιπάλης» των ημερών, στη συνέχεια βρίσκεις και πάλι festive ρυθμό, βγάζοντας στην επιφάνεια τον καλύτερο εαυτό σου και στην οικογένεια και στη δουλειά, αν εργάζεσαι αυτές τις μέρες. Την Τετάρτη μάλιστα με το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο, κάνεις στην άκρη κάθε προβληματισμό, ακόμη κι αν τα όποια προβλήματα δεν σταματάνε εντελώς, με την διάθεσή σου να παίρνει την ανιούσα κι εσένα να παίρνεις πάνω σου το να διασκεδάσεις, να χαρείς, να γίνεις πιο δημιουργικός. Κι αυτό όλο λειτουργεί πολύ καλά, αφού δεν είναι πως αφήνεις τις υποχρεώσεις σου στην άκρη, απλά η στάση σου διαφοροποιείται προς το «ελαφρύτερο», η αυτοπεποίθησή σου τονώνεται και βρίσκεις καλύτερους τρόπους να χρησιμοποιείς την ενέργειά σου. Θυμήσου τα αυτά σε παρακαλώ και από την Πέμπτη και κάτω, καθώς ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος ως τις 18/1, συμπορευόμενος παράλληλα και με έναν ανάδρομο Άρη απέναντί σου ως τις 12/1. Οι σκέψεις για το μέλλον της δουλειάς σου και για το αν αυτή σε ικανοποιεί και οικονομικά θα είναι ένα θεματάκι, ωστόσο μπορείς να βρεις άκρη σχετικά με χρήματα που σου οφείλονταν. Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα την Πρωτοχρονιά πάλι θέλει συγκράτηση στο ξόδεμα, γιατί μπορεί να «ξεφύγεις» πολύ εύκολα.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Καλή Χρονιά! Η αρχή της εβδομάδας κυλά στον ρυθμό που προστάζει η γιορτινή περίοδος, παρακινώντας σε με κάθε τρόπο για περισσότερες κοινωνικότητες και εξόδους, μολονότι θα περνούσες σαφώς καλύτερα αν κατάφερνες να παραμερίσεις θέματα που τρέχουν στο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον, γιατί στερούν κάπως την ποιότητα όσων χαλαρών πραγμάτων προσπαθείς να κάνεις. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα την Τετάρτη είναι σε κάθε περίπτωση ευνοϊκό για τα προσωπικά σου, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο. Το να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και να «πολιορκήσεις» με μεγαλύτερη επιτυχία το αντικείμενο του πόθου σου είναι σίγουρα αυτό που πρέπει να κάνεις, εκμεταλλευόμενος αυτή την όψη. Και πάμε τώρα στην Πέμπτη, όπου η ενέργεια αλλάζει με τον Ερμή να εισέρχεται σε αναδρομή πορεία στο ζώδιό σου ως τις 18/1, διαφοροποιώντας τα πράγματα την καθημερινότητά σου, αλλά και στον τρόπο που σκέφτεσαι, εκφράζεσαι και επικοινωνείς. Θα έχεις να κάνεις πολλά και να πεις ακόμα περισσότερα, όμως με κάποιο τρόπο θα ζορίζεσαι, καθώς αρκετά θα αναβάλλονται, άλλα θα καθυστερούν και γενικά θα δυσκολεύεσαι να βρεις άκρη και να οργανωθείς. Με τη σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα στο ζώδιό σου την Πρωτοχρονιά, καλύτερα να αποφύγεις τοξικές καταστάσεις στα ερωτικά.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Καλή Χρονιά! Με κάποιο τρόπο σου είναι πιο εύκολο «ν’ ακούσεις» τις σκέψεις και τον εαυτό σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει και την ποιότητα της αλληλεπίδρασης με τα κοντινά σου άτομα μέσα στο εορταστικό κλίμα των ημερών. Όντας πιο ικανοποιημένος συναισθηματικά, έστω κι αν δεν είναι όλα σούπερ, θέλεις να βάλεις στο πρόγραμμα και καμιά εκδρομή, κάνοντας περισσότερο χώρο για δραστηριότητες και άτομα που εσύ επιλέγεις. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα την Τετάρτη, εκτός του ότι οξύνει το ένστικτό σου για θέματα που άπτονται της ερωτικής σου ζωής, βοηθώντας σε να βγάλεις συμπεράσματα για το ποιόν κάποιων ανθρώπων όχι τόσο στηριζόμενος στη λογική όσο στην διαίσθηση και την εξωλεκτική επικοινωνία, φέρνει και πολύ ζωντανά όνειρα, που καλό είναι να καταγράψεις, γιατί μπορεί να σου δώσουν και χρήσιμες δημιουργικές ιδέες. Την Πέμπτη ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Αιγόκερω και τον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σου ως τις 18/1, δείχνοντας ότι πιθανόν αυτή την περίοδο ερευνάς, συζητάς, δουλεύεις πάνω σε πράγματα που δεν θέλεις προς το παρόν να ανακοινώσεις σε τρίτους, αυξάνοντας παράλληλα τον βαθμό της εσωτερικής αγωνίας και νευρικότητας, που σε φάσεις θα είναι λιγάκι tricky να διαχειριστείς. Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα ανήμερα Πρωτοχρονιά θέλει εγκράτεια στα «τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια» για να μη βγεις νοκ άουτ.

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Καλή χρονιά! Μια κοινωνική και κατά βάση «άνετη» εβδομάδα ξεκινά για σένα Ιχθύ μου και σ’ αυτό συντελούν και οι καθημερινές επαφές και συνδιαλλαγές σου, που σε γεμίζουν περισσότερο συναισθηματικά, προχωρώντας πέρα από το «τυπικό» κομμάτι των ημερών. Και σε ερωτικό επίπεδο όμως σου είναι ευκολότερο να νιώσεις ικανοποιημένος, όχι ακριβώς γιατί ρίχνεις τα στάνταρτς σου, όσο γιατί εξιδανικεύεις μάλλον την κατάσταση με έναν τρόπο που λειτουργεί παραδόξως υπέρ σου, άσχετα αν δεν σου υπόσχεται πλήρη «επιτυχία» μακροπρόθεσμα. Πάντως με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου την Τετάρτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, οι πιθανότητες για να φλερτάρεις, να γνωρίσεις νέο κόσμο αν είσαι single, αλλά και να συσφίξεις δεσμούς με το αμόρε και τα φιλαράκια σου είναι σαφώς με το μέρος σου. Μη χάσεις, λοιπόν, την ευκαιρία να βγεις, να κυκλοφορήσεις, να διασκεδάσεις, γιατί... θα χάσεις! Την Πέμπτη ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Αιγόκερω ως τις 18/1, διάστημα κατά το οποίο μπορεί να ξανασυναντήσεις άτομα από το παρελθόν της δουλειάς και των ερωτικών σου ή και φίλους με τους οποίους είχατε «χαθεί» τελευταία, με το ενδεχόμενο των παρεξηγήσεων στις σχέσεις σου να είναι φυσικά μέσα στο παιχνίδι. Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα την Πρωτοχρονιά θέλει έμπρακτη εκδήλωση ενδιαφέροντος προς τους αγαπημένους σου, για να μην υπάρξουν «παρανοήσεις».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ