Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 29.12.2022

Τοξότη, η μέρα είναι για έξω, για βόλτες, για ψώνια, για δημιουργικές δραστηριότητες

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro
© Cody Black / Unsplash

Τα Ζώδια της Πέμπτης 29.12.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Μέχρι το μεσημέρι δυσκολεύεσαι λιγάκι να αποχωριστείς την αγκαλιά του Μορφέα ή ό,τι άλλο σ’ έχει «βρει» τέλος πάντων, στη συνέχεια όμως «ξεπετάγεσαι» με ευκολία.

Ταύρος
Όπου κι αν βρεθείς φρόντισε να μπορέσεις να βρεις λίγο έξτρα χρόνο για χαλάρωση ή έστω αποκλειστικά για τον εαυτό σου.

Δίδυμοι
Σαφώς και είναι πιο εύκολη η ζωή αν είσαι το fox terrier στον «Σιωπηλό Μάρτυρα» της Αγκάθα Κρίστυ, ωστόσο η ζωή δεν βιώνεται δι’ αντιπροσώπου, άρα «παίξε» κι ό,τι βγει.

Καρκίνος
Καλύτερα don’t play the card που λέει «όλα από μένα πρέπει να περνάνε» στη δουλειά ή στο σπίτι, επειδή ενδέχεται να «χτυπήσει» πιο βαθιά απ’ ό,τι πιστεύεις. Wanna bet?

Λέων
Ναι, να κάνεις τις εξόδους σου και τα «σεπρεπά» σου σε κοινωνικό επίπεδο σήμερα, απλά απόφυγε τα πολλά πολλά με κουτσομπόληδες και ενοχικούς. (Θενκ μι λέιτερ)

Παρθένος
Και λόγω ημερών -Χριστούγεννα γαρ- ψάξε οικειοθελώς να βρεις το θετικό σε όσα ο άνθρωπός σου και οι δικοί σου in general κάνουν για σένα.

Ζυγός
Φρόντισε να αποφύγεις τις χοντράδες ή τα «προ Χριστού» παράπονα μέσα στις σχέσεις σου, για να μη δημιουργήσεις άσχετη με το «τώρα» αναστάτωση.

Σκορπιός
Επίλεξε δραστηριότητες και ασχολίες που σου δίνουν ευχαρίστηση, αλλά μη μείνεις και στην total τεμπελιά, γιατί παραδόξως θα σου «χτυπήσει» στα νεύρα.

Τοξότης
Η μέρα από το μεσημέρι και μετά είναι για έξω, για βόλτες, για ψώνια, για δημιουργικές δραστηριότητες κ.λπ., οπότε να είσαι ανοιχτός σε προτάσεις από τον περίγυρό σου.

Αιγόκερως
Ο Ερμής γυρίζει σήμερα ανάδρομος στο ζώδιό σου ως 18/1, επηρεάζοντας τους ρυθμούς στην καθημερινότητα σου και τον τρόπο που επικοινωνείς, ο οποίος συχνά θα χαρακτηρίζεται από μπόλικη σύγχυση. «Κουράγιο».

Υδροχόος
Περιόρισε κάπως το «πνεύμα αντιλογίας» προς χάριν της ειρήνης στη σχέση σου, ακόμα κι αν δεν είναι αυτό που θέλεις εν πρώτοις.

Ιχθύες
Μην περιμένεις τρελή «γκάμα» για να ευχαριστηθείς από παρέα και διασκέδαση σήμερα. Αντίθετα, στόχευσε στην ποιότητα των συναναστροφών σου και δεν θα χάσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ