Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 22.11.2022

Τοξότη, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σου και τα φετινά σου γενέθλια ξεκινούν για φέτος με αέρα ανανέωσης και αισιοδοξίας

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Τα Ζώδια της Τρίτης 22.11.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Ασχολήσου ακόμα και με «θεωρητικά» βαρετά πράγματα που όμως σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο ευχάριστα, γιατί ίσως «έλκουν» και ενδιαφέρουσες συναντήσεις.

Ταύρος
Ναι, ισχύει πως για να ζήσεις το κάτι διαφορετικό στον έρωτα πρέπει να είσαι και ανοιχτός στο διαφορετικό. Στην πράξη, όχι μόνο στην θεωρία.

Δίδυμοι
Τα επικοινωνιακά κανάλια ανοίγονται με μεγαλύτερη ευκολία σήμερα και στη σχέση σου και μέσα σε μια συνεργασία, δίνοντας ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Καρκίνος
Όταν κάνεις το βήμα (που δεν το ‘χεις κι εύκολο) και δοκιμάζεις κάτι καινούργιο, be it σε συμπεριφορά, πεποίθηση, παρέα, δραστηριότητα, γουατέβα, λογικό είναι μην νιώθεις at ease. It’s part of the process.

Λέων
Το να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι σου κάνει και το όχι στο οικογενειακό περιβάλλον είναι μάλλον απλό, το να εκφράσεις πάλι με λόγια όσα έχουν σημασία για σένα, όχι και τόσο.

Παρθένος
Μερικές φορές τα πράγματα είναι πιο σύνθετα απ’ ό,τι αντιλαμβάνεσαι στο επικοινωνιακό κομμάτι, με την έννοια ότι όσα παίρνεις προσωπικά δεν έχουν απαραίτητα σχέση με’ σένα. Yep.

Ζυγός
Σίγουρα δεν βοηθάει την πίστη σου στο καλό της ανθρωπότητας όλη αυτή η πρόσφατη επικαιρότητα και μάλλον -όπως όλοι μας- θα ευχόσουν να ήταν απλά ένα ψέμα. No comments.

Σκορπιός
Πρακτικά μπερδέματα, καθυστερήσεις και «ψιλοαστοχίες» στα προσωπικά σου μάλλον πρέπει να περνάνε πιο ανώδυνα, για να καταφέρεις δηλαδή να πας παρακάτω.

Τοξότης
Χρόνια Πολλά! Ο Ήλιος εισέρχεται σήμερα το πρωί στο ζώδιό σου και τα φετινά σου γενέθλια ξεκινούν για φέτος με αέρα ανανέωσης και αισιοδοξίας, ενεργοποιώντας σε να πάρεις το «τιμόνι» της ζωής σου στα χέρια σου! Και πάμε λοιπόν!

Αιγόκερως
Λίγη περισσότερη ενδοσκόπηση θα σε έβγαζε από διλήμματα προσωπικού και οικονομικού τύπου, δίνοντας σου σαφή «κατεύθυνση» προς βελτίωση. Αλλά που να «ψάχνεσαι» τώρα...

Υδροχόος
Αν και υπάρχει διάθεση στα αισθηματικά, φαίνεται πως στην παρούσα φάση είσαι «επιρρεπής» σε αναπολήσεις και αμφιβολίες για απομεινάρια του παρελθόντος, και το τι πήγε στραβά και, και, και... έλεος κάπου.

Ιχθύες
Είσαι φουλ ον για δραστηριότητες που θα δώσουν άλλη ποιότητα στην καθημερινότητα και στον ελεύθερο χρόνο σου, βγάζοντας γενικά καλή διάθεση. Φτου σου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ