Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 15.11.2022

Παρθένε, και στα ερωτικά και στα επαγγελματικά, το να είσαι συνέχεια «στον αυτόματο» δεν πολυδουλεύει

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 15.11.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Μια μέρα που σε βοηθά να ασχοληθείς με θέματα των οικονομικών σου η Τρίτη, αλλά και να αναδιοργανωθείς συναισθηματικά και σεξουαλικά «άμα λάχει»... 
Ταύρος
Χωρίς βιασύνες και ιδιαίτερες δυσκολίες η Τρίτη, επιτρέπει καλύτερη διαχείριση του συναισθήματος, αλλά και διαμόρφωση ενός πιο κοινωνικού «πλάνου».
Δίδυμοι
Σήμερα μπορείς να κυνηγήσεις τους στόχους σου καθώς και να κλείσεις πρακτικές εκκρεμότητες της δουλειάς και της καθημερινότητας με μεγαλύτερη ευκολία. Do it και μην τα αφήσεις για το τέλος της εβδομάδας.
Καρκίνος
Καλή μέρα η Τρίτη για επαγγελματικές συζητήσεις, εμπορικές συναλλαγές, αλλά και για να το ρίξεις λιγάκι έξω με τα φιλαράκια σου, κανονίζοντας μια έξοδο, ένα σινεμαδάκι, ένα ποτάκι κ.λπ.
Λέων 
Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι υπάρχουν όρια σ’ αυτά που επιτρέπονται ακόμα και σε σχέση με την οικογένεια και τους συγγενείς. Αυτό.
Παρθένος
Κοίτα, και στα ερωτικά και στα επαγγελματικά, το να είσαι συνέχεια «στον αυτόματο» δεν πολυδουλεύει. Χρειάζεται που και που μια διαφοροποίηση και όχι το στάνταρντ.
Ζυγός
Αν ήθελες να τακτοποιήσεις ζητήματα των οικονομικών σου ή σχετικά με κάποιο ακίνητο, π.χ. αναφορικά με μια μετακόμιση, μια μίσθωση, μια αγοραπωλησία κ.λπ, η Τρίτη είναι σαφώς κατάλληλη.
Σκορπιός
Από τις θετικές μέρες της εβδομάδας η Τρίτη, προσφέρεται για να βάλεις σημαντικές συζητήσεις στη δουλειά, να κάνεις μια παρουσίαση, εγκαίνια στην επιχείρησή σου κ.λπ, χωρίς να λείπει και το ερωτικό ενδιαφέρον.
Τοξότης
Λίγο να προσέξεις το μηχανικό φαγητό και την τεμπελιά / αναβλητικότητα που σε πάει πίσω. Ίσως χρειάζεσαι περισσότερη κίνηση στην καθημερινότητά σου, που θα σε βοηθά να κοιμάσαι και καλύτερα.
Αιγόκερως
Το καλό «vibe» συνεχίζεται και σήμερα, αφού μπορείς να κάνεις τις δουλειές σου και να κλείσεις εκκρεμότητες χωρίς να «εξουθενωθείς» ή να στερηθείς μια χαλαρή έξοδο με φίλους.
Υδροχόος
Το να κρατήσεις το πρόγραμμα σήμερα φαίνεται αρκετά πιο εύκολο, με τη μέρα να σου παρέχει ευελιξία σε σχέση με συνομιλίες με συνεργάτες, συναδέλφους και πελάτες στη δουλειά.
Ιχθύες
Η Τρίτη συνεχίζει στο ίδιο καλό κλίμα, οπότε οργανώσου και ξεμπέρδευε με οτιδήποτε σημαντικό έγκαιρα, γιατί το τέλος της εβδομάδας έχει διαφορετική «δυναμική».