Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 28.11.2022

Δίδυμε, η Δευτέρα είναι υποστηρικτική για τα σχέδιά σου και σίγουρα αξίζει να δώσεις το κάτι παραπάνω

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 28.11.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Η Δευτέρα ευνοεί τη συλλογική δουλειά, τις συνεννοήσεις με συνεργάτες και την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων της καθημερινότητας, συμπεριλαμβανομένων και των δοσοληψιών με το δημόσιο. Αξιοποίησέ την κατάλληλα.

Ταύρος
Με πρακτικό προσανατολισμό η μέρα, σε βοηθά να ασχοληθείς με θέματα των οικονομικών και των επαγγελματικών, τα οποία καλύτερα να μην αφήσεις για αύριο που το κλίμα θα είναι διαφορετικό.

Δίδυμοι
Υποστηρικτική η Δευτέρα για τα σχέδιά σου και σίγουρα αξίζει να δώσεις το κάτι παραπάνω, χωρίς ν’ αφήσεις «υπολείμματα» για αύριο, που όσο να ‘ναι θα πιεστείς περισσότερο.

Καρκίνος
Θετική μέρα για να τακτοποιήσεις θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου, όπως κληρονομικά, φορολογικά, ασφάλειες, δάνεια κ.λπ., βάζοντας τα δυνατά σου, ακόμα κι αν δεν «γουστάρεις» τόσο πολύ.

Λέων
Αν χρειάζεται να κάνεις κάποια σοβαρή συζήτηση στη δουλειά με κάποιον συνεργάτη ή ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο με τον άνθρωπό σου, ένα φίλο, παιδί κ.λπ., η σημερινή μέρα είναι βοηθητική.

Παρθένος
Η μέρα σε οργανώνει καλύτερα και από άποψη σκέψης αλλά και συμπεριφοράς στο κομμάτι των επαγγελματικών σου. Αξιοποίησέ την, γιατί αύριο η ενέργεια θα είναι διαφορετική.

Ζυγός
Η προσπάθεια να είσαι «παντού» και να τα προλάβεις «όλα» μπορεί να αποδώσει καλύτερα σήμερα απ’ ό,τι αύριο, οπότε be proactive και κλείσε ό,τι εκκρεμότητες έχεις για το τέλος του μήνα today.

Σκορπιός
Με καλές ειδήσεις έρχεται η Δευτέρα, αφού σε βοηθά να ασχοληθείς με ό,τι αφορά το σπίτι ως ακίνητο, π.χ. στην περίπτωση που ψάχνεσαι για μια μίσθωση, αγοραπωλησία, συγκατοίκηση, μετακόμιση κ.λπ.

Τοξότης
Η Δευτέρα σε βοηθά να καταπιαστείς με επαφές, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις κ.λπ. στη δουλειά, διευκολύνοντας σε και στη λήψη αποφάσεων. Μην τ’ αφήσεις γι’ αύριο.

Αιγόκερως
Με παραγωγική διάθεση Δευτεριάτικα και πραγματικά αν οργανωθείς σωστά μπορείς να ξεμπερδεύεις με μεγάλο όγκο δουλειάς και υποχρεώσεων, που καλύτερα να μην αφήσεις για tomorrow.

Υδροχόος
Η μέρα είναι καλή για να βγάλεις από τη μέση οικονομικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσουν πριν το τέλος του μήνα, αν και ίσως κουραστείς λίγο περισσότερο.

Ιχθύες
Η Δευτέρα μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις κάποια «πρόοδο» σε θέματα ακινήτων, κληρονομικών, περιουσιακών κ.λπ., αν και γενικά θα είσαι μάλλον λίγο στις «κλειστές» σου.