Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 29.11.2022

Τοξότη, «τα νεύρα μου, τα χάπια μου κι ένα ταξί να φύγω» είσαι σήμερα

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 29.11.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Αρκετά «ζόρικη» η Τρίτη, απορρυθμίζει την ικανότητά σου να καλμάρεις τα νεύρα σου αν προκληθείς (τέλη 2ου ιδιαίτερα). Προσοχή χρειάζεται και στις μετακινήσεις σου.

Ταύρος
Η διαχείριση των οικονομικών σου και κυρίως των εξόδων σου θα απαιτήσει περισσότερη εγκράτεια σήμερα, ενώ καλύτερα να μην «ανοίξεις» σχετικές συζητήσεις.

Δίδυμοι
Το να εκνευριστείς «για ψύλλου πήδημα» είναι η κυρίαρχη τάση της ημέρας και αυτό φυσικά είναι κάτι που θέλει ιδιαίτερη προσοχή στο κομμάτι των επαγγελματικών συνεργασιών σου (τέλη 2ου κυρίως).

Καρκίνος
Απαιτητική η Τρίτη, βγάζει μια διάχυτη εσωτερική νευρικότητα και μια αίσθηση πίεσης στο κομμάτι της δουλειάς που χρειάζεται ήρεμη προσέγγιση (τέλη 2ου ιδιαίτερα).

Λέων
Από τις μέρες που αρκετά μπορούν να πάνε στραβά η Τρίτη, θέλει αποφυγή εντάσεων με συνεργάτες, συντρόφους κ.λπ., ακόμη κι αν κατηγορηθείς για «αναισθησία» (τέλη 2ου ιδιαίτερα).

Παρθένος
Η Τρίτη δημιουργεί κλίμα εκνευρισμού και στο περιβάλλον του σπιτιού αλλά και της δουλειάς, «παίζοντας» με την ικανότητά σου να κρατάς ισορροπίες (τέλη 2ου ιδιαίτερα).

Ζυγός
«Για γερά νεύρα» η Τρίτη, ευνοεί καυγάδες, παρερμηνεύσεις και γενικότερες παρεξηγήσεις, ενώ προσοχή χρειάζεται και στο τιμόνι (τέλη 2ου ιδιαίτερα). No rushing.

Σκορπιός
Καλύτερα να μην μπεις στη διαδικασία της συζήτησης, της διαπραγμάτευσης και της διεκδίκησης αναφορικά με τα οικονομικά σου today, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι το να εκνευριστείς (τέλη 2ου ιδιαίτερα).

Τοξότης
«Τα νεύρα μου, τα χάπια μου κι ένα ταξί να φύγω» είσαι σήμερα, με την αντίθεση του Ερμή από το ζώδιο σου με τον ανάδρομο Άρη απέναντι σου να βγάζει εντάσεις, καυγαδάκια και αδυναμία συγκέντρωσης (τέλη 2ου ιδιαίτερα).

Αιγόκερως
Το νευρικό σου σύστημα μπορεί εύκολα να «βραχυκυκλώσει» σήμερα, με παράπλευρες απώλειες την απώλεια της ισορροπίας σου, αλλά και πιθανές παρεξηγήσεις στη δουλειά (τέλη 2ου ιδιαίτερα).

Υδροχόος
«Νευράκια, νευράκια» και μια γενικότερη αίσθηση ανησυχίας σήμερα, που καλύτερα να μην «εκφράσεις» και προς το περιβάλλον σου, βλέπε συνεργάτες, φίλοι, παιδιά κ.λπ., καθώς δεν θα «εκτιμηθεί» (τέλη 2ου ιδιαίτερα).

Ιχθύες
Η Τρίτη βγάζει (πολλές) απαιτήσεις στον άξονα καριέρας-οικογένειας, κι εσύ καλείσαι να ανταποκριθείς σαν καλός «ζογκλέρ», ίσως με λίγα νεύρα παραπάνω βέβαια...(τέλη 2ου ιδιαίτερα).