Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του μήνα | Νοέμβριος 2022

Σκορπιέ, ο Νοέμβρης έχει το «χρώμα» της αλλαγής

zarastro.jpg
Zarastro
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου 2022.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Καλό μήνα! Με «mixed» διαθέσεις ο Νοέμβριος, δημιουργώντας στην αρχή ένταση για να το «στρώσει» στη συνέχεια. Καταρχάς ξεκινά με τον κυβερνήτη σου Άρη να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους, δημιουργώντας νευρικό και ευέξαπτο επικοινωνιακά κλίμα στην καθημερινότητά σου, κάτι που θα πρέπει να προσέξεις και στο κομμάτι οδήγηση, αφού θα τείνεις να αφαιρείσαι πιο εύκολα. Με την πλειάδα πλανητών στον Σκορπιό (Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη) στο πρώτο μισό του σε βάζει «στα βαθιά» των στενών συναισθηματικών σου σχέσεων, αφού αναζητάς κάτι περισσότερο από μια απλή εγκεφαλική επικοινωνία, ενώ τα οικονομικά είναι φυσικά το άλλο μεγάλο κεφάλαιο που θα σε απασχολήσει big time. Η Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο που πραγματοποιείται στις 8/11, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου, φέρνει απρόοπτα, όπως π.χ. ένα αναπάντεχο έξοδο, αλλά ενδεχομένως και κάποιες λύσεις. Στο δεύτερο μισό του μήνα με τη μετακίνηση των πλανητών στον Τοξότη η ενέργεια ελαφραίνει και σταδιακά αποκτάς ξανά τη ζωντάνια, την αισιοδοξία σου και τη διάθεση για περιπέτεια, νέες εμπειρίες, ταξίδια, φλερτ κ.λπ. Η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο στο τέλος του μήνα (24/11) είναι ένα θετικό φεγγάρι που μπορεί να βοηθήσει πολύ σε θέματα σπουδών.

Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Καλό μήνα! «Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία», φίλε Ταύρε, και αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να πάρεις από τον Νοέμβριο, έναν πολύ σημαντικό μήνα για σένα. Βλέπεις, με την παρουσία των πλανητών απέναντι σου στον Σκορπιό (Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη) στο πρώτο δεκαπενθήμερο, ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών σου ενεργοποιείται έντονα, βάζοντας σε στη διαδικασία συνειδητοποιήσεων για την επάρκεια και τη μετέπειτα πορεία τους, με την όλη ένταση να κορυφώνεται στις 8/11 όπου και θα σχηματιστεί η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη - Πανσέληνος στο ζώδιό σου, επηρεάζοντας άμεσα τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου. Πρόκειται για ένα ταραχώδες φεγγάρι σε σύνοδο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει η δυναμική για καταλυτικές αλλαγές στη ζωή σου, που θα σε απελευθερώσουν από κάθε είδους «δεσμά». Στην πορεία και καθώς οι πλανήτες μετακινούνται από τις 16/11 στον Τοξότη μπαίνεις σε μια φάση μεγαλύτερης εσωστρέφειας και λιγότερης επιθυμίας για πολύ κοινωνικό «ντούρου-ντούρου» με το βάρος να πέφτει στα οικονομικά σου, σε μια προσπάθεια «ανάστασής» τους. Στον ίδιο τομέα βρίσκεται και ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους από τις αρχές του μήνα, ζητώντας καλύτερη διαχείριση. Η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο (24/11/) θα λειτουργήσει πάντως υποστηρικτικά, βοηθώντας σε να βρεις λύσεις.

Δίδυμοι (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Καλό μήνα! «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα» σου λέει ο Νοέμβριος, φίλε Δίδυμε, αφού όσο και τετραπέρατος να είσαι –a.k.a. Δίδυμος– η αναδρομή του Άρη από ζώδιό σου ως 12/1/23 «δεν παλεύεται» εύκολα. Η καθημερινότητα σφίγγει σε απαιτήσεις και άγχος και εσύ καλείσαι να το παρακολουθήσεις όλο αυτό χωρίς νεύρα και εντάσεις με τον περίγυρό σου, αλλά και χωρίς να ζημιώσεις την υγεία σου, που ούτως ή άλλως θέλει σαφέστατα περισσότερη φροντίδα throughout the month, με την πλειάδα των πλανητών (Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη) να βρίσκονται στον Σκορπιό στο πρώτο μισό του. Η Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 8/11, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου, είναι αρκετά tricky για την ψυχολογία σου, ίσως και λόγω ενός ξαφνικού γεγονότος στη δουλειά ή την προσωπική σου ζωή. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να επεξεργαστεί τα πράγματα και μη διστάσεις να βάλεις όρια σε τοξικές καταστάσεις. Στο δεύτερο μισό του μήνα οι πλανήτες παίρνουν θέση απέναντί σου στον Τοξότη και ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών σου θα σε απασχολήσει περισσότερο, αφού όλοι θα «απευθύνονται» τώρα σε σένα, τονώνοντας παράλληλα και την κοινωνικότητά σου. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη (24/11) είναι μάλιστα σούπερ για να κάνεις μια νέα γνωριμία ή ένα καινούργιο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, ειδικά αν είσαι γεννημένος πρώτες μέρες.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Καλό μήνα! Με τόσους πλανήτες (Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη) μαζεμένους στον φιλικό Σκορπιό και το 5ο ηλιακό σου σπίτι στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, η έμφαση είναι σαφής στο κομμάτι που αφορά τα ερωτικά σου, την ανάγκη για χαρά, διασκέδαση, ενασχόληση με τα χόμπι σου, τα θέματα παιδιών αλλά και τα ενδεχόμενα νέα επαγγελματικά σου σχέδια. Chances are λοιπόν ότι θα καταφέρεις να περάσεις λίγο πιο ευχάριστα και δημιουργικά, αρκεί βέβαια να ξεπεράσεις τον «σκόπελο» του μήνα, που δεν είναι άλλος από την Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 8/11, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο, και που μπορεί να φέρει κάποια ξαφνική «διακοπή» σε μια φιλική, προσωπική ή ερωτική σχέση, χωρίς ωστόσο να αποκλείονται και απρόσμενες ερωτικές ενάρξεις για τους αδέσμευτους. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοέμβρη το focus πέφτει στη δουλειά αλλά και τη φροντίδα της υγείας σου, καθώς μην ξεχνάς πως υπάρχει και ένας ανάδρομος Άρης στους Διδύμους και τον 12ο οίκο σου που βγάζει όσο να ’ναι παραπάνω άγχος, ασυνείδητες ψυχολογικές καταστάσεις που δεν σ’ αφήνουν να ηρεμήσεις ουσιαστικά, ίσως κάποια θεματάκια με ιωσούλες, προβλήματα με τον ύπνο σου κ.λπ. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη (24/11) είναι τέλεια για να θέσεις new fitness goals, ενώ ίσως φέρει και μια καινούργια συνεργασία στα εργασιακά, ειδικά αν είσαι γεννημένος πρώτες μέρες.

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Καλό μήνα! Με δύο «ταχύτητες» ο φετινός Νοέμβριος, έτσι για να μη βαριόμαστε δηλαδή, ξεκινώντας αρχικά κάπως «κλειστά» και ευαίσθητα ψυχολογικά στο πρώτο μισό του με τη συσσώρευση πλανητών στον Σκορπιό (Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη) που βγάζουν την ανάγκη για cocooning και αποφυγή εντάσεων, αν και κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα σου «βγει» ακριβώς, αφού βρισκόμαστε σε περίοδο Εκλείψεων στον ζωδιακό σου σταυρό, με την Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στις 8/11, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου, να αναμοχλεύει τα συναισθήματά σου, φέρνοντας και ξαφνικές αλλαγές στα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά σου. Οι αλλαγές ξεβολεύουν μεν, δεν είναι ωστόσο πάντα για «κακό», αφού εμπεριέχουν και τη λογική της εξέλιξης και με τον Ουρανό να κάνει σύνοδο με την Έκλειψη, η εξέλιξη είναι αναπόφευκτη. Στη συνέχεια η όλη ενέργεια παίρνει μια πιο ερωτική «χροιά» με τη μετακίνηση των πλανητών στον Τοξότη, που σου θυμίζουν ότι η ζωή είμαι για να τη ζεις στην πράξη και όχι στη φαντασία. Θα έχεις λοιπόν ευκαιρίες αλλά και όρεξη για κοινωνικοποίηση, βόλτες, φλερτ και χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο (24/11) είναι μάλιστα σούπερ για να κάνεις μια νέα γνωριμία, αλλά και για να αποκτήσεις ενδεχομένως ένα μωράκι, ειδικά αν είσαι γεννημένος τις πρώτες μέρες.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Καλό μήνα! Ο Νοέμβρης ξεκινά με τον Άρη να «περιδιαβαίνει» ανάδρομος στους Διδύμους από τον 10ο οίκο των επαγγελματικών σου, δημιουργώντας σύνθετες καταστάσεις με ανταγωνισμούς, φιλονικίες, προβληματάκια στη συνεννόηση με συνεργάτες, συναδέλφους, προϊσταμένους κ.λπ. Η παρουσία των πλανητών στον Σκορπιό (Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη) στο πρώτο μισό του δίνει ούτως ή άλλως μια «ζωηράδα» στην καθημερινότητα, με το τρέξιμο να αφορά σε συζητήσεις, επαφές, διαπραγματεύσεις, ζητήματα σπουδών, με τα πράγματα να είναι πιο ευαίσθητα τις μέρες γύρω από την Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 8/11, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο. Απρόσμενα νέα, ξαφνικές ειδήσεις αλλά και εξελίξεις που αλλάζουν τα πράγματα σχετικά με πλάνα που αφορούν επαγγελματικά σου σχέδια, τις σπουδές σου, ένα ταξίδι, σχέσεις με το εξωτερικό, κάποια νομική σου υπόθεση. Από τα μισά του μήνα και μετά η ενέργεια μετατοπίζεται στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας, θέλοντας να ασχοληθείς περισσότερο με τους οικείους σου, να ομορφύνεις τον χώρο σου, να κοιτάξεις θέματα ακινήτων κ.λπ. Η Νέα Σελήνη μάλιστα στον Τοξότη (24/11) μπορεί να δείξει ένα σχετικό νέο ξεκίνημα, όπως π.χ. μια συγκατοίκηση, μια μετακόμιση, μια βελτίωση σχέσεων με κάποιον συγγενή, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος πρώτες μέρες.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Καλό μήνα! Ο Νοέμβρης ξεκινά με το ενδιαφέρον σου να είναι στραμμένο κατά βάση στον οικονομικό τομέα, με τους πλανήτες στον Σκορπιό (Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη) να ωθούν σε σκέψεις, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, επαφές και σχετικές κινήσεις για τη βελτίωσή τους. Το πρώτο δεκαπενθήμερο είναι σημαντικό για να θέσεις νέους στόχους σ’ αυτόν τον τομέα, να σκεφτείς τρόπους αξιοποίησης της περιουσίας σου, να στείλεις βιογραφικά και να κάνεις interviews αν είσαι στη φάση αναζήτησης εργασίας, να ψαχτείς με επιχορηγήσεις, δάνεια, επιδόματα, να διακανονίσεις ένα παλιό χρέος κ.λπ. Βέβαια καλά όλα αυτά, αλλά στις 8/11 η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο, έρχεται να αλλάξει το «πρόγραμμα» φέρνοντας απρόοπτα που χρειάζονται ψύχραιμη και συντηρητική διαχείριση, όχι μόνο στο οικονομικό, αλλά και στο ψυχολογικό κομμάτι, αναφορικά π.χ. με μια προσωπική σχέση ή συνεργασία που «ξύνει» τις ανασφάλειες σου. Το δεύτερο μισό του μήνα έχει άλλον «αέρα» με την παρουσία των πλανητών στον φιλικό Τοξότη, που σου ξαναδίνουν το αλέγκρο και χαρούμενο χρώμα σου, κάνοντας focus στην επικοινωνία σου και στη βελτίωση της καθημερινότητάς σου. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη (24/11) μπορεί να ευνοήσει τις σπουδές σου, τα ταξίδια, αλλά και τις συνεργασίες σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί πρώτες μέρες.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Καλό μήνα! Ο Νοέμβρης έχει το «χρώμα» της αλλαγής και πώς αλλιώς, αφού οι Εκλείψεις στον άξονά σου συνεχίζονται, «χαρτογραφώντας» την ανάγκη σου να φύγεις μπροστά, πέρα και μακριά απ’ ό,τι σε καταπιέζει. Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη βρίσκονται στον Σκορπιό σε όλο το πρώτο δεκαπενθήμερο, «προσωποποιώντας» τις αντιδράσεις και τη συμπεριφορά μέσα στην καθημερινότητά σου. Έχοντας ήδη «μαζέψει» την ενέργεια της Ηλιακής Έκλειψης της 25ης Οκτωβρίου στο ζώδιό σου «κορυφώνεις» σε συναισθηματική υπερένταση με την Ολική Σεληνιακή Έκλειψη απέναντί σου στον Ταύρο στις 8/11, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο. Πρόκειται για ένα δυναμικό και ανατρεπτικό φεγγάρι που αγγίζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, προκαλώντας ρήξεις και αποχωρισμούς σε καταστάσεις που δεν έχουν ουσιαστικά πια κάτι να σου πουν, αν και για ορισμένους θα παίξει το εντελώς αντίθετο σενάριο μιας ξαφνικής γνωριμίας γεμάτης ενθουσιασμό. Στο δεύτερο μισό του μήνα το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στον οικονομικό τομέα, όπου υπάρχει ήδη ένας ανάδρομος Άρης, ψάχνοντας τώρα να δεις τι μπορείς να κάνεις για να αυξήσεις το εισόδημά σου, να βρεις χρηματοδότηση για την επιχείρηση σου κ.λπ. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη (24/11) μπορεί να σε βοηθήσει να «επεκταθείς» μ’ έναν τρόπο, π.χ. μέσω μιας νέας συνεργασίας, μιας αύξησης κ.λπ., ειδικά αν είσαι γεννημένος πρώτες μέρες.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Ξεκινάς τον Νοέμβρη με μια εσωστρέφεια και μια κάπως κουρασμένη διάθεση λόγω των πλανητών στον Σκορπιό και τον 12ο οίκο σου, παρατηρώντας περισσότερο και συμμετέχοντας λιγότερο στα «δρώμενα» που διαδραματίζονται γύρω σου, κάνοντας πιθανόν και τον απολογισμό σου εν όψει των γενεθλίων σου, για να είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις με τα νέα σου σχέδια, έχοντας βέβαια υπόψη σου πως αυτό θα γίνει σε συνθήκες ανάδρομου Άρη απέναντι σου στους Διδύμους. Στις 8/11 πραγματοποιείται η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο, και που σίγουρα  θέλει την προσοχή σου, αφού αγγίζει θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Τις μέρες γύρω από την Έκλειψη είναι πολύ σημαντικό να ξεκουράζεσαι, να κοιμάσαι καλά, να τρως ποιοτικά, να μην εξαντλείς τον οργανισμό σου με «κουλά» ωράρια στη δουλειά και χίλιες υποχρεώσεις στην καθημερινότητα, γιατί ο οργανισμός σου θα είναι πιο ευαίσθητος και ευάλωτος σε λοιμώξεις. Εννοείται πως όποια ενόχληση προκύψει τσεκάρεται άμεσα με ειδικό. Η μετακίνηση της Αφροδίτης (16/11) και του Ερμή (17/11) στο ζώδιό σου αλλάζει την ενέργεια, δίνοντάς σου μεγαλύτερη όρεξη για επικοινωνία και κοινωνικότητες, ενώ στις 22/11 περνά και ο Ήλιος στο ζώδιό σου και τα γενέθλιά σου ξεκινούν για φέτος, συνοδευόμενα μάλιστα από μια πολύ βοηθητική και τυχερή Νέα Σελήνη (24/11).

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Καλό μήνα! Ο Νοέμβρης κάνει έναυσμα με την ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους που φέρνει αρκετό στρες και απαιτήσεις στο κομμάτι της δουλειάς και κυρίως της συνύπαρξης με συναδέλφους, συνεργάτες, υπαλλήλους, πελάτες, απαιτώντας παράλληλα καλύτερη φροντίδα της υγείας σου με γνώμονα το σεβασμό στις ανάγκες του οργανισμού σου. Είναι μια καλή περίοδος για να προγραμματίσεις ένα τσεκ και να ψάξεις να βρεις την κατάλληλη θεραπεία για ένα πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί εδώ και κάποιο καιρό. Παρ’ ολ’ αυτά, η παρουσία των πλανητών στον Σκορπιό (Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη) το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα δίνει ένα μεγαλύτερο χώρο για κοινωνικό «άνοιγμα», ευχάριστες στιγμές με φίλους, ίσως και κάποιες μικρές αποδράσεις που λειτουργούν αναζωογονητικά για την προσωπική σου ζωή, με μόνο «αγκάθι» την Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στις 8/11 στον Ταύρο, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να προκαλέσει ξαφνικές εντάσεις, ακόμα και ρήξεις σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, που ωστόσο φαίνεται να έχουν βαθύτερες ρίζες. Από τις 16/11 και μετά που οι πλανήτες σταδιακά περνούν στον Τοξότη μπαίνεις σε μια πιο «ιδιωτική» φάση, όπου προτεραιότητα έχει και πάλι η σωματική και ψυχολογική σου ευεξία, με τη Νέα  Σελήνη στον Τοξότη (24/11) να είναι σούπερ για να ξεκινήσεις διατροφή, γυμναστήριο κ.λπ.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Καλό μήνα! Η παρουσία των πλανητών στον Σκορπιό (Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη) στο πρώτο μισό του Νοεμβρίου δίνει έμφαση στο κομμάτι της επαγγελματικής σου κατάστασης, καθώς σε απασχολεί το «παρακάτω» στην καριέρα σου, έχοντας δυνατότητες για αρκετές επαφές, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις συμφωνιών κ.λπ. Όμως βρισκόμαστε σε εποχή Εκλείψεων στον σταθερό σταυρό, με την ενέργεια της «νωπής» ακόμα Ηλιακής Έκλειψης στον Σκορπιό της 25ης Οκτωβρίου να μιλά ήδη για αναπόφευκτες αλλαγές στο κομμάτι οικογένειας-επαγγελματικών και την Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 8/11, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου, να οδηγεί σε μια «κορύφωση», συναισθηματική και πρακτική, προμηνύοντας τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο εξάμηνο. Μια ξαφνική αλλαγή κατοικίας, μια συγκατοίκηση, μια αλλαγή πλεύσης στα επαγγελματικά ή ένα οριστικό τέλος από μια τοξική σχέση είναι μερικά από τα σενάρια αυτού του φεγγαριού. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι «η μέρα με τη νύχτα» σε σχέση με το πρώτο από πλευράς διάθεσης, ζωντάνιας και αίσθησης κινητικότητας στη ζωή σου, καθώς οι πλανήτες προχωρούν στον φιλικό Τοξότη, δίνοντας ευκαιρίες διασκέδασης και κοινωνικοποίησης, με τη Νέα Σελήνη (24/11/) να βοηθά και στην υλοποίηση νέων στόχων στα επαγγελματικά.

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Καλό μήνα! Η παρουσία του Άρη σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους από το ξεκίνημα του μήνα φέρνει μια λογική έντασης μέσα στο χώρο του σπιτιού και στο οικογενειακό περιβάλλον εν γένει, που δεν σου επιτρέπει να προσπεράσεις εύκολα τα όποια προβλήματα δημιουργούνται και που μπορεί να αφορούν και θέματα υγείας ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας. Η πλειάδα ωστόσο πλανητών στον Σκορπιό (Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη) στο πρώτο μισό του μήνα δίνει έμφαση στην επικοινωνία, τα ταξίδια, τις επαφές με το εξωτερικό, τις σπουδές, αλλά και την τακτοποίηση νομικών σου υποθέσεων, βγάζοντας μια μεγαλύτερη διάθεση ενεργοποίησης στην καθημερινότητά σου. Φυσικά it’s the eclipse season, με την Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 8/11 που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου, να δημιουργεί νευρική ατμόσφαιρα σε όλα τα παραπάνω αλλά και στις επαφές με κοντινά σου άτομα, φέρνοντας πιθανόν και αποκαλύψεις που σοκάρουν. Η καριέρα σου και η εξέλιξη των επαγγελματικών σου θα σε απασχολήσει περισσότερο μετά τις 16/11 καθώς οι πλανήτες θα περάσουν στον Τοξότη και το υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου. Η Νέα Σελήνη μάλιστα στις 24/11 μπορεί να φέρει μια πολύ θετική επιρροή, ειδικά αν έχεις γενέθλια πρώτες μέρες, όπως μια προαγωγή, μια αύξηση, μια νέα πρόταση συνεργασίας κ.λπ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ